Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα.
Καιρό τώρα έχω πρόβλημα με το Facebook και επειδή η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο, είπα να γράψω στο Forum μήπως κάποιος γνωρίζει τι μπορεί να συμβαίνει.

Το Facebook μου πηγαίνει τραγικά αργά. Σε βαθμό που δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Έχω δοκιμάσει Firefox και Chrome. Ακριβώς το ίδιο πράγμα. Μία φωτογραφία κάνει να ανοίξει περίπου 7-10 δευτερόλεπτα. Ακόμα και Home να πατήσω για να πάω στο News Feed αργεί εξαιρετικά.

Τα υπόλοιπα Sites λειτουργούν κανονικότατα και στο SpeedTest τόσο το Ping με Vodafone, όσο και το Bandwidth είναι μια χαρά.

Αν δεν κάνω λάθος αυτό συμβαίνει μετά τις 8.00 το βράδυ... Ώρες αιχμής.

Γνωρίζει κάποιος τι φταίει;
Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Το FB έχει γίνει ιδιαίτερα βαρύ εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, γιατί τρέχει ταυτόχρονα πολλά scripts, flash animations/videos κτλ.

Αν έχεις κάπως παλιότερο υπολογιστή είναι εύλογο να "ζορίζεται" για να τρέξει τη σελίδα.

Αν φταίει κάτι άλλο, τότε δεν γνωρίζω να σου απαντήσω...

Ενημερωτικά, εδώ και καιρό έχει αποδειχτεί ότι ο Opera είναι πιο ελαφρύς browser από τους άλλους δύο που ανέφερες. Κάνε μια προσπάθεια και μ' αυτόν. Στη δικιά μου περίπτωση, όταν χρησιμοποιώ ένα παλιό pc δεκαετίας, με windows xp, εκεί που οι άλλοι browsers "υποφέρουν" πολύ, ο Opera τα καταφέρνει.

Δημοσ.

Από το PC της υπογραφής μου συμβαίνει αυτό που περιγράφω.
Αυτή τη στιγμή για παράδειγμα, όλα τρέχουν τέλεια.

Το ίδιο αργεί και από άλλο σπίτι που μπαίνω (πάλι με HoL) με καινούριο PC. Εκεί όμως μιλάμε για γραμμή 4Mbit και όχι 50Mbit που έχω εγώ.
Είναι πραγματικά φοβερά εκνευριστικό. Αργεί πάρα πολύ όταν το πιάσει.

Έχω δοκιμάσει Default DNS, έχω δοκιμάσει τους πιο γρήγορους με βάση το DNS Benchmark, έχω δοκιμάσει της Google, της HoL, τίποτα δεν αλλάζει.
Έχω καθαρίσει τους Browsers, πάλι τίποτα δεν αλλάζει...

Υποψιάζομαι ότι κάτι γίνεται με την HoL. Όταν μπουν πολύ χρήστες σαν να μπουκώνει το δίκτυο. Θα μου πει κάποιος μόνο στο Facebook;

Δημοσ.

Καλά, στραβωμάρα (για εμένα το λέω). Ούτε καν που πρόσεξα χθες την υπογραφή σου.

Απ' ότι βλέπω, δεν είσαι άσχετος χρήστης και ξέρεις από Ping, DNS κτλ. οπότε, ό,τι είχα σκεφτεί το έχεις δοκιμάσει ήδη.

Επιπλέον, έχεις και 50άρι VDSL που κάνει ακόμα πιο παράδοξο το όλο θέμα.

Κάτι με τη HOL στην περιοχή σου πρέπει να παίζει και δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Δεν έχεις κάποιο γείτονα εκτός HOL που να έχει κι αυτός FB και να τον ρωτήσεις αν αντιμετωπίζει παρόμοια ζητήματα;

Από εκεί και πέρα, προσωπικά, δεν ξέρω τι άλλο να σε συμβουλεύσω. Ίσως κάποιος άλλος συμφορουμίτης έχει κάποια έμπνευση...

Δημοσ.

Γελάω από τα νεύρα μου. Κοιμήθηκα πρωί. Όλα πήγαιναν σφαίρα. Τώρα άρχισε να σέρνεται πάλι. Βασικά τώρα δεν φορτώνει καν...

Δημοσ.

Καλημέρα...
Πάλι τώρα σχεδόν δεν έχω υπηρεσία.
Δεν τρέχει κάποιο Update στο PC. Κοίταξα το Network Activity και όλα είναι μια χαρά.
Αρχίζω και ενοχλούμαι πολύ όμως.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Δοκίμασα και σε καινούριο PC με νέα Windows, κλπ και το Facebook αργεί πάλι κάποιες φορές.
Το ίδιο ισχύει και με το δικό μου PC παρόλο που έκανα προχθές νέα, φρέσκια εγκατάσταση Windows 10. Κάτι πρέπει να παίζει με τον παροχέα ή το Facebook.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...