*nenya* Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Αυτό το θρεντ είναι ο καθρέπτης του πουριτανισμου. Το λατρεύω δίνει μπόλικο υλικό για μελέτη. Στους πόσους πρώην θεωρείται η άλλη πουτανακι; Αμα μαγειρεύει και κάνει και δουλειές σπιτιού της δίνουμε καναν έξτρα πόντο; (να αναπληρώσει όσους έχασε επειδή είχε αμαρτωλο παρελθον) Την γυναίκα την θέλουμε άσσο στο σεξ (αλλά χωρίς να έχει πάει με πάνω από 2-3 άντρες σε όλη της την ζωή); Αυτά και αλλά ερωτήματα θα απαντηθούν εδώ μέσα. Συντονιστείτε στους δέκτες σας :Ρ 3
Glikos Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Για το καλό της ανθρωπότητας καλύτερα να κλειδωθεί το νήμα.
defacer Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Την γυναίκα την θέλουμε άσσο στο σεξ (αλλά χωρίς να έχει πάει με πάνω από 2-3 άντρες σε όλη της την ζωή); Όχι βέβαια! Στο σεξ τη θέλουμε πρόθυμη να κάνει αυτά που μας αρέσουν και αυτά που έχουμε δει σε τσόντες αλλά δεν έχουμε κάνει ποτέ (να φέρει π.χ. για αρχή καναδυο φίλες της). Αλλά μέχρι εκεί. Εννοείται πως πρέπει να έχει κάνει αρκετό σεξ για να μη λέει όχι, σε καμία περίπτωση όμως τόσο που να της μπαίνουν ιδέες ότι κάποιος την πηδάει καλύτερα από μας. 1
Glikos Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Ποιός είναι ο ορισμός της πουτάνας? Ρητορική ερώτηση.
defacer Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Τεγόπουλος: "πόρνη" || γενικευμένο, "γυναίκα ανήθικη". Κλαυθμοί και οδυρμοί ακούγονται σε όλη την Ελλάδα επειδή δυστυχώς δε συμπεριλαμβάνεται η ερμηνεία "γυναίκα που κάνει σεξ δεξιά κι αριστερά".
defacer Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Είναι θέμα ταλέντου πιστεύω, όπως και η μαλακία. Δύσκολα κάποιος που δεν το χει απο φυσικού του να γίνει καλός με την εξάσκηση.
stavi Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Τι σχεση εχει το ποσες φορες πηδηχτηκε; Το θεμα ειναι με ποσους. Έχει μεγάλη σχέση. Γιατί αν καποια σχεση δεν ευδοκιμήσει ( το πιο πιθανο δηλαδή) , θα πρεπει να βρεις αλλο σύντροφο για να ικανοποιήσεις μια βασική αναγκη. . . Πολλες βασικες αναγκες βασικα, αλλα ας επικεντρωθουμε στο σεξ. Αν εσυ μεινεις χωρις συντροφο για πολυ καιρο κ εισαι γυναικα ( πραγμα που σημαινει οτι θα μπορουσες να εχεις σεξ ανα πασα στιγμη) . . . Το να πας με τρεις μεσα σε ενα χρονο κ να ειναι εφημερες σχεσεις ή one night stand και τις υπολοιπες μερες να μενεις μονη σου, προκειμενου να μην αναλωνεσαι με αγνωστους συντροφους, σε κανει ηρωα, οχι πουτανα.
Glikos Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Έχει μεγάλη σχέση. Γιατί αν καποια σχεση δεν ευδοκιμήσει ( το πιο πιθανο δηλαδή) , θα πρεπει να βρεις αλλο σύντροφο για να ικανοποιήσεις μια βασική αναγκη. . . Πολλες βασικες αναγκες βασικα, αλλα ας επικεντρωθουμε στο σεξ. Αν εσυ μεινεις χωρις συντροφο για πολυ καιρο κ εισαι γυναικα ( πραγμα που σημαινει οτι θα μπορουσες να εχεις σεξ ανα πασα στιγμη) . . . Το να πας με τρεις μεσα σε ενα χρονο κ να ειναι εφημερες σχεσεις ή one night stand και τις υπολοιπες μερες να μενεις μονη σου, προκειμενου να μην αναλωνεσαι με αγνωστους συντροφους, σε κανει ηρωα, οχι πουτανα. Αν κάποια σχέση δεν ευδοκιμεί χωρίζεις και μετά ικανοποιείς την ανάγκη για σεξ που ανέφερες.
stavi Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 ΥΓμπορει καποια να θελει κατι μονιμο αλλα να μην προκυπτει. . . Γιαυτο εγω εχω ορισει οριο. . . Πρωτα σχεση τρεις μηνες κ μετα σεξ. Παρολο που με κραζατε, οταν ειδα οτι οι περισσοτερες σχεσεις διαλυονται μεσα σε τρεις μηνες κ μετα φτου κι απο την αρχη, αποφασισα να το τηρησω. Και το τηρησα πολλες φορες, αν κ οχι παντα
Glikos Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δεν υπάρχει κανόνας 3 μηνών βρε σταβ. Δεν είμαστε ρομπότ ούτε λειτουργούμε όλοι το ίδιο. 1
stavi Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Για να ειμαι ειλικρινης εγω αυτο που εχω εκλαβει ως τωρα απο τους αντρες ειναι οτι το φερουν βαρεως που υπηρχαν αλλοι πριν απο αυτους. Ηταν ειναι ενας ειτε 10. Ουσιαστικα ποτε δεν καταφερατε να ξεπερασετε οτι οι γκομενες σας δεν ειναι πια παρθενα.
Glikos Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δεν ξέρω με τι άνδρες έχεις μπλέξει ούτε με αφορά αλλά μην τους τσουβαλιάζεις όλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα