Προς το περιεχόμενο

Calibration σε Iphone 6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια,υπαρχει καποιος τροπος για σωστο Calibration στο iphone 6? Κινητο περιπου 9 μηνων,και θελει φορτιση 2 φορες την ημερα και με οχι και καμια τρελη χρηση..

Υ.Γ Μου φαινεται οτι η 9.3 εκδοση του ios πειναει πολυ.. :P

Δημοσ.

Παιδια,υπαρχει καποιος τροπος για σωστο Calibration στο iphone 6? Κινητο περιπου 9 μηνων,και θελει φορτιση 2 φορες την ημερα και με οχι και καμια τρελη χρηση..

Υ.Γ Μου φαινεται οτι η 9.3 εκδοση του ios πειναει πολυ.. :P

Καλό θα ήταν να ανεβάσεις ένα screen με την κατανάλωση που σου κάνουν τα apps και τους χρόνους σου, επίσης γενικά αν νιώθεις ότι η μπαταρία κρατάει πολύ λίγο καλό είναι να κάνεις ένα backup σε itunes, clean install το 9.3 και restore. Ωστόσο γνώμη μου είναι μην το κάνεις ακόμα αυτό καθώς από μέρα σε μέρα περιμένουμε 9.3.1, μόλις βγει το κάνεις τότε.

Δημοσ.

Αυτοί ειναι οι χρόνοι μου μέχρι στιγμής και 22% ακομα μπαταρία..

(Για το πλήρες backup σε iTunes μπορω να το κάνω μέσα απο το κινητό μου; Ώστε το κινητό να ειναι ακριβώς μα ακριβώς όπως ειναι τωρα; Ή θα χρειαστεί να κατεβάζει μετα μια μια τις εφαρμογές μου απο την αρχή το οποίο σημαίνει οτι θα χαθούν και τυχόν ρυθμίσεις-σεταρισμα της κάθε εφαρμογής που έχω κανει)

classifieds-354813-0-65850400-1459294616_thumb.jpg

classifieds-354813-0-03405100-1459294630_thumb.jpg

classifieds-354813-0-04954100-1459294639_thumb.jpg

Δημοσ.

Αυτοί ειναι οι χρόνοι μου μέχρι στιγμής και 22% ακομα μπαταρία..

(Για το πλήρες backup σε iTunes μπορω να το κάνω μέσα απο το κινητό μου; Ώστε το κινητό να ειναι ακριβώς μα ακριβώς όπως ειναι τωρα; Ή θα χρειαστεί να κατεβάζει μετα μια μια τις εφαρμογές μου απο την αρχή το οποίο σημαίνει οτι θα χαθούν και τυχόν ρυθμίσεις-σεταρισμα της κάθε εφαρμογής που έχω κανει)

Για κάποιο λόγο δεν μου μεγαλώνουν οι εικόνες για να δω τους χρόνους σου αλλά όσον αφορά το backup αν το κάνεις μέσω κινητού (icloud) το σετάρισμα - ρυθμίσεις chats logs δεν χάνονται αλλά θα πρέπει να περιμένεις να κατέβουν όλες οι εφαρμογές από την αρχή μέσω Wifi, ωστόσο δεν χάνεις τίποτα (μόνο την siri και το δαχτυλικό θέλουν ξανά ενεργοποίηση). Τώρα αν το κάνεις μέσω itunes, γίνεται να κατεβάσεις στο itunes τις εφαρμογές και να μην χρειαστεί καθόλου το κατέβασμα τους από την αρχή.

Δημοσ.

Για κάποιο λόγο δεν μου μεγαλώνουν οι εικόνες για να δω τους χρόνους σου αλλά όσον αφορά το backup αν το κάνεις μέσω κινητού (icloud) το σετάρισμα - ρυθμίσεις chats logs δεν χάνονται αλλά θα πρέπει να περιμένεις να κατέβουν όλες οι εφαρμογές από την αρχή μέσω Wifi, ωστόσο δεν χάνεις τίποτα (μόνο την siri και το δαχτυλικό θέλουν ξανά ενεργοποίηση). Τώρα αν το κάνεις μέσω itunes, γίνεται να κατεβάσεις στο itunes τις εφαρμογές και να μην χρειαστεί καθόλου το κατέβασμα τους από την αρχή.

post-354813-0-99749000-1459421585_thumb.jpg

post-354813-0-72116700-1459421589_thumb.jpg

post-354813-0-12670600-1459421592_thumb.jpg

Τωρα νομιζω ειναι οκ οι εικονες για να τις δεις..

Δημοσ.

Ναι σε ευχαριστώ, κοίτα βγάζεις 6 ώρες usage και από ότι είδα δεν το αφήνεις και σε ησυχία το τηλ. Βέβαια 11 ώρες standby δεν είναι ικανοποιητικό, με τόση χρήση θα έλεγα ότι έπρεπε να έχεις διπλάσιο Standby. Βέβαια αυτό εξαρτάται και στην συμπεριφορά σου προς την μπαταρία αυτούς τους 9 μήνες. Αν πχ το αφήνεις κάθε μέρα να φορτίζει όλη νύχτα, το αφήνεις να κλείνει συχνά από μπαταρία, όλα αυτά μπορούν να συντελέσουν σε αυτή την κακή αυτονομία που παρουσιάζει. 

Απλά επειδή αρκετοί χρήστες έχουν παραπονεθεί για μειωμένη διάρκεια ζωής στο 9.3 θα σου έλεγα να δοκιμάσεις ένα restore & Setup as new να δεις αν υπάρχει καμιά βελτίωση. Αν θες παράλληλα πέρασε αυτή την εφαρμογή η οποία στις περισσότερες περιπτώσεις δίνει σχετικά έγκυρες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της μπαταρίας σου.

Δημοσ.

Ναι σε ευχαριστώ, κοίτα βγάζεις 6 ώρες usage και από ότι είδα δεν το αφήνεις και σε ησυχία το τηλ. Βέβαια 11 ώρες standby δεν είναι ικανοποιητικό, με τόση χρήση θα έλεγα ότι έπρεπε να έχεις διπλάσιο Standby. Βέβαια αυτό εξαρτάται και στην συμπεριφορά σου προς την μπαταρία αυτούς τους 9 μήνες. Αν πχ το αφήνεις κάθε μέρα να φορτίζει όλη νύχτα, το αφήνεις να κλείνει συχνά από μπαταρία, όλα αυτά μπορούν να συντελέσουν σε αυτή την κακή αυτονομία που παρουσιάζει. 

Απλά επειδή αρκετοί χρήστες έχουν παραπονεθεί για μειωμένη διάρκεια ζωής στο 9.3 θα σου έλεγα να δοκιμάσεις ένα restore & Setup as new να δεις αν υπάρχει καμιά βελτίωση. Αν θες παράλληλα πέρασε αυτή την εφαρμογή η οποία στις περισσότερες περιπτώσεις δίνει σχετικά έγκυρες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της μπαταρίας σου.

Δεν θα πρεπει να το αφηνω να φορτιζει ολη νυχτα δηλαδη? Το βαζω καθε μερα και φορτιζει το βραδυ και το βγαζω το πρωι,αλλα κατω απο 18% μπαταρια δεν το αφηνω να πεσει. Αντε να εχει γινει 2-3 φορεσ μονο και αυτο λογω οτι ημουν εξω

Δημοσ.

Το όλη νύχτα δεν είναι και τόσο καλό δυστυχώς, anyway πριν λίγα λεπτά βγήκε 9.3.1 σου συνιστώ να κάνεις ένα clean install σε αυτήν, λένε ότι λύνει τα όποια προβλήματα είχαν οι χρήστες στην 9.3 

Δημοσ.

Το όλη νύχτα δεν είναι και τόσο καλό δυστυχώς

Χωρίς παρεξήγηση, αλλά ξέρεις πολλούς που ξυπνάνε στις 3 το πρωί μόνο και μόνο για να αποσυνδέσουν το φορτιστή από το κινητό τους; :)
  • Like 1
Δημοσ.

Χωρίς παρεξήγηση, αλλά ξέρεις πολλούς που ξυπνάνε στις 3 το πρωί μόνο και μόνο για να αποσυνδέσουν το φορτιστή από το κινητό τους; :)

Καμία παρεξήγηση φίλε, δεν είπα ότι είναι βολικό, απλά υπάρχουν πολλές πηγές που αναφέρουν ότι καταστρέφει την μπαταρία και ότι είναι σύνηθες αποτέλεσμα η μειωμένη αυτονομία!

Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να φορτίζουμε το βράδυ πριν κοιμηθούμε, πάρε ένα powerbank, φόρτιζε στην δουλειά αν γίνεται, όταν βλέπεις TV, τόσες ώρες έχει η μέρα μην τρελαθούμε :P

Αλλά αν ντε και καλά θέλει κανείς βράδυ, λύσεις πάλι υπάρχουν. Η μπαταρία έχει φθορά ότι και να κάνουμε βέβαια, αλλά ο σκοπός είναι να ζήσει μέχρι να πετάξουμε το κινητό και να πάρουμε άλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...