xpapias Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Αλλη μια μερα ξύπνησα νωρίς (5.00) και δεν την παλεύω να ξανάκοιμηθώ. Περα απο το να χαζευω ινσομνια σκεφτομαι να κάτσω λίγο να διαβάσω vs να παω καμια ωριτσα++ νωρίτερα στη δουλειά. Το βραδυ θα σκουντουφλαω πάλι. Καμια ιδέα πως θα χουζουρευω λιγο παραπάνω;
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Ι hate to be that guy αλλά νομίζω πως αυτό το θέμα έχει ξαναυπάρξει.. Πάπια επαναλαμβάνεσαι
*nenya* Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Ύπνο γρηηηηηγορα! Π.χ. μόλις έβαλα πλυντήριο και θα με νανουριζει ο ήχος και θα κοιμηθώ άλλες 3 ωριτσες τώρα.
tehAllantin Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 εγώ παλεύω να ΜΗΝ χουζουρεψω 10 λεπτά περισσότερο από το "εχω ηδη αργησει πολύ" κ εσυ με λές οτι ξυπνας απο τις 5. Αγχος, κακη διατροφή, fucked up/διαφορετικά ωραρια υπνου κλπ 1
xpapias Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Ύπνο γρηηηηηγορα! Ενω εσυ είσαι καλά, ας πουμε!
*nenya* Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Ένας κι ένας είμαστε όλοι εδώ μέσα ε :Ρ άστα. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Τα μπερδεύεις. Δε μιλάμε για ξενύχτια! Eίναι η ώρα τέτοια που αρχίζω να υπολειτουργώ.. πάω να οριζοντιωθώ!
Aias Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 εγω ειμαι ξυπνιος και στην δουλεια...σε 30 λεπτα σχολαω δοκιμασε αυτο βοηθαει αρκετα να χαλαρωσεις.
jennyV Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 πωπω έχω κι εγω το ίδιο πρόβλημα.Αφού κοιμηθώ λίγες ώρες για βράδυ, ξυπνάω ξημερώματα κατα τις 5.30 και δεν παίζει να ξανακοιμηθώ αν δεν περάσουν 2-3 ώρες. ακούγεται χαζό αλλά δεν είναι αν πρεπει να σηκωθείς στις 7 και να είσαι λειτουργική όλη μέρα. Ασε που με τρώει το αγχος ότι θα είμαι κουρασμένη, δε θα μπορώ να αποδώσω κτλ κτλ. και στις 7 που σηκώνομαι είμαι πτώμα. Δε μου συμβαίνει πάντα, αλλα΄όταν συμβαίνει δεν ξέρω τι να κάνω. Το μόνο που πιάνει ενίοτε είναι να παίζω ένα παιχνίδι στο κινητό που είναι μονοτονο και κάπως με νανουρίζει.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Xpapias εχεις καταθλιψη ή/και άγχος. Κάνε αποσύνδεση από το ινσόμνια και get your shit together.
Glikos Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Καλώς ή κακώς λόγο δουλειάς δεν έχω αυπνίες,. Ταβλιάζομαι αμέσως.
zio10 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Xpapias εχεις καταθλιψη ή/και άγχος. Κάνε αποσύνδεση από το ινσόμνια και get your shit together. Την έχουμε κάνει λίγο καραμέλα την κατάθλιψη πάντως...
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Την έχουμε κάνει λίγο καραμέλα την κατάθλιψη πάντως...Ελληνάρας detected
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα