Προς το περιεχόμενο

Η Apple προσπαθεί να αντιμετωπίσει το bug του iOS 9, που δημιουργεί προβλήματα στα links


Perambulator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η κυκλοφορία του iOS 9.3 από την Apple, συνοδεύεται από bugs. Σύμφωνα με ορισμένους χρήστες, υπάρχει ένα bug που καθιστά μη λειτουργικά ορισμένα links στο Safari και σε άλλες εφαρμογές.

Σύμφωνα με το 9to5Mac, η Apple εργάζεται για την αντιμετώπιση του bug, δηλώνοντας ότι γνωρίζει την ύπαρξή του και ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα αναβάθμιση για την επίλυση του προβλήματος.

 

Πρόκειται για ένα αρκετά ενοχλητικό bug, το οποίο όμως δεν φαίνεται να έχει προσβάλλει μεγάλο αριθμό χρηστών του iOS. Επιπλέον, παρόλο που οι αναφορές για το συγκεκριμένο bug άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους με την κυκλοφορία του iOS 9.3, παλαιότερες εκδόσεις του λογισμικού φαίνεται να το έχουν επίσης.

 

Σύμφωνα με τον developer Ben Collier, το πρόβλημα προκύπτει από τα Universal Links, ένα νέο χαρακτηριστικό που επιτρέπει στους developers να συσχετίζουν URLs με συγκεκριμένες εφαρμογές. Παραδείγματος χάρη, εάν ο χρήστης επιλέξει μια ιστορία που προέρχεται από τον Guardian, θα ανοίξει η εφαρμογή του Guardian.

 

Από ότι φαίνεται λοιπόν, ορισμένες εφαρμογές, όπως η εφαρμογή του Booking.com, συσχετίζονται με πολύ μεγάλο αριθμό από links, γεγονός που αποτελεί μεγάλο φόρτο για το iOS. Υπάρχουν ορισμένες προσωρινές λύσεις, όμως το συγκεκριμένο bug θα αντιμετωπιστεί εντελώς με την κυκλοφορία της αναβάθμισης λογισμικού από την Apple.

 

Link.png Site: TheVerge

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το έπαθα εγώ αυτό με τα links. Δεν μπορούσα να συνδεθώ σε μερικούς λογαριασμούς.

Έκανα restore from backup αλλά τίποτα.

Και μετά αναγκάστηκα και έκανα set up as new. και έτσι λύθηκε. Τι καθάρισμα ιστορικού,τι επαναφορά δικτύου,τι hard reset, τίποτα δεν γινόταν. Μόνο με το set up as new λύθηκε. Και τώρα το στήνω σιγά σιγά ξανά! Πολύ ταλαιπωρία. Σε iphone 6s. 9.3

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γνώμη μου πάντως είναι πως η Apple δεν δικαιολογείται να περάσουν τόσες μέρες και να μην κάνει τα πάντα να λύσει το πρόβλημα.

 

Ένα κινητό που έχει από 700 έως 1100 και πλέον το μεγαλύτερο ποσοστό των επαγγελματιών το χρησιμοποιούν για δουλεία και όχι για ένα fb....

 

(Δεν τρολάρω μιας και έχω iPhone από το πρώτο (2g) και δουλεύω μόνο με mac από το 2001....)

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τις προάλλες έλεγα σε κάποιον εδω μεσα ότι έπαιζε bug στο iPhone 6 ενός φίλου, (διαφορετικό από αυτό) και μου έλεγε "δεν υπάρχει περίπτωση το iOS να έχει bug bla bla bla.."

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το παθα κι εγω iPhone 6S iOS 9.3...ειδικα σε λινκς που παω να μεταβω απο το Google και οταν μεσα απο το Facebook παταω ανοιγμα στο Safari...δεν ανοιγει ποτε!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω σε iPhone 6s plus δεν εχω παρατηρησει κατι ρε παιδια.. Ισως να υπαρχει κατι καπου και να μη το εχω προσεξει..

Παντως τα links απο fb που χρησιμοποιω ανοιγουν χωρις προβλημα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...