Demian1989 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα! Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να στείλω από το παλιό μου email όλα τα εισερχόμενα σε ένα νέο email? Το παλιό μου ήταν otenet και θέλω τώρα να τα στείλω σε outlook. Ευχαριστώ!
NikosKallithea Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Η οτενετ εχει προώθηση των εμαιλς σε όποιο μαιλ θέλεις
Demian1989 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 εννοω φίλε θέλω τα mail που έχω στα εισερχόμενα ( καμια 1000) να τα στείλω σε αλλο mail.Εκτός αν εννοείς αυτό και εσύ αλλα δεν το βρισκω.
isay Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 οταν λες outlook εννοείς το λογισμικό που τα emails ειναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σου; Αν ναι τοτε η λύση ειναι export/import αρκει να το υποστηρίζει ο νεος mail server Αν τα email σου είναι στον mail server τοτε αν το υποστηρίζει το νεο email, ρυθμίζεις να τα κατεβάσει εκ νεου απο τον server
NikosKallithea Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Eγω νομιζα οτι μαιλ ερχεται να το στελνεις στο αλλο
newtech Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 1)Βαζεις το παλιο MAIL στο OUTLOOK (με POP3 settings). 2)Βαζεις το νεο σου ΜΑΙΛ στο OUTLOOK (IMAP settings). 3)Απο τον παλιο τα κανεις drag&drop στον καινουριο. αυτα που θελεις. (Κανει αρκετη ωρα να ξερεις γιατι ουσιαστικα ανεβαζει τα μαιλ σου στο νεο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα