Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα σου ελεγα για αρχη να κανεις κατι πιο "light" αλλα ο φιλος απο πανω ειναι αποκαρδιωτικος. Παει το επιχειρημα! Τεσπα. Στα παρκα αυτα μπορεις να περασεις ομορφα ετσι κι αλλιως. Δεν ειναι απαραιτητο να κρεμεσαι τ' αναποδα σαν τη νυχτεριδα ή να μπαινεις σε τρενακια,που πηγαινει πρωτα το σωμα και τα ματια φτανουν τελευταια! Καλη παρεα να εχεις!

Σαν τον φίλο από πάνω είμαι κι εγώ...:D Και να σου πω την αλήθεια δεν αισθάνομαι ότι χάνω και κάτι...

• Like 2
  • Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φυσιολογικο αλλα αναστρεψιμο!  ;)

Πως;

Όπως είναι αυτοί στην αρχή του θρεντ ζίο, πόδια πάνω κεφάλι κάτω. Μιλάμε για την πλήρη αναστροφή! :P

• Like 3
Δημοσ.

Όπως είναι αυτοί στην αρχή του θρεντ ζίο, πόδια πάνω κεφάλι κάτω. Μιλάμε για την πλήρη αναστροφή!  :P

Με τίποτα αυτό...δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνουν! :D

Δημοσ.

δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνουν! :D

Γιατί δεν έχουν φάει τίποτα πριν (ελπίζω δηλαδή..) Σου λέει τώρα που είμαστε νηστικοί  δεν πάμε να τη δούμε αλλιώς;;;  B)

• Like 2
Δημοσ.

Με τίποτα αυτό...δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνουν! :D

Ντοπαμινη..

(νταξει αλλοι το λενε ψυχασθενεια  :wacko:  :-D )

• Like 3
Δημοσ.

Αν με δέσουν και με ανεβάσουν με το ζόρι ίσως.

Μόνο κάτι σε πιο horror θα μου άρεσε, κανα τραίνο να περνάει απο 'haunted house' και τέτοια.

• Like 1
Δημοσ.

Αν με δέσουν και με ανεβάσουν με το ζόρι ίσως.

Μόνο κάτι σε πιο horror θα μου άρεσε, κανα τραίνο να περνάει απο 'haunted house' και τέτοια.

Δεν εχει πλακα με το ζορι,μπορει να την ακουσεις ασχημα!Ειχε ενα τρενακι  στη βαρκελωνη που πηγαινε απο το 0 στο 180 νομιζω σε κατω απο 2-3 δευτερολεπτα και μου φυγε ο φακος απο το ματι!horror enough ακομα και για μενα που ψοφαω για τετοια!

Δημοσ.

Να υποθέσω πως το ματζικ παρκ δεν λέει, εχω να πάω καμιά δεκαετία γιαυτό ρωτάω

Ουτε απ εξω μη περάσεις.

Μονο το 4g αξιζει και αυτο οταν και αν το δουλεψουν.

Εδω και 15 χρονια ειναι το ιδιο.

Καμια τυχη...

• Like 1
Δημοσ.

Thorpe park στην Αγγλια...αξέχαστη εμπειρια

Πες κάτι παραπάνω.

Τέλη Απριλίου θα είμαι εκεί... 1 μέρα φτάνει ή να πάρω για 2 μέρες εισητήριο;

Δεν εχει πλακα με το ζορι,μπορει να την ακουσεις ασχημα!Ειχε ενα τρενακι  στη βαρκελωνη που πηγαινε απο το 0 στο 180 νομιζω σε κατω απο 2-3 δευτερολεπτα και μου φυγε ο φακος απο το ματι!horror enough ακομα και για μενα που ψοφαω για τετοια!

Βαρκελώνη σε αυτό ανέβηκες;

https://en.wikipedia.org/wiki/Shambhala:_Expedici%C3%B3n_al_Himalaya

Δημοσ.

μπααααα!!!

εδω στην μπαλαρινα και στο ταψι δεν ανεβαινω οταν ανεβαιναν τα παιδια μου, ουτε απο εξω δεν θελω να περναω.

Θεωρω πως τα παιχνιδια τυπου λουνα παρκ που φερνουν στα πανηγυρια ειναι μακραν πιο επικινδυνα απο τα παιχνιδια στα παρκα, που (υποτιθεται πως) περνανε απο τακτικους ελεγχους και συντηρηση...

Και εγω τα ετρεμα, κυριως γι αυτο το λογο, μη γινει καποια μαλακια και σκοτωθω, allou πηγα πρωτη φορα μεγαλη και με φοβισε πιο πολυ το crazy mouse παρα το 4 g, ο λογος ηταν πως το πρωτο ειχε μια απλη σιδερενια μπαρα μονο και σε πηγαινε πατημενο σε μια αποτομη στροφη(ευκολο να γινει μαλακια ) ενω το 2ο ειχε κανονικοτατη ζωνη και παρα το κουνημα αισθανοσουν ασφαλεια.

Για disney δεν το συζητω...στην αρχη φοβομουν και μετα μονο σε τετοια εμπαινα.

Παντως, αν και τραγικα οσα λεει το βιντεο, σε 2 περιπτωσεις ηταν καθαρη μαλακια, στη μια εβαλαν ανθρωπο χωρις ποδια σε τρενακι με κατηφορα κλπ, και στην αλλη πηγε ο τσακαλος να παρει το καπελο απο το τρενακι σα να μην τρεχει μια.

• Like 1
Δημοσ.

Ψήστε το ποιος θα με ακολουθήσει το καλοκαίρι στην Disneyland ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...