corfu123 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 εχω θεμα με το ι-μαιλ μου....βασικα ειναι μιας φιλις μου..αλλα δεν θηματε κοδικους τπτ..το εχει πανω απο 5 χρονια...πως γινετε να δω αν ειναι σε ενεργια.? βασικα ειναι γουιντους λαιβ..εθχασριτω
Lolarikos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 https://account.live.com/password/reset Ας φτιάξει ένα καινούριο το πολύ πολύ.
corfu123 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 τα δεν μπορει να μπει με κανεναν τροπο..φινετε καπως να δω αν ειναι ακομα ενεργο το ι-μαιλ.?
Lolarikos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δεν πάει πουθενά το email. Εφόσον το έφτιαξε εκεί θα είναι. Το θέμα είναι να θυμάται αυτό πριν το @windowslive.com. Αλλιώς δεν μπορεί να βρει κωδικό. Αλλά ας φτιάξει τώρα ένα άλλο σίγα, τί είχε εκεί μέσα τα μυστικά της KGB;
micos000 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δε μπορεί να ζητήσει επαναφορά κωδικού όπως σου είπε ο lolarikos; Ή μήπως δεν θυμάται ούτε το email της; Νομίζω ότι τα windowsmail και hotmail έγιναν όλα @outlook.com Ρώτα την αν είχε αποθηκεύσει τον κωδικό σε κάποιον υπολογιστή στον οποίο δεν έχει γίνει φορμάτ μπας και καταφέρει να μπει από εκεί. Αν δε θυμάται τίποτα και δεν έχει πρόσβαση στο email που δήλωσε για επαναφορά κωδικού τότε πες της να μην παιδεύεται και να φτιάξει άλλο γιατί δεν πρόκειται να καταφέρει να μπει.
corfu123 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Το ι-μαιλ το ξέρω ολόκληρο...αν μπορείτε να μπείτε...θα σας ειμουν ευγνωμον
Moderators Gi0 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Επανελημμενα σου εχουν γινει παρατηρησεις για greeklish και engreek. Προφανως δεν σε απασχολουν. Το θεμα κλειδωνεται και την επομενη φορα θα υπαρχει ποινη για μια ακομα, τελευταια φορα. Ζητω συγνωμη απο τα υπολοιπα μελη που συμμετειχαν και ξοδεψαν τον χρονο τους προσπαθωντας να βοηθησουν. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις