HALF EVIL Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Η Asus Xonar DX μας άφησε χρόνους. Προς το παρόν έχω τα ηχεία στην on board (Realtek), αλλά δεν είμαι και ευχαριστημένος. Από skroutz βλέπω μόνον Asus και Sound Blaster. ( Η δεύτερη έχει πλέον φτιάξει τους οδηγούς της? έχει πλέον καλή υποστήριξη?) Αν εξαιρέσουμε το τριψήφιο νούμερο στην τιμή , από αυτές ποια λέτε; http://www.skroutz.gr/c/50/kartes-hxou/f/437646_437649_450293/5-1-PCI-Express-%CE%95%CF%83%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE.html?keyphrase=%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1+%CE%B7%CF%87%CE%BF%CF%85 Ίσως αυτή; http://www.skroutz.gr/s/3049257/Creative-Sound-Blaster-Z.html
discoboyminimal Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 λοιπον. τι χρηση κανεις με την καρτα ηχου?
discoboyminimal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 games , youtube , mp3 , και καμια ταινια. σωστα? εχεις 5.1 συστημα? ποια ειναι τα ηχεια σου? και τι εισοδο εχουν? optical , rca , mini jack ?
HALF EVIL Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Τα edifier s530 2.1 Με mini jack τα συνδέω. (Στο spoiler έχει το πλήρες σύστημα). Στα Games χρησιμοποιώ και τα Hyperx Cloud II , άρα μάλλον η μουσική προέχει κάπως.
discoboyminimal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 σκέφτεσαι να αναβαθμισεις ηχοσυστημα? η οχι. αν δεν σκεφτεσαι να βαλεις οπτικη ινα στον υπολογιστη σου , για να συνδεσεις κανα συστημα των 500ευρο και πανω , τοτε μην κανεις καμια αναβαθμιση. τα λεφτα σου ειναι πραγματικα πεταμενα , και διαφορα δεν θα δεις καμια. εχεις μια αξιολογη μητρικη , με πολυ καλο ηχο. αν χρειαζοσουν καποια στιγμη καποια αλλη καρτα ηχου , θα πηγαινες σε καμια asus xonar dgx. με 30-40 ευρο και ολα καλα. απο την στιγμη που δεν υπαρχει κατι βαρυ , οπως καποια επεξεργασια ηχου, realtime recordings κλπ (που παμε σε επαγγελματικα χωραφια μετα) δεν χρειαζεσαι κατι παραπανω απο την ενσωματωμενη.
aetos1988 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Θα συμφωνήσω με τον discoboy πλέον οι καινούργιες μητρικές έχουν αξιόλογες κάρτες ήχου και με τα ηχεία που έχεις δεν πρόκειται να ακούσεις διαφορές όποια κάρτα και να πάρεις , καταρχήν έχουν 10% παραμόρφωση που είναι αρκετά μεγάλη σε σχέση με τα 0,06% που έχει ο ενισχυτής μου ( σαν μέτρο σύγκρισης)
HALF EVIL Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Όχι δεν πρόκειται να βάλω κάτι πιο ακριβό επάνω από τα edi . Για καλή μουσική έχω ξεχωριστό ηχοσύστημα , οπότε απλώς ήθελα να ακούω αξιοπρεπώς από το ΠιΣι . Τώρα επειδή έχω το βάρεμα με τον καλό ήχο θα ήθελα ότι καλύτερο μπορεί να βγάλει το ΠιΣι . Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές, θα κάτσω λίγο με την onboard (αν και στα αυτιά μου δεν με ικανοποιεί) και αν τελικά δεν αντέξω θα κοιτάξω ίσως για μια λύση των 60-80 ευρώ. Ε σίγουρα ένα 30% καλύτερη ποιότητα θα την έχει .
aetos1988 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Μου κάνει εντύπωση επειδή η μητρική σου έχει καλή κάρτα ήχου αλλά αν δεν σε ικανοποιεί εσένα προσωπικά ο ήχος είναι υποκειμενικός δεν ακούει ο καθένας το ίδιο τότε πάρε μια κάρτα όπως η Asus Xonar D1 που την έχω 7 χρόνια τώρα και είμαι ευχαριστημένος ( να πω την αλήθεια έχω χρησιμοποιήσει περισσότερο με την οπτική ίνα ) . http://www.overclockersclub.com/reviews/asus_xonar_d1/
discoboyminimal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 η διαφορες ειναι στο μυαλο σου δεν θα εχει 30% βελτιωση. ουτε 5% ουτε 2% μην σου πω. εχω ακουσει απο πανακριβες καρτες , ειδικες για studio applications , εχω ακουσει σε xonars , και onboards. διαφορες στην αναπαραγωγη δεν εχεις. εχεις αλλα ειναι τοσο αμελητέες που δεν καταλαβαινεις κατι στο αυτι. τα 30 ευρο ευρο που θα δωσεις για την καρτα ηχου, πιες τα σε μπυρες ολες οι συγχρωνες onboard , 2010 και μετα , των mid-high end μητρικων εχουν αξιοπρεπεστατο ηχο. οποτε σκεψου το καλα
boombastik Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 H Xonar χαλασε γιατι διαγραφηκε το eeprom. http://www.alsa-project.org/main/index.php/Xonar_EEPROM_Failure Πας εκει και το ξαναφτιαχνεις.
CrimsonSky_gr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 η διαφορες ειναι στο μυαλο σου δεν θα εχει 30% βελτιωση. ουτε 5% ουτε 2% μην σου πω. εχω ακουσει απο πανακριβες καρτες , ειδικες για studio applications , εχω ακουσει σε xonars , και onboards. διαφορες στην αναπαραγωγη δεν εχεις. εχεις αλλα ειναι τοσο αμελητέες που δεν καταλαβαινεις κατι στο αυτι. τα 30 ευρο ευρο που θα δωσεις για την καρτα ηχου, πιες τα σε μπυρες ολες οι συγχρωνες onboard , 2010 και μετα , των mid-high end μητρικων εχουν αξιοπρεπεστατο ηχο. οποτε σκεψου το καλα που ησουνα σε αλλο thread που λεγανε 2-3 "Ναι εννοειται ακουσα τρομερη διαφορα στην ποιοτητα, αυξηθηκε πολυ η ενταση(ενταση=ποιοτητα λολ) και εγιναν πιο καθαρα τα μπασα, δεν μπορω να το εξηγησω αλλα αξιζε τα 100 ευρω που πεταξα"
petran91 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Τα edifier s530 2.1 Με mini jack τα συνδέω. (Στο spoiler έχει το πλήρες σύστημα). Στα Games χρησιμοποιώ και τα Hyperx Cloud II , άρα μάλλον η μουσική προέχει κάπως. Να πούμε όμως και ότι αν τα έχεις συνδεδεμένα με usb τα cloud η κάρτα ήχου δεν παίζει κανένα ρόλο. Είτε έχεις 1000 ευρώ κάρτα ήχου είτε την onboard. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2016 από petran91 2
discoboyminimal Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 που ησουνα σε αλλο thread που λεγανε 2-3 "Ναι εννοειται ακουσα τρομερη διαφορα στην ποιοτητα, αυξηθηκε πολυ η ενταση(ενταση=ποιοτητα λολ) και εγιναν πιο καθαρα τα μπασα, δεν μπορω να το εξηγησω αλλα αξιζε τα 100 ευρω που πεταξα" ειπα εγω τετοιο πραγμα? ανεπτηξε λιγο την σκεψη σου γιατι μπερδευτηκα αλλο να μιλαμε για hi-fidelity συστημα , με προοπτικη αναβαθμισης , και αλλο να μιλαμε για ηχεια των 50-100 ευρο , για gaming και youtube. αλλο πραγμα να εισαι μουσικοφιλος με βιβλιοθηκες flac και αλλο να κατεβαζεις απο youtubetomp3 converter.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα