21cm Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 αυτα ειναι μπουρτζόβλαχε τι δλεια κανς; Σκαβς; Σκαβς ή ουργωνς; Αίντε και καληνυχτούλες! 1
White_Cat Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα ! Αποφάσισα να γράψω επειδή τυχαίνει να διαφωνώ με την παρατήρηση του χρήστη afterhours που "κατηγορεί" τον φίλο μας γιατί πήγε σε έτοιμο σύστημα κι όχι συναρμολογημένο. Το ότι είναι έτοιμο σύστημα δεν συνεπάγεται σώνει και καλά ότι πρόκειται για τον πρώτο του υπολογιστή. Προσωπικά για παράδειγμα ασχολούμαι με τους υπολογιστές IBM PC Compatible απ' τον Ιούλιο του 1991 οπότε αγόρασα με 128.000δρχ τότε και απόσυρση του παλιού home computer, τον Amstrad PC 1640 με DOS 3.2. Αλησμόνητες εποχές! Από τότε έχω δουλέψει με πάρα πολλούς υπολογιστές αλλά και πάλι, 25 χρόνια μετά είμαι με έτοιμο (branded) σύστημα κι είμαι μιά χαρά. Συγκεκριμένα έχω τον Ultra 27 της Sun Microsystems. Μ' αρέσει πάρα πολύ αυτό το σύστημα και θα το δουλέψω μέχρι να λιώσει! Για περισσότερα δείτε εδώ : Τον υπολογιστή αυτόν το διάλεξα για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Επειδή τυχαίνει να εκτιμώ πάρα πολύ τα Unix-like συστήματα, αγόρασα έναν υπολογιστή με σύνθεση τέτοια ώστε να τρέχει πολύ καλά το Unix και ν' αναγνωρίζεται όλο του το hardware. Μάλιστα δεν με έννοιαζε να είναι και καινούριος. Είναι μοντέλο του 2008 νομίζω και τον πήρα μεταχειρισμένο 4-5 χρόνια πριν απ' το ebay. Στο ένα partition του σκληρού δίσκου τρέχω Slackware 14.1 και στο άλλο Freebsd. Ζήτω το Unix! Δεν θα πεθάνει ποτέ! Φιλικά, Ο Άσπρος Γάτος 1
thelos257 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα ! Αποφάσισα να γράψω επειδή τυχαίνει να διαφωνώ με την παρατήρηση του χρήστη afterhours που "κατηγορεί" τον φίλο μας γιατί πήγε σε έτοιμο σύστημα κι όχι συναρμολογημένο. Το ότι είναι έτοιμο σύστημα δεν συνεπάγεται σώνει και καλά ότι πρόκειται για τον πρώτο του υπολογιστή. Προσωπικά για παράδειγμα ασχολούμαι με τους υπολογιστές IBM PC Compatible απ' τον Ιούλιο του 1991 οπότε αγόρασα με 128.000δρχ τότε και απόσυρση του παλιού home computer, τον Amstrad PC 1640 με DOS 3.2. Αλησμόνητες εποχές! Από τότε έχω δουλέψει με πάρα πολλούς υπολογιστές αλλά και πάλι, 25 χρόνια μετά είμαι με έτοιμο (branded) σύστημα κι είμαι μιά χαρά. Συγκεκριμένα έχω τον Ultra 27 της Sun Microsystems. Μ' αρέσει πάρα πολύ αυτό το σύστημα και θα το δουλέψω μέχρι να λιώσει! Για περισσότερα δείτε εδώ : Τον υπολογιστή αυτόν το διάλεξα για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Επειδή τυχαίνει να εκτιμώ πάρα πολύ τα Unix-like συστήματα, αγόρασα έναν υπολογιστή με σύνθεση τέτοια ώστε να τρέχει πολύ καλά το Unix και ν' αναγνωρίζεται όλο του το hardware. Μάλιστα δεν με έννοιαζε να είναι και καινούριος. Είναι μοντέλο του 2008 νομίζω και τον πήρα μεταχειρισμένο 4-5 χρόνια πριν απ' το ebay. Στο ένα partition του σκληρού δίσκου τρέχω Slackware 14.1 και στο άλλο Freebsd. Ζήτω το Unix! Δεν θα πεθάνει ποτέ! Φιλικά, Ο Άσπρος Γάτος Καλημερα φιλε μου ευγες και ο νονος μου μου εφερε ενα επιτραπεζιο υπολογιστη το 2001 απο την ΙΒΜ παρολο που δουλευε σε μια εταιρια οπου επιδιορθωνε εκτυπωτες υπολογιστες της ΙΒΜ-HP. ε εγω ειμουν μικρος δεν ηξερα και πολυ απο αυτα τα θεματα το 2002 ομως μου εχει φερει ενα υπολογιστη Allow αν θυμαμαι καλα ηταν η ονομασια του και ενα εκτυπωτη και σαρωτη HP παρακαλω ακομα τα θυμαμαι. Απο τοτε μονο ετοιμα συστηματα περνω και μονο HP αν και δυο φορες πειρα ενα gigabyte pc το 2005 ετοιμο και το 2009 προσαρμογμενο υπολογιστη με intel core 2 quad q8300 MSI 75-12 μητρικη στα 4 χρονια καηκε η μητρικη οποτε δεν ξανα περνω προσαρμορμενο pc. Το 2014 πηγα σε ετοιμο Compaq pc με amd e1 επεξεργαστη 4GB RAM 8.1 Windows και τον Νοεμβριο πηγα σε Lenovo pc ετοιμο με J2900 Intel pentium CPU 4GB RAM 500GB HDD και το 2012 επισης πηγα σε ετοιμο τον τοτε dell studio xps 8100 με intel core i7 870 cpu 4gb ram γραφικα nvidia 210GT αν θυμαμαι καλα που ακομα το εχω εδω αυτο το μηχανιμα αλλα του αλλαξα τα γραφικα του σε Nvidia GTX 460 και το τροφοδοτικο του επισης του εβαλα ακομα 8GB RAM απο τα 4GB που ειχε απο την μανα του. Επι καλο να ερθουν τωρα ολοι αυτοι που μου το επαιζαν καποιοι οτι σοι και καλα δεν θα επαιζε το GTA V το νεο μου το pc να δουμε τι εχουν να πουν τωρα Τι εχουν να πουν ; 2
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Πρωτον κανεις δεν ειπε οτι δεν θα παιζεις...και εμενα το παιζει το 2ο PC Μου με i3 2100 και GT 430...σε χαμηλη αναλυση!Το ολο θεμα που λεγανε τα παιδια και μαζι και εγω στο θεμα που ειχες ανοιξει για αναβαθμιση ειναι οτι με τα λεφτα που δινεις θα μπορουσες να το παιζεις με πολυ πολυ πιο καλα γραφικα και θα σου περισευαν και λεφτα για να παρεις και καλυτερη οθονη. Απλα εσυ για δικους σου λογους επεμενες σε αυτο το μαγαζι ενω σε ενα βιντεακι σου στο utube λες οτι δεν το συνιστας και οτι ειναι πανακριβο σε σχεση με ελληνικα μαγαζια και ευχαριστουσες εναν φιλο σου που σου ανοιξε τα ματια... Οπως και να εχεις δεν εχει σημασια,αφου εν τελη εκανες αυτο που γουσταρες!Μακαρι να το χαρεις και να διασκεδασεις οσο μπορεις και τα υπολοιπα αστα! 2
stathisgtr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Για την χρήση που τον θέλει είναι υπεραρκετό. Μπράβο κουμπάρε μου για το unbox.Keep going.Like and subbed. 5
Fulgore Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Για οσους αναρωτιουνται για το pc αυτο,ειχε αλλο θεμα ανοιξει ο συμφορουμιτης εδω οποιος θελει να διαβασει http://www.insomnia.gr/topic/604216-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%89%CF%82-%CF%84%CE%B1-1000%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89-%CE%BC%CE%B5-i7-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CF%84/?do=findComment&comment=54742293 Καλησπέρα ! Αποφάσισα να γράψω επειδή τυχαίνει να διαφωνώ με την παρατήρηση του χρήστη afterhours που "κατηγορεί" τον φίλο μας γιατί πήγε σε έτοιμο σύστημα κι όχι συναρμολογημένο. Το ότι είναι έτοιμο σύστημα δεν συνεπάγεται σώνει και καλά ότι πρόκειται για τον πρώτο του υπολογιστή. Προσωπικά για παράδειγμα ασχολούμαι με τους υπολογιστές IBM PC Compatible απ' τον Ιούλιο του 1991 οπότε αγόρασα με 128.000δρχ τότε και απόσυρση του παλιού home computer, τον Amstrad PC 1640 με DOS 3.2. Αλησμόνητες εποχές! Από τότε έχω δουλέψει με πάρα πολλούς υπολογιστές αλλά και πάλι, 25 χρόνια μετά είμαι με έτοιμο (branded) σύστημα κι είμαι μιά χαρά. Συγκεκριμένα έχω τον Ultra 27 της Sun Microsystems. Μ' αρέσει πάρα πολύ αυτό το σύστημα και θα το δουλέψω μέχρι να λιώσει! Για περισσότερα δείτε εδώ : Τον υπολογιστή αυτόν το διάλεξα για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Επειδή τυχαίνει να εκτιμώ πάρα πολύ τα Unix-like συστήματα, αγόρασα έναν υπολογιστή με σύνθεση τέτοια ώστε να τρέχει πολύ καλά το Unix και ν' αναγνωρίζεται όλο του το hardware. Μάλιστα δεν με έννοιαζε να είναι και καινούριος. Είναι μοντέλο του 2008 νομίζω και τον πήρα μεταχειρισμένο 4-5 χρόνια πριν απ' το ebay. Στο ένα partition του σκληρού δίσκου τρέχω Slackware 14.1 και στο άλλο Freebsd. Ζήτω το Unix! Δεν θα πεθάνει ποτέ! Φιλικά, Ο Άσπρος Γάτος Καλησπερα. Το παραπανω σου σχολιο ειναι τελειως ασχετο με το εν λογω θεμα και κακως γραφτηκε. 2
thelos257 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Εκανα και αναβαθμισει ολους τους οδηγους των προγραμματων οδηγησης μου επισης εγκαταστησα και την κοτσολα των windows για να πω στο windows updates να τα κανει χειροκινητα ολα. 3
Fulgore Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Εκανα και αναβαθμισει ολους τους οδηγους των προγραμματων οδηγησης μου επισης εγκαταστησα και την κοτσολα των windows για να πω στο windows updates να τα κανει χειροκινητα ολα. Προσεχε μονο θερμοκρασιες του επεξεργαστη που εχεις,γιατι αν δεν εχει ψυκτρα μην δεις τιποτα υψηλες θερμοκρασιες την ωρα που παιζεις GTA που αγχωθεις
tsofras Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Με υγεία φίλε μου να είσαι καλά να το χαρείς Υ.Γ. Τελικά το πόσο απρόσωπο είναι το ιντερνετ το έχουμε ξεχάσει.... 4
bromiaris Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Αγαπητέ με γεια το νέο μηχάνημα, αλλά βλέπω δυστυχώς ότι συνεχίζεις την ίδια άσχημη τακτική… Και για να εξηγούμαι… Έχω παρακολουθήσει αρκετά θέματα σε γειτονικό φόρουμ όπου ζητούσες γνώμες για νέα λάπτοπ… Σε όλα τα θέματα όλοι προσπαθούσαν να σου εξηγήσουν με όμορφο τρόπο ότι τα μηχανήματα που διάλεγες ήταν κατώτερα από αυτά που πουλούσες για να πάρεις τα χρήματα για να αγοράσεις το νέο μηχάνημα… Αν θυμάσαι καλά σε όλα τα θέματα δεν δεχόσουν με τίποτα κάποια διαφορετική άποψη.. Κόλλαγες στην αρχική, κακή πρώτη επιλογή σου και κατέληγε το θέμα ΠΑΝΤΑ, με εσένα Νευριασμένο και να ωρύεσαι ότι είναι δικά σου τα χρήματα και θα τα ξοδέψεις με όποιον τρόπο θέλεις και όλοι οι άλλοι να απορούν για ποιον λόγο άνοιξες τότε θέμα, αφού έχεις αποφασίσει ποιο θα αγοράσεις, χωρίς να έχεις την παραμικρή διάθεση να ακούσεις κάποια άποψη για να βελτιώσεις την αγορά σου! Όσον αφορά την συγκεκριμένη αγορά που επιμένεις ότι σε καλύπτει… Δεν θα διαφωνήσω στο ότι σε καλύπτει αλλά: Θα σε χαλούσε να σε κάλυπτε μια άλλη καλύτερη σύνθεση με Επώνυμα ΟΛΑ τα εξαρτήματα και 200-300 ευρώ στο πορτοφόλι σου? Μήπως νομίζεις ότι σε καλύπτει γιατί δεν έχεις δει κάτι καλύτερο? Το ομολογείς και εσύ ότι δίνεις 1000 ευρώ και δεν σε χαλά να παίζεις παιχνίδια με χαμηλή ανάλυση!! Ή στο φινάλε λόγο του ότι στην Κύπρο τα μηχανήματα είναι πιο ακριβά, εγώ θα ψώνιζα από Ελλάδα το μηχάνημα και θα ερχόμουν ένα ταξιδάκι με τα χρήματα που θα περίσσευαν για να το παραλάβω! Όλα αυτά στα έχω πει και στο παρελθόν.. όποιος σου λέει – προτείνει κάτι δεν έχει να κερδίσει κάτι από τα δικά σου χρήματα για να τσαντίζεσαι … Πρέπει απλά να αποδεχτείς ότι δεν έχεις τις απαιτούμενες γνώσεις (και δεν είναι κακό) και ότι δεν είναι επίσης κακό να ακούσεις κάτι διαφορετικό! Φιλικά bromiaris 4
pnick Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Παιδιά, ας δούμε και το unboxing στο κανάλι του φίλου μας του Thelos257 στο Youtube. Δεν χρειάζεται να το κουράζουμε το θέμα άλλο. Νά σαι καλά Thelos257 "χωρκανέ". Ό,τι χρειαστείς εδώ είμαστε. Και μη στεναχωριέσαι για τίποτα. Φιλικά! 8
thelos257 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Παιδιά, ας δούμε και το unboxing στο κανάλι του φίλου μας του Thelos257 στο Youtube. Δεν χρειάζεται να το κουράζουμε το θέμα άλλο. Νά σαι καλά Thelos257 "χωρκανέ". Ό,τι χρειαστείς εδώ είμαστε. Και μη στεναχωριέσαι για τίποτα. Φιλικά! Να σαι καλα κουμπαρε ΟΛΑ ΚΟΜΠΛΕ ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΛΕΜΕΝ 3
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Με υγεία φίλε μου να είσαι καλά να το χαρείς Υ.Γ. Τελικά το πόσο απρόσωπο είναι το ιντερνετ το έχουμε ξεχάσει.... ισως ομως ετσι επιτυχγανεται η αντικειμενικοτητα οπως και η σωστη ανταλλαγη αποψεων...σε καθε θεμα οχι μονο στα τεχνολογικα που τα πραγματα ειναι 1+1=2.. Προφανως εξαιρουνται fanboyσμοι και ξερολες που παντα υπαρχουν και παντα χαλανε την συζητηση!
kataramenos32 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Καλημερα φιλε μου ευγες και ο νονος μου μου εφερε ενα επιτραπεζιο υπολογιστη το 2001 απο την ΙΒΜ παρολο που δουλευε σε μια εταιρια οπου επιδιορθωνε εκτυπωτες υπολογιστες της ΙΒΜ-HP. ε εγω ειμουν μικρος δεν ηξερα και πολυ απο αυτα τα θεματα το 2002 ομως μου εχει φερει ενα υπολογιστη Allow αν θυμαμαι καλα ηταν η ονομασια του και ενα εκτυπωτη και σαρωτη HP παρακαλω ακομα τα θυμαμαι. Απο τοτε μονο ετοιμα συστηματα περνω και μονο HP αν και δυο φορες πειρα ενα gigabyte pc το 2005 ετοιμο και το 2009 προσαρμογμενο υπολογιστη με intel core 2 quad q8300 MSI 75-12 μητρικη στα 4 χρονια καηκε η μητρικη οποτε δεν ξανα περνω προσαρμορμενο pc. Το 2014 πηγα σε ετοιμο Compaq pc με amd e1 επεξεργαστη 4GB RAM 8.1 Windows και τον Νοεμβριο πηγα σε Lenovo pc ετοιμο με J2900 Intel pentium CPU 4GB RAM 500GB HDD και το 2012 επισης πηγα σε ετοιμο τον τοτε dell studio xps 8100 με intel core i7 870 cpu 4gb ram γραφικα nvidia 210GT αν θυμαμαι καλα που ακομα το εχω εδω αυτο το μηχανιμα αλλα του αλλαξα τα γραφικα του σε Nvidia GTX 460 και το τροφοδοτικο του επισης του εβαλα ακομα 8GB RAM απο τα 4GB που ειχε απο την μανα του. 9.jpg Επι καλο να ερθουν τωρα ολοι αυτοι που μου το επαιζαν καποιοι οτι σοι και καλα δεν θα επαιζε το GTA V το νεο μου το pc να δουμε τι εχουν να πουν τωρα Τι εχουν να πουν ; Οτι σε τετοια αναλυση και γραφικα το παιζω και σε core 2 duo
Whitefanged Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Οτι σε τετοια αναλυση και γραφικα το παιζω και σε core 2 duo Συγχαρητήρια. Τράβα παιχτο και στο διάλειμμα δες και το unboxing του thelos257 που είναι και το αντικείμενο του θέματος. 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα