Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλη μια μερα ξύπνησα νωρίς (5.00) και δεν την παλεύω να ξανάκοιμηθώ. Περα απο το να χαζευω ινσομνια σκεφτομαι να κάτσω λίγο να διαβάσω vs να παω καμια ωριτσα++ νωρίτερα στη δουλειά. Το βραδυ θα σκουντουφλαω πάλι. Καμια ιδέα πως θα χουζουρευω λιγο παραπάνω;

Δημοσ.

Ύπνο γρηηηηηγορα!

Π.χ. μόλις έβαλα πλυντήριο και θα με νανουριζει ο ήχος και θα κοιμηθώ άλλες 3 ωριτσες τώρα.

Δημοσ.

εγώ παλεύω να ΜΗΝ χουζουρεψω 10 λεπτά περισσότερο από το "εχω ηδη αργησει πολύ" κ εσυ με λές οτι ξυπνας απο τις 5.

Αγχος, κακη διατροφή, fucked up/διαφορετικά ωραρια υπνου κλπ

• Like 1
Δημοσ.

Τα μπερδεύεις. Δε μιλάμε για ξενύχτια!

Eίναι η ώρα τέτοια που αρχίζω να υπολειτουργώ.. πάω να οριζοντιωθώ!

Δημοσ.

εγω ειμαι ξυπνιος και στην δουλεια...σε 30 λεπτα σχολαω :) δοκιμασε αυτο βοηθαει αρκετα να χαλαρωσεις.

Δημοσ.

πωπω έχω κι εγω το ίδιο πρόβλημα.Αφού κοιμηθώ λίγες ώρες για βράδυ, ξυπνάω ξημερώματα κατα τις 5.30 και δεν παίζει να ξανακοιμηθώ αν δεν περάσουν 2-3 ώρες. ακούγεται χαζό αλλά δεν είναι αν πρεπει να σηκωθείς στις 7 και να είσαι λειτουργική όλη μέρα. Ασε που με τρώει το αγχος ότι θα είμαι κουρασμένη, δε θα μπορώ να αποδώσω κτλ κτλ. και στις 7 που σηκώνομαι είμαι πτώμα. Δε μου συμβαίνει πάντα, αλλα΄όταν συμβαίνει δεν ξέρω τι να κάνω. Το μόνο που πιάνει ενίοτε είναι να παίζω ένα παιχνίδι στο κινητό που είναι μονοτονο και κάπως με νανουρίζει.

Δημοσ.

Xpapias εχεις καταθλιψη ή/και άγχος. Κάνε αποσύνδεση από το ινσόμνια και get your shit together.

Δημοσ.

Καλώς ή κακώς λόγο δουλειάς δεν έχω αυπνίες,. Ταβλιάζομαι αμέσως.

Δημοσ.

Xpapias εχεις καταθλιψη ή/και άγχος. Κάνε αποσύνδεση από το ινσόμνια και get your shit together.

Την έχουμε κάνει λίγο καραμέλα την κατάθλιψη πάντως...:)

Δημοσ.

Την έχουμε κάνει λίγο καραμέλα την κατάθλιψη πάντως...:)

Ελληνάρας detected

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...