Anorymous Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Ρε παιδια νομιζω οτι μας δουλευουν στις διαφορες αγγελιες δεν εξηγειτε αλλιως, πως ειναι δυνατόν να μου λενε οτι καλύφθηκε η θεση και μετα απο 2-3 μερες να βλεπω νεα αγγελια για την ιδια θεση. Αυτο δεν εχει γινει μια και δυο αλλα αρκετες φορες απο πολλες εταιρειες οι οποιες ειναι και γνωστες, εσας σας εχει τυχει κατι τετοιο ποια ειναι η γνωμη σας ? 1
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Ρε παιδια νομιζω οτι μας δουλευουν στις διαφορες αγγελιες δεν εξηγειτε αλλιως, πως ειναι δυνατόν να μου λενε οτι καλύφθηκε η θεση και μετα απο 2-3 μερες να βλεπω νεα αγγελια για την ιδια θεση. Αυτο δεν εχει γινει μια και δυο αλλα αρκετες φορες απο πολλες εταιρειες οι οποιες ειναι και γνωστες, εσας σας εχει τυχει κατι τετοιο ποια ειναι η γνωμη σας ? Φανταζομαι πηραν καποιον (καλυψη θεσης) και μετα απο δοκιμη 2-3 ημερων αποφασισαν πως δεν τους κανει (ανανεωση αγγελιας). Δε μου φαινεται παραλογο, το εχω δει να συμβαινει.
eidikos33 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 οσο υπαρχουν τα προγραμματα απο 18 εως 29 και ολες αυτες οι κοτσανες που δινουν στον καθε πικραμενο κοροιδο να δουλευει εντελως δωρεαν μην περιμενεις θεσεις εργασιας 1
ribo7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Ε προφανώς υπάρχουν και fake θέσεις για διάφορους λόγους. Ειδικά κάτι εταιρείες ανθρώπινου δυναμικού έχουν αγγελίες για να προσελκύουν κόσμο. Σε μια εταιρεία που δούλευα, άνοιξε μια θέση, βγήκε και αγγελία στο site της εταιρείας, ήρθαν 1-2 άτομα για συνέντευξη και τελικά η αγγελία κατέβηκε και δε πήραν ποτέ κανέναν. Κάλυψαν το "κενό" οι ήδη υπάρχοντες στην ομάδα. Επίσης, θυμάμαι παλιά είχα κλείσει συνέντευξη και με παίρνουν μια μέρα πριν να μου πούνε ότι δε χρειάζονται τη θέση!!Άρα ποτέ δε μπορείς να είσαι σίγουρος ότι μια αγγελία που βλέπεις ανταποκρίνεται πλήρως σε θέση που πρέπει οπωσδήποτε να καλυφθεί με πρόσληψη. 1
Anorymous Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Φανταζομαι πηραν καποιον (καλυψη θεσης) και μετα απο δοκιμη 2-3 ημερων αποφασισαν πως δεν τους κανει (ανανεωση αγγελιας). Δε μου φαινεται παραλογο, το εχω δει να συμβαινει. απο οτι ξερω εχουν 20 μερες εκπαίδευση στις οποιες πληρωνεσαι, επισης μετα απο τοσα ιντερβιου περνανε 100 ατομα μην πω και πιο πολλα και βρισκεις τον ενα που μετα δεν σου κανει πολυ περιεργο το ακουω. Ε προφανώς υπάρχουν και fake θέσεις για διάφορους λόγους. Ειδικά κάτι εταιρείες ανθρώπινου δυναμικού έχουν αγγελίες για να προσελκύουν κόσμο. Σε μια εταιρεία που δούλευα, άνοιξε μια θέση, βγήκε και αγγελία στο site της εταιρείας, ήρθαν 1-2 άτομα για συνέντευξη και τελικά η αγγελία κατέβηκε και δε πήραν ποτέ κανέναν. Κάλυψαν το "κενό" οι ήδη υπάρχοντες στην ομάδα. Επίσης, θυμάμαι παλιά είχα κλείσει συνέντευξη και με παίρνουν μια μέρα πριν να μου πούνε ότι δε χρειάζονται τη θέση!! Άρα ποτέ δε μπορείς να είσαι σίγουρος ότι μια αγγελία που βλέπεις ανταποκρίνεται πλήρως σε θέση που πρέπει οπωσδήποτε να καλυφθεί με πρόσληψη. αρα μας κοροιδευουν με λιγα λογια απλα για να τρομαζουν τους εργαζομενους οτι ειναι πολυ ευκολο να παρετε ποδι. 1
DDevil Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Καλα στις ιδιωτικές επιχειρήσεις γινεται ο πανικος , εγω πιστευω αμα δεν υπάρχει και σοβαρη νομοθεσια να προστατεύει καπως τον εργαζομενο οι εργοδοτες θα κάνουν πάρτυ. Ειδικά αμα πέσεις σε βλαμμένα άτομα την έκατσες.
Miracle Worker Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 οσο υπαρχουν τα προγραμματα απο 18 εως 29 και ολες αυτες οι κοτσανες που δινουν στον καθε πικραμενο κοροιδο να δουλευει εντελως δωρεαν μην περιμενεις θεσεις εργασιας Ναι, μέσα σε δύο χρόνια επινοήθηκε, δημιουργήθηκε και εκτελέστηκε ο πραγματικός ένοχος για τον εργασιακό μεσαίωνα που ζει η χώρα, μερικές χιλιάδες άνεργοι που απασχολήθηκαν ως καφετζήδες περιστασιακά για λιγότερο από το μισό κάθε έτους. Τύφλα να έχουν τα εκατομμύρια Δ.Υ., κρατικοδίαιτων ελεύθερων επαγγελματιών, οι συντεχνίες, οι μανωλάδες, οι φορομπαταχτσήδες και η μαύρη εργασία. Αυτοί οι κοπρίτες οι κοινωνικά αδύναμοι μας κατέστρεψαν, τα τελευταία δύο χρόνια βεβαίως βεβαίως.
Anorymous Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Ναι, μέσα σε δύο χρόνια επινοήθηκε, δημιουργήθηκε και εκτελέστηκε ο πραγματικός ένοχος για τον εργασιακό μεσαίωνα που ζει η χώρα, μερικές χιλιάδες άνεργοι που απασχολήθηκαν ως καφετζήδες περιστασιακά για λιγότερο από το μισό κάθε έτους. Τύφλα να έχουν τα εκατομμύρια Δ.Υ., κρατικοδίαιτων ελεύθερων επαγγελματιών, οι συντεχνίες, οι μανωλάδες, οι φορομπαταχτσήδες και η μαύρη εργασία. Αυτοί οι κοπρίτες οι κοινωνικά αδύναμοι μας κατέστρεψαν, τα τελευταία δύο χρόνια βεβαίως βεβαίως. η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο μαλακια γιατι δεν τους παιρνουν για να τους εκπαιδεσουν και να τους κρατησουν αλλα για τσαμπα προσωπκο. η πιο μεγαλη βλακεια ειναι οι διαφερετικοι μισθοι , ενας 29 χρονων μπορει να ειναι χειροτερος σε καταρτηση απο εναν 30 αλλα θα προτιμηθει γιατι κοστιζει λιγοτερο . Καλα στις ιδιωτικές επιχειρήσεις γινεται ο πανικος , εγω πιστευω αμα δεν υπάρχει και σοβαρη νομοθεσια να προστατεύει καπως τον εργαζομενο οι εργοδοτες θα κάνουν πάρτυ. Ειδικά αμα πέσεις σε βλαμμένα άτομα την έκατσες. ειδικα στα τηλεφωνικα κεντρα γινονται οργια αλλα το κρατος γυριζει την πλατη
eidikos33 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 οι πιο πολλες αγγελιες αναφερουν να εισαι κατοχος επιταγης voucher....ε αμα αυτο ειναι δουλεια τι να πω
Βασίλης_29 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Ρε παιδια νομιζω οτι μας δουλευουν στις διαφορες αγγελιες δεν εξηγειτε αλλιως, πως ειναι δυνατόν να μου λενε οτι καλύφθηκε η θεση και μετα απο 2-3 μερες να βλεπω νεα αγγελια για την ιδια θεση. Αυτο δεν εχει γινει μια και δυο αλλα αρκετες φορες απο πολλες εταιρειες οι οποιες ειναι και γνωστες, εσας σας εχει τυχει κατι τετοιο ποια ειναι η γνωμη σας ? Άστο φίλε μην το ψάχνεις, παίζει να υπάρχει κάποιο σύστημα που να ανανεώνονται συνεχώς οι αγγελείες και ορισμένες εταιρείες να αμελούν να διακόψουν την ανανέωση. Επίσης παίζει για διάφορους λόγους και αυτό με τις fake αγγελείες για διάφορους λόγους. Ναι, μέσα σε δύο χρόνια επινοήθηκε, δημιουργήθηκε και εκτελέστηκε ο πραγματικός ένοχος για τον εργασιακό μεσαίωνα που ζει η χώρα, μερικές χιλιάδες άνεργοι που απασχολήθηκαν ως καφετζήδες περιστασιακά για λιγότερο από το μισό κάθε έτους. Τύφλα να έχουν τα εκατομμύρια Δ.Υ., κρατικοδίαιτων ελεύθερων επαγγελματιών, οι συντεχνίες, οι μανωλάδες, οι φορομπαταχτσήδες και η μαύρη εργασία. Αυτοί οι κοπρίτες οι κοινωνικά αδύναμοι μας κατέστρεψαν, τα τελευταία δύο χρόνια βεβαίως βεβαίως. Μια κλασσική και πάμφθηνη δικαιολογία εργοδότη για να δικαιολογήσει την εισφοροδιαφυγή την φοροδιαφυγή και την μη τήρηση εργατικής νομοθεσίας απέναντι στον εργαζόμενο. Και οχι φίλε εσύ φταίς για αυτό. Τα υπόλοιπα να τα τσαμπουνήσεις εκεί που ξέρεις. 1
Aias Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μου θυμισες μια περιπτωση που σε ενα φουρνο εβλεπα για 1+ χρονο ζητειται υπαλληλος και μου ειχε κανει εντυπωση.Ετυχε σε μια παρεα να ειναι ενας φουρναρης και να τον ρωτησω την γνωμη του.Μου απαντησε οτι μερικοι το κανουν αυτο για να μπει ο αλλος μεσα να ρωτησει για την δουλεια και παραλληλα απο ντροπη να αγορασει κατι.Ελληνικο δαιμονιο!Φυσικα δεν ψαχνει υπαλληλο. Αλλη περιπτωση που εχω συναντηση ειναι οτι ο εργοδοτης ψαχνει γκομενα οποτε βαζει συνεχεια αγγελια μηπως και του κατσει καμια. Επισης μερικες εταιριες εργατικου δυναμικου που ζητανε συνεχεια ατομα με καρτα ανεργειας που σου κανουν εικονικη προσληψη και σε βαζουν σε καποιες δουλειες με 1-2 μεροκαματα τον μηνα ενω αυτοι τα τσεπωνουν κανονικα απο τον ΟΑΕΔ με καποιους μηχανισμους που εχουν.Τελευταια ειναι οι πωλησεις μεσα σε τηλεφωνικα κεντρα και σε πληρωνουν μονο αν πουλησεις (οποτε δουλευεις τσαμπα ). Το συμπερασμα?καποιοι προσπαθουν να επωφεληθουν απο την κατασταση και πατανε πανω στην αναγκη του καθενος.Συνηθως αγγελιες που επαναλαμβανονται ειναι μουφα. 5 1
The_Judas Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Πολλές φορές έβλεπα την ίδια αγγελία αναρτημένη επί μήνες ή και χρόνο στα γνωστά σαιτ, από μεγάλες εταιρείες. Στις καφετέριες λογικό είναι να βάζουν μόνιμη ταμπέλα. Αυτοί αλλάζουν υπάλληλο κάθε μήνα.
insomnia888 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Εξαρτάται για ποιές γνωστές εταιρείες μιλάς. Αν πρόκειται για call centers αυτοί παίρνουν κάθε εβδομάδα κόσμο, τους εκπαιδεύουν μια- δύο μέρες και τους βαζουν παραγωγή. Οι περισσότεροι την κάνουν λόγω της πίεσης και του ξενερωματος να σου κλείνουν το τηλέφωνο ή και να σε βρίζουν οπότε η εταιρεία μαζεύει ξανά κόσμο. Ίσως καλύτερα που δεν σου απαντανε. Από την άλλη ίσως να μην έχεις συντάξει σωστά το βιογραφικό σου. Αν θεωρεις τον εαυτό σου πολύ καλό και απαραίτητο για μία εταιρεία πρέπει να το δείξεις σε βιογραφικό μιας σελίδας μαζί με ένα cover letter το πολύ 10 γραμμών. Σε αγγλικά sites θα βρεις πολλά υποδείγματα. Έχει σημασία αν έχεις προϋπηρεσία να αναφερεις όχι μόνο τι έκανες αλλά και τι πετυχες. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2016 από insomnia888 1
DDevil Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μου θυμισες μια περιπτωση που σε ενα φουρνο εβλεπα για 1+ χρονο ζητειται υπαλληλος και μου ειχε κανει εντυπωση.Ετυχε σε μια παρεα να ειναι ενας φουρναρης και να τον ρωτησω την γνωμη του.Μου απαντησε οτι μερικοι το κανουν αυτο για να μπει ο αλλος μεσα να ρωτησει για την δουλεια και παραλληλα απο ντροπη να αγορασει κατι.Ελληνικο δαιμονιο!Φυσικα δεν ψαχνει υπαλληλο. So fucking true!!! Εξαρτάται για ποιές γνωστές εταιρείες μιλάς. Αν πρόκειται για call centers αυτοί παίρνουν κάθε εβδομάδα κόσμο, τους εκπαιδεύουν μια- δύο μέρες και τους βαζουν παραγωγή. Οι περισσότεροι την κάνουν λόγω της πίεσης και του ξενερωματος να σου κλείνουν το τηλέφωνο ή και να σε βρίζουν οπότε η εταιρεία μαζεύει ξανά κόσμο. Ίσως καλύτερα που δεν σου απαντανε. Από την άλλη ίσως να μην έχεις συντάξει σωστά το βιογραφικό σου. Αν θεωρεις τον εαυτό σου πολύ καλό και απαραίτητο για μία εταιρεία πρέπει να το δείξεις σε βιογραφικό μιας σελίδας μαζί με ένα cover letter το πολύ 10 γραμμών. Σε αγγλικά sites θα βρεις πολλά υποδείγματα. Έχει σημασία αν έχεις προϋπηρεσία να αναφερεις όχι μόνο τι έκανες και τι πετυχες. Κώλο στήνουμε αντρες / γυναικες ? ή απο την δευτερη συνέντευξη?
insomnia888 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 So fucking true!!! Κώλο στήνουμε αντρες / γυναικες ? ή απο την δευτερη συνέντευξη? Όχι, μην ανησυχεις. Μου είχε τύχει βέβαια αφού προσληφθηκα, να με γλυκοκοιταζει ο προϊστάμενος, παντρεμένος με δύο παιδιά. Πολύ διακριτικά βέβαια αλλά ένιωθα το λαγνο βλέμμα του να πολιορκεί το κορμί μου. Μετά από λίγο καιρό έφυγα για άλλη δουλειά επειδή καθυστερούσαν αδικαιολόγητα τους μισθούς ενώ είχαν πολύ καλές εισπράξεις και οι πελάτες ήταν καλοπληρωτες στην ώρα τους, δεν ξέρω τί τα κάνανε τα λεφτά, δυσπραγιαυ έλεγαν δήθεν, οπότε δεν ξαναειχα νέα του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα