Προς το περιεχόμενο

LG G3 VS iPhone 6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το εξής πρόβλημα: 

Πρέπει να διαλέξω ένα κινητό μεταξύ το LG G3 και το iPhone 6.

Είμαι κάτοχος ενός LG G2 και είμαι μέχρι τώρα σούπερ ικανοποιημένος.

Δεν είχα ποτέ μου  iPhone και δεν ξέρω , μου είναι τελείως άγνωστο.

Οπότε σας ζητώ να με βοηθήσετε να διαλέξω το σωστό και να μην κάνω γκάφα.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Έχω το εξής πρόβλημα: 

Πρέπει να διαλέξω ένα κινητό μεταξύ το LG G3 και το iPhone 6.

Είμαι κάτοχος ενός LG G2 και είμαι μέχρι τώρα σούπερ ικανοποιημένος.

Δεν είχα ποτέ μου  iPhone και δεν ξέρω , μου είναι τελείως άγνωστο.

Οπότε σας ζητώ να με βοηθήσετε να διαλέξω το σωστό και να μην κάνω γκάφα.

Ευχαριστώ πολύ.

Μπορείς να πάρεις το iPhone να δεις λίγο και την αντίπερα όχθη και αν δεις ότι δεν σου κάνει το πουλάς και παίρνεις κάτι αξιοπρεπέστατο σε android.

Δημοσ.

Μπορείς να πάρεις το iPhone να δεις λίγο και την αντίπερα όχθη και αν δεις ότι δεν σου κάνει το πουλάς και παίρνεις κάτι αξιοπρεπέστατο σε android.

Αυτό θέλω ρε φίλε να αποφύγω, δεν θέλω να μπω σε διαδικασία αντικατάστασης. Γιατί αν κάνω πατάτα στην διαλογή τηλεφώνου θα ξενερώσω. Και δεν πρόκειται μετά να κάτσω να το αλλάξω κτλπ. Θα το κρατήσω μέχρι να κλατάρει,

Δημοσ.

Αυτό θέλω ρε φίλε να αποφύγω, δεν θέλω να μπω σε διαδικασία αντικατάστασης. Γιατί αν κάνω πατάτα στην διαλογή τηλεφώνου θα ξενερώσω. Και δεν πρόκειται μετά να κάτσω να το αλλάξω κτλπ. Θα το κρατήσω μέχρι να κλατάρει,

Και τα δύο είναι αξιοπρεπέστατα τηλέφωνα, απλά πρέπει να αποφασίσεις αν θες να μείνεις σε android ή να δεις την εμπειρία του iOS.Αυτό είναι το ερώτημα που πρέπει να απαντήσεις ο ίδιος. Από κει και πέρα πάντως αν σκέφτεσαι για iphone 6 δεδομένου οτι λογικά υπάρχει το budget θα κοίταγα και σε άλλες επιλογές στη θέση σου τύπου G4,S6 ή και Nexus 6P. 

Αν στοχεύεις να έχεις το τηλέφωνο για απλές εφαρμογές,βιντεακια, καμιά φωτογραφία και γενικά καθημερινή χρήση είσαι με όλα καλυμμένος οπότε στη θέση σου θα δοκίμαζα και την εμπειρία του iOS.Αν στοχεύεις σε πλήρη παραμετροποίηση του τηλεφώνου στα μέτρα σου τότε θα έμενα στο Android.

Γενικά όμως ότι κινητό ναυαρχίδας πάρεις των τελευταίων ετών δύσκολα θα απογοητευτείς!

Δημοσ.

Αν γενικά πειραζεις το κινητό σου μην πάρεις iPhone.

Αν όχι οποίο και.να πάρεις θα σε καλύψει. Υπ όψιν ότι με το iPhone θα έχεις προβλήματα συνδεσιμότητας και μεταφοράς δεδομένων με τα οποία εν τέλει μπορείς να συμβιβαστεις

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ περιεργη ερωτηση

Ενα κκιντηο των 200+ με ενα των 600, το iphone ειναι προφαωνς καλυτερο, αλλα γιατι να συκγρινεις τοσο διαφορετικα τηλεφωνα

Αν το διλημα τιθεται στο λογισμικο, τοτε αν θες ios παιρνεις iphone, προφανως, αλλα αν θες ανδροιδ τοτε θα πας σε κατι αλλο αναλογο του iphone, οπως g4,s6,z5

Απο την αλλη το g3 δεν ειναι η καλυτερη επιλογη στην χρηματικη κατηγορια του αφου το flex 2 kai nexus 5x ειναικαλυτερες συσκευες

Δημοσ.

Πολυ περιεργη ερωτηση

Ενα κκιντηο των 200+ με ενα των 600, το iphone ειναι προφαωνς καλυτερο, αλλα γιατι να συκγρινεις τοσο διαφορετικα τηλεφωνα

Αν το διλημα τιθεται στο λογισμικο, τοτε αν θες ios παιρνεις iphone, προφανως, αλλα αν θες ανδροιδ τοτε θα πας σε κατι αλλο αναλογο του iphone, οπως g4,s6,z5

Απο την αλλη το g3 δεν ειναι η καλυτερη επιλογη στην χρηματικη κατηγορια του αφου το flex 2 kai nexus 5x ειναικαλυτερες συσκευες

Εχεις δικιο φίλε, ειναι λιγο περίεργη ερώτηση , μου δίνουν για εταιρικο ενα απο τα 2. Αν υπηρχε π.χ το G4 θα πήγαινα εκει, πιο νεο μοντελο απο το g3 κτλπ. Λεω να δοκιμάσω το ios μιας και δεν θα δωσω εγω τα λεφτά. 

Δημοσ.

Εφόσον είχες το g2 τότε θα σου έλεγα να πας στο iphone. Εγώ λειτούργησα ανάποδα από αυτό που θες, είχα iphone και πήγα σε lg g3, γιατί ήθελα να δω και την εμπειρία με android. Ευχαριστημένος, αλλά στην περίπτωση σου πήγαινε για το iphone χωρίς δεύτερη σκέψη.

Δημοσ.

Εχεις δικιο φίλε, ειναι λιγο περίεργη ερώτηση , μου δίνουν για εταιρικο ενα απο τα 2. Αν υπηρχε π.χ το G4 θα πήγαινα εκει, πιο νεο μοντελο απο το g3 κτλπ. Λεω να δοκιμάσω το ios μιας και δεν θα δωσω εγω τα λεφτά.

Εφοσων το πληρωνει αλλος και δεν εχεις περασει απο ios δεν τιθετε ζητημα.

Τσιμπα το iphone 6..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...