christos933 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Καλησπερα, υπαρχει καποιος τροπος να παει το σημα του wifi απο τον 3ο στο ισογειο? Να τονισω πως ο χωρος που ειναι το ρουτερ και ο χωρος που θελω να εχω ιντερνετ εχουν διαφορετικα ρολογια της Δεη ειναι ομως στο ιδιο κτηριο.
corsair04 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 1) καλώδιο από το μόντεμ στον κάτω όροφο και ένα παλιό modem σαν access point φθηνό κόστος κοντά στο 10-20€ εφόσον υπάρχει η δυνατότητα μπει καλώδιο (μπορεί να ενοχλεί τους άλλου ενοίκους) 2) ένα κάλο repeater/extender(λύση ανάγκης) 3) νέα σύνδεση στο internet (μόνο nternet )
christos933 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Το καλωδιο ειναι δυσκολο να παει απο τον χωρο του ρουτερ στο ισογειο,μαλλον στην λυση του repeater/extender με βλεπω. Σ ευχαριστω για την απαντηση σου
corsair04 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Το καλωδιο ειναι δυσκολο να παει απο τον χωρο του ρουτερ στο ισογειο,μαλλον στην λυση του repeater/extender με βλεπω. Σ ευχαριστω για την απαντηση σου εάν βρίσκεις το δίκτυο χωρίς repeater θα κανείς δουλειά εάν όχι δεν θα κανείς δουλειά όπως και να χει θα χρειαστείς καλό εξοπλισμό και όχι repeater της πλάκας
christos933 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Το σημα του wifi φτανει στο οριο μεχρι το ισογειο...εχεις καποιο repeater να μου προτεινεις?
letom Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Το σημα του wifi φτανει στο οριο μεχρι το ισογειο...εχεις καποιο repeater να μου προτεινεις? Δες εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/603729-access-point-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-repeater/?p=54731052
Lolarikos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δεν κανεις δουλεια ετσι πρεπει να παιξεις με εξωτερικες κεραιες για να εκμεταλλευθεις τον ακαλυπτο χωρο.
corsair04 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Το κοστος για εξωτερικες κεραιες? είναι υψηλό είτε παίρνεις ένα repeater σαν λύση ανάγκης και μερικές φορές θα έχεις μικρές αποσυνδέσεις και κολλήματα η καλώδιο που θα είναι σωστό η βάζεις κάποιο φθηνό adsl αλλά τα υπόλοιπα είναι ακριβά και εάν δεν γίνουν σωστά δεν θα δεις αποτελσμα
telikiasmenos Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μια λύση που δουλεύει υπό προϋποθέσεις είναι τα καλώδια τηλεφώνου που έρχονται στον όροφό σου. Σε έναν φίλο μου που ήθελε να μεταφέρει το internet σε ένα ισόγειο γραφείο κάναμε το εξής Από το ισόγειο στον κατανεμητή των γραμμών του τηλεφώνου του ξεκινούσαν μια εξάδα καλώδια (δυστυχώς σε παλιές εγκαταστάσεις συνήθως έχει 4!) Τα 2 από αυτά πηγαίνουν την γραμμή τηλεφώνου στον όροφο (στην περίπτωσή του 5ος!) Τα υπόλοιπα 4 τα κάναμε ehternet καλώδιο. Το ένα βύσμα στον κατανεμητή και το άλλο στην πρώτη διακλάδωση Στο σπίτι του το συνδέσαμε σε μια έξοδο lan του router Στον κατανεμητή βάλαμε ένα Access Point.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα