Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω το εξης προβλημα, εχω τραβηξει καποια βιντεο απο Samsung s4 mini 1080p και 720p, θελω να τα ενωσω με ενα προγραμα

χρησιμοποιω κυριως το Camtasia και το Freemake Video converter

To camtasia δεν τα παιρνει καθολου

Το Freemake τα δεχεται αλλα οταν παω να τα ενωσω ανεβαζει θερμοκρασια και σβηνει το λαπτοπ... Ριχνω την ποιοτητα αλλα παλι σβηνει πιο μετα... Τα βιντεακια που εχουν προκυψει (μετα την μετατροπη σε χαμηλοτερη αναλυση)  παιζουν σε οποιαδηποτε media player αλλα δεν τα φορτωνει το camtasia.

Προφανως το σαμσουγκν γραφει σε εναν κωδικα που δεν το υποστιριζει, ομως αυτο πρωτη φορα μου συμβαινει με κινητο, Nokia, sony ericsson και μοτορολα (1080p) δεν ειχα καποιο προβλημα μεχρι τωρα...

Ξερετε κανα μετατροπεα ή Joiner που να ειναι ελαφρυς ωστε να καταφερω να τα ενωσω?

Δημοσ.

Δοκιμασε το avidemux.

Αν και κατα τη γνωμη μου, το πραγματικο -και πιο σοβαρο- προβλημα, ειναι το οτι σβηνει το λαπτοπ.

Πρεπει να το κοιταξεις αυτο.

Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα, κλεινει γιατι ζοριζεται, πενταετιας πλεον... Για αυτο χαμηλωνω την ποιοτητα...

Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα, κλεινει γιατι ζοριζεται, πενταετιας πλεον... Για αυτο χαμηλωνω την ποιοτητα...

Κι όμως, είναι θέμα και μάλιστα σοβαρό.

Δεν κλείνει απλά γιατί ζορίζεται, αλλά γιατί δεν μπορεί να αποβάλει τη θερμοκρασία που συσσωρεύεται στο εσωτερικό του λάπτοπ και γι αυτό φταίει συνήθως ή σκόνη και οι τρίχες που μπορεί να έχουν μπλοκάρει τον ανεμιστήρα. Μπορεί επίσης να έχουν στεγνώσει και τα θερμοαγώγιμα.

Αν θέλεις να κρατήσεις το λάπτοπ για άλλα 5 χρόνια πήγαινέ το επειγόντως για καθάρισμα και αν ο τεχνικός είναι σωστός, να του πεις να σου αλλάξει και τα thermal pads. Αν δεν ξέρει τι είναι αυτό ή σου πει για πάστες μην τον αφήσεις να προχωρήσει και βρες άλλον.

Αν δε φοβάσαι να "του βάλεις χέρι", άνοιξε το και προσπάθησε να το καθαρίσεις μόνος σου.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, δοκίμασε με το cyberlink power director.

Δημοσ.

Τελικα το προγραμμα που εδωσε λυση ήταν το iSkysoft Video Converter Ultimate!

Για το λαπτοπ το γνωριζω οτι κατι τετοιο, το μοντελο ανοιγει πολυ ευκολα απο κατω αλλα οταν παω να το ξεβιδωσω δεν μπορω γιατι μια βιδα εχει φαει στροφες και δεν βγαινει και φοβαμαι μην το σπασω...

Δημοσ.

Πάρε ένα φαρδύ λαστιχάκι, βάλτο πάνω στη βίδα και προσπάθησε με ένα λίγο μεγαλύτερο κατσαβίδι ή αν δεν χωράει με το ίδιο που ξεβιδώνεις τις άλλες.

strippedscrew01_rect540-e1265807015459.j

Ή πάρε ένα καρφάκι που χωράει μέσα στη βίδα και κόλλησε το με λίγη κόλλα στιγμής. Κράτα το μέχρι να στεγνώσει καλά και να δεις ότι έσφιξε και μετά λάσκαρε τη βίδα με μια πένσα.

Αν έχεις κολλητήρι και πιάνει λίγο το χέρι σου δες το παρακάτω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...