Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Ταυλανδη ειναι νουμερο ενα προορισμος για πορνοεκδρομεις. :D

Λείπει και ο kabouras να μας μιλήσει εκτενώς για τα βάθη της Ασίας. Εφαγώθη κι αυτός από τα γνωστά κυκλώματα

• Like 1
  • Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νιώθω πολύ άσχημα..τόσο λεφτάδες είστε όλοι; Αμερικές, Ασίες.. ούτε πρόκειται να καταφέρω να πάω τα επόμενα 10 χρόνια

Και τι έγινε; Γιατί να νιώθεις άσχημα;

Βρε άρχισε να λες μέρη μη βαριέσαι! :P μέχρι αύριο θα έχεις τελειώσει! 

Μπα, δεν είμαι του σπορ αλήθεια! :)

Δημοσ.

Λείπει και ο kabouras να μας μιλήσει εκτενώς για τα βάθη της Ασίας. Εφαγώθη κι αυτός από τα γνωστά κυκλώματα

Φαντάζεσαι τι πόνο θα έδινε αν πήγαινε εκεί; Η Pattaya δεν θα ήταν ποτέ η ίδια.

• Like 2
Δημοσ.

Νιώθω πολύ άσχημα..τόσο λεφτάδες είστε όλοι; Αμερικές, Ασίες.. ούτε πρόκειται να καταφέρω να πάω τα επόμενα 10 χρόνια

Σιγά, δεν υπάρχει κανένας λόγος να αισθάνεσαι άσχημα :)

• Like 1
Δημοσ.

Έχω κάνει λίγα ταξίδια. Νιώθω φτωχή και ταπεινή.

Ελπίζω να κάνεις πλάκα...:)

Φαντάζεσαι τι πόνο θα έδινε αν πήγαινε εκεί; Η Pattaya δεν θα ήταν ποτέ η ίδια.

Κι αν είναι όντως εκεί;; :ph34r:

Δημοσ.

Νομίζω πως θα ήθελα να πάω κι εγώ Αίγυπτο (για τις πυραμίδες), κεντρική - νότια Αμερική (Μάγιας κλπ), Κίνα από περιέργεια και Ιαπωνία που πιστεύω ότι θα είναι κάτι πολύ διαφορετικό.

Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλα μέρη που να μου λένε κάτι.

Νεα Ζηλανδια; 

Δημοσ.

Μπα όχι, τι ιδιαίτερο έχει;

Εχει μαγευτικα τοπια. Αν θες κουλτουρα κι αρχιτεκτονικη ομως δεν ειναι το πιο καταλληλο μερος :P

Εγω ο μονος λογος που πηγα ειναι επειδη ουτως η αλλως θα επισκεφτομασταν καποιους συγγενεις στην Αυστραλια οποτε τα συνδυασαμε και τα 2. Αξιζε παντως.

• Like 1
Δημοσ.

Εχει μαγευτικα τοπια. Αν θες κουλτουρα κι αρχιτεκτονικη ομως δεν ειναι το πιο καταλληλο μερος :P

Εγω ο μονος λογος που πηγα ειναι επειδη ουτως η αλλως θα επισκεφτομασταν καποιους συγγενεις στην Αυστραλια οποτε τα συνδυασαμε και τα 2. Αξιζε παντως.

Ούτε απ'αυτά :P

Δημοσ.

Όχι,όταν μου μιλάνε κάποιοι για ταξίδια μακρινά, νιώθω πολύ άσχημα γιατί δεν μπόρεσα (και το πιο πιθανόν να μην μπορέσω) να τα κάνω ποτέ.

Να πεις για άλλα πράγματα που έχουν πετύχει κάποιοι και τα ζηλεύεις ας πούμε το καταλαβαίνω...το ότι κάποιος έτυχε να έχει κάποια λεφτά (ή απλά διάλεξε να τα χαλάσει έτσι) μπήκε σε ένα αεροπλάνο και πήγε κάπου γιατί να σε κάνει να αισθάνεσαι άσχημα;!

• Like 1
Δημοσ.

Ούτε απ'αυτά :P

Ε τι σ'αρεσει;;;

Όχι,όταν μου μιλάνε κάποιοι για ταξίδια μακρινά, νιώθω πολύ άσχημα γιατί δεν μπόρεσα (και το πιο πιθανόν να μην μπορέσω) να τα κάνω ποτέ.

Ποτέ δεν ξέρεις! 

Δημοσ.

Είναι θέμα προτεραιοτήτων καμιά φορά. Εγώ πχ δεν αγοράζω gadgets (μόνο ένα κινητό από τα φθηνά), ούτε και ξοδεύω πολλά σε ρούχα και παπούτσια ή καλλυντικά. Τα μαζεύω και τα τρώω στα ταξίδια. Υπάρχουν χώρες (πχ στην Ασία) που είναι πάνφθηνες σε σχέση με την Ευρώπη, οπότε μην νομίζεις οτι χρειάζεται να ξοδέψεις και μια περιουσία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...