Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θείος μου πήρε ένα Toshiba λαπτοπ, από εκείνα που είχαν βγει πέρυσι προσφορά με 250 ευρώ. Είχε Windows 8.1. Το Σάββατο, με το που άνοιξε τον υπολογιστή του, εκείνος είχε αναβαθμιστεί αυθαίρετα, χωρίς προειδοποίηση, σε Windows 10 (τα οποία δεν θέλει να βάλει ακόμα), και δεν μπορεί να κάνει login με τον local λογαριασμό του γιατί του λέει ότι ο κωδικός του είναι λάθος.

Το συγκεκριμένο δεν έχει recovery disks, ούτε καν DVD drive. 

Πώς μπορώ να αναστρέψω τη διαδικασία και να επαναφέρω τα 8.1, και με ποιό ακριβώς δικαίωμα έγινε αυτό; Τον υπολογιστή τον έχω εγώ για να "λύσω" το πρόβλημα.

Δημοσ.

Αν είναι Local ο λογαριασμός κατέβασε το kon boot και μετέφερε το σε στικάκι. Μπούταρε από αυτό και κατά 99% θα σε βάλει στο λογαριασμό χωρίς να ζητήσει κωδικό. Μετά ακολούθησε αυτόν τον οδηγό και στο τέλος, αν όλα πάνε καλά, κατέβασε και τρέξε το gwx control panel.

Όσο για το "Χωρίς έγκριση...", αυτό δεν παίζει. Σϊγουρα του έβγαλε κάποια στιγμή μήνυμα για να κάνει κράτηση των 10 και πάτησε ΝΑΙ. και μετά του έβγαλε μήνυμα ότι τα 10άρια είναι έτοιμα και να πατήσει να κάνει εγκατάσταση ή μπορεί να του είπε ότι θα γίνει εγκατάσταση μόλις πατήσει επανεκκίνηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...