Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Ο συγχρονισμός στο router θα είναι λογικά στα 49999...

Στο speedtest.net να επιλέγεις πάντα τον server ΟΤΕ (όχι Cosmote) στην Αθήνα...

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά μετα απο 3 μερες που είχα κανει την αίτηση ,ήρθε η ειδοποίηση οτι το Vdsl ενεργοποιήθηκε .Δυστυχως όμως απο τη στιγμη της ειδοποίησης και για μια εβδομάδα οχι μόνο δεν είχα Vdsl αλλα δεν είχα τιποτα ουτε internet αλλα ουτε και τηλέφωνο.Ημουν σε φάση να τα διακόψω ολα, αν απο οτι κατάλαβα δεν έφταιγε η fortnet γιατι ως γνωστό δεν εχει πρόσβαση στα καφαο.Χθες το μεσημέρι πήγα σπίτι ειδα οτι η ολα ήταν οκ.Οταν τα σύνδεσα εκανα το speed test και ειδα με το καλημέρα 48 ,ξέχασα όλη τη ταλαιπωρία που είχα περάσει.Δεν έπαιξα καθόλου με τις ρυθμισεις του router ,σημερα θα ασχοληθώ μαζι του .Πριν είχα 5 άρα σε Adsl τα καλωδια του σπιτιού ειναι παλιά ,οπως και το σπίτι πάνω απο 30 ετών.Το καφαο το εχω στα 20-30 μετρα.Αυτο που είχα πει στη. Fortnet ήταν αν δεν δω πάνω απο 30 θα γυρίσω σε Adsl για να μη πληρώνω τσάμπα .Εκανα παρά πολλα speed test απο χθες το μεσημέρι μεχρι και σημερα το πρωί η χαμηλότερη ταχύτητα που ειδα ήταν 44.Οποτε σαν πρωτη εντύπωση ολα οκ

Βασικα δεν ειναι ολα ο.κ Επρεπε να εισαι 50αρα καρφι,ειμαι 700+μετρα απο την καμπινα και κλειδωνω 47.000+,αρα κατι τρεχει...αν μιλαμε για το μοντεμ.μετρησεις.

Ελπιζω να ειναι θεμα καλωδιων,και να βρεις την λυση μονος σου....Και να μην ειναι θεμα παροχου....Ξεκινα ψαξιμο.. :-)

• Super Moderators
Δημοσ.

Βασικα δεν ειναι ολα ο.κ Επρεπε να εισαι 50αρα καρφι

Λέει ξεκάθαρα "speedtest" όχι συγχρονισμό. Στο κατέβασμα υπάρχει πάντα χασούρα λόγω overheads...

Δημοσ.

Βασικα δεν ειναι ολα ο.κ Επρεπε να εισαι 50αρα καρφι,ειμαι 700+μετρα απο την καμπινα και κλειδωνω 47.000+,αρα κατι τρεχει...αν μιλαμε για το μοντεμ.μετρησεις.

Ελπιζω να ειναι θεμα καλωδιων,και να βρεις την λυση μονος σου....Και να μην ειναι θεμα παροχου....Ξεκινα ψαξιμο.. :-)

το modem το τσέκαρα μετά από τηλέφωνο που είχα με τη fothnet είναι όλα ok.Εγώ πριν κάνω τη σύνδεση είχα ρωτήσει γνωστούς και αγνώστους και όλοι μου είχαν πει ότι χασούρα θα έχω. Oι περισσότεροι μου έλεγαν μην κάνω καν σύνδεση vdsl γιατί πολλοί δεν είδαν πάνω από 40 ποσο μάλλον για 50.Το σπίτι είναι κατασκευής του 1979 στα τηλεφωνικά καλώδια δεν έχει πειραχτεί τίποτα και δεν έχω αλλάξει τίποτα.Μιλάω πάντα για  speedtest και κατά μέσο ορο βλέπω 47-48 download και 5-6 upload  και ο mac  είναι συνδεδεμένος μέσω wifi με το modem.Eγω αυτό που βλέπω είναι ότι κατεβάζω μεγάλα αρχεία,ταυτόχρονα η γυναίκα μου είναι στο  youtube το παιδί και αυτο στο youtube και εγώ παίζω 4k demo στην smart tv και δεν κολλάει τίποτα και πουθενά.Πριν προσπαθούσα μονο να παίξω 4k demo και δεν έπαιζαν ουτε δευτερόλεπτο.Επίσης έκανα  airplay  video υψηλης ανάλυσης από tablet και mac σε αpple tv και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.Οπότε τι να τσεκάρω? γιατί το 46-47 δεν είναι 50?Αυτά που ήθελα να κάνω τα κάνω που πριν δεν υπήρχε περίπτωση.Εχω το  full πακέτο καναλιων της nova  απεριόριστα σταθερά και υπέρ/κα 13 ώρες προς κινητά   vdsl πάνω από 46 και πληρώνω 49,9 τελική .εχω και παράπονο?μονο και μονο ότι το σπίτι δεν είναι καινουργιο είναι δεδομένο ότι θα έχανα ταχύτητα .εγω για αυτά που περίμενα βάζω 10 στα 10

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί το 46-47 δεν είναι 50?

Το γράφω πιο πάνω...

Στο κατέβασμα υπάρχει πάντα χασούρα λόγω overheads...

Ακόμα και σε LAN υπάρχει αυτή η χασούρα, όχι μόνο σε σύνδεση internet...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Βασικά, τί περιμένεις; Εγώ είμαι Θουκυδίδου κοντά στο μετρό και η καμπίνα είναι στα 150 μέτρα. 50αρι καρφωτό και σύμφωνα με το μόντεμ, φτάνω μέχρι τα 110. Εσένα (που είσαι και πιο κοντά) μπορεί να σου δείχνει maximum 150 ή 120 ή 100, ανάλογα την καλωδίωσή σου.

Και γω Θουκυδιδου μένω κοντά στο μετρό, εκτός από ΟΤΕ ποια άλλη εταιρία θα μου πρότεινες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...