Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Μου χάλασε ο σκληρός και πριν τον δώσω πίσω για να πάρω νέο με την εγγύηση, από το outlook 2007 που είχα πήρα από το appdata το pst αρχείο (σχεδόν 4gb).

Όταν έκανα format και έβαλα το outlook 2016, έβαλα το pst, αλλά είδα ότι είχε μόνο τα mail μου (όχι ρυθμίσεις λογαριασμού κλπ). 

Έκανα πάλι το λογαριασμό, όμως τώρα μου τα εμφανίζει περίεργα.

Μου βγάζει 2 εισερχόμενα τα παλιά και από κάτω με το mail μου καινούργια.

Όπως επισής στα αρχεία δεδομένων έχει ένα pst με το mail μου και τα παλιά τα έχει προσωπικοί φάκελοι και το ονομάζει outlook.pst (όπως ήταν).

Υπάρχει κάποια ρύθμιση να τα κάνω κάπως merge (όπως ήταν πριν);

Σας ευχαριστώ πολύ

• Like 1
Δημοσ.

καλησπέρα.Έχετε γενικότερα άποψη και γνώμη για το outlook ως χρήσιμο πρακτικό email εργαλείο? άρχισα πρόσφατα να το εξερευνω και το βρίσκω πολυ ενδιαφέρον και αξιόπιστο....υπάρχουν άλλες γνώμες ?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σε απάντηση στο πρώτο ποστ σου,

θα κάνεις από την αρχή τις ρυθμίσεις λογαριασμό κτλ. Οπότε θα σου εμφανίζει κενούς φακέλους δεδομένων (e-mail κτλ), εκτός από αυτά που θα λάβεις φυσικά από τον provider αμέσως μετά τη ρύθμιση.

Κατόπιν θα πάς Αρχειο -> Εισαγωγή / Εξαγωγή -> Από προσωπικό φάκελο pst. Μετά θα επιλέξεις να τα βάλει στους Προσωπικούς φακέλους, και να μη δημιουργήσει νέους.

Έγω το χρησιμοποιω, έχω μείνει στο παλιό (2003), αλλά η διαδικασία εισαγωγης πρέπει να είναι η ίδια. Εννοείται κρατάς κάπου ξέχωρα το .pst σου, μην τυχόν γίνει χαζομάρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...