voltmod Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Το SoundCloud μπορεί να μην είχε δημοσιοποιήσει το παραμικρό για την συνδρομητική υπηρεσία αναπαραγωγής μουσικής που ετοιμάζει, ωστόσο διέρρευσε κάποια στοιχεία σε ένα update του SoundCloud app για το iOS. Μετά από λίγες ώρες ωστόσο, η συνδρομητική υπηρεσία επισημοποιήθηκε (διαθέσιμη στις ΗΠΑ). Με την ονομασία SoundCloud Go, η υπηρεσία θα κοστίζει $12,99 τον μήνα στο iOS –ο πρώτος μήνας δωρεάν- και θα προσφέρει πρόσβαση σε έναν ολοένα αυξανόμενο μουσικό κατάλογο –πέρα από remixes, μουσική από ανερχόμενους καλλιτέχνες και podcasts- καθώς και δυνατότητα ακρόασης μουσικής εκτός σύνδεσης. Τους τελευταίους μήνες, το SoundCloud έχει υπογράψει συμφωνίες με πολλές μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες, ανάμεσα στις οποίες βρίσκουμε και την Sony, οπότε με την έναρξη της λειτουργίας της, αναμένεται να υπάρχει διαθέσιμος ένας αρκετά μεγάλος μουσικός κατάλογος. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η υπηρεσία στο web και στο Android θα στοιχίζει $9,99 αλλά θα στοιχίζει $12,99 στο iOS (λογικά περιλαμβάνει και το 30% μερίδιο που η Apple λαμβάνει από τις συνδρομητικές υπηρεσίες και τις αγορές apps στο App Store). Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, από την μουσική υπηρεσία απουσιάζουν –τουλάχιστον τώρα στην αρχή- πολλά, πολλά τραγούδια και αρκετά γνωστά ονόματα, παρόλο που το SoundCloud ισχυρίζεται ότι η μουσική βιβλιοθήκη του απαρτίζεται από 125 εκατομμύρια τραγούδια (σύμφωνα με αναφορές υπάρχει ένα τραγούδι της Lady Gaga, ενώ απουσιάζουν οι Katy Perry, Rihanna, Jack White τραγούδια των οποίων θα βρείτε σε μερικά remixes). Σύμφωνα με το The Verge, αν υπολογιστεί ότι τα περίπου 110 εκατομμύρια είναι remixes ή άλλα user-uploaded κομμάτια, τότε η υπηρεσία SoundCloud Go δεν διαθέτει περισσότερα από 15 εκατομμύρια τραγούδια, περίπου τα μισά από όσα προσφέρουν οι υπηρεσίες Apple Music, Spotify και Tidal. Site: TheNextWeb Site: Engadget Site: TheVerge
grovolis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Α πα το θα πάει +++ εδώ υπάρχουν άλλες μίλια μπροστά από την συγκεκριμένη, πιο φτηνές και πάλι βλέπεις δύσκολα ο άλλος πληρώνει για μουσική γιατί δεν έχει μια πλέον (προσωπικά έχω δωρεάν spotify λόγο συμβολαίου από cosmote) 3
nikoskon Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Σωστός ο grovolis. Ο γράφων έχει δωρεάν Napster λόγω Vodafone RED. 1
Skylined Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Με εκνευρίζει το spotify γιατί στα πέντε κομμάτια που ψάχνω δεν έχει το ένα. Μου λείπει πραγματικά το grooveshark, το καλύτερο μουσικό app ever. Τώρα θέλω να βρω κάτι που να συμπληρώνει το spotify, για παλιά, άγνωστα ή μουσικά κομμάτια που το spotify δεν έχει άδεια, τα οποία απ'ότι φαίνεται είναι αρκετά. Δε νομίζω να με καλύψει το soundcloud
mertaghon Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 για δειτε λιγο τι εχει το soundcloud που το πληρωμενο spotify μου και το τζαμπε ναπστερ μου δεν εχουν... είναι ο βασιλιάς των ψαγμένων τραγουδιών remix κλπ δεδομένου ότι τα περισσότερα απόσα τραγούδια ακούμε τελικα τα προτιμαμε σε ρεμιξ,το spotify και οι φιλοι του δεν τα εχουν.. +οτι το ιδιο τραγουδι με σωστα ακουστικα,λόγω ποιοτητας το απολαμβανεις... τοσο που τα αλλα ειναι γραντζουνισματα....... στο τελος το soundcloud ειναι βοηθητικό των αλλων αλλά αναντικατάστατο στα επιμερους του.. τωρα συνδρομητικό τι θα δινει δεν το πιανω,αφου το τζαμπε ροκαρει ηδη
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Και γιατι να το προτιμησω απο το spotify? ....... επειδη ειναι ακριβοτερο?
Skylined Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Με το grooveshark δε μπόρεσα να βρω πέντε κομμάτια σε ένα χρόνο χρήσης. Όποιος μου βρει κάτι τόσο καλό έχει 20 ευρώ δώρο και θα χαρώ να δώσω και 20 ευρώ το μήνα συνδρομη
DimitrisGt Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μαλλον δεν εχουν καταλαβει οτι οσοι το χρησιμοποιουμε ειναι επειδη ακουμε μουσικη τσαμπα, + οτι το spotify ειναι πιο φθηνο και παιζει μουσικη στα 320kbps εναντι 128kbps του soundcloud, θα κλαινε με τετοιες βλακειες που κανανε.
MasterX Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Σωστός ο grovolis. Ο γράφων έχει δωρεάν Napster λόγω Vodafone RED. πως ακριβως βγαινει δωρεαν; με Internet 4Sharing ? Napster Music!
nikoskon Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 πως ακριβως βγαινει δωρεαν; με Internet 4Sharing ? Napster Music! Συνδρομητές Vodafone με πρόγραμμα Internet 4Sharing δικαιούνται το Napster εντελώς δωρεάν. Συνδρομητές που είναι σε προγράμματα RED δικαιούνται δωρεάν Internet 4Sharing. Άρα οι συνδρομητές RED, δικαιούνται δωρεάν Napster. 1
Alx1 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Συνδρομητές Vodafone με πρόγραμμα Internet 4Sharing δικαιούνται το Napster εντελώς δωρεάν. Συνδρομητές που είναι σε προγράμματα RED δικαιούνται δωρεάν Internet 4Sharing. Άρα οι συνδρομητές RED, δικαιούνται δωρεάν Napster. Μόνο που αυτό το δωρεάν και στις 3 περιπτώσεις δεν είναι δωρεάν, αλλά αντίθετα είναι προπληρωμένο.
nikoskon Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μόνο που αυτό το δωρεάν και στις 3 περιπτώσεις δεν είναι δωρεάν, αλλά αντίθετα είναι προπληρωμένο. Δηλαδή; Εγώ πάντως μοιράζω δωρεάν τα 2GB σε 2η κάρτα SIM και δωρεάν επίσης έχω το Napster.
Alx1 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δηλαδή; Εγώ πάντως μοιράζω δωρεάν τα 2GB σε 2η κάρτα SIM και δωρεάν επίσης έχω το Napster. Δηλαδή το κόστος περιλαμβάνεται στο πάγιο που πληρώνεις. Εξού και το πάγιο είναι υψηλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα