therock Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Οκ, πχ σε Εθνικη 4 λεπτά πριν, apostolos22 είπε Προσωπικά έχω στείλει και λάβει πολλές φορές πάλι σε Eurobank και Alpha. Κατσε PAF ειναι της Eurobank αποκλειστικα απο οσο ξερω. Οι αλλες τραπεζες ποια αντιστοιχη υπηρεσια εχουν? ΠΧ ηθελα προχθες να στειλω χρηματα σε ενα φιλο που εχει εθνικη, αλλα επειδη δεν ειχα χρονο τωρα να ψαχνομαι, τα εστειλα με το κανονικο τροπο με τα εξοδα... Αλλα θελω πλεον να ξερω για οποιαδηποτε μελλοντικη μου κινηση
apostolos22 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 7 λεπτά πριν, therock είπε Οκ, πχ σε Εθνικη Κατσε PAF ειναι της Eurobank αποκλειστικα απο οσο ξερω. Οι αλλες τραπεζες ποια αντιστοιχη υπηρεσια εχουν? ΠΧ ηθελα προχθες να στειλω χρηματα σε ενα φιλο που εχει εθνικη, αλλα επειδη δεν ειχα χρονο τωρα να ψαχνομαι, τα εστειλα με το κανονικο τροπο με τα εξοδα... Αλλα θελω πλεον να ξερω για οποιαδηποτε μελλοντικη μου κινηση Ψάχνοντας την σελίδα της Εθνικής νομίζω είναι στην εφαρμογή i-bank pay. H Alpha το λέει Alpha Quick Transfer. 1
therock Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, apostolos22 είπε Ψάχνοντας την σελίδα της Εθνικής νομίζω είναι στην εφαρμογή i-bank pay. H Alpha το λέει Alpha Quick Transfer. με βαση αυτο που ειπες εψαξα και βρηκα το παρακατω. Στην ουσια η υπηρεσια λεγεται IRIS και η τραπεζα προσφορει τη δικια της υλοποιηση-ενσωμετωση σε αυτη https://www.thessaliaeconomy.gr/blog/trapezes/iris-lefta-sto-kinito-dorean-apo-peiraios-ethniki-eurobank-alpha 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα