Runner25 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 μη κουμπωνεις ρε 2 2 τα ντεπον παρε ενα μεσουλιτ ενα εεεε
Βασίλης_29 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 ειμαι 100% σιγουρος οτι πονάει το απονευρομένο.. θ αφάει κράξιμο αν εχει κάνει μλκια.. το κακό ξεκίνησε προχθές το πρωι που με πήρε ο ύπνος και αργησα στη δουλεια 1 ωρα και απο την βιασύνη μου δέν επλύνα τα δόντια μου.. τι είματε τέλος πάντον δέν μπορώ να καταλάβω..λές και είμαστε ψέυτικες κατασκευες που ο οργανισμός αν χάσει τη ρωή του έρχεται η καταστροφή..μπορεί να ηταν τυχαίο μπορεί και οχι..που να γίνει κανας πόλεμος χτύπα ξύλο..να μην εχουμε της ανέσεις που εχουμε τώρα..ο μισός πληθυσμός δέν θα επιβιώσει απο έλειψη ειδών υγηεινής και ο άλος μισός απο έλειψη τσιγάρου και καφέ.. τώρα για κάποιο λόγο μαλάκοσε λίγο ο πόνος ισος με εποιασαν τα φάρμακα ελπίζω να κρατήσει.. μπορεί να είναι καμια μόλυνση των ούλων αν και δέν εχει πριστει απλά πονάει..ειδικά αν πάω να το δαγκώσω.. εβαλα αλατόνερο..καμια άλη ''συνταγή''?το απόγευμα θα βρώ τσίπουρο να βάλω.. Καλά χαλάρωσε, δεν παίζει να αρχίσει πόνος σε δόντι επειδή δεν βουρτσίστηκες μια μέρα. Τώρα για τα υπόλοιπα, υπομονή όταν θα βρεις την οδοντίατρο.
xifiassamsung Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Καμια φορα -τι καμια συνηθως παντα- ο πονος δεν υποδυκνυει αμεσα την εκταση της βλαβης.Τριγκαρεται απο μια βλαβη κ μεγεθυνεται απο ψυχολογικες προεκτασεις οπως αγχος,πιεση,κλπ.Το οτι εριξες ζεστο νερο πανω σου κ περασε αμεσως δειχνει οτι το φυσικο σκελος της ζημιας (δοντι) ειναι μικρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα