hami21 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Παΐδια γεια σας.... Νομίζω ότι ο τίτλος τα λέει όλα..... ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΑΚΡΗ!!! Λοιπόν....καταρχάς πήγα στην τράπεζα Πειραιώς για να βγάλω μια χρεωστική κάρτα για κάποιες αγορές που θέλω να κάνω.... μέχρι εδω είμαστε μια χαρά! έκανα κανονικά την κάρτα την πηρά μου εδωσαν και το 4 ψηφίο νούμερο και το πέρασα στην κάρτα να γίνει verified! όπερ και εγένωτο! 1 ερώτηση.... πως συνδέουμε τον λογαριασμό μας με την κάρτα την χρεωστική?? γιατί έχασα την μπάλα... τα κάνουμε και τα δυο? δλδ και κάρτα και IBAN περνάμε στο Paypal?? η μονό το ένα? γιατί την κάρτα μου την δέχτηκε αλλά όταν έβαζα και το ΙΒΑΝ έλεγε ότι δεν γίνεται.... 2 ερώτηση γιατί ενώ μπήκε η κάρτα μου βγάζει συνεχώς 0€?? την έχω 5 μέρες τώρα... και λέει έτσι!! ενώ μέσα στον λογαριασμό μου έχω κάποια χρήματα αλλά δεν φαίνονται και στο Paypal μου… αφου είναι η καρτα μου ουσιαστικα γιατι να μην φαινεται?? .... :/ τι πρέπει να κάνω ρε παΐδια έχω σκάσει....και κάτι βίντεο που είδα δεν βγάζω άκρη....κάτι για μεταφορές από έναν email στο άλλο και ιστορίες..... σε αυτήν την περίπτωση θέλει και 2η κάρτα??? από που μπαίνουν αυτά τα λεφτά??? τι γίνεται ρε παΐδια κάποιος να βοηθήσεις δεν βγάζω ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!!
xaerialtwistx Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 1) δεν δινεις IBAN παρα μονο οτι σε ρωταει οταν επιλεγεις "add credit or debit card" αφου λες οτι στην δεχτηκε την καρτα δεν χρειαζεται τιποτα αλλο. 2) τα λεφτα δεν βρισκονται στην paypal για να τα δεις αλλα στην χρεωστικη σου. το οτι την συνδεσες ειναι ουσιαστικα σαν να λες στην paypal "μπορεις να χρησιμοποιησεις την χρεωστικη μου ΟΤΑΝ χρειαστει." οποτε και δεν μπορει να ξερει τι ποσο εχεις εσυ στην καρτα σου. οταν πας να αγορασεις κατι μεσω paypal, το paypal μονο τότε θα τραβηξει αυτοματα απο την καρτα σου το ποσό που χρειαζεται. το να στειλεις τα λεφτα στην paypal για να τα βλεπεις εκει ειναι ενα αλλο θεμα για το οποιο δεν ξερω πλεον τι ισχυει και το κανω μεσω revolut. 1
NikosKallithea Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Παΐδια γεια σας.... Νομίζω ότι ο τίτλος τα λέει όλα..... ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΑΚΡΗ!!! Λοιπόν....καταρχάς πήγα στην τράπεζα Πειραιώς για να βγάλω μια χρεωστική κάρτα για κάποιες αγορές που θέλω να κάνω.... μέχρι εδω είμαστε μια χαρά! έκανα κανονικά την κάρτα την πηρά μου εδωσαν και το 4 ψηφίο νούμερο και το πέρασα στην κάρτα να γίνει verified! όπερ και εγένωτο! 1 ερώτηση.... πως συνδέουμε τον λογαριασμό μας με την κάρτα την χρεωστική?? γιατί έχασα την μπάλα... τα κάνουμε και τα δυο? δλδ και κάρτα και IBAN περνάμε στο Paypal?? η μονό το ένα? γιατί την κάρτα μου την δέχτηκε αλλά όταν έβαζα και το ΙΒΑΝ έλεγε ότι δεν γίνεται.... 2 ερώτηση γιατί ενώ μπήκε η κάρτα μου βγάζει συνεχώς 0€?? την έχω 5 μέρες τώρα... και λέει έτσι!! ενώ μέσα στον λογαριασμό μου έχω κάποια χρήματα αλλά δεν φαίνονται και στο Paypal μου… αφου είναι η καρτα μου ουσιαστικα γιατι να μην φαινεται?? .... :/ τι πρέπει να κάνω ρε παΐδια έχω σκάσει....και κάτι βίντεο που είδα δεν βγάζω άκρη....κάτι για μεταφορές από έναν email στο άλλο και ιστορίες..... σε αυτήν την περίπτωση θέλει και 2η κάρτα??? από που μπαίνουν αυτά τα λεφτά??? τι γίνεται ρε παΐδια κάποιος να βοηθήσεις δεν βγάζω ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!! 1. μπορείς να περάσεις μονο την καρτα σου στο ππ, αλλα ειναι δύσκολο κανεις αγορες, λογω cc να 2. το ππ ποτε δεν δείχνει ποτε τι εχεις μεσα στον λογαριασμό σου με τον οποιο ειναι συνδεμένη η καρτα σου, παντα αυτο θα μηδεν, οταν ομως κάνεις μια αγορα τοτε τραβάει τα χρηματα απο την καρτα 1
hami21 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 1) δεν δινεις IBAN παρα μονο οτι σε ρωταει οταν επιλεγεις "add credit or debit card" αφου λες οτι στην δεχτηκε την καρτα δεν χρειαζεται τιποτα αλλο. 2) τα λεφτα δεν βρισκονται στην paypal για να τα δεις αλλα στην χρεωστικη σου. το οτι την συνδεσες ειναι ουσιαστικα σαν να λες στην paypal "μπορεις να χρησιμοποιησεις την χρεωστικη μου ΟΤΑΝ χρειαστει." οποτε και δεν μπορει να ξερει τι ποσο εχεις εσυ στην καρτα σου. οταν πας να αγορασεις κατι μεσω paypal, το paypal μονο τότε θα τραβηξει αυτοματα απο την καρτα σου το ποσό που χρειαζεται. το να στειλεις τα λεφτα στην paypal για να τα βλεπεις εκει ειναι ενα αλλο θεμα για το οποιο δεν ξερω πλεον τι ισχυει και το κανω μεσω revolut. Mαλιστα!!! δηλαδη το μονο που εχω να κανω ειναι να βαλω το ποσο που θελω στον τραπεζικο μου λογαριασμο και μετα να δινω τον αριθμο τις καρτας που εβγαλα σωστα?? αν δεν δουλεψει ετσι να βγαλω Revolut καρτα και να κανω αγορα με εκεινη την καρτα? Σε ευχαριστω πολυ!! 1. μπορείς να περάσεις μονο την καρτα σου στο ππ, αλλα ειναι δύσκολο κανεις αγορες, λογω cc να 2. το ππ ποτε δεν δείχνει ποτε τι εχεις μεσα στον λογαριασμό σου με τον οποιο ειναι συνδεμένη η καρτα σου, παντα αυτο θα μηδεν, οταν ομως κάνεις μια αγορα τοτε τραβάει τα χρηματα απο την καρτα Δλδ τζαμπα την εβγαλα Νικο την καρτα?? καλυτερα να βγαζα Revolut??? Μαλιστα τωρα καταλαβα!!! η καρτα ομως ειναι συνδεμενη στον λογαριασμο μου τον τραπεζικο σωστα??
hli ata Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 εγω στο paypal εκανα add περσυ πριν τα cc την visa χρεωστικη πειραιως. πριν τα cc αγορασα απο το σαιτ της panda antivirus.oλα οκ. αν φετος που ληγει το antivirus προσπαθησω να το ανανεωσω με τον ιδιο τροπο θα με απορρηψει λετε;
NikosKallithea Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δλδ τζαμπα την εβγαλα Νικο την καρτα?? καλυτερα να βγαζα Revolut??? Μαλιστα τωρα καταλαβα!!! η καρτα ομως ειναι συνδεμενη στον λογαριασμο μου τον τραπεζικο σωστα?? Τζαμπα ΝΑΙ, βγαλε μια ρεβολουτ και παλι ρεβολουτ, Την κάρτα που εχεις συνδέσει αστην ετσι δεν σε πειραζει 1
hami21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Τζαμπα ΝΑΙ, βγαλε μια ρεβολουτ και παλι ρεβολουτ, Την κάρτα που εχεις συνδέσει αστην ετσι δεν σε πειραζει Εκανα Revolut τελικα καρτα Νικο!! μολις πριν λιγες ωρες εκανα και εμβασμα ενα ποσο πτιν την συνδεσω με Paypal! σε ποσες μερες θα κανει αραγε να φανει το ποσο?? Σε ευχαριστω για την βοηθεια
NikosKallithea Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 2-3 εργάσιμες μαξ 5, αν ολα ειναι σωστα. Υπαρχει στζητηση για την ρεβολουτ http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B1-3-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B1-posts-%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BD-%CF%81%CF%89%CF%84/?p=54406119
hami21 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Παιδια θα σκασω.....με αυτο το Revolute....εκανα ακριβως οτι λετε ποιο πανω και διαλεξα την μεσαια καρτελα για να βαλω τα χρηματα σε ΕΥΡΩ!!! και αυτοι μου τα βαλαν σε ΔΟΛΛΑΡΙΟ!!! εντελως γκαου ομως!!! Τεςπα παω να κανω μια αγορα και λεει οτι ειναι σε GBP λιρα Αγγλίας και με γυρισαν τα μυαλα.... τι βλακειες ειναι αυτες??? τι πρεπει να κανω ξερει κανεις???
babis76 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Φίλε μου hami21 είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα με paypal και Πειραιως χρεωστική ενω κάποια στιγμή είχα πάρει απο ebay μια ζελατίνα για tablet γύρω στα 4euro όταν πήγα απο gearbest να αγοράσω ενα adroid tv box στα 60euro δεν με άφηνε. Είχα φτάσει και εγω στο βήμα που λες να βάλω το IBAN της κάρτας μου και δεν με άφηνε ,μετα απο κάποια μηνύματα που τους έστειλα στο Paypal μου απάντησαν μου οτι πρέπει να τους στείλω ταυτότητα και ενα χαρτί απο την τράπεζα που να αποδεικνύει τα στοιχειά μου.Οποτε σκαναρα την ταυτότητα μου έσωσα σε ενα αρχείο απο το Web banking Πειραιως τα στοιχειά μου και τα έκανα upload σε ενα πεδίο που είχαν στην απαντηση τους και μετα μπόρεσα να βάλω το IBAN .Το προφιλ μου ετσι στο Paypal πηγε στο 100% το δικό σου πρέπει να είναι τώρα μάλλον στο 80% .Τέλος κάνεις Top Up στο paypal σου δίνουν κάτι στοιχεία και πας στο internet banking πειραιως να κάνεις έμβασμα στο Paypal με τα στοιχεία που σου έδωσαν και ετσι τα λεφτά σου φενοντε στο balance του Paypal και κάνεις οτι αγορά θες. Υπ όψιν σου κρατάνε 1euro για το έμβασμα και κανει 2 εργάσιμες ημέρες απο την ημέρα του εμβάσματος μεχρι να σου εμφανιστούν στο balance του paypal και μάντεψε τα στοιχεία που σου δίνει το paypal για το έμβασμα ειναι Paypal Germany Επέμενε λιγο στα μηνύματα που θα σου στείλεις στην αρχή γιατι θα αργούν να σε απαντήσουν λόγω φόρτου emails. Έτσι τουλάχιστον έκανα δουλειά εγώ πιστεύω να σε βοήθησα
NikosKallithea Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 1.Παιδια θα σκασω.....με αυτο το Revolute....εκανα ακριβως οτι λετε ποιο πανω και διαλεξα την μεσαια καρτελα για να βαλω τα χρηματα σε ΕΥΡΩ!!! και αυτοι μου τα βαλαν σε ΔΟΛΛΑΡΙΟ!!! εντελως γκαου ομως!!! 2.Τεςπα παω να κανω μια αγορα και λεει οτι ειναι σε GBP λιρα Αγγλίας και με γυρισαν τα μυαλα.... τι βλακειες ειναι αυτες??? τι πρεπει να κανω ξερει κανεις??? 1. Για γράψε το ιβαν που τα έστειλες 2. Αυτο το λεει το ππ οχι η ρεβολουτ (με ππ δεν ηταν η αγορα σου?) Πες μου για τα παραπάνω και θα σου πω τι να κάνεις
Kwstas.gew Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Για σας και απο εμενα παιδια εγω προσπαθω να κανω μια αγορα απο sportdirect αυτην την στιγμη εχω pireus prepaid mastercard που εχω μεσα το αναλογο ποσο,ειχα δοκιμασει παλιοτερα το κολπο με τα 2 email και λειτουργεισε αλλα μου εκανε περιπου εναν μηνα να μπουνε τα λεφτα στο balance λογο του οτι ειναι καινουργιος ο λογαριασμος paypal. Ετσι τωρα δοκιμασα να κανω add την καρτα στο paypal μπας και τα παρει αυτοματα χωρις να περιμενω,οχι μονο δεν εγινε αλλα τωρα δεν μπορω να αφαιρεσω και την καρτα απο το paypal διοτι μου λεει οτι εχω pending transactions που δεν ισχυει τους εχω στιλει μαιλ αλλα τιποτα εδω και καποιες μερες. Θα ηθελα να ξερω εαν μπορω να κανω κατι μεσω revolut(δεν το γνωριζω καθολου το site) η καπως αλλιως με τα λεφτα που εχω στην καρτα διοτι η καρτα δεν ειναι συνδεδεμενει με καποιο λογαριασμο και για να αφαιρεσω τα λεφτα θελει μια χρονοβορα διαδικασια η εν τελει εαν μπορω καπως να κανω το paypal να παρει λεφτα απο την καρτα.ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα