sils Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μου ηρθε ενα μυνημα απο το gear best και εγραφε πως εαν δεν εξαργυρωθούν οι πόντοι μου εως 31 Μαρτίου θα τους χασω αποτι καταλαβα μαλλον ισχυει για ολους για τσεκάρετε το. Εγω πηρα ενα vr παντως..... 1
sils Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δεν υπαρχει προσφορα ειναι μια ενημερωση για οποιους εχουν ποντους εκει να μην τους χασουν. 1
katsikoula Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δεν υπαρχει προσφορα ειναι μια ενημερωση για οποιους εχουν ποντους εκει να μην τους χασουν. ok... σωστή η σκέψη σου αλλά μήπως να μεταφερθεί σε κάποιο άλλο forum από κάποιον moderator?
kalodrei Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 δεν μου ηρθε κατι ακομα, μηπως οι ποντοι σου λιγουν ? νομιζω εχουν διαρκεια ενος ετους.
letom Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Ούτε σε εμένα ήρθε ειδοποίηση όμως κάπου πήρε το μάτι μου σε ένα μπάνερ στο σάιτ του gearbest και έλεγε ότι οι πόντοι που αποκτήθηκαν το 2015 θα λήξουν στις 31/3/2016.
antikinsor Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Κάθε ημερολογιακό έτος μηδενίζουν οι πόντοι της προηγούμενης χρονιάς. Φέτος, στα μισά του Δεκεμβρίου είχε έρθει μια ενημέρωση/ανακοίνωση που διαφοροποιούσε λίγο τα πράγματα. Έλεγε ότι θα μηδενιστούν στις 31/3/16 (αντί για τις 31/12/15 - 3μηνη παράταση) όσοι πόντοι έχουμε κερδίσει μέχρι τις 31/10/15. Οι πόντοι που έχουμε κερδίσει από 1/11/15 και μετά, μεταφέρονται κανονικά για το επόμενο ημερολογιακό έτος. Απλά, τώρα ήρθε σαν τελευταία υπενθύμιση και πάλι αυτή η ενημέρωση/ανακοίνωση. Για του λόγου το αληθές, παραθέτω αυτούσιο το κείμενο: Dear GearBest CustomerWe would like to extend our very Warmest Wishes to you and your loved ones this Festive Season.We feel honored that so many new customers have joined our community this year. The reason we're reaching out to you is to explain an established policy of ours: at the end of every calendar year, each customer's unused GB Points automatically expire and reset to 0.We've made two small changes this time round:A.Only GB Points earned before OCT 31 will reset; points earned after that will not be lost.B.Deadline has been extended to MAR 31, 2016.So if you have GB points earned before OCT 31, this is a (very friendly) e-mail reminding you to please use them up as soon as possible! Your points can be used to buy products, awesome gifts and personal treats at even lower prices than ever. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα