garen Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 καλησπέρα. Εχει κάνα 5μηνο που εχω κάνει απονευροση σε ενα δόντι..εδω και 2 μέρες με εχει πεθάνει στο πόνο...περνω algofren και depon ξανα και ξανα αλλα τιποτα μου περναει για 5 λεπτα ισα ισα και ξανα ποναω απιστευτα...........ειναι κυριακη και δεν ξερω τι να κανω η οδοντιατρος εχω μονο το σταθερό και δεν απαντάει... εχω τρελαθει...το βραδυ δεν κοιμιθηκα... πώς γίνετε να πονάει ενα απονευρομένο δόντι???????αν πάω να δαγκώσω με αυτο το δοντι..με ξετινάζει...
thant Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Να του έχεις κανει απονεύρωση και να πονάει δεν παίζει... Μήπως πονάει καποιο διπλανό του?
anwnymh29 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Χμ... ή πραγματι σε ποναει καποιο διπλανο δοντι ή σου εχει κανει απονευρωση του κ@λου. Κουραγιο και περαστικα..Γκουγκλαρε την οδοντιατρο σου μπας και βρεις και κανενα κινητο της. 4
garen Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 ειμαι 100% σιγουρος οτι πονάει το απονευρομένο.. θ αφάει κράξιμο αν εχει κάνει μλκια.. το κακό ξεκίνησε προχθές το πρωι που με πήρε ο ύπνος και αργησα στη δουλεια 1 ωρα και απο την βιασύνη μου δέν επλύνα τα δόντια μου.. τι είματε τέλος πάντον δέν μπορώ να καταλάβω..λές και είμαστε ψέυτικες κατασκευες που ο οργανισμός αν χάσει τη ρωή του έρχεται η καταστροφή..μπορεί να ηταν τυχαίο μπορεί και οχι..που να γίνει κανας πόλεμος χτύπα ξύλο..να μην εχουμε της ανέσεις που εχουμε τώρα..ο μισός πληθυσμός δέν θα επιβιώσει απο έλειψη ειδών υγηεινής και ο άλος μισός απο έλειψη τσιγάρου και καφέ.. τώρα για κάποιο λόγο μαλάκοσε λίγο ο πόνος ισος με εποιασαν τα φάρμακα ελπίζω να κρατήσει.. μπορεί να είναι καμια μόλυνση των ούλων αν και δέν εχει πριστει απλά πονάει..ειδικά αν πάω να το δαγκώσω.. εβαλα αλατόνερο..καμια άλη ''συνταγή''?το απόγευμα θα βρώ τσίπουρο να βάλω..
andreapaog328 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 τι είματε τέλος πάντον δέν μπορώ να καταλάβω..λές και είμαστε ψέυτικες κατασκευες που ο οργανισμός αν χάσει τη ρωή του έρχεται η καταστροφή..μπορεί να ηταν τυχαίο μπορεί και οχι..που να γίνει κανας πόλεμος χτύπα ξύλο..να μην εχουμε της ανέσεις που εχουμε τώρα..ο μισός πληθυσμός δέν θα επιβιώσει απο έλειψη ειδών υγηεινής και ο άλος μισός απο έλειψη τσιγάρου και καφέ.. 11
manousos82003 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Αλατόνερο κανεις σε περίπτωση που εχει πύον το ούλο...Συνήθως μια στο τοσο (τουλαχιστον στη δικη μου περίπτωση) πονάω για λιγη ωρα στιγμιαία και μετα περνάει όπως επίσης μια φορα το χρονο μπορει να βγει πύον στο ούλο και απλά κάνω μπουκώματα με αλατόνερο για να φύγει...Ο οδοντίατρος μου ειπε πως ειναι φυσιολογικό.... Αυτη όμως ειναι η δικη μου περιπτωςη....Αν υπαρχει κάποιος οδοντίατρος εντος του insomnia, τυχερός θα εισαι αν και η καλυτερη λύση ειναι αύριο να πας μια επίσκεψη απο τον οδοντίατρο να σου φύγει η ανησυχία....
insomnia888 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Εμένα τα διάφορα αναλγητικά δεν μου κάνουν τίποτα, ούτε το αλατόνερο, ούτε το λάδι από γαρύφαλλο. Έχω βρει τη σωτηρία μου με το Listerine. Γεμιζω το πώμα και το βάζω στην πλευρά που πονάει για κανά λεπτό. Αν δεν πιάσει αμέσως προσπαθώ άλλες μία-δυο φορές με διαφορά μιας ώρας. Πάντα με ανακουφίζει. Δοκίμασε το. Κακό δεν κάνει
Apoll Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 τι είματε τέλος πάντον δέν μπορώ να καταλάβω..λές και είμαστε ψέυτικες κατασκευες που ο οργανισμός αν χάσει τη ρωή του έρχεται η καταστροφή. Όταν συνειδητοποιήσεις ότι δεν είσαι τίποτα παραπάνω από ένα συνονθύλευμα αμινοξέων, πρωτεϊνών και οι ηλεκτροχημικές ενώσεις αυτών, θα δεις ότι η ζωή είναι ωραία. 3
garen Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 πήρα τήλ τη γιατρό..μου είπε να πάρω μεσουλιτ και ετσι εκανα..το πηρα πρίν κάνα μισάωρο αλλα κομα τίποτα με πονάει απίστευτα... μου είπε οτι υπάρχει περίπτωση να εσπασε το δόντι μέσα και αυριο να πάω για ακτινογραφία.. 1
anwnymh29 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Εμενα στον πονοδοντο μονο το απλο ντεπον με ανακουφιζει.. Τι τραβας και εσυ Κυριακατικα..
gia_nnis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 πήρα τήλ τη γιατρό..μου είπε να πάρω μεσουλιτ και ετσι εκανα..το πηρα πρίν κάνα μισάωρο αλλα κομα τίποτα με πονάει απίστευτα... μου είπε οτι υπάρχει περίπτωση να εσπασε το δόντι μέσα και αυριο να πάω για ακτινογραφία.. Μεσουλιτ και δεν περναει ο πονος..!?!?! Κακο δειγμα... Σε μεγαλο σφραγισμα οταν γινει απονευρωση επιβαλλεται να μπει θηκη! Αλλιως καποια στιγμη κανει μπραφ(σπασιμο) και πας σε γεφυρα ή εμφυτευμα!!! + Μεγαλυτερο ποσοστο κερδους απο την διαδικασια αυτη του οδοντογιατρου!!!! - Χανεις το δοντι σου.. Ζημιωνεσαι οικονμικα.. Εγω θα σου πω το απολυτο:Με την απονευρωση και να μην θελει.. βαζεις θηκη(αξιοπιστια)
kogba Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Πάντα με την επιφύλαξη ότι όντως ο πόνος προέρχεται από το δόντι της απονεύρωσης: δεν έχουν όλες οι απονευρώσεις 100% επιτυχία, τυχαίνει και στους καλύτερους οδοντιάτρους, πάντα υπάρχει μικρή πιθανότητα κάποιο μικρόβιο να επέζησε της αντισηψίας και με τον καιρό να δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα μόλυνσης στο στόμα, οπότε θα πρέπει να επαναληφθεί η διαδικασία το γρηγορότερο αν εξακριβωθεί κάτι τέτοιο. Μπορεί βέβαια και να έσπασε μέρος του δοντιού, αλλά είναι λίγο δύσκολο ένα νεκρό δόντι μόλις 5 μηνών να σπάσει εύκολα, καθώς ακόμα είναι πολύ γερό(όχι απίθανο όμως) . 1
garen Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 καλησπέρα. στο δόντι φοράω θηκη.. Λοιπον πήρα το μεζουλιτ και μετα απο 2 ωρες ισα ισα που ο πονος εγινε ποιο απαλός...δεν την πάλευα κάστανο πονουσα πολύ..ξαναπήρα την γιατρο κ μου ειπε να πάρω 2 αντιβιόσεις αμοξιλ και αλλη μια δέν την θυμάμαι 500αρες και οι 2..της πέρνω..πέρνω και 1 αλγοφρεν (ξανά) τιποτα...πόνος πολύς πόνος... περνάει κάνα 2ωρο πέρνω 2 ντεπόν..μαλακώνει λίγο ο πόνος για κάνα μισάωρω μετα ξανα..πόνος και πολύς πονοέφαλος.. πλακώνομαι στο φαί τρώω με το ζόρι πολύ μέχρι να σκάσω σιγά σιγά μια πίτα και ενα γιαούρτι...ξαναπέρνω 2 ντεπόν και μπαίνω να κάνω 1 καυτο μπάνιο...με το που πεφτει το ζεστο νερό πάνω μου ο πόνος εξαφανίστηκε κατευθείαν ως δια μαγείας.... ξερω οτι πήρα πάρα πολλά χάπια αλλα παιδια δέν μου εχει ξανατύχει μιλάμε για τρελό πόνο..τωρα εχω κάμια ωρα που δέν πονάει καθόλου..λές και με το ζεστό νερό ενεργοποιήθηκαν ολα τα χάπια που πήρα.. σάν την υγειά δέν εχει....και οσοι την εχουν πρεπει να την εκτιμάν...
γροσερισοπ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 δικε μου περαστικά τραβας ζορι αποτι γραφεις
garen Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 δικε μου περαστικά τραβας ζορι αποτι γραφεις ευχαριστώ πολύ.. και ξανα γράφω..σάν την υγειά δέν έχει..ολα τα άλα έρχονται..μάς χρειάζονται τέτοια περιστατικά για να εκτιμάμε κάποια πράγματα στη ζωή μας οπος πχ ελειψη χρημάτων γυναικας κτλ κτλ.. υγεία πάνω απ όλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα