Προς το περιεχόμενο

escalate case on ebay

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

Εδώ και πολύ καιρό μιλάω με έναν κινέζο για ένα μικρο πράγμα αξίας 3$ που δεν έχω παραλάβει εδώ και πάνω από 45 μέρες!

Έχω ανοίξει request case καιρό τώρα και όλο μου λέει τσέκαρε στο ταχυδρομείο, θα σου επιστρέψω τα χρήματα, περίμενε μια βδομάδα ακόμα, και όλο τέτοιες δικαιολογίες καιρό τώρα! Το πρόβλημα είναι ότι δεν βλέπω την επιλογή escalate case που είχε παλιότερα αλλά η μόνη επιλογή που έχω είναι να απαντάω στον πωλητή η να κλείσω το case εαν το πρόβλημα μου έχει λυθεί.

Ξέρει κανείς που έχει πάει αυτήν η επιλογή;

Δημοσ.

περασαν οι  μερες που ειχες δικαιωμα να κανεις escalate σε claim, οποτε τωρα μονο αν θελει ο κινεζος σου επιστρεφει χρηματα...

απο την μια θα μου πεις μλκ... την πατησα! απο την αλλη παλι να λες παλι καλα που εμαθες σε 3$  αγορα και οχι σε 150$ αγορα :)

Δημοσ.

περασαν οι  μερες που ειχες δικαιωμα να κανεις escalate σε claim, οποτε τωρα μονο αν θελει ο κινεζος σου επιστρεφει χρηματα...

απο την μια θα μου πεις μλκ... την πατησα! απο την αλλη παλι να λες παλι καλα που εμαθες σε 3$  αγορα και οχι σε 150$ αγορα :)

α ωραία, και είπα να περιμένω μπας και έρθει το πακέτο μην ανοίξω case, πόσες είναι οι μέρες που έχω δικαίωμα να ξέρω για άλλη φορά;

Δημοσ.

φλασια .... σορρυ νομιζα οτι ειχες ανοιξει και στο Pp

request case θα μπορεις να ανοιξεις στο paypal ομως που εχεις 180 μερες απο την πληρωμη.

οποτε στειλε στο pp και κανε escalate απο το pp με αποδεικτικα την αλληλογραφια του ebay

• Like 1
Δημοσ.

φλασια .... σορρυ νομιζα οτι ειχες ανοιξει και στο Pp

request case θα μπορεις να ανοιξεις στο paypal ομως που εχεις 180 μερες απο την πληρωμη.

οποτε στειλε στο pp και κανε escalate απο το pp με αποδεικτικα την αλληλογραφια του ebay

Ευχαριστώ φίλε! Ξέθαψα την αγορά απο το PayPal με ημερομηνία αγοράς :

Sale date:    21-Dec-15 20:12:03 GMT

Και άνοιξα case εκεί!

• Like 1
Δημοσ.

Μετά την 40η ημέρα ανοίγεις case. Αν έρθει πιο μετά του γυρνάς τα χρήματα και τελείωσε. 

Έχω περίπτωση που μου ήρθε δέμα μετά από 6 μήνες :P βέβαια αυτό είναι η εξαίρεση.

Δημοσ.

3 μήνες έχουν περάσει, καθόλου δεν βιάζεται.

Εγω απάντησα για στο αρχικό ποστ του, τωρα αν η ημερομηνία αγορας ειναι κινητή, εγω τι να κανω

Μετά την 40η ημέρα ανοίγεις case. Αν έρθει πιο μετά του γυρνάς τα χρήματα και τελείωσε. 

Έχω περίπτωση που μου ήρθε δέμα μετά από 6 μήνες :P βέβαια αυτό είναι η εξαίρεση.

Case δεν ανοίγουμε στις 40 μερες, 60 απο κινα και μην σου πω δεν ανοίγουμε ποτέ, αν μιλήσεις με τον πωλητή το πιο πιθανόν ειναι να μην χρειαστεί case, το case σημαίνει δεν τα βρήκατε

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Case δεν ανοίγουμε στις 40 μερες, 60 απο κινα και μην σου πω δεν ανοίγουμε ποτέ, αν μιλήσεις με τον πωλητή το πιο πιθανόν ειναι να μην χρειαστεί case, το case σημαίνει δεν τα βρήκατε

Συμφωνώ....εγω στον μήνα επάνω του στέλνω μειλ του πωλητή αν δεν έχει έρθει το αντικείμενο και 99,9% μου κάνουν refund ή το ξαναστέλνουν...για μικρής αξίας πράγματα μια χαρά τα λύνουν οι κινέζοι χωρίς να χρειαστεί να ανοιξεις case...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...