Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα προσφατα πειγα στο εξοχικο μου με την κοπελα μου ειχαμε να παμε 1χρονο

αναβω φως πεφτει ασφαλεια,βγαζω τα παντα απο μπριζες,αναβω γενικο,ξαναπεφτουν ολλα,ερχετε ο πατερας μου επειδη ειναι γνωστης και το εφτιαξε,μου λεει ολο το ρελε ειχε χαλασει...

πως χαλαει το ρελε?απο καπιο χερι????

η μπορει επειδη δεν ειχαμε παει καιρο?

Δημοσ.

Ήταν καινούργιο; ή ήταν καμία 15ετια;

πανω απο 15ετια

Δεν μας λες και τι εκανε και άναψαν τα φώτα?

αα δεν ξερω δεν ειμουνα μπροστα,αλλαξε των ρελε νομιζω,αυτο που θελω να μαθω πως γυνεται να χαλασει ενα ρελε?

Δημοσ.

Δεν μας λες και τι εκανε και άναψαν τα φώτα?

Γιατί εμένα κάτι μου λέει ότι το παρεκαμψε

Ts αν το άλλαξε θα φαίνεται η διαφορά μια και όπως λες ο πίνακας ει αν αρκετά παλιός. Για βάλε μια φωτογραφία του πίνακα να σου πω.

Δημοσ.

αα δεν ξερω δεν ειμουνα μπροστα,αλλαξε των ρελε νομιζω,αυτο που θελω να μαθω πως γυνεται να χαλασει ενα ρελε?

παθαίνει προστάτη

Δημοσ.

Εχω είχα το ρελέ του θερμοσίφωνα που δεν ήθελε να σηκωθεί, τον αλλαξα και όλα καλά.

Δημοσ.

¨Εκανα στο δικό μου εξοχικό ανακαίνιση πριν λιγους μήνες με καινούργια ανοιγόμενα αλουμίνια αρκετά καλής κλάσης κλπ (έχει λόγο που το γραφω).

Μετά απο 10 ημέρες πήγα, και μόλις άνοιξα το θερμοστάτη του καλοριφέρ έκανε κανονική έκρηξη.

Με τα πολλά παρατήρησα ότι τα αλουμίνια όλα είχαν ίχνη μούχλας και όλα τα ντουλάπια σε όλο το σπίτι είχαν φουσκώσει.

Γιατί? με τα καινούργια αλουμίνια η αεροδιαπερατότητα ήταν απολύτως μηδενική και έτσι συσσωρευόταν συνεχώς υγρασία παντού (εξού και η έκρηξη) 

Πλέον αφήνω ένα παράθυρο στην ανάκληση να κάνει ρευμα με το τζάκι και έτσι το εξομοιώνεται η υγρασία. Ο πιο εύκολος και φθηνός τρόπος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...