Laurelien Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Είναι κι ωραίο παιδί. That escalated quickly.
briemann Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Από Ελλάδα: Θεσσαλονίκη Αθήνα Καστοριά Φλώρινα Γιαννενα Σέρρες Κοζάνη Ηγουμενίτσα Χανιά Ρέθυμνο Ηράκλειο Αγιος Νικόλαος Ιεράπετρα Σητεία Λεσβο Τήλο Μυτιλήνη Από Ευρώπη: Γερμανία: Μόναχο,Νυρεμβέργη Αυστρία Ιταλία:Ανκόνα,Μιλάνο Τουρκία=Κωνσταντινούπολη,Σμύρνη Γιουγκοσλαβία Μα κανείς δε το είδε;...ή τρολάρουμε ομαδικώς τον Αλέξη; Οντόπικ: σε αρκετές χώρες της Ευρώπης για να καταλάβω οτι ή Ελλάδα είναι η πιο όμορφη, σε διάφορες πόλεις στα παράλια της Τουρκίας και στο Καναδά...στα μελλοντικά σχέδια Σαν Φρανσισκο,Αυστραλία και Μεξικο... 2
zio10 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μα κανείς δε το είδε;...ή τρολάρουμε ομαδικώς τον Αλέξη; Οντόπικ: σε αρκετές χώρες της Ευρώπης για να καταλάβω οτι ή Ελλάδα είναι η πιο όμορφη, σε διάφορες πόλεις στα παράλια της Τουρκίας και στο Καναδά...στα μελλοντικά σχέδια Σαν Φρανσισκο,Αυστραλία και Μεξικο... Εγώ τώρα που το είπες το πρόσεξα!
V for Vagelis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μόνο Βουλγαρία για κρέατα αλλα δεν πρόλαβα να δω τίποτα, η περιοχή λεγόταν κάτι με σκι , δε θυμάμαι καν όνομα γιατι ήταν σύντομο ταξίδι λόγο δουλειάς απ την οποία σταμάτησα τότε Σεμνάαα... Ποιος τον χεζει τον τουρισμο οταν εχετε τουτα? 1.jpg (pic stretching kindly provided by insomnia.gr. Click it) Νταα-φάκ! Hacker Pschorr στην Γεωργία; 1
deesnider Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Νταα-φάκ! Hacker Pschorr στην Γεωργία; Δεν αποκλείεται, αλλά είναι εξίσου πιθανό να είναι μόνο το ποτήρι. Οι Γεωργιανοί καταναλώνουν κατά συντριπτική πλειοψηφία κάποιες δικής τους παραγωγής - με περιεκτικότητα αλκοόλ γύρω στο 900%... - αλλά στα εστιατόρια βρίσκεις και αρκετές ξένες ετικέτες. Πάντως, τέτοιες μαϊμουδιές τις κάνουν! Δε μπορώ να βρω πουθενά φωτογραφία από ντόπιο brandy το οποίο, τόσο αναφορικά με το σχήμα του μπουκαλιού, όσο με τα χρώματα και τη γραμματοσειρά τής ετικέτας, το έβλεπα στο ράφι τού super market από τριάντα πόντους απόσταση και θεωρούσα ότι έβλεπα ...johnny walker red label. Μέχρι και το ανθρωπάκι που περπατάει, εκεί ήταν... 2
zio10 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δεν αποκλείεται, αλλά είναι εξίσου πιθανό να είναι μόνο το ποτήρι. Οι Γεωργιανοί καταναλώνουν κατά συντριπτική πλειοψηφία κάποιες δικής τους παραγωγής - με περιεκτικότητα αλκοόλ γύρω στο 900%... - αλλά στα εστιατόρια βρίσκεις και αρκετές ξένες ετικέτες. Πάντως, τέτοιες μαϊμουδιές τις κάνουν! Δε μπορώ να βρω πουθενά φωτογραφία από ντόπιο brandy το οποίο, τόσο αναφορικά με το σχήμα του μπουκαλιού, όσο με τα χρώματα και τη γραμματοσειρά τής ετικέτας, το έβλεπα στο ράφι τού super market από τριάντα πόντους απόσταση και θεωρούσα ότι έβλεπα ...johnny walker red label. Μέχρι και το ανθρωπάκι που περπατάει, εκεί ήταν... Δεν ξέρεις, μπορεί να τους αντέγραψε ο τζόνι γουόκερ! 1
Anorymous Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 δυστηχως δεν εχω παει ποτε εξωτερικο ημουν στο τσακ να παω ιταλια περσι επειδη ο κολλητος μου μενει ηγουμενιτσα αλλα δεν πηγα.
TriLoBiTe Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Επειδή το όνομα του user με το δεύτερο post στη σελίδα μου ξύπνησε μνήμες έχω να πω το εξής: Εκεί όπου έχει πάει ο brickoman δεν έχει πάει κανείς. 1
kathytherion Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Περα απο την πλακα καν'το! Αν πας Chicago να δοκιμασεις την Chicago-style deep dish pizza τους που απο μονη της αρκει να βαλεις 5 κιλα ΔΕΣ Εχω παει σε τετοια βενζιναδικα στο Νοτο και ηταν πολυ αμερικανια η φαση. Επισης μ'αρεσουν αυτα τα μερη που εχουν καθισματα διπλα απο τα παραθυρα με ενωμενες πλατες. Fkuc!!! Τι ειν τουτο!!! Ακριβως αυτο εννουσα παντως!σαβουροjunk food αμερικανια! Εννοειται θελω να πιω καφε κ να φαω κ κανα pancake σε μαγαζι με καθισματα σαν αυτα που λες, το χω δει σε τοσες ταινιες και μκυ χει μεινει! Γενικα στα ταξιδια μου λογω περιορισμενου μπαγιοκου αλλα και επειδη γουσταρω, δοκιμαζω πολυ street food. Θα παω και σε κατι πιο καλο αν παρουσιαστει ευκαιρια αλλα πρωτο ρολο παιζει το street food και γενικα προσπαθω να ενσωματωνομαι λιγο στο περιβαλλον, κ αν γουσταρω κατι το φερνω και σπιτι(πχ μια ωραια συνταγη η συστατικο, μια ωραια συνηθεια κλπ) 2
Moderators Gi0 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Νταα-φάκ! Hacker Pschorr στην Γεωργία; Yeeeeeeep! Γενικα στα ταξιδια μου λογω περιορισμενου μπαγιοκου αλλα και επειδη γουσταρω, δοκιμαζω πολυ street food. Θα παω και σε κατι πιο καλο αν παρουσιαστει ευκαιρια αλλα πρωτο ρολο παιζει το street food και γενικα προσπαθω να ενσωματωνομαι λιγο στο περιβαλλον, κ αν γουσταρω κατι το φερνω και σπιτι(πχ μια ωραια συνταγη η συστατικο, μια ωραια συνηθεια κλπ) ^This. Tην μερακλιδικη χοντογκαρα που εφαγα εξω απο το ΜοΜΑ (..για καποιο περιεργο λογο δεν επιτρεποταν να την παρω μεσα, μαζι μου ) δεν θα την ξεχασω ποτε.
Chrisxxx Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Αυστραλία, Αγγλία, Ολλανδία, Βουλγαρία-Ρουμανία-Ουγγαρία (οδικο), ΠΓΔΜ-Σερβία(οδικό). Ο Στόχος τώρα ειναι Βαρκελώνη για κάποιους μηνες και μετά Αυστραλία - Νεα Ζηλανδία. 1
Laurelien Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Fkuc!!! Τι ειν τουτο!!! Ακριβως αυτο εννουσα παντως!σαβουροjunk food αμερικανια! Εννοειται θελω να πιω καφε κ να φαω κ κανα pancake σε μαγαζι με καθισματα σαν αυτα που λες, το χω δει σε τοσες ταινιες και μκυ χει μεινει! Γενικα στα ταξιδια μου λογω περιορισμενου μπαγιοκου αλλα και επειδη γουσταρω, δοκιμαζω πολυ street food. Θα παω και σε κατι πιο καλο αν παρουσιαστει ευκαιρια αλλα πρωτο ρολο παιζει το street food και γενικα προσπαθω να ενσωματωνομαι λιγο στο περιβαλλον, κ αν γουσταρω κατι το φερνω και σπιτι(πχ μια ωραια συνταγη η συστατικο, μια ωραια συνηθεια κλπ) Ναι κι εμένα!! Έτσι ζεις την κουλτούρα τους στο έπακρο. Θα σου συμβούλευα αν μπορέσεις να πας και σε αγώνα αμερικανικού ποδοσφαίρου ή μπέιζμπολ. Εγώ εκεί μόνο μια φορά πήγα στο πρώτο κι επειδή μου έκαναν δώρο εισιτήρια. Ούτε τους κανόνες του παιχνιδιού δεν ήξερα xD αλλά είναι από τις εμπειρίες που μου έχουν μείνει, ήταν ολόκληρο υπερθέαμα. Με μουσική, μαζορετες, πυροτεχνήματα. Όσο για το φαγητό ναι μαθαίνεις πάρα πολλά. Εγώ για ένα διάστημα έτρωγα πολύ buffalo chicken wings, barbeque sandwich και barbeque beans και φτιάχνονται εύκολα. 1
alex_000 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Ελλάδα παντού ειδικά στα νησιά. Για έξω Αγγλία, Πολωνία, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Ελβετία, Κύπρο, UAE, Καραϊβική (St Barths, St Martains), Ιαπωνία next stop είναι σίγουρα U.S είτε LA / Vegas είτε ΝY 1
skiabox Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 δυστηχως δεν εχω παει ποτε εξωτερικο ημουν στο τσακ να παω ιταλια περσι επειδη ο κολλητος μου μενει ηγουμενιτσα αλλα δεν πηγα. Εχω και εγώ ένα φιλαράκι που δεν έχει πάει ποτέ εξωτερικό. Και μάλιστα 40+. Ειδικά αυτός δεν έχει κάνει και άλλα πράγματα. Δεν έχει πάει ποτέ σε εστιατόριο για παράδειγμα. Εγώ έχω πάει Mallorca, UK, Luxembourg, Germany, Belgium.
zio10 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Εχω και εγώ ένα φιλαράκι που δεν έχει πάει ποτέ εξωτερικό. Και μάλιστα 40+. Ειδικά αυτός δεν έχει κάνει και άλλα πράγματα. Δεν έχει πάει ποτέ σε εστιατόριο για παράδειγμα. Εγώ έχω πάει Mallorca, UK, Luxembourg, Germany, Belgium. Για το ταξίδι οκ, δεν μου κάνει εντύπωση. Αλλά αυτό είναι εντυπωσιακό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα