Αρίμπα μουτσάτσος Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 [...] είπε τώρα η Big Sister, που παρακολουθεί τον DDevil από το δορυφόρο σε συντεταγμένες 23.3476548 21.64377 και έβγαλε το πόρισμα.. καταπληκτικό συμπέρασμα. Άρα ο DDevil είναι παρθένος με οροσκόπο Σκορπιο. seems legit. Δεν μιλάμε για ζώδια εδώ λάθος τοπικ, πήγαινε παραδίπλα. όταν πληρώνεις (συστηματικά) για να πηδήξεις όταν δεν σου κάθεται καμία όταν μισείς τις γυναίκες (με βάση τα γραφόμενα σου) τότε υπάρχει θέμα. Για τον κάθε devil μιλάμε.
Anastazio Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Ε επειδη οι σεντοναρες δεν γίνονται quote για κανενα λόγο μη γράφεται χαζα μερικοί σχετικά με το τι φαντάζεστε οτι γουστάρει η πλειονότητα,γυναίκα χωρίς εμπειρία στο κρεβάτι ειναι πιο βαρετή και απο σκοπιά 4-6! 1
DDevil Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Ρε ποιά εμπειρία; Και παρθένος νά'ναι μμμμ κομπλέ Το θέμα είναι ο άλλος να τό'χει έμφυτο το ταλέντο στα χέρια και στην γλώσσα του. Γιατί αυτά θέτουν την βάση. Και την εκπαίδευση στο άλλο την αναλαμβάνουμε εμείς λίγο λίγο. Χημεία να υπάρχει είναι το θέμα βρε παιδιά. Να σου σκάσει παρθενος 30αρης με ολα τα κομπλεξ του κοσμου να δω μετα ποσο "μμμμ κομπλε" θα ειναι
DDevil Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Θα τον βιάσω και θα του φύγουν χαχαχαχ X-) Προσεχε τι εύχεσαι. 30αρης και βάλε και παρθένος ειναι θέμα μεγάλο. Οπως και το αντιστροφο... γυναικα παρθένα σε τέτοια ηλικια... βασικα δυσκολευομαι να το πιστέψω. Και να μου ερθει μια να μου πει ναι ξερεις ειμαι 30 και παρθενα θα μου φανει ψέμμα ανομιζω οτι με κοροιδευει.
*nenya* Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 μόνο που δεν εύχομαι κάτι. Δεν θέλω να κρίνω, προφανώς θα έχει τους λόγους του να έμεινε παρθένος στα 30 αλλά δεν μου ακούγεται και τόσο τρατζικ ρε παιδιά. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να είναι δαχτυλοδεικτουμενες τέτοιες περιπτώσεις. (Και έχω btw γνωστή μου που είναι παρθένα στα 28 της.) 1
DDevil Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 μόνο που δεν εύχομαι κάτι. Δεν θέλω να κρίνω, προφανώς θα έχει τους λόγους του να έμεινε παρθένος στα 30 αλλά δεν μου ακούγεται και τόσο τρατζικ ρε παιδιά. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να είναι δαχτυλοδεικτουμενες τέτοιες περιπτώσεις. (Και έχω btw γνωστή μου που είναι παρθένα στα 28 της.) Θα έχει τους λογους της ναι ... θα ειναι λιγο βλαμμένη προσωπικα δεν θα την/τον κοροιδευα αλλα δεν μπορει ενας έμπειρος άντρας να πάει με μια τέτοια γιατι ο μεν ενας θα θέλει άλλα και η άλλη άλλα οποτε δεν θα τα βρουν. Ειναι μεγαλη υποθεση να συμφωνειτε γενικα πιστευω κανεις δεν πρεπει να κανει το λάθος να προχωράει σε μια σχέση αμα διαφωνει σε βασικά σημεια τα χάσματα δεν γεφυρώρονται. Οποτε βρες μια ή εναν παρομοιας λογικης και κάντε χωριο. Ε δεν μπορεις τωρα να καθεσαι να συζητάς με μια που σου λεει οτι το στοματικο ειναι κάτι εξτριμ και οτι δεν θελει να κάνει τι σέξ καλο να κανεις με αυτηνανε? Αυτη ξερω γω να σιχαινεται και να ειναι υποχονδρια και εσυ να εισαι το τελειως αντιθετο.
Glikos Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Ούτε εγώ το βρίσκω τράτζικ, σπάνιο μεν, αλλά ως εκεί. Θεωρώ ότι αν σου αρέσει κάποιο άτομο και περνάτε καλά, υπάρχει χημεία, επικοινωνία, ταιριάζετε και γενικά είστε και οι 2 των σχέσεων και όχι της ξεπέτας τότε μπορείς να παραβλέψεις το γεγονός της παρθενιάς. Τώρα για τους λόγους που θα είναι παρθένος/α σίγουρα θα έχει και όχι απαραίτητα επειδή είναι άτομο με κόμπλεξ κλπ. Αν είναι να δικαιολογούμε πουτάνες και μλκες, τότε γιατί όχι και παρθένους/ες.
DDevil Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Φιλε εξαρταται τι ορισμο δινει ο καθενας για την πουτάνα γιατι βλέπω ο καθενας δινει και το δικο του
defacer Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Αυτό δεν είναι τεχνική, είναι κάτι που είσαι. Όλοι λίγο πολύ πλασάρουμε τον εαυτό μας με θετικό τρόπο στους άλλους. Αν έχεις και πέντε πράγματα παραπάνω μπορείς να τα δείξεις και να μετρήσει. Τώρα υποθέτω κάποιος θα μπορούσε να είναι παθολογικός ψεύτης και να πλέκει ολόκληρα παραμύθια για να φανεί ενδιαφέρον τύπος. Είναι 100% κάτι που μαθαίνεται. Τώρα, θα προτιμούσα να μη μπαίναμε σε αυτή την κουβέντα, αλλά πέρα από το charm υπάρχει και η σκοτεινή πλευρά του θέματος όπου βασικά γίνεσαι μπάσταρδος του χειρότερου είδους με σκοπό να γαμήσεις όσο το δυνατόν περισσότερο. Και πετυχαίνει. Υπάρχει στο internet περισσότερη πληροφορία απ' όση θα ήθελες ποτέ να διαβάσεις. Ίσως και να ξέρεις ήδη σε τι αναφέρομαι. Αν όχι, μπορείς να ξεκινήσεις από εδώ. Θα ήθελες ίσως να φτιάξουμε ένα safe space όπου οι απανταχού γυναίκες θα προστατεύονται από αντίθετες, η και βλακώδεις, απόψεις; Το μόνο που λείπει είναι να αποφασίσουμε ποιες απόψεις δεν μας αρέσουν και να τις αφαιρούμε και να μένουν μόνο αυτές που μας ικανοποιούν... Δεν είπα τίποτα τέτοιο. Είπα απλώς ότι ας μη κοροϊδευόμαστε κιόλας πως μπορούν οι Πακιστανοί να πάνε στις συγκεντρώσεις της ΧΑ να εκφράσουν την άποψή τους. Μιας που το ανέφερες, θα ήταν ιδανικό το safe space όπου ο καθένας θα αισθάνεται άνετα να εκφραστεί να φροντίζαμε μόνοι μας να μη γινόμαστε μαλάκες με τη συμπεριφορά μας απέναντί τους. Αυτή είναι η δική μου εκτίμηση για το τι ισχύει γενικά. Δεν σου είπα ότι η άλλη πρέπει να είναι παρθένα, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις αν η γυναίκα βάλει τον άντρα στο τριπάκι να σκέφτεται εμπειρίες και "προσόντα" δεν είναι καλό όσο αυτοπεποίθηση και να έχεις. Δεν είναι θέμα αυτοπεποίθησης με τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι ότι το εννοείς. Εκτός εξαιρέσεων, δε νομίζω πως ήμουν ούτε ο πιο ωραίος ούτε ο πιο πλούσιος ούτε ο πιο μπήχτης ούτε ο πιο οτιδήποτε γκόμενος που είχαν οι σχέσεις μου. Κι αν κάπου ήμουν κάτι από αυτά σίγουρα δεν ήμουν όλα αυτά συνέχεια. Δε θα έπρεπε να είναι εξίσου προφανές το ίδιο σε όλους; Υπάρχουν δύο τρόποι να το διαχειριστείς αυτό: ή στρουθοκαμηλίζεις όπως είπα, ή σκέφτεσαι πως είσαι αυτός που είσαι και σ' αυτό που είσαι κάτι βρίσκουν οι γυναίκες για να θέλουν να είναι μαζί του. Για μένα είναι προφανές τι οδηγεί σε καλύτερη ψυχική υγεία. Κοίταξε, η κάθε γυναίκα μπορεί να θέλει να ελέγξει την εικόνα που βγάζει προς τα έξω για διάφορους λόγους. Μπορεί να είναι όπως λες για "παραδοσιακούς λόγους" αλλά μπορεί και να είναι επειδή ξέρει πολύ καλά ότι άμα θέλει να την πάρει σοβαρά ο τύπος που θα θέλει για σοβαρή σχέση κάποια στιγμή, καλό είναι να μην διαφημίζει την μεθυσμένη παρτούζα του 2012 με τους δύο προικισμένους Ισπανούς μοντέλους που δεν θυμάται καν πως τους λένε... αν θα έπρεπε να είναι αλλιώς ο κόσμος και όλοι να είμαστε άνετοι με όλα, αυτό είναι άλλη συζήτηση. Εγώ σου εξηγώ απλά πως πιστεύω ότι έχουν τα πράγματα. Το αν μια γυναίκα θεωρεί την πλούσια σεξουαλική ζωή ανήθικη και το αν είναι σκόπιμο ή όχι να το διαφημίσει σε άλλους είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Εγώ είπα ότι εσύ, μιλώντας για τις γυναίκες, είπες πως οι ίδιες θεωρούν το αυτό κάτι ανήθικο. Σου απάντησα πως αυτό βασικά είναι άποψη των αντρών ή άποψη που "επιβάλλεται" από άντρες. Απαντάς μιλώντας για την εικόνα της γυναίκας. Δε βλέπω πώς αυτό είναι επιχείρημα. Μια γυναίκα μπορεί κάλλιστα να θεωρεί το πολύ σεξ τελείως φυσιολογικό και παρόλα αυτά να μη το διαφημίζει επειδή έχει να κάνει με άντρες που θα τη βγάλουν πουτάνα. Υπάρχουν πολλές που το κάνουν ακριβώς έτσι. Καταλαβαίνω τι λες αλλά αμφιβάλλω ότι οι περισσότεροι μπουρδελιάρηδες μπορούν να βρουν νορμάλ, η και καθόλου, γυναίκες και επιλέγουν τα μπουρδέλα. Αυτό είναι και το παράπονο τους πολλές φορές ότι αυτές που μπορούν να βρουν, όταν και άμα, τους είναι τόσο ανεπιθύμητες που προτιμούν τα μπουρδέλα. Δεν έχω πολλές παρτίδες με κανένα μπουρδελιάρη οπότε δε μπορώ να υποθέσω τι κάνουν οι περισσότεροι. Καθαρά από αυτά που έχω διαβάσει στο φόρουμ, για το συγκεκριμένο παράδειγμα που έφερα η εκτίμησή μου είναι πως μια χαρά μπορεί να βρει γυναίκες. Το αφήνω εδώ χωρίς κρίση γιατί δεν είναι της παρούσης να βάλουμε και την ηθική του μπήχτη στην κουβέντα. ΟΧΙ δεν μπορεί να πηδήξει (τσάμπα) αν μπορούσε θα το έκανε (Απίστευτο ε?) Είναι ο τύπος που πηδάει από χυλόπιτα σε χυλόπιτα που τον βλέπει γυναίκα και στρίβει μισογύνης που αν δεν υπήρχαν οι ιερόδουλες θα ήτανε παρθένος. Και ω ναι υπάρχουν και αυτοί που εξαιτίας της συμπεριφοράς τους (περισσότερο) και της εμφάνισης τους (λιγότερο) δεν τους κάθεται ούτε θηλυκή γάτα. Σε αυτό το σύμπαν όχι σε άλλο. Υπάρχουν, αλλά αν όπως λες οι μισογύνηδες ήταν παρθένοι ο μισογυνισμός θα είχε εκλείψει σε 50 χρόνια μέσα.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 μόνο που δεν εύχομαι κάτι. Δεν θέλω να κρίνω, προφανώς θα έχει τους λόγους του να έμεινε παρθένος στα 30 αλλά δεν μου ακούγεται και τόσο τρατζικ ρε παιδιά. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να είναι δαχτυλοδεικτουμενες τέτοιες περιπτώσεις. (Και έχω btw γνωστή μου που είναι παρθένα στα 28 της.) Να την βιάσεις δοκίμασες;
headbanger Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 διαβάζω το νημα και σκέφτομαι ¨τι πίπες γράφουν ρε γαμώτο" ρε να 'σται καλά με τον άνθρωπο σας, να γουστάρετε μεταξύ σας. το παρελθόν μας/σας/τους έπλασε. ξεκολλάτε 3
SlickNick Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Defacer "Είναι 100% κάτι που μαθαίνεται. Τώρα, θα προτιμούσα να μη μπαίναμε σε αυτή την κουβέντα, αλλά πέρα από το charm υπάρχει και η σκοτεινή πλευρά του θέματος όπου βασικά γίνεσαι μπάσταρδος του χειρότερου είδους με σκοπό να γαμήσεις όσο το δυνατόν περισσότερο. Και πετυχαίνει. Υπάρχει στο internet περισσότερη πληροφορία απ' όση θα ήθελες ποτέ να διαβάσεις. Ίσως και να ξέρεις ήδη σε τι αναφέρομαι. Αν όχι, μπορείς να ξεκινήσεις από εδώ. " Ανοίγεις πάρα πολύ μεγάλο θέμα τώρα αλλά η όλη φάση PUA όπως είχε στηθεί όταν μεσουρανούσε το The Game και οι καραγκιόζηδες γύρω από αυτό ήταν μία μπίζνα βασισμένη γύρω από μισές αλήθειες και πολύ μάρκετινγκ. Το συγκεκριμένο θέμα σηκώνει μπουκάλι ουίσκι και όρεξη για ανάλυση. Το ανησυχητικό Defacer είναι ότι άμα όπως λες " γίνεσαι μπάσταρδος του χειρότερου είδους" και αυτό έχει ανταπόκριση, τι λέει αυτό για το γυναικείο φύλο η τουλάχιστον για τις γυναίκες που ανταποκρίνονται; "Δεν είπα τίποτα τέτοιο. Είπα απλώς ότι ας μη κοροϊδευόμαστε κιόλας πως μπορούν οι Πακιστανοί να πάνε στις συγκεντρώσεις της ΧΑ να εκφράσουν την άποψή τους. Μιας που το ανέφερες, θα ήταν ιδανικό το safe space όπου ο καθένας θα αισθάνεται άνετα να εκφραστεί να φροντίζαμε μόνοι μας να μη γινόμαστε μαλάκες με τη συμπεριφορά μας απέναντί τους." Η σύγκριση αυτή είναι εντελώς άτοπη... επίσης το να πιστεύεις ότι οι γυναίκες είναι τόσο αδύναμες που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν διαφορετικές, η και ακραίες απόψεις, σε ένα φόρουμ και παράλληλα πρέπει όλοι να προσέχουμε πως μιλάμε για να νιώθουν άνετα, είναι χαλαρά ότι πιο σεξιστικό και μισογυνικό έχει γραφτεί σε αυτό το thread. Είναι infantilizing σε ακραίο βαθμό. Δεν υπάρχουν safe spaces όπου ο καθένας νιώθει άνετα, αυτό είναι αδύνατον να συμβεί. Υπάρχουν echo chambers με άτομα που μοιράζονται ακριβώς τις ίδιες ιδέες. "Δεν είναι θέμα αυτοπεποίθησης με τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι ότι το εννοείς. Εκτός εξαιρέσεων, δε νομίζω πως ήμουν ούτε ο πιο ωραίος ούτε ο πιο πλούσιος ούτε ο πιο μπήχτης ούτε ο πιο οτιδήποτε γκόμενος που είχαν οι σχέσεις μου. Κι αν κάπου ήμουν κάτι από αυτά σίγουρα δεν ήμουν όλα αυτά συνέχεια. Δε θα έπρεπε να είναι εξίσου προφανές το ίδιο σε όλους; Υπάρχουν δύο τρόποι να το διαχειριστείς αυτό: ή στρουθοκαμηλίζεις όπως είπα, ή σκέφτεσαι πως είσαι αυτός που είσαι και σ' αυτό που είσαι κάτι βρίσκουν οι γυναίκες για να θέλουν να είναι μαζί του. Για μένα είναι προφανές τι οδηγεί σε καλύτερη ψυχική υγεία." Συμφωνώ μαζί σου αλλά ένας μεγάλος αριθμός αυτών των "καλυτέρων" μπορεί να βάλει έναν λογικό άντρα σε πολλές σκέψεις. "Το αν μια γυναίκα θεωρεί την πλούσια σεξουαλική ζωή ανήθικη και το αν είναι σκόπιμο ή όχι να το διαφημίσει σε άλλους είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Εγώ είπα ότι εσύ, μιλώντας για τις γυναίκες, είπες πως οι ίδιες θεωρούν το αυτό κάτι ανήθικο. Σου απάντησα πως αυτό βασικά είναι άποψη των αντρών ή άποψη που "επιβάλλεται" από άντρες. Απαντάς μιλώντας για την εικόνα της γυναίκας. Δε βλέπω πώς αυτό είναι επιχείρημα. Μια γυναίκα μπορεί κάλλιστα να θεωρεί το πολύ σεξ τελείως φυσιολογικό και παρόλα αυτά να μη το διαφημίζει επειδή έχει να κάνει με άντρες που θα τη βγάλουν πουτάνα. Υπάρχουν πολλές που το κάνουν ακριβώς έτσι." Υπάρχουν πολύ σοβαροί λόγοι για την ύπαρξη των παραδοσιακών αξιακών συστημάτων. Αυτά επιβάλλονται και από άντρες και από γυναίκες. Φέρε καμία "πολύ άνετη" γυναίκα σε παρέα ατόμων με σταθερές σχέσεις και θα δεις πως θα αντιδράσουν οι γυναίκες τις παρέας. Έχεις κάνει frame το θέμα λες και οι άντρες είναι οι θύτες και οι γυναίκες τα θύματα, κάτι που δεν ισχύει. Τα παραδοσιακά συστήματα έχουν φτιαχτεί τις εποχές που η οικογένεια ήταν η βάση της κοινωνίας και ο σκοπός ήταν να διατηρείται, καταπιέζοντας και τους άντρες και τις γυναίκες σε κάποιους τομείς. Και τα δύο φύλα έχουν τα θέματα τους Defacer. Οι άντρες "επιβάλλουν" στις γυναίκες να είναι συγκρατημένες με το σεξ και οι γυναίκες "επιβάλλουν" στους άντρες να είναι αρχηγοί, να έχουν αυτοπεποίθηση και να ελέγχουν καταστάσεις. Όπως πολλές γυναίκες μπορεί να νιώθουν καταπιεσμένες που δεν μπορούν να ξεσκιστούν στο πήδημα για να μην τις κρίνουν, έτσι και πολλοί άντρες μετράνε τις τρίχες που χάνουνε κάθε μέρα επειδή πρέπει να είναι ηγέτες, να βγάζουν λεφτά, να τους σέβονται οι υπόλοιποι, να παίρνουν αποφάσεις και χίλια δύο άλλα "να"... Το ζήτημα των παραδοσιακών αξιακών συστημάτων είναι επίσης πολύ μεγάλη συζήτηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα