gyrismata Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Παιδιά ενδιαφέρομαι για αγορά smartphone με αυστηρό budget εώς 200 ευρώ... Όντας αρχάριος απλά να σας πω την χρήση που θέλω να κάνω και περιμένω με ανυπομονησία τις συμβουλές και τις προτάσεις σας... Λοιπόν το θέλω για απλό σερφάρισμα (email, youtube,google) και καμιά εφαρμογούλα να τρέχει γρήγορα όχι να πιάνει αράχνες...Δεν με ενδιαφέρει το gaming. Επειδή πάντως είναι το πρώτο smartphone που αγοράζω θα ήθελα κάτι καλο για αρχή...
ChaniaExpress Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 https://www.skroutz.gr/s/7509017/Xiaomi-Redmi-Note-2-16GB.html Μονοδρομος κατα την αποψη μου 1
saruman123 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Και κατι πιο μαζεμενω απο μενα αυτο http://www.bestprice.gr/item/2154762877/xiaomi-redmi-3.html Και εφαρμογη για να τρεχει ποιο γρηγορα δεν υπαρχει... 1
@topos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Αυτα ειναι πιο γρηγορα απο lg g3? Απο 213 στο σκρουτζ..
haHa Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Αυτα ειναι πιο γρηγορα απο lg g3? Απο 213 στο σκρουτζ.. Oχι εχουν πιο αργο επεξεργαστη απο το g3.
GianniSM Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 To G3 είναι πολύ αξιόλογη επιλογή σε αυτά τα χρήματα ειδικά αν σου αρέσουν οι μεγάλες οθόνες (που θα σου αρέσουν, το συγκεκριμένο είναι πολύ συμμαζεμένο για το μέγεθος της οθόνης του)
newsformobiles Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δεν έχεις πει εάν κοιτάς μόνο Ελλάδα ή δεν έχεις πρόβλημα και για Κίνα μεριά.... 1
gyrismata Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Δεν έχεις πει εάν κοιτάς μόνο Ελλάδα ή δεν έχεις πρόβλημα και για Κίνα μεριά.... Είμαι ανοιχτός και εις Ανατολάς αρκεί να μην ψηθεί ο εγκέφαλός μου... Παιδιά το OnePlus 2 υπάρχει περίπτωση να βρεθεί στα 200 ευρώ ? Και ανάμεσα στα OnePlus 2 και Xiaomi Redmi Note 3 Pro ποιο θα επιλέγατε ? Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2016 από gyrismata
newsformobiles Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Είμαι ανοιχτός και εις Ανατολάς αρκεί να μην ψηθεί ο εγκέφαλός μου... Παιδιά το OnePlus 2 υπάρχει περίπτωση να βρεθεί στα 200 ευρώ ? Και ανάμεσα στα OnePlus 2 και Xiaomi Redmi Note 3 Pro ποιο θα επιλέγατε ? Μία πολύ καλή επιλογή είναι το Xiaomi Redmi Note 3 Pro, στα 208€ από το Geekbuying που είναι το πιο φθηνό αξιόπιστο μαγαζί στο kimovil, αλλιώς για κάτω από 200€ πας στο Xiaomi Redmi Note 3 (στα 195€), πάλι στο Geekbuying. Μπορούν αυτοί που τα έχουν να σου επιβεβαιώσουν τι κινητάρες είναι! 1
BACK12345 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Απο κινα προτεινω redmi note 3 προ ή το απλο νοτε 3 και απο ελλαδα μειζου μ2 νοτε 1
gyrismata Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Απο κινα προτεινω redmi note 3 προ ή το απλο νοτε 3 και απο ελλαδα μειζου μ2 νοτε Παιδιά συγχωρέστε την αδαημοσύνη μου αλλά γιατί γίνεται ο διαχωρισμός κινητών αγορασμένων από Κίνα και κινητών αγορασμένων από Ελλάδα ; Δηλαδή , π.χ. γιατί μου προτείνεις να πάρω το Meizu m2 note από Ελλάδα και όχι από Κίνα ;
BACK12345 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Παιδιά συγχωρέστε την αδαημοσύνη μου αλλά γιατί γίνεται ο διαχωρισμός κινητών αγορασμένων από Κίνα και κινητών αγορασμένων από Ελλάδα ; Δηλαδή , π.χ. γιατί μου προτείνεις να πάρω το Meizu m2 note από Ελλάδα και όχι από Κίνα ; Απο κινα τα πραγματα ειναι πολυ διαφορετικα, οι τιμες πολυ χαμηλοτερες αλλα και η αναμονη για να σου ερθει μεγαλη, οποτε δεν γινεται να συγκρινεις τις δυο αγορες μεταξυ τους, απλα σου δινω λυσεις και για τις δυο επιλογες οποτε να εισαι καλυμμενος οτι κι αν διαλεξεις To meizou εχει εξαιρετικη τιμη απο οτι βλεπω, ξεκινα απο τα 120 αλλα αναλογες τιμες εχει και το redmi 3 120 και το redmi note 3 ου σου ειπα στα 130, που νομιζω ειναι καλυτερα για αυτο και δεν ειπα για μειζου απο κινα Απο την ελλαδα κανει 170 αλλα σε σχεση με τις αλλες επιλογες της ελληνικης αγορας νομιζω ειναι κορυφαιο Οτι αλλο θες ρωτα για αυτο ειμαστε εδω 1
gyrismata Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μία πολύ καλή επιλογή είναι το Xiaomi Redmi Note 3 Pro, στα 208€ από το Geekbuying που είναι το πιο φθηνό αξιόπιστο μαγαζί στο kimovil, αλλιώς για κάτω από 200€ πας στο Xiaomi Redmi Note 3 (στα 195€), πάλι στο Geekbuying. Μπορούν αυτοί που τα έχουν να σου επιβεβαιώσουν τι κινητάρες είναι! Ποιο θα λέγατε είναι το οικονομικότερο και εγκυρότερο μαγαζί για αγορά από Κίνα ή EU warehouse με αξιόπιστο after sale service;
BACK12345 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Ποιο θα λέγατε είναι το οικονομικότερο και εγκυρότερο μαγαζί για αγορά από Κίνα ή EU warehouse με αξιόπιστο after sale service; Noμιζω ολοι θα συμφωνησουν οτι το vikmall ειναι ενα απο τα κορυφαία κινεζομάγαζα, αυτο μονο ξερω σιγουρα Δεν εχω παρει ποτε απο κινα αλλα ολοι λενε καλα λογια οποτε... 1
newsformobiles Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Ποιο θα λέγατε είναι το οικονομικότερο και εγκυρότερο μαγαζί για αγορά από Κίνα ή EU warehouse με αξιόπιστο after sale service;Για οικονομικό κοιτάς στο kimovil. Το Vickmall είναι πολύ αξιόπιστο, αλλά συνήθως το πιο ακριβό. Αξιόπιστο και οικονομικό, τουλάχιστον απ'ότι βλέπω και στο kimovil, είναι το geekbuying, banggood και το Coolicοοl σε κάποια κινητά. Ουσιαστικά κοιτάς kimovil και διαλέγεις το πιο οικονομικό αξιόπιστο μαγαζί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα