Anorymous Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Οπως διαβαζετε τον τιτλο το φετινο καλοκαιρι θα ανέβει στο φεστιβαλ αθηνων παρασταση στην οποια χωρευτες ντυμενοι αρχαιοελληνικα θα χωρευουν και θα κινουν πανω κατω τα γεννητικα τους οργανα. Δεν ξερω αν αυτο λεγετε τεχνη αλλα νομιζω οτι ειναι εντελως οτι νανε ποια η γνωμη σας ? Ακουλουθει αποσπασμα απο την παρασταση για 18+ μονο 2
zio10 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Αυτό διάβαζα τώρα...ο ίδιος λέει έχει κάνει άλλη μια παράσταση που πετούσαν γάτες ζωντανές στον αέρα! Και ποιος ξέρει πόσο θα τον πληρώσουμε...
akpe Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Τέχνη σίγουρα δεν την θεωρώ εγώ. Από την άλλη απολαμβάνω να βλέπω κάποιους συγκεκριμένους να κράζουν σαν να ήρθε η συντέλεια του κόσμου, την ώρα που οι ίδιοι έχουν μετατρέψει την τηλεόραση και τις φυλλάδες τους σε κάτι -ελάχιστα- (ίσως) λιγότερο προκλητικό και γλοιώδες, γεννητικά όργανα included or not Ναι, καλά κάνουν, αλλά και οι ίδιοι δεν είναι καλύτεροι. 1
Anorymous Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Τέχνη σίγουρα δεν την θεωρώ εγώ. Από την άλλη απολαμβάνω να βλέπω κάποιους συγκεκριμένους να κράζουν σαν να ήρθε η συντέλεια του κόσμου, την ώρα που οι ίδιοι έχουν μετατρέψει την τηλεόραση και τις φυλλάδες τους σε κάτι -ελάχιστα- πιο προκλητικό και γλοιώδες, γεννητικά όργανα included or not Ναι, καλά κάνουν, αλλά και οι ίδιοι δεν είναι καλύτεροι. δεν με νοιαζουν τα πεοι δεν με σοκαρει δηλαδη το γυμνο ειναι μερος της τεχνης, με νοιαζει που αυτο θεωρειτε τεχνη, με ξεπερναει Αυτό διάβαζα τώρα...ο ίδιος λέει έχει κάνει άλλη μια παράσταση που πετούσαν γάτες ζωντανές στον αέρα! Και ποιος ξέρει πόσο θα τον πληρώσουμε... ειδικός τεχνης δεν ειμαι αλλα απο οτι διαβαζω φαινετε για μεγαλο σουργελο, καλα αυτο αστο θα πεσουν πολλα λεφτα για το φεστιβαλ. 1
zio10 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 δεν με νοιαζουν τα πεοι δεν με σοκαρει δηλαδη το γυμνο ειναι μερος της τεχνης, με νοιαζει που αυτο θεωρειτε τεχνη, με ξεπερναει ειδικός τεχνης δεν ειμαι αλλα απο οτι διαβαζω φαινετε για μεγαλο σουργελο, καλα αυτο αστο θα πεσουν πολλα λεφτα για το φεστιβαλ. Ως ειδικός τέχνης θα συμφωνήσω! 2
Anorymous Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Ως ειδικός τέχνης θα συμφωνήσω! χειροτερος και απο τον Κονσταντέν χαχα 6
akpe Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Γενικά ούτε εγώ έχω ασχοληθεί με το θέμα τέχνη. Γνώμη μου όμως είναι ότι κάποιοι απλά γουστάρουν να προκαλούν (καλώς ή κακώς, με λάθος τρόπο, δεν ξέρω, ίσως δεν είμαι ο κατάλληλος να κρίνω) και τείνουν να ονομάζουν αυτό και μόνο «τέχνη».Δεν έχω καν ακούσει τίποτα για την παράσταση, μπορεί να ακούγομαι υπερβολικός, αλλά συγγνώμη δεν μπορώ να δεχτώ ότι αυτό θεωρείται τέχνη. Και δεν είμαι ούτε οπισθοδρομικός ούτε νυκοκοιραίος, κάθε άλλο μάλιστα.
defacer Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Νομίζω πως όλοι θα έχουμε δει παγκοσμίως αναγνωρισμένα αριστουργήματα εικαστικών τεχνών τα οποία αν δεν ξέρεις περι τίνος πρόκειται νομίζεις ότι τα έκανε κάποιος μαθητής δημοτικού και μη χειρότερα (τελείως τυχαίο παράδειγμα ο γνωστός Mondrian). Η αίσθηση που έχω σχηματίσει είναι ότι από ένα σημείο και μετά (το οποίο σημείο για κάποιους μπορεί να είναι το Άρλεκιν) άμα δε σου εξηγήσει κανείς πώς το αντιλαμβάνεται ο ίδιος το τάδε πράγμα ως τέχνη δεν παίζει να ξεκολλήσει το μυαλό από το στάδιο του lol. Κατ' ελάχιστο πρέπει να έχεις εντρυφήσει στις ιδέες και τη ζωή του καλλιτέχνη. 2
Anorymous Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Γενικά ούτε εγώ έχω ασχοληθεί με το θέμα τέχνη. Γνώμη μου όμως είναι ότι κάποιοι απλά γουστάρουν να προκαλούν (καλώς ή κακώς, με λάθος τρόπο, δεν ξέρω, ίσως δεν είμαι ο κατάλληλος να κρίνω) και τείνουν να ονομάζουν αυτό και μόνο «τέχνη». Δεν έχω καν ακούσει τίποτα για την παράσταση, μπορεί να ακούγομαι υπερβολικός, αλλά συγγνώμη δεν μπορώ να δεχτώ ότι αυτό θεωρείται τέχνη. Και δεν είμαι ούτε οπισθοδρομικός ούτε νυκοκοιραίος, κάθε άλλο μάλιστα. Ουτε εγω ειμαι γνωστης εγω δει κατα καιρους διαφορα πραγματα τα οποια ειναι σκληρα πχ το baise moi, Irréversible, kids, οξυγονο κλπ κλπ αλλα εκει μπορω να δω τεχνη μεσω του γυμνου σε αυτο οχι.
spyros007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Βασικα βλέποντας το βιντεο το μονο που μπορώ να φανταστώ για την ζωη του καλιτεχνη ειναι οτι πρεπει να εφαγε πολύ φαπα, μα παρα πολυ φαπα ,οταν ηταν μικρος .Πρεπει να τον σαπισανε στην φαπα και στην πο@τσα για να εχει τετοια αποψη για την τεχνη.Αντε γιατι το παραξηλώσαμε μου φενεται .................. 2
Gtr34 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Βγαίνει ο κάθε κακομοίρης "καλλιτέχνης" και βαφτίζει τέχνη ότι μακακία του κατεβει στο κεφάλι. Πείθει και μερικά ζωντόβολα και κάνει καριέρα. 7
Pablo_Hasan Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 ας ξεκινήσουμε απο τα βασικά, τι είναι τέχνη; αν συμφωνήσουμε σε αυτό ίσως μπορέσουμε να συνεννοηθούμε... 1
zio10 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Βγαίνει ο κάθε κακομοίρης "καλλιτέχνης" και βαφτίζει τέχνη ότι μακακία του κατεβει στο κεφάλι. Πείθει και μερικά ζωντόβολα και κάνει καριέρα. Εδώ έπεισε ολόκληρο κράτος όμως! 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Μου θύμισε αυτό... 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις