Προς το περιεχόμενο

Galaxy edge s7 dual sim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αλλάξω το s6 με το s7 edge, αλλά μόνο αν το s7 είναι dual Sim. Κοιτάω τα χαρακτηριστικά, αλλά δεν κατεβαίνω αν όλα τα μοντέλα είναι ή μόνο συγκεκριμένες εκδόσεις. Καμία συμβουλή;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από οτι έχω καταλάβει όλα τα S7 Edge έχουν χώρο για 2 SIM απλά η δεύτερη sim παίρνει την θέση που θα έμπαινε η micro sd. Οπότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις 2 sim απλά δεν θα μπορείς να βάλεις και micro sd μαζί με τις 2 sim. Από την άλλη αν χρησιμοποιείς μια sim μπορείς να βάλεις και micro sd μαζί της, αλλά όχι 2η sim.

Επεξ/σία από carolosjk
  • Like 1
Δημοσ.

Από οτι έχω καταλάβει όλα τα S7 Edge έχουν χώρο για 2 SIM απλά η δεύτερη sim παίρνει την θέση που θα έμπαινε η micro sd. Οπότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις 2 sim απλά δεν θα μπορείς να βάλεις και micro sd μαζί με τις 2 sim. Από την άλλη αν χρησιμοποιείς μια sim μπορείς να βάλεις και micro sd μαζί της, αλλά όχι 2η sim.

Μπορεις να βαλεις 2 sim και να εχεις και micro sd αλλα θελει να κανεις πατεντα.

Αν προσεξεις θα πετυχει,απο την αλλη αν δεν προσεξεις θα υπαρχουν ασχημα αποτελεσματα.

Αυτα βεβαια στα λεω για οσους ειναι τολμηροι και θελουν να πειραματηστουν.

Παντως η πατεντα πιανει κανονικα σε ολα τα κινητα που περνουν 2 sim και δεχοντε και micro sd.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεις να βαλεις 2 sim και να εχεις και micro sd αλλα θελει να κανεις πατεντα.

Αν προσεξεις θα πετυχει,απο την αλλη αν δεν προσεξεις θα υπαρχουν ασχημα αποτελεσματα.

Αυτα βεβαια στα λεω για οσους ειναι τολμηροι και θελουν να πειραματηστουν.

Παντως η πατεντα πιανει κανονικα σε ολα τα κινητα που περνουν 2 sim και δεχοντε και micro sd.

Ενδιαφέρον ακούγεται και με λίγη αναζήτηση όντως βγάζει αρκετά αποτελέσματα για αυτό που λες. ευχαριστώ για την πληροφορία, θα το χω υπόψιν όταν με το καλό αλλάξω σε κάτι πιο καινούργιο από το G3 :P

Edit: Για να είμαι ειλικρινής μετά από αναζήτηση μπερδεύτηκα κι εγώ αν χρειάζεται την Duos έκδοση για 2 SIM ή απλά όλα παίρνουν 2 sim από μόνα τους και η Duos έκδοση είναι απλά "marketing" από κάποια μαγαζιά για να πουλήσουν το απλό s7 πιο ακριβά!

Δημοσ.

Ενδιαφέρον ακούγεται και με λίγη αναζήτηση όντως βγάζει αρκετά αποτελέσματα για αυτό που λες. ευχαριστώ για την πληροφορία, θα το χω υπόψιν όταν με το καλό αλλάξω σε κάτι πιο καινούργιο από το G3 :P

Μην ψαξεις πολυ στα ποδια σου το εχεις :-D

http://www.insomnia.gr/topic/604616-%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CF%81%CF%8C-hack-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7-%CE%B4%CF%8D%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CF%8E%CE%BD-sim-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%AF%CE%B1%CF%82/?do=findComment&comment=54752318

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...