InfernoN Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Ψήστε το ποιος θα με ακολουθήσει το καλοκαίρι στην Disneyland ?
Unabomber Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Αν μπορουσα να ημουν καθε μερα σε ενα, θα ηταν τελεια... ειδικα το Universal Studios Hollywood με εχει ανεχτει 4 φορες.... Σε ολα οσα εχω παει ηταν απιστευτη xp.... Μερικα που μου εχουν μεινει οι καλυτερες εμπειριες (ειδικα απο τα roller coasters τους) : Cedar Point, Κings Dominion, Six Flags Magic Mountain, Six Flags Great Adventure and Fuji-Q Highland Hint: Δεν εχω παει σε καμια Disneyland...
kathytherion Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Ψήστε το ποιος θα με ακολουθήσει το καλοκαίρι στην Disneyland ? Αν πας μονος εχεις το αβανταζ του να μπαινεις γρηγορα στα παιχνιδια( βαζουν ατομα μεμονωμενα για να γεμισουν κενες θεσεις οταν δεν χωρανε ζευγαρια η παρεες) 1
margaritagr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Πες κάτι παραπάνω. Τέλη Απριλίου θα είμαι εκεί... 1 μέρα φτάνει ή να πάρω για 2 μέρες εισητήριο; Βαρκελώνη σε αυτό ανέβηκες; https://en.wikipedia.org/wiki/Shambhala:_Expedición_al_Himalaya Εξαρταται ρε συ ποσο σου αρεσουν τετοιες φασεις και ποσο διατεθειμενος θα σαι ν ανακατεψεις το στομαχι σου εμεις πηγα,ε μια μερα, αλλα λογω της μεγαλης αναμονης δε μπορεσαμε να μπουμε παντου οπου θελαμε κι ετσι προτεινο δυο μερες αν εχεις την ευχερεια.
thomasG4 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Αν μπορουσα να ημουν καθε μερα σε ενα, θα ηταν τελεια... ειδικα το Universal Studios Hollywood με εχει ανεχτει 4 φορες.... Σε ολα οσα εχω παει ηταν απιστευτη xp.... Μερικα που μου εχουν μεινει οι καλυτερες εμπειριες (ειδικα απο τα roller coasters τους) : Cedar Point, Κings Dominion, Six Flags Magic Mountain, Six Flags Great Adventure and Fuji-Q Highland Hint: Δεν εχω παει σε καμια Disneyland... Ήθελα πολύ να πάω και στα Universal Studios στο Orlando, αλλά αρκέστηκα μόνο στη Disneyland. Απίστευτη εμπειρία πάντως. Μόνο για το Space Mountain, Big Thunder Mountain και το Tower of Terror άξιζε το εισιτήριο. Και το Roller Coaster με τους Aerosmith ήταν πολύ καλό. Το μόνο κακό οι τεράστιες ουρές στα καλύτερα rides. Με fastpass κάρτα βέβαια έμπαινες κύριος, ούτε ουρές ούτε τίποτα. Όλα αυτά το 2004. Καταραμένη κρίση...
φραμπάλα Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Θεωρω πως τα παιχνιδια τυπου λουνα παρκ που φερνουν στα πανηγυρια ειναι μακραν πιο επικινδυνα απο τα παιχνιδια στα παρκα, που (υποτιθεται πως) περνανε απο τακτικους ελεγχους και συντηρηση... Και εγω τα ετρεμα, κυριως γι αυτο το λογο, μη γινει καποια μαλακια και σκοτωθω, allou πηγα πρωτη φορα μεγαλη και με φοβισε πιο πολυ το crazy mouse παρα το 4 g, ο λογος ηταν πως το πρωτο ειχε μια απλη σιδερενια μπαρα μονο και σε πηγαινε πατημενο σε μια αποτομη στροφη(ευκολο να γινει μαλακια ) ενω το 2ο ειχε κανονικοτατη ζωνη και παρα το κουνημα αισθανοσουν ασφαλεια. Για disney δεν το συζητω...στην αρχη φοβομουν και μετα μονο σε τετοια εμπαινα. Παντως, αν και τραγικα οσα λεει το βιντεο, σε 2 περιπτωσεις ηταν καθαρη μαλακια, στη μια εβαλαν ανθρωπο χωρις ποδια σε τρενακι με κατηφορα κλπ, και στην αλλη πηγε ο τσακαλος να παρει το καπελο απο το τρενακι σα να μην τρεχει μια. εσύ ήσουν που είχες δουλέψει στη ντίσνευλαντ μια σεζόν;
Anastazio Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Βαρκελώνη σε αυτό ανέβηκες; https://en.wikipedia.org/wiki/Shambhala:_Expedici%C3%B3n_al_Himalaya Σε ολα ανεβηκα αλλα αυτο που λεω ειναι το furious baco! https://en.m.wikipedia.org/wiki/Furius_Baco
Glikos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Aν όλα πάνε καλά εγώ θα πάω πάντως. Αν πας μονος εχεις το αβανταζ του να μπαινεις γρηγορα στα παιχνιδια( βαζουν ατομα μεμονωμενα για να γεμισουν κενες θεσεις οταν δεν χωρανε ζευγαρια η παρεες) Σωστό, αλλά το θέμα είναι να πας με παρέα / αμόρε για χαβαλέ.
kathytherion Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 εσύ ήσουν που είχες δουλέψει στη ντίσνευλαντ μια σεζόν; Ναι! Ο,τι θελετε απο παιχνιδια ρωτηστε
Glikos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Σε ποια Disneyland είχες δουλέψει και ποια χρονιά αν επιτρέπεται?
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Αν πας μονος εχεις το αβανταζ του να μπαινεις γρηγορα στα παιχνιδια( βαζουν ατομα μεμονωμενα για να γεμισουν κενες θεσεις οταν δεν χωρανε ζευγαρια η παρεες)Ή απλώς βγάζεις fast pass και μπαίνεις πριν όλους τους άλλους.
kathytherion Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Ή απλώς βγάζεις fast pass και μπαίνεις πριν όλους τους άλλους. Αν εχεις φαστπας λειτουργει συνδυαστικα! Στο Παρισι ημουν, τα χριστουγεννα που περασαν...
Glikos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Μια χαρά. Έχω να πάω χρόνια. Θέλω να πάω πάλι σύντομα.
Pa0ki Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Ναι! Ο,τι θελετε απο παιχνιδια ρωτηστε Πόσο καιρό δούλεψες; Τι ακριβώς έκανες; Εντυπώσεις; Κουβέντα να γίνεται, αν θες απαντάς 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα