Προς το περιεχόμενο

NetWork Files Cannot Open

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στα παιδιά!
Εχω ένα πρόβλημα, προσπαθώ να ανοίξω δικτυακά αρχέια και πολλές φορές μου κολλάει στην αρχική εφαρμοφή. (WORD, EXCEL) αν το ίδιο αρχέιο το μεταφέρω τοπικά μου ανοίγει απευθείας. 

Σας Ευχαριστώ πολύ!!

Δημοσ.

Μιας και δεν απανταει κανενας, ας κανω εγω την αρχη.

Το share απ' οπου παιρνεις τα αρχεια που λες, το εχεις mounted σαν δικτυακο σκληρο απλα πας σε αυτο απο το θεσεις δικτυου κλπ?

Δημοσ.

Κάνεις διπλό κλικ στο αρχείο ή το ανοίγεις μέσα από το word/excel κτλ;

Δοκίμασες και με τους δύο τρόπους;

Τα αρχεία είναι σε άλλο υπολογιστή ή σε κάποιον file server; Από άλλον υπολογιστή δοκίμασες;

Σου βγάζει κάποιο μήνυμα ή απλά παγώνει η εφαρμογή;

Δοκίμασε το εξής:

Πάτα WINDOWS+R για να ανοίξει η εκτέλεση.

Δώσε inetcpl.cpl και πάτα enter

Πήγαινε στην καρτέλα Ασφάλεια.

Επέλεξε το Τοπικό Intranet και πάτα Τοποθεσίες και μετά Για προχωρημένους.

Πρόσθεσε την ip ή το network path στη λίστα (π.χ. \\10.170.ΧΧΧ.ΧΧΧ\ ή \\192.168.ΧΧΧ.ΧΧΧ\ ) δηλαδή την ip του συστήματος που έχει τα αρχεία προσθέτοντας δύο \\ πριν και μια \ μετά την ip

Δες αν τώρα στο ανοίγει.

Δημοσ.

Δε χρειαζεται να το κανει αυτο μικε. Αρκει να πατησει το default και τα φερνει μονο του.

Δημοσ.

Αυτό με τις τοποθεσίες το αντιμετώπισα στη δουλειά. Υπήρχε ένα αρχείο access στον nas και για να μπορέσει να το επεξεργαστεί ένας υπάλληλος έπρεπε να προσθέσουμε το network path του nas στο τοπικό ίντρανετ με τη μορφή file:\\xxx.xxx.xxx.xxx\ για να μπορέσει η access να πάρει δικαιώματα εγγραφής. Βασικά το ζητούσε η ίδια η εφαρμογή όταν προσπαθούσες να ανοίξεις το αρχείο.

Δε βλέπω όμως να απαντάει ο stamy και ανησυχώ μήπως μας ξέχασε.

Δημοσ.

Τοτε δες στη δουλεια σου να κανεις reset τα explorer settings και δες αν παιζει χωρις να ξαναβαλεις το path

Δημοσ.

Το reset στα settings του ie είναι το πρώτο που κάνω όταν αρχίζει τις χαζομάρες. Δε νομίζω θα στρώσει αλλά θα το ξαναδοκιμάσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...