Προς το περιεχόμενο

thema me to e-mail..

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω θεμα με το ι-μαιλ μου....βασικα ειναι μιας φιλις μου..αλλα δεν θηματε κοδικους τπτ..το εχει πανω απο 5 χρονια...πως γινετε να δω αν ειναι σε ενεργια.? βασικα ειναι γουιντους λαιβ..εθχασριτω

Δημοσ.

Δεν πάει πουθενά το email. Εφόσον το έφτιαξε εκεί θα είναι. Το θέμα είναι να θυμάται αυτό πριν το @windowslive.com. Αλλιώς δεν μπορεί να βρει κωδικό. Αλλά ας φτιάξει τώρα ένα άλλο σίγα, τί είχε εκεί μέσα τα μυστικά της KGB;

Δημοσ.

Δε μπορεί να ζητήσει επαναφορά κωδικού όπως σου είπε ο lolarikos; Ή μήπως δεν θυμάται ούτε το email της; Νομίζω ότι τα windowsmail και hotmail έγιναν όλα @outlook.com

Ρώτα την αν είχε αποθηκεύσει τον κωδικό σε κάποιον υπολογιστή στον οποίο δεν έχει γίνει φορμάτ μπας και καταφέρει να μπει από εκεί.

Αν δε θυμάται τίποτα και δεν έχει πρόσβαση στο email που δήλωσε για επαναφορά κωδικού τότε πες της να μην παιδεύεται και να φτιάξει άλλο γιατί δεν πρόκειται να καταφέρει να μπει.

• Moderators
Δημοσ.

Επανελημμενα σου εχουν γινει παρατηρησεις για greeklish και engreek.

Προφανως δεν σε απασχολουν. Το θεμα κλειδωνεται και την επομενη φορα θα υπαρχει ποινη για μια ακομα, τελευταια φορα.

Ζητω συγνωμη απο τα υπολοιπα μελη που συμμετειχαν και ξοδεψαν τον χρονο τους προσπαθωντας να βοηθησουν.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...