tsifotis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Αυτην την στιγμη μπορεις να κλεισεις για το Μαιο αεροπορικο με την Delta για Νεα Υορκη με 380€ (μ επιστροφη)Απλα λεω...Εαν τα αγαπας τα ταξιδια, μπορεις να κανεις περισσοτερα απο αυτα που φανταζεσαι 1
*nenya* Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Αααχ μακάρι να ήταν το κόστος μόνο τα εισιτήρια :Ρ αλλά δεν. 2
nickarmy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 και να μείνεις μπορείς πολύ φτηνά σε τύπου hostels αυτό που αυξάνει τα έξοδα ειναι τα μεταφορικά και το φαγητό που μπορεί να θες να φας , προσωπικά θέλω να εχω αρκετα χρήματα ωστε να φάω οτι ξεχωριστό βρω γιατί δεν μου λεει να τρώω τα ίδια με εδώ ...
zio10 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 και να μείνεις μπορείς πολύ φτηνά σε τύπου hostels αυτό που αυξάνει τα έξοδα ειναι τα μεταφορικά και το φαγητό που μπορεί να θες να φας , προσωπικά θέλω να εχω αρκετα χρήματα ωστε να φάω οτι ξεχωριστό βρω γιατί δεν μου λεει να τρώω τα ίδια με εδώ ... Εγώ αν ήταν να διαλέξω να κόψω από κάπου θα έκοβα από το φαγητό πάντως. Δεν εννοώ ότι θέλω να μένω σε ξενοδοχεία πολυτελείας αλλά θέλω τα βασικά (ένα δωμάτιο και ένα μπάνιο).
Norone92 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Σίγουρα δεν είναι εύκολο αλλά όχι και ανέφικτο! Στο χέρι του καθενός είναι αν θα επιδιώξει ένα στόχο και ας είναι μακρινός, και ας μην τον πετύχει στο τέλος. Τα όνειρα δεν αρκεί να τα έχεις, αλλά να τα κυνηγάς! /motivational mode off Πάντως λίγο οι συγκοιρίες, λίγο η τύχη, λίγο και η προμελέτη, η ευκαιρία αργά ή γρήγορα πιστεύω θα βρεθεί όπως και να 'χει. Και εμένα πάντα μου παίρνει πολύ καιρό να σχεδιάσω κάτι τέτοιο και τελικά να το κάνω. Ούτε εμένα με νοιάζει το φαϊ τόσο, το πιο φθηνό hostel και όσο το δυνατόν λιγότερα έξοδα πάντα γιατί για μέσα μεταφοράς και φαγητό φεύγουν σαν τρελά.
TriLoBiTe Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Και τι έγινε; Γιατί να νιώθεις άσχημα; Μπα, δεν είμαι του σπορ αλήθεια! To ξέρω ότι δεν είσαι φαν, αλλά ξέρω επίσης πως για κάποιο λόγο ταξιδεύεις συχνά (αν κρίνω από το διακοποθρέντ ). Δε θα μιλούσα ποτέ χωρίς στοιχεία Κι αν είναι όντως εκεί;; Μακάρι! Έφαγε που έφαγε το περμαμπάν τουλάχιστον να περνάει καλά.. Νομίζω οι ευχές όλων (σχεδόν) είναι μαζί του! τι ψαχνεις περισσοτερο σε μια χωρα αν οχι την κουλτουρα και την αρχιτεκτονικη. Τίποτα.. Εύκολος άνθρωπος 1
V for Vagelis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Ισπανία, Πορτογαλία, Νορβηγία, Αίγυπτο, Μαρόκο, Νεπάλ, Βιετνάμ, Ιαπωνία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Καναδά, Κούβα, Μεξικό, Βραζιλία, Χιλή, Περού. Δεν έχω πάει σε κανένα μέρος από τα παραπάνω... Θέλω να πάω. :Ρ 7
TriLoBiTe Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Φαντάζεσαι τι πόνο θα έδινε αν πήγαινε εκεί; Η Pattaya δεν θα ήταν ποτέ η ίδια. Θα έχουν να το λένε οι Παταγέζες τι πάταγο έπαθαν... 1
Laurelien Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Το να πας στην Αμερικη και να κοψεις εξοδα για το φαγητο ειναι εγκλημα 1
zio10 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Το να πας στην Αμερικη και να κοψεις εξοδα για το φαγητο ειναι εγκλημα Ναι μη χάσεις τα fast food και τα ψητά.... Τα αεροπορικά όμως όταν αγγίζουν το 500άρικο ε, είναι κάπως δύσκολο για μένα. Δεν πειράζει. Να είναι καλά το youtube, το google maps και το street view. Χάρη σε αυτά έχω γυρίσει όλον τον κόσμο. Λίγο είναι αυτό; Είναι συγκλονιστικό αν σκεφτείς τι έχει κάνει η google! Και τι μας ζητάει; Να βλέπουμε καμιά διαφημισούλα! Κι εμείς βάζουμε adblock...ε αχαριστία!
Sellers Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δυστυχώς δεν εχω φυγει ποτέ εκτός Ευρώπης (ίσως κάπως λίγο η Ρωσία αλλά και πάλι). Anyway.. Εχω παει: Βουλγαρία, Σκόπια, Σερβία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Αυστρία, Τσεχία, Γερμανία, Λιχνεσταιν, Λουξεμβούργο, Βρυξέλες, Ιταλία, Ελβετία, Γαλλία, Ολλανδία, Αγγλία, Σουηδία, Φιλανδία και Ρωσία. Επόμενος προορισμός: Στα κοντα Ισλανδία, Δανία, στα μακρυά Περού. 1
Laurelien Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δυστυχώς δεν εχω φυγει ποτέ εκτός Ευρώπης (ίσως κάπως λίγο η Ρωσία αλλά και πάλι). Anyway.. Εχω παει: Βουλγαρία, Σκόπια, Σερβία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Αυστρία, Τσεχία, Γερμανία, Λιχνεσταιν, Λουξεμβούργο, Βρυξέλες, Ιταλία, Ελβετία, Γαλλία, Ολλανδία, Αγγλία, Σουηδία, Φιλανδία και Ρωσία. Επόμενος προορισμός: Στα κοντα Ισλανδία, Δανία, στα μακρυά Περού. Ισλανδια πολλοι βλεπω θελουν να πανε. Ναι μη χάσεις τα fast food και τα ψητά.... Κι ομως! Ειναι στερεοτυπο αυτο. Εχουν γαματα φαγητα, απ'ολο τον κοσμο και αλλους συνδυασμους που εχουν εφευρει αυτοι που ουτε εχουμε ακουσει. Τωρα το κατα ποσο παχυντικα ειναι ας μην το συζητησουμε αν και υπαρχουν παμπολλες επιλογες. Πραγματικα μου ηταν πολυ δυσκολο να μην τρωω συνεχεια απ'εξω οταν εμενα εκει. 1
g_alkis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Θα έχουν να το λένε οι Παταγέζες τι πάταγο έπαθαν... Πολλά τα Baht που θα ξοδεύτηκαν 1
totem_lost Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Ισλανδια πολλοι βλεπω θελουν να πανε. Άλλος πλανήτης 2
the other one Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 δεν είναι ειρωνία που Ισλανδία που είναι βόρεια στου διαόλου το κέρατο έχουν ένα καταγάλανο ουρανό και Αγγλία που είναι η αμέσως πιο κοντινή ευρωπαϊκή είναι ντυμένη στο γκρι μερα νύχτα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα