Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Με κάθε επιφύλαξη καθώς δε μπορώ να εγγυηθώ την αυθεντικότητα της εικόνας:

«Γάτες κρεμασμένες από τσιγκέλια. Λεπτομέρεια από έργο του νέου διευθυντή φεστιβάλ Αθηνών Γιαν Φαμπρ...»

12910688_1292624007433415_1370471268_n.j

Τέχνη; Sorry, δεν πείθομαι :P

(τώρα που το ξανασκέφτομαι μπορώ να βρω τουλάχιστον ένα συμβολισμό/μύνημα σε αυτό... και παλι όμως...)

• Like 1
Δημοσ.

Μου θύμισε αυτό...

Αν ημουν σε εκείνη την παράσταση, και κάποιος, οποιαδήποτε στιγμή έλεγε αυτό, θα γελούσα μέχρι σήμερα.

• Like 4
Δημοσ.

Με κάθε επιφύλαξη καθώς δε μπορώ να εγγυηθώ την αυθεντικότητα της εικόνας:

«Γάτες κρεμασμένες από τσιγκέλια. Λεπτομέρεια από έργο του νέου διευθυντή φεστιβάλ Αθηνών Γιαν Φαμπρ...»

12910688_1292624007433415_1370471268_n.j

Τέχνη; Sorry, δεν πείθομαι :P

(τώρα που το ξανασκέφτομαι μπορώ να βρω τουλάχιστον ένα συμβολισμό/μύνημα σε αυτό... και παλι όμως...)

αληθεια ειναι μαλιστα ηταν ζωντανες, απορω πως δεν τον εσκισαν οι φιλοζωικες

Μου θύμισε αυτό...

ενταξει τι να μας πει τα γατακι δω ειχαμε ελληνα "καλλιτεχνη" που πηδαγε καρπουζια,ηθελε να συμβουλισει τον βιασμο της φυσης :-(

1neb59b.jpg

Αν ημουν σε εκείνη την παράσταση, και κάποιος, οποιαδήποτε στιγμή έλεγε αυτό, θα γελούσα μέχρι σήμερα.

Ειναι γιατι δεν ξερεις δεν εχεις φτασει στο επομενο γκεσταλτ χαχα  :lol:

Δημοσ.

Με την μισή ώρα διάβασμα που έχει ρίξει στης αθλητικές/οπαδικές ποδοσφαιρικές εφημερίδες ή σε περιοδικά κουτσομπολιού ή σε άραγμα, κανείς μπορεί να μάθει πράγματα για την τέχνη.

Όπως ο οποιοσδήποτε δεν μπορεί να αντιληφθεί κάτι με το οποίο δεν ασχολείται, έτσι και με την τέχνη.

Δεν αξιώνω ότι είμαι γνώστης, αλλά καταλαβαίνω ότι δεν μπορώ να κρίνω.

• Like 4
Δημοσ.

Για μενα η τεχνη πρεπει να ειναι προιον δεξιοτεχνιας και μπορει να εχει ή να μην εχει καποιο βαθυτερο νοημα. Τωρα να μου βαζουν εναν μαυρο πινακα και να εξηγουν τι συμβολιζει για μενα ειναι κοροιδια. Μου θυμιζει εκεινο το επεισοδιο στο Κων/νου κι Ελενης που ελεγε εκεινος δεν βλεπεις τους λυκους που αχνοφαινονται΄.

• Like 2
Δημοσ.

αληθεια ειναι μαλιστα ηταν ζωντανες, απορω πως δεν τον εσκισαν οι φιλοζωικες

Να πω την αλήθεια δεν ξέρω, αλλά γενικά μιλώντας

δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο δισεκατομμύριο να ήταν ζωντανές και κρεμασμένες από τσιγκέλια

Όσον αφορά τη συζήτηση περι τέχνης, εμένα προσωπικά αυτό που μου άνοιξε τα μάτια ήταν κάποτε που πήγα στο μουσείο Miro στη Barcelona και έκανα τις γύρες μου με audio guide.

Όποιος δεν έχει πάει να δει κουλτούρα Μαέβιος και να του εξηγούν ταυτόχρονα το παρασκήνιο για κάθε ένα έργο (το audio guide στην περίπτωσή μου), απλά δεν έχει νόημα να προσπαθεί να συμμετέχει σε κουβέντα περι τέχνης.

Δημοσ.

α ρε πλέμπα ανώριμε..

Aσε αδερφε αλλου αυτα  ειμαι ενας απο τους 3 σε ολη την ελλαδα που εχει στην κατοχη του τον πινακα του Μαεβιους " H μοναξιά τις αγελάδας " :P  

• Like 3
Δημοσ.

Τέχνη μεν, κακόγουστη δε κατα τη γνώμη μου.

Πάντως με κάνει να χαμογελάω,το γεγονός οτι οι άνθρωποι στο συγκεκριμένο θέμα είναι πιο πίσω απο τα ζώα.

Και θεωρούν πρωτοπορία ή εξυπνάδα να κυκλοφορούν γυμνοί..Κάτι που θα έπρεπε να ήταν εντελώς φυσικό όπως σε όλα τα ζώα,αλλά.....

Δημοσ.

to glorify the cult of REAL tragedy

Και ποιος ξέρει πόσο θα τον πληρώσουμε...

Εχει κοψει απο την ενδυματολογια αφου!

• Like 2
Δημοσ.

Να πω την αλήθεια δεν ξέρω, αλλά γενικά μιλώντας

δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο δισεκατομμύριο να ήταν ζωντανές και κρεμασμένες από τσιγκέλια

Αν κρινω απο αυτο το αποσπασμα δεν το θεωρω αδυνατο 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...