Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν μπορουσα να ημουν καθε μερα σε ενα, θα ηταν τελεια... 

ειδικα το Universal Studios Hollywood με εχει ανεχτει 4 φορες....  :-)

Σε ολα οσα εχω παει ηταν απιστευτη xp....

Μερικα που μου εχουν μεινει οι καλυτερες εμπειριες (ειδικα απο τα roller coasters τους) :  

Cedar Point, Κings Dominion,  Six Flags Magic Mountain, Six Flags Great Adventure and Fuji-Q Highland

Hint: Δεν εχω παει σε καμια Disneyland... :P

Δημοσ.

Ψήστε το ποιος θα με ακολουθήσει το καλοκαίρι στην Disneyland ?

Αν πας μονος εχεις το αβανταζ του να μπαινεις γρηγορα στα παιχνιδια( βαζουν ατομα μεμονωμενα για να γεμισουν κενες θεσεις οταν δεν χωρανε ζευγαρια η παρεες)

• Like 1
Δημοσ.

Πες κάτι παραπάνω.

Τέλη Απριλίου θα είμαι εκεί... 1 μέρα φτάνει ή να πάρω για 2 μέρες εισητήριο;

Βαρκελώνη σε αυτό ανέβηκες;

https://en.wikipedia.org/wiki/Shambhala:_Expedición_al_Himalaya

Εξαρταται ρε συ ποσο σου αρεσουν τετοιες φασεις και ποσο διατεθειμενος θα σαι ν ανακατεψεις το στομαχι σου :P εμεις πηγα,ε μια μερα, αλλα λογω της μεγαλης αναμονης δε μπορεσαμε να μπουμε παντου οπου θελαμε κι ετσι προτεινο δυο μερες αν εχεις την ευχερεια.

Δημοσ.

Αν μπορουσα να ημουν καθε μερα σε ενα, θα ηταν τελεια... 

ειδικα το Universal Studios Hollywood με εχει ανεχτει 4 φορες....  :-)

Σε ολα οσα εχω παει ηταν απιστευτη xp....

Μερικα που μου εχουν μεινει οι καλυτερες εμπειριες (ειδικα απο τα roller coasters τους) :  

Cedar Point, Κings Dominion,  Six Flags Magic Mountain, Six Flags Great Adventure and Fuji-Q Highland

Hint: Δεν εχω παει σε καμια Disneyland... :P

Ήθελα πολύ να πάω και στα Universal Studios στο Orlando, αλλά αρκέστηκα μόνο στη Disneyland. Απίστευτη εμπειρία πάντως. Μόνο για το Space Mountain, Big Thunder Mountain και το Tower of Terror άξιζε το εισιτήριο. Και το Roller Coaster με τους Aerosmith ήταν πολύ καλό.

Το μόνο κακό οι τεράστιες ουρές στα καλύτερα rides. Με fastpass κάρτα βέβαια έμπαινες κύριος, ούτε ουρές ούτε τίποτα. Όλα αυτά το 2004. Καταραμένη κρίση...

Δημοσ.

Θεωρω πως τα παιχνιδια τυπου λουνα παρκ που φερνουν στα πανηγυρια ειναι μακραν πιο επικινδυνα απο τα παιχνιδια στα παρκα, που (υποτιθεται πως) περνανε απο τακτικους ελεγχους και συντηρηση...

Και εγω τα ετρεμα, κυριως γι αυτο το λογο, μη γινει καποια μαλακια και σκοτωθω, allou πηγα πρωτη φορα μεγαλη και με φοβισε πιο πολυ το crazy mouse παρα το 4 g, ο λογος ηταν πως το πρωτο ειχε μια απλη σιδερενια μπαρα μονο και σε πηγαινε πατημενο σε μια αποτομη στροφη(ευκολο να γινει μαλακια ) ενω το 2ο ειχε κανονικοτατη ζωνη και παρα το κουνημα αισθανοσουν ασφαλεια.

Για disney δεν το συζητω...στην αρχη φοβομουν και μετα μονο σε τετοια εμπαινα.

Παντως, αν και τραγικα οσα λεει το βιντεο, σε 2 περιπτωσεις ηταν καθαρη μαλακια, στη μια εβαλαν ανθρωπο χωρις ποδια σε τρενακι με κατηφορα κλπ, και στην αλλη πηγε ο τσακαλος να παρει το καπελο απο το τρενακι σα να μην τρεχει μια.

εσύ ήσουν που είχες δουλέψει στη ντίσνευλαντ μια σεζόν;

Δημοσ.

images?q=tbn:ANd9GcRlK_ErlE06AHuTbyDEVxr

Aν όλα πάνε καλά εγώ θα πάω πάντως. :P

Αν πας μονος εχεις το αβανταζ του να μπαινεις γρηγορα στα παιχνιδια( βαζουν ατομα μεμονωμενα για να γεμισουν κενες θεσεις οταν δεν χωρανε ζευγαρια η παρεες)

Σωστό, αλλά το θέμα είναι να πας με παρέα / αμόρε για χαβαλέ. :P

Δημοσ.

Σε ποια Disneyland είχες δουλέψει και ποια χρονιά αν επιτρέπεται?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ή απλώς βγάζεις fast pass και μπαίνεις πριν όλους τους άλλους.
Δημοσ.

Ή απλώς βγάζεις fast pass και μπαίνεις πριν όλους τους άλλους.

Αν εχεις φαστπας λειτουργει συνδυαστικα!

Στο Παρισι ημουν, τα χριστουγεννα που περασαν...

Δημοσ.

Ναι! Ο,τι θελετε απο παιχνιδια ρωτηστε

Πόσο καιρό δούλεψες;

Τι ακριβώς έκανες;

Εντυπώσεις;

Κουβέντα να γίνεται, αν θες απαντάς

:)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...