BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Από Ελλάδα: Θεσσαλονίκη Αθήνα Καστοριά Φλώρινα Γιαννενα Σέρρες Κοζάνη Ηγουμενίτσα Χανιά Ρέθυμνο Ηράκλειο Αγιος Νικόλαος Ιεράπετρα Σητεία Λεσβο Τήλο Μυτιλήνη Από Ευρώπη: Γερμανία: Μόναχο,Νυρεμβέργη Αυστρία Ιταλία:Ανκόνα,Μιλάνο Τουρκία=Κωνσταντινούπολη,Σμύρνη Γιουγκοσλαβία 1
stavi Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Ολλανδία, Γαλλία, Ιταλια, Ελβετία, Αυστρία, Βέλγιο, Γερμανία, Αγγλία, Λουξεμβούργο, Τουρκία 1
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μεχρι στιγμης φετος Ιρλανδια, Δανια, Σουηδια, Γεωργια, Τουρκια Και απ οτι φαινεται εντος του χρονου Ρεικιαβικ i m coming. Oh, c'mon! Καθημερινα περπατας διπλα σε αυτοκινητα, πιθανοτατα οδηγεις ενα απο δαυτα, ειναι κατι χιλιαδες τρελοι που οδηγουν αριστερα και δεξια σου οι μισοι εκ των οποιων πιθανοτατα δεν ξερουν τι θα πει ασφαλης οδηγηση, το μονο που χρειαζεται ειναι ενας απο αυτους να κανει μια μλκια για να δημιουργηθει σοβαρο προβλημα και φοβασαι μηπως κατσει η στραβη σε αεροπλανο? C'mon mate! Το ξερω ειναι εντελως ηλιθιο, αλλα θα μου φυγει που θα παει Αλλα ειναι εντελως κουφο, ταξιδευω τοσα χρονια, εν τω μεταξυ κατι μηνες πριν ειχα γραψει παλι σε ενα αναλογο θεμα νομιζω και ειχα πει πως δε με απασχολουν οι πτησεις κλπ και μου εσκασε τωρα το κλικ απο το πουθενα. Ελα να το συζητησουμε..θα σε κανω εγω να το ξεπερασεις Εγω μαλλον δεν θα ταξιδεψω ποτε ακομα και πλουσια να ημουν.. ουτε τυφλα στο μεθυσι δεν ανεβαινω σε αεροπλανο. Κοιτα, δεν με κολλαει το αεροπλανο per se αλλα το οτι ξαφνικα συνυφασα με κινδυνο την ιδεα ενος αεροπορικου. Αλλα ισχυουν 100% αυτα που εγραψε ο GIO εδω που τα λεμε 2
stavi Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 τώρα με την τρομοκρατια δυστυχώς κι εγώ δεν ψήνομαι
censOred Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Από Ελλάδα: Θεσσαλονίκη Αθήνα Καστοριά Φλώρινα Γιαννενα Σέρρες Κοζάνη Ηγουμενίτσα Χανιά Ρέθυμνο Ηράκλειο Αγιος Νικόλαος Ιεράπετρα Σητεία Λεσβο Τήλο Μυτιλήνη Από Ευρώπη: Γερμανία: Μόναχο,Νυρεμβέργη Αυστρία Ιταλία:Ανκόνα,Μιλάνο Τουρκία=Κωνσταντινούπολη,Σμύρνη Γιουγκοσλαβία define Γιουγκοσλαβία
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δεκαετία 90 ,πριν αλλάξει όνομα η χώρα( Πριν διαλυθει η Γιουγκοσλαβία βασικα)
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 τώρα με την τρομοκρατια δυστυχώς κι εγώ δεν ψήνομαι Eαν η τρομοκρατια ειναι ο λογος, πιο ασφαλης εισαι στο αεροπλανο απ οπουδηποτε αλλου. Για να μπεις σε αεροπλανο υπαρχει καποιος ελεγχος. Ναι, υπαρχουν τροποι να γινει η στραβη, αλλα υπαρχει ελεγχος. Στο μετρο υπαρχει κανενας ελεγχος? Σε κτελ? Σε μερη οπου υπαρχει πολυκοσμια γενικα? Εαν οντως λοιπον η τρομοκρατια ειναι το προβλημα, τοτε το αεροπλανο ειναι το πιο ασφαλες απο οτιδηποτε αλλο. 2
Laurelien Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Πραγματικα, οταν το κανονισω να παω, θα κανω επιτηδες διαιτα να χασω κανα 5αρι για να το ξαναβαλω εκει! Fast food forever! Και εχω ψηθει να παω σε κανα απομακρυσμενο βενζιναδικο που εχουν και καφε- φαστ food να φαω εκει.... Περα απο την πλακα καν'το! Αν πας Chicago να δοκιμασεις την Chicago-style deep dish pizza τους που απο μονη της αρκει να βαλεις 5 κιλα ΔΕΣ Εχω παει σε τετοια βενζιναδικα στο Νοτο και ηταν πολυ αμερικανια η φαση. Επισης μ'αρεσουν αυτα τα μερη που εχουν καθισματα διπλα απο τα παραθυρα με ενωμενες πλατες. 2
Ψιτ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Θα έρθεις στις ΗΠΑ και μάλιστα στο νότο για να φας σε βενζινάδικο;!;!; I am right here, sir ! on topic.... “The world is a book, and those who do not travel read only one page.” – Saint Augustine Well, well, well..... Ι give it a try, αλλα ειμαι σιγουρος οτι ολο και καποια θα ξεχασω..... (γερασαμε πλεον και κοντευουμε για το Alzheimer ) tip: καποια ειναι only business , καποια only pleasure και φυσικα καποια both of them. Argentina, Colombia, Cuba, Cambia, Sierra Leone, Namibia, South Africa, Quatar, Brazil, Iraq, Syria, Kenya, Zibambwe, China, North Korea, UAE, Japan, Mexico, Australia, France, Italy, Chile, Germany, S.Arabia, Spain, Canada, Afghanistan , Taiwan, Greenland, Iceland, Swiss, Monaco, Caribbean , Alaska(US) , Greece, Madagascar, USA 50/50 states (homeland #1) UK, (homeland #2) Costa Rica. Νext stop : Antarctica (circa late 2017) Μαρέσει που βάζεις τον άγιο Αυγουστίνο... Ψάχνω να βάλω κι εγώ κάτι απο τον άη γίωργη τον καβαλάρη ;·ρ Φέτος ξεκίνησαν οι εμπορικές πτήσεις στην Ανταρκτική, δεν είναι πολύ φτηνότερα αλλά είναι σημαντικά συντομότερο το ταξίδι :·) 1
Laurelien Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Θα έρθεις στις ΗΠΑ και μάλιστα στο νότο για να φας σε βενζινάδικο;!;!; Πρεπει να δοκιμασει BBQ και Cajun κουζινα.
thomasG4 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Γαλλία Αγγλία Γερμανία ΗΠΑ Ιταλία Ισπανία Βέλγιο Αυστρία Ελβετία Μονακό (Πολύ διαφορετικό για να μπει μαζί με τη Γαλλία ) Ουγγαρία Τσεχία Ολλανδία Βουλγαρία Θα ήθελα να πάω στο μέλλον σε κάποια Σκανδιναβική χώρα και σε κάποια Ασιατική. Επίσης ξανά Αμερική αλλά σε κάποια West Coast πόλη αυτή τη φορά. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2016 από thomasG4
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Θα έρθεις στις ΗΠΑ και μάλιστα στο νότο για να φας σε βενζινάδικο;!;!; Why not? Καλτια και γνωση μαζι και θα συμφωνησω μαζι της. Ενα απο τα πρωτα πραγματα που εκανα οταν ημουν εκει, ηταν να παω σε καμενα bar, σε κατι dunkin donuts και αλλα αντιστοιχα "ξεπεσμενα" μερη. Ειχα επιγνωση που παω και τι να περιμενω. Επισης, σε οποιαδηποτε χωρα εχω παει, επιτηδες επισκεφτηκα και επισκεπτομαι τετοια "καμενα" μερη, απλα και μονο για να παρω ιδεα πως ειναι, πως ειναι ο κοσμος εκει και αλλα τετοια ωραια. Καλα τα τουριστικα και τα "must see" μερη της καθε χωρα και καλο ειναι να τα επισκεπτεται κανεις, αλλα αποψη μου, πρεπει να παιρνει μια γευση της "πραγματικης" ζωης. 3
Rabican Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Για μενα... Ιρλανδια Αγγλια Σκωτια Ολλανδια Βελγιο Λουξεμβουργο Γαλλια (3 φορες) Μονακο Λιχτενσταιν Ελβετια Αυστρια (2 φορες) Τσεχια (2 φορες) Σλοβακια Ουγγαρια (2 φορες) Γερμανια (2 φορες) Δανια, Γιουγκοσλαβια (πριν τη διαλυση) Αλβανια Κυπρος Τουρκια ΗΠΑ (14/50) Καναδας (2 φορες) Ιταλια (5-6 φορες) Σαν Μαρινο Ισπανια. Ολα για pleasure, γιατι business trips δεν προβλεπονταν ποτε απο την εταιρια που ημουν. τωρα απο δω που ειμαι καλοβλεπω να τελειωσω το κομματι των ΗΠΑ ως business (California και Las Vegas θα παιξει στανταρακι, ας ειναι καλα η Cisco live)... μπροστα σε τυπακια οπως ο μπομπερ ειναι τριχες κατσαρες.. αλλα τι να κανουμε.. 1
Ψιτ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Διότι στο βενζινάδικο έχει λουκάνικο κατεψυγμένο που το βάζεις στο φούρνο μικροκυμάτων. Δε χρειάζεται να πας στο νότο αλλά ούτε καν στις ΗΠΑ για να το φας. Δεν ξέρω σε τι βενζινάδικά πήγατε αλλά τον αμερικάνικο νότο τον ξέρω πολύ καλά και σίγουρα στα βενζινάδικα δεν έχει κάτι παραπάνω απο τα βενζινάδικά του βορρά. Σίγουρα, δεν έχουν bbq και με την καμία Cajun. Απο εκεί και πέρα, το να δοκιμάσεις διαφορετικές τοπικές «λιχουδιές» είναι τελείως διαφορετικό θέμα. 1
Laurelien Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Διότι στο βενζινάδικο έχει λουκάνικο κατεψυγμένο που το βάζεις στο φούρνο μικροκυμάτων. Δε χρειάζεται να πας στο νότο αλλά ούτε καν στις ΗΠΑ για να το φας. Δεν ξέρω σε τι βενζινάδικά πήγατε αλλά τον αμερικάνικο νότο τον ξέρω πολύ καλά και σίγουρα στα βενζινάδικα δεν έχει κάτι παραπάνω απο τα βενζινάδικά του βορρά. Σίγουρα, δεν έχουν bbq και με την καμία Cajun. Απο εκεί και πέρα, το να δοκιμάσεις διαφορετικές τοπικές «λιχουδιές» είναι τελείως διαφορετικό θέμα. Δεν εννοουσα να βρει στα βενζιναδικα αυτα τα φαγητα, αλλα στο Νοτο γενικα. Αλλα φανταζομαι δεν θελει να παει για το φαγητο εκει αλλα για το μερος και την αισθηση αμερικανιας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα