SlickNick Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Αναδιατυπώνω... Μέχρι πόσους άντρες ανά έτος μπορεί να έχει μια γυναίκα για να είναι για σοβαρή σχέση; Δεν ξέρω. Και ανάμεσα στο "πολλούς" και "λίγους" μάλλον υπάρχει μία μεγάλη γκρίζα ζώνη σχετικότητας.
stavi Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Αυτό που σας διαφεύγει είναι οτι αν μια γυναίκα ήθελε θα μπορούσε ανετα να κανει σεξ ολη μερα καθε μερα κ με διαφορετικο. Οποτε μου φαινεται αστειο που αποκαλειται πουτανες κοπελες που μπορει να ετυχε μεσα σενα χρονο να μπλεξουν σε 2 και 3 διαφορετικες καταστασεις. Θυμαμαι μια μερα ενας εδω μεσα ειχε γραψει ολο μένος οτι μια οταν σπουδαζε στην αγγλια ειχε παει με 11 σε 4 χρόνια. . . Και οι υπολοιποι συγκονταραν την αποψη οτι η κοπελα ηταν τσουλα καριολα κ πουτανα. Καθισα κι εκανα το λογαριασμο μπορει να πηγαινε με τρεις το χρονο. Αν οι σχεσεις αυτες ηταν περιστασιακες κ χαλουσαν μετα απο λιγους μηνες. Πιστεψτε με η κοπελα αυτη μεσα σαυτα τα 4 χρονια εκανε ελαχιστο σεξ. οταν μαλιστα θα μπορουσε να κανει 24/7. . . Επελεξε ομως καποιους συγκεκριμενους συντροφους. Μπορει λοιπον το 11 να ακουγεται πολυ. . . Δεν ειναι ομως καθολου πολυ σε συγκριση με το 111 που θα μπορουσε να παει. Αρα οχι. Το 11 σε 4 χρονια δε σε κανει πουτανα Μπορει να συμβει. Και μαλιστα μπορει να συμβει σε κοπελες πολυ καθως πρεπει κ προσεκτικες οσον αφορα το ποσο ανοιχτες κ δεκτικες θα ειναι στο σεξ 1
groot Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Τελικά; Πόσους ανά χρόνο για να είναι σοβαρή; max και min values; 1
stavi Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δεν παει ετσι. Μπορει να περασουν κ χρονια κ να μην κανεις κατι, και μετα μπορει μεσα σε λιγους μηνες να προκυψουν διαφορα
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Αναδιατυπώνω... Μέχρι πόσους άντρες ανά έτος μπορεί να έχει μια γυναίκα για να είναι για σοβαρή σχέση; Παραθέτω και προσθέτω! Όσους θέλει ο άνδρας φυσικά!
Glikos Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Με τα commissions που παίρνουν μερικές, μην περιμένεις ούτε εσένα, ούτε εμένα να βλέπουν για παντρειά Αν η άλλη για τουλάχιστον 5-10 χρόνια έχει σταματήσει τις βιζιτες, τότε εξακολουθεί να είναι πουτάνα; Αν θες απάντησε μου Ο Θεός και η ψυχή της το ξέρει. Τελικά; Πόσους ανά χρόνο για να είναι σοβαρή; max και min values; Θα σου δώσω έναν αλγόριθμο να τον έχεις να το υπολογίζεις κάθε φορά που θες.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Ο Θεός και η ψυχή της το ξέρει. Θα σου δώσω έναν αλγόριθμο να τον έχεις να το υπολογίζεις κάθε φορά που θες. Ώπα ρε computer freak θα δώσεις και αλγόριθμο Εδώ καλά καλά δεν κατάλαβες το conditional του if "has-stopped-sex-for-years"=1, then "is-she-a-whore"=0 or "is-she-a-whore"=1 και αντί να μου δώσεις μια λογική απάντηση, μου το γύρισες στα θρησκευτικά, στην αγία γραφή και στο τι νομίζουν οι άλλοι ότι είναι "πραγματικά" ο εσωτερικός της κόσμος
zio10 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Με τα commissions που παίρνουν μερικές, μην περιμένεις ούτε εσένα, ούτε εμένα να βλέπουν για παντρειά Αν η άλλη για τουλάχιστον 5-10 χρόνια έχει σταματήσει τις βιζιτες, τότε εξακολουθεί να είναι πουτάνα; Αν θες απάντησε μου Δύσκολο να το πεις...αν κάποιος έχει σκοτώσει πριν 5-10 χρόνια είναι δολοφόνος ή όχι; (Το δύσκολο να το πεις δεν το λέω ειρωνικά, όντως είναι δύσκολο. Όπως έγραψα πιστεύω ότι ο άνθρωπος μπορεί να αλλάξει).
groot Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 μια φορά πουτάνα για πάντα πουτάνα ΟΚ. Και ποιο είναι το όριο για αυτό;
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δύσκολο να το πεις...αν κάποιος έχει σκοτώσει πριν 5-10 χρόνια είναι δολοφόνος ή όχι; (Το δύσκολο να το πεις δεν το λέω ειρωνικά, όντως είναι δύσκολο. Όπως έγραψα πιστεύω ότι ο άνθρωπος μπορεί να αλλάξει). Γιατί ως γνωστόν η βιζιτα έχει τόση σχέση με τη δολοφονία όση έχει με τη νηστεία Δεν νομίζω κιόλας η περίπτωση να έχει βρει μονογαμική σχέση (και να του αλλάζει τα φώτα επί 5-10 χρόνια), την καθιστά πάλι πουτάνα
zio10 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Γιατί ως γνωστόν η βιζιτα έχει τόση σχέση με τη δολοφονία όση έχει με τη νηστεία Δεν νομίζω κιόλας η περίπτωση να έχει βρει μονογαμική σχέση (και να του αλλάζει τα φώτα επί 5-10 χρόνια), την καθιστά πάλι πουτάνα Δεν είπα ότι έχει σχέση, απλά για την ιδιότητα λέω αν μένει. Οκ ας πούμε ότι ήταν παλιά. (Μετά όμως, σύμφωνα με τον defacer, θα πρέπει να ψάξουμε γιατί οδηγήθηκε εκεί πριν 5-10 χρόνια κλπ... ). Πλάκα κάνω defacer.
Pablo_Hasan Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Και οι υπολοιποι συγκονταραν Τι έκαναν οι υπόλοιποι; 2
panos2171 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Αυτό που σας διαφεύγει είναι οτι αν μια γυναίκα ήθελε θα μπορούσε ανετα να κανει σεξ ολη μερα καθε μερα κ με διαφορετικο. Οποτε μου φαινεται αστειο που αποκαλειται πουτανες κοπελες που μπορει να ετυχε μεσα σενα χρονο να μπλεξουν σε 2 και 3 διαφορετικες καταστασεις. Θυμαμαι μια μερα ενας εδω μεσα ειχε γραψει ολο μένος οτι μια οταν σπουδαζε στην αγγλια ειχε παει με 11 σε 4 χρόνια. . . Και οι υπολοιποι συγκονταραν την αποψη οτι η κοπελα ηταν τσουλα καριολα κ πουτανα. Καθισα κι εκανα το λογαριασμο μπορει να πηγαινε με τρεις το χρονο. Αν οι σχεσεις αυτες ηταν περιστασιακες κ χαλουσαν μετα απο λιγους μηνες. Πιστεψτε με η κοπελα αυτη μεσα σαυτα τα 4 χρονια εκανε ελαχιστο σεξ. οταν μαλιστα θα μπορουσε να κανει 24/7. . . Επελεξε ομως καποιους συγκεκριμενους συντροφους. Μπορει λοιπον το 11 να ακουγεται πολυ. . . Δεν ειναι ομως καθολου πολυ σε συγκριση με το 111 που θα μπορουσε να παει. Αρα οχι. Το 11 σε 4 χρονια δε σε κανει πουτανα Μπορει να συμβει. Και μαλιστα μπορει να συμβει σε κοπελες πολυ καθως πρεπει κ προσεκτικες οσον αφορα το ποσο ανοιχτες κ δεκτικες θα ειναι στο σεξ Τι σχεση εχει το ποσες φορες πηδηχτηκε; Το θεμα ειναι με ποσους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα