λεφ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Καλησπερα. Σε λιγο καιρο τελειωνω το μαθηματικο θεσσαλονικης και ο βαθμος πτυχιου μου ειναι καπου στο 6 (κατω απο το 6,5 που θεωρουν απαραιτητο). Ενδιαφερομαι για μεταπτυχιακο στα χρημματοοικονομικα. Υπαρχει περιπτωση να μη με δεχτουν πουθενα με αυτον τον βαθμο;
Βασίλης_29 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Το έχουμε συζητήσει εξαντλητικά και στο παρελθόν. Ναι.
λεφ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Ευχαριστω βασιλη. Ειμαι σχετικα καινουργιος στη σελιδα. Αν μπορεις δωσε μου καποιες περαιτερω πληροφοριες για τα προσοντα που θα βοηθουσε να εχω περα απο το βαθμο πτυχιου.
dimitrisOP Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μπορεί ναι μπορεί και όχι επειδή είσαι οριακα
λεφ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Η δυσκολια της σχολης μου δεν θα παιξει καποιο ρολο;
dimitrisOP Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Η δυσκολια της σχολης μου δεν θα παιξει καποιο ρολο; μπα δεν νομίζω + ότι θα κάνουν κάτι χιλιάδες αιτήσεις για μαστερ όποτε δυσκολα
Βασίλης_29 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Ευχαριστω βασιλη. Ειμαι σχετικα καινουργιος στη σελιδα. Αν μπορεις δωσε μου καποιες περαιτερω πληροφοριες για τα προσοντα που θα βοηθουσε να εχω περα απο το βαθμο πτυχιου. Κοίτα, αν κάποια σχολή έχει συγκεκριμένο βαθμολογικό όριο θα το αναφέρει στις προϋποθέσεις εισαγωγής στην κατάθεση δικαιολογητικών κτλ. Αν δεν έχει βαθμολογικό όριο δεν θα λέει τίποτα περι βαθμών, μην περιμένεις να το αναφέρουν ρητά οτι "δεν υπάρχει όριο/απαιτήσεις κτλ στον βαθμό πτυχίου. Ακόμα και σε σχολές που δεν υπάρχει τέτοια απαίτηση υπάρχει η πιθανότητα να γίνει το εξής, οι θέσεις εισαγωγής καλύπτονται από την 1η στην τελευταία με βάση πολλά κριτήρια μέσα σε αυτά και ο υψηλότερος βαθμός πτυχίου, οπότε πάλι μπορείς να μείνεις εκτός. Τώρα συγκεκριμένες σχολές δεν έχει νόημα να σου πω, ισχύει οτι είπα πριν, μπορώ να σου πω μόνο για την εισαγωγή σε ορισμένα μεπταυχιακά του ΕΜΠ που αφορούν μαθηματικούς (ΣΕΜΦΕ κτλ) και το 6.5 δεν το θεωρούν υψηλό βαθμό για απόφοιτο μαθηματικού τμήματος.
livefreeordie Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 υπαρχει περιπτωση να μη σε δεχτουν , γιατι το 6 ειναι ενας πολυ οριακος βαθμος και τα περισσοτερα σοβαρα μεταπτυχιακα ζητανε τουλαχιστον 6.5 να κανεις κατι τωρα δε γινεται , εκτος αν εχεις ακομη καποια μαθηματα και μπορεις να προσπαθησεις να ανεβασεις λιγο το βαθμο. παρολα αυτα ψαξε , ισως καπου να δεχονται και το 6. παει αναλογα και που θα το κανεις παντα εξαλλου.
LongTom Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Ανάλογα που θα κάμεις αίτηση. Στην Ελλάδα δεν ξέρω, αλλά σίγουρα υπάρχουν πανεπιστήμια του εξωτερικού που δεν έχουν προαπαίτηση για βαθμολογία. Καλά και αξιοπρεπή πανεπιστήμια,όχι του βρούτσου.Κάποια πολύ ανώτερα από οιαδήποτε Ελ. Σε Γερμανία και Σκανδιναβία, από όσο ξέρω, θα βρεις αρκετά που δέχονται δίχως βαθμολογία.
forgotten Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 εαν δεν εχεις καποια εργασια ,και απλα ακουσες οτι ετσι θα βρεις δουλεια μην το κανεις θα σπαταλησεις χρονο και χρημα και αργοτερα μπορει να βρεθεις σε δουλειες που δεν θα αξιοποιουν τα προσοντα σου(οπως αλλωστε συμβαινει τωρα στους πλειστους τομεις). αποψη μου βρες μια εργασια που σου αρεσει και μετα απο 2 με τρια ετη κανεις μεταπτυχιακο στην εργασια που θα βρισκεσαι και ετσι στην πορεια ανελισεσαι, για μενα η εποχη που καποιος κανει μεταπτυχιακο απλα και μονο για το προσον χωρις κατι αλλο υποψιν περασε δυστυχως. 1
λεφ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Σας ευχαριστω πολυ ολους. Κυριως στο εξωτερικο θα ψαξω καποιο πανεπιστημιο και μαλλον θα κανω αυτο που λεει ο φιλος forgotten, πρωτα μια δουλεια και το μεταπτυχιακο αργοτερα...
xpapias Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Εξωτερικό μπορείς να βρεις ευκολα/ευκολοτερα νομίζω. Γνώμη μου είναι οτι αν γλυκαθεις απο τη δουλειά (και τα χρηματα που θα κερδιζεις) δυσκολα να κανεις μεταπτυχιακό μετα. 2
λεφ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 και προφανως δεν θα κανω αιτηση στο london school αλλα σε καποιο πιο "αγνωστο" πανεπιστημιο και σε μικροτερη πολη
λεφ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 οχι ακομα αλλα θα το δωσω. Εχω χρονο ακομα αφου θα παω φανταρος πριν φυγω για μεταπτυχιακο ( αν με δεχτουν καπου)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα