Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Σε λιγο καιρο τελειωνω το μαθηματικο θεσσαλονικης και ο βαθμος πτυχιου μου ειναι καπου στο 6 (κατω απο το 6,5 που θεωρουν απαραιτητο). Ενδιαφερομαι για μεταπτυχιακο στα χρημματοοικονομικα. Υπαρχει περιπτωση να μη με δεχτουν πουθενα με αυτον τον βαθμο; 

Δημοσ.

Ευχαριστω βασιλη. Ειμαι σχετικα καινουργιος στη σελιδα. Αν μπορεις δωσε μου καποιες περαιτερω πληροφοριες για τα προσοντα που θα βοηθουσε να εχω περα απο το βαθμο πτυχιου.

Δημοσ.

Η δυσκολια της σχολης μου δεν θα παιξει καποιο ρολο;

μπα δεν νομίζω + ότι θα κάνουν κάτι χιλιάδες αιτήσεις για μαστερ όποτε δυσκολα

Δημοσ.

Ευχαριστω βασιλη. Ειμαι σχετικα καινουργιος στη σελιδα. Αν μπορεις δωσε μου καποιες περαιτερω πληροφοριες για τα προσοντα που θα βοηθουσε να εχω περα απο το βαθμο πτυχιου.

Κοίτα, αν κάποια σχολή έχει συγκεκριμένο βαθμολογικό όριο θα το αναφέρει στις προϋποθέσεις εισαγωγής στην κατάθεση δικαιολογητικών κτλ. Αν δεν έχει βαθμολογικό όριο δεν θα λέει τίποτα περι βαθμών, μην περιμένεις να το αναφέρουν ρητά οτι "δεν υπάρχει όριο/απαιτήσεις κτλ στον βαθμό πτυχίου. Ακόμα και σε σχολές που δεν υπάρχει τέτοια απαίτηση υπάρχει η πιθανότητα να γίνει το εξής, οι θέσεις εισαγωγής καλύπτονται από την 1η στην τελευταία με βάση πολλά κριτήρια μέσα σε αυτά και ο υψηλότερος βαθμός πτυχίου, οπότε πάλι μπορείς να μείνεις εκτός.

Τώρα συγκεκριμένες σχολές δεν έχει νόημα να σου πω, ισχύει οτι είπα πριν, μπορώ να σου πω μόνο για την εισαγωγή σε ορισμένα μεπταυχιακά του ΕΜΠ που αφορούν μαθηματικούς (ΣΕΜΦΕ κτλ) και το 6.5 δεν το θεωρούν υψηλό βαθμό για απόφοιτο μαθηματικού τμήματος.

Δημοσ.

υπαρχει περιπτωση να μη σε δεχτουν , γιατι το 6 ειναι ενας πολυ οριακος βαθμος και τα περισσοτερα σοβαρα μεταπτυχιακα ζητανε τουλαχιστον 6.5

να κανεις κατι τωρα δε γινεται , εκτος αν εχεις ακομη καποια μαθηματα και μπορεις να προσπαθησεις να ανεβασεις λιγο το βαθμο. παρολα αυτα ψαξε , ισως καπου να δεχονται και το 6. παει αναλογα και που θα το κανεις παντα εξαλλου.

Δημοσ.

Ανάλογα που θα κάμεις αίτηση.  

Στην Ελλάδα δεν ξέρω, αλλά σίγουρα υπάρχουν πανεπιστήμια του εξωτερικού που δεν έχουν προαπαίτηση για βαθμολογία.

Καλά και αξιοπρεπή πανεπιστήμια,όχι του βρούτσου.Κάποια πολύ ανώτερα από οιαδήποτε Ελ.

Σε Γερμανία και Σκανδιναβία, από όσο ξέρω, θα βρεις αρκετά που δέχονται δίχως βαθμολογία. 

Δημοσ.

εαν δεν εχεις καποια εργασια ,και απλα ακουσες οτι ετσι θα βρεις δουλεια μην το κανεις θα σπαταλησεις χρονο και χρημα και αργοτερα μπορει να βρεθεις σε δουλειες που δεν θα αξιοποιουν τα προσοντα σου(οπως αλλωστε συμβαινει  τωρα στους πλειστους τομεις). αποψη μου βρες μια εργασια που σου αρεσει και μετα απο 2 με τρια ετη κανεις μεταπτυχιακο στην εργασια που θα βρισκεσαι και ετσι στην πορεια ανελισεσαι, για μενα η εποχη που καποιος κανει μεταπτυχιακο απλα και μονο για το προσον χωρις κατι αλλο υποψιν περασε δυστυχως.

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστω πολυ ολους. Κυριως στο εξωτερικο θα ψαξω καποιο πανεπιστημιο και μαλλον θα κανω αυτο που λεει ο φιλος forgotten, πρωτα μια δουλεια και το μεταπτυχιακο αργοτερα...

Δημοσ.

Εξωτερικό μπορείς να βρεις ευκολα/ευκολοτερα νομίζω. Γνώμη μου είναι οτι αν γλυκαθεις απο τη δουλειά (και τα χρηματα που θα κερδιζεις) δυσκολα να κανεις μεταπτυχιακό μετα.

• Like 2
Δημοσ.

και προφανως δεν θα κανω αιτηση στο london school  αλλα σε καποιο πιο "αγνωστο" πανεπιστημιο και σε μικροτερη πολη

Δημοσ.

οχι ακομα αλλα θα το δωσω. Εχω χρονο ακομα αφου θα παω φανταρος πριν φυγω για μεταπτυχιακο ( αν με δεχτουν καπου)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...