Ratata Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι να πάω στο 30αρι του ΟΤΕ ( το καφαο μόλις 20 μέτρα από το σπίτι μου , οπότε υπολογίζω ταχύτητα γύρω στο 27-28 μιας και δεν γνωρίζω την καλωδίωση της πολυκατοικίας μου ) . Η ερώτηση μου είναι η εξής , όταν εγώ θα παίζω κάποιο online παιχνίδι και είναι και κάποιος άλλος στο ίντερνετ , τότε εγώ θα κολλάω ? Το ρωτάω επειδή όταν είχα 24αρι (έπιανα 18) , όταν κάποιος άλλος ήταν στο ίντερνετ σε κάποια σημεία κόλλαγε αισθητά . Ευχαριστώ
Shadowjump Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι να πάω στο 30αρι του ΟΤΕ ( το καφαο μόλις 20 μέτρα από το σπίτι μου , οπότε υπολογίζω ταχύτητα γύρω στο 27-28 μιας και δεν γνωρίζω την καλωδίωση της πολυκατοικίας μου ) . Η ερώτηση μου είναι η εξής , όταν εγώ θα παίζω κάποιο online παιχνίδι και είναι και κάποιος άλλος στο ίντερνετ , τότε εγώ θα κολλάω ? Το ρωτάω επειδή όταν είχα 24αρι (έπιανα 18) , όταν κάποιος άλλος ήταν στο ίντερνετ σε κάποια σημεία κόλλαγε αισθητά . Ευχαριστώ Αν εχεις απο τα καινουρια τοσο κοντα, και 100 να υπολογιζεις οτι θα πιανεις οταν μας δωσει 100 ο OTE.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα