Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι ο μόνος που σκέφτεται το (υπερβολικά όμως) ανοιχτό πηγάδι ως αποτέλεσμα του αβέρτα αβέρτα αβέρτα σεξ?

• Απαντ. 378
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Α) Ας πούμε ότι πήγε μόνη της σε 3 μαλάκες επειδή της αρέσουν οι μυώδεις τύποι σαν τον Κόναν (random παράδειγμα) και αποδείχτηκαν μαλάκες και έρχεσαι εσύ ο 4ος Κόναν σου έρχεται και αποδυκνείεσαι και εσύ μαλάκας. Σημαίνει ότι όλοι οι Κόναν είναι μαλάκες;  

Β) Προφανώς επειδή δεν είναι τόσο υποθετικές επειδή δεν τις έχεις γνωρίσει εσύ. 

Α) Σημαίνει ότι η ίδια έχει μοτίβο να διαλέγει μαλάκες που μοιάζουν με τον Κόναν. 

Β) Το ότι κάποιοι παίρνετε προσωπικά συζητήσεις που δεν αναφέρονται σε συγκεκριμένα άτομα είναι περισσότερο δικό σας θέμα παρά δικό μου...

• Like 2
Δημοσ.

Είσαι απόλυτος 

Με τη γυναίκα μου 15 χρόνια μαζί δεν έχω ιδέα, καμία περιέργεια και δεν με αφορά και ούτε και την ίδια να μάθουμε τι γινόταν πριν. Μου έκανε της έκανε κοιτάξαμε το παρών και το μέλλον μας. 

Λες αύριο μετά απο τόσα χρόνια μαζί χωρίς κανένα δικαίωμα και απ τους δύο μας αν μάθουμε  ότι πριν να γνωριστούμε είχαμε πάει με 10 παραπάνω θα αλλάξει κάτι; 

Δηλαδη ας πουμε σε 15 χρονια δεν σε εχει ρωτησει ποτε για καποια πρωην τι εκανες πριν ουτε ουτε τι εκανε πριν αυτη ουτε εχεις μαθει κατι απο σποντα/τυχαια κουβεντα?? ουτε σε φαση ξερω γω μιλαμε χαλαρα και λεμε παλιες ιστοριες, τιποτα απολυτως?? Ουτε καν υποψιαζεσαι απο τον χαρακτηρα της και τις συνηθειες της τιποτα? Μου φαίνεται εξαιρετικά περιεργο να το πιστεψω να σου πω την αληθεια..

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι ο μόνος που σκέφτεται το (υπερβολικά όμως) ανοιχτό πηγάδι ως αποτέλεσμα του αβέρτα αβέρτα αβέρτα σεξ?

Είμαι ο μόνος που σκέφτεται ότι σ αυτό το νήμα γράφεις λες my body my temple και πόσο το σέβεσαι και  κρίνεις κάποιον που δεν το σέβεται με τα πρότυπα σου και σε άλλο νήμα θέλεις να κάνει tatoo "λερώνοντας" το;

Σκέφτομαι με την λογική σου και σε χαρακτηρίζω πρεζάκια, βρωμιάρη κτλ 

Α) Σημαίνει ότι η ίδια έχει μοτίβο να διαλέγει μαλάκες που μοιάζουν με τον Κόναν. 

Β) Το ότι κάποιοι παίρνετε προσωπικά συζητήσεις που δεν αναφέρονται σε συγκεκριμένα άτομα είναι περισσότερο δικό σας θέμα παρά δικό μου...

Σημαίνει της αρέσει ο Κόναν και όχι ο μαλάκας Κόναν και πάει στον επόμενο. 

Δηλαδη ας πουμε σε 15 χρονια δεν σε εχει ρωτησει ποτε για καποια πρωην τι εκανες πριν ουτε ουτε τι εκανε πριν αυτη ουτε εχεις μαθει κατι απο σποντα/τυχαια κουβεντα?? ουτε σε φαση ξερω γω μιλαμε χαλαρα και λεμε παλιες ιστοριες, τιποτα απολυτως?? Ουτε καν υποψιαζεσαι απο τον χαρακτηρα της και τις συνηθειες της τιποτα? Μου φαίνεται εξαιρετικά περιεργο να το πιστεψω να σου πω την αληθεια..

Δεν έχει τύχει γιατί ξέρουμε και οι δύο ότι δεν δεν αφορά κανέναν αλλά αν προκύψει και το μάθει δεν θα αλλάζει κάτι. 

Δημοσ.

Β. Γιατί έχετε τόσο μεγάλη εμμονή μερικοί εδώ μέσα να υπερασπιστείτε υποθετικές γυναίκες; 

Γιατί έχετε τόσο μεγάλη εμμονή μερικοί εδώ μέσα να κατηγορήσετε υποθετικές γυναίκες;

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είμαι ιδιαίτερα ενεργή στο φόρουμ, με αυτά που διάβασα όμως μου έπεσαν τα μαλλιά οπότε αποφάσισα να απαντήσω. Ευτυχώς γράφτηκαν και κάποιες λογικές απαντήσεις, faith in greeks restored που λέει ο λόγος.

Το πρόβλημα για μένα είναι πολύ βαθύτερο και ξεκινάει από το γεγονός ότι το (πολύ και με διαφορετικούς ανθρώπους) σεξ θεωρείται κάτι το "ανήθικο", "αμαρτωλό" ή τελοσπάντων κάτι που καλό θα ήταν να διαγραφεί. Μάθημα πρώτο:  Το σεξ δεν είναι τίποτα από όλα αυτά, είναι απόλαυση. People love to fuck, get over it. Κάνε την αναλογία στο μυαλό σου με την μουσική πχ. Σε όλους αρέσει η μουσική. Σε κάποιους ελάχιστα, σε άλλους υπερβολικά πολύ. Κάποιοι ακούν όλοι μέρα, κάποιοι δυο ώρες την βδομάδα ξέρω γω.Κάποιοι κολλάνε με 3 μπάντες, κάποιοι άλλοι ακόμη ψάχνουν τι τους αρέσει και τι όχι. Αυτό δεν τους κάνει πιο αμαρτωλούς ή οτιδήποτε τέτοιο. Θα μπορουσα να συνεχίσω για ώρα αλλά νιώθω πως μιλάει σε παιδάκι δημοτικού. Εν ολίγοις, ας σταματήσουμε πια με το sex-negativeness, δεν έχει καμμία λογική, ανήκει σε άλλες εποχές. Χαίρομαι που πλέον, κάποιος με τόσο παρωχημένες απόψεις θεωρείται ούγκανος αλλά και γραφικός.

Οι γυναίκες λοιπόν, όπως και οι άντρες γουστάρουν να πηδούν. Δυστυχώς από την εποχή που άρχισε να υφίσταται η έννοια της ατομικης ιδιοκτησίας και εγκαθιδρύθηκε η πατριαρχία, οι προνομιούχοι άντρες της εποχής έπρεπε να νιώθουν ασφάλεια και σιγουριά όσον αφορά την γνησιότητα των απογόνων τους και τι πιο εύκολο από το να καταπιέσουν σεξουαλικά τις γυναίκες (αυτή είναι η βασική εκδοχή, αλλά όχι η μοναδική). Λογικό λοιπον ακόμη και σήμερα οι γυναίκες, παρόλο που έχουν τις ίδιες γκάβλες με τους άντρες να έχουν εσωτερικεύσει όλη αυτή τη νοοτροπία, να ντρέπονται για την σεξουαλικότητα τους κτλ κτλ.

Αρκετά με την θεωρία, θα μιλήσω με βάση την εμπειρία μου. Έχω κάνει σεξ με πολλούς άντρες αλλά και γυναίκες. Κι όταν λέω πολλούς δεν εννοώ όπως λέει ο άλλος "μήπως είσαι ο 21ος ή είσαι διψηφιος αριθμός", αυτά είναι αστεία νούμερα.

Ε λοιπόν, δεν μετανιώνω στιγμή. Ακόμη και με κακές εμπειρίες, κάτι έμαθα. Και όχι δεν θα ήθελα να διαγραφεί κανένα παρελθόν μου. Αν κάποιος άντρας θεωρεί πως είμαι λιγότερη σοβαρή λόγω των σεξουαλικών μου εμπειριών, και ότι αυτές με κάνουν χειρότερο άνθρωπο, τότε πάλι κερδισμένη θα βγω μιας και δεν θα κάτσω να χαλάσω χρόνο με ένα τέτοιο άντρα. Μεταξύ μας τώρα, αυτά που λέει ο ts , μόνο σε κανένα κουτσοχώρι θα μπορούσαν να είναι αποδεκτά. Μην τα πεις παραέξω, και προς θεού όχι σε καμμιά κοπέλα από καμμιά βορειοευρωπαική χώρα, θα φρίξει.

Είμαι περήφανη λοιπόν για το παρελθόν μου, και το παρόν μου φυσικά. Οι εμπειρίες που έχω αποκτήσει με έχουν κάνει πολύ καλύτερη στον ερωτικό τομέα, μπορώ πολύ εύκολα να καταλάβω τι αρέσει σε καποιον και τι όχι, πως να κάνω τον παρτενέρ μου νιώσει πιο άνετα ή πως να πάρω πρωτοβουλιές και να γίνει καλύτερο και για τους δυο μας. Κανείς δεν με πρόσβαλλε (πλην 3-4 μεμονωμένων περιστατικών, έλληνες - τι συμπτωση!) και εκτός από το σεξ ακόμη και σε one night stands έχω κάνει απίστευτες, ατελείωτες συζητήσεις. Από γλώσσες προγραμματισμού και καινούρια frameworks μέχρι τον Χέγκελ, και τον Επίκουρο. Όλοι ήξεραν για τις εμπειρίες μου (για τις οποίες πάντα υπερέβαλλα - crash test άμα αξίζει ο τύπος). Με όσους δέσαμε καλά στο σεξ όλοι ήθελαν κάτι σοβαρότερο, και με πολλούς μπορεί να μην κολλήσαμε στο σεξ αλλά σαν χαρακτήρες και παραμένουμε φίλοι. 

Ξεκολλάτε τα μυαλά σας, απολαύστε (υπεύθυνα) το σεξ, keep your mind open.

To conclude: Slut life, best life. The wetter the better :)

Όταν λες τα νούμερα αυτά σου φαίνονται αστεία, μιλάμε για νούμερα επιπέδου Σπαλιάρα? (δεν τρολλάρω ούτε ειρωνεύομαι)

Επιπλέον, κάποια κοπέλα που αλλάζει συντρόφους σαν τα πουκάμισα, θα μπορέσει έτσι ξαφνικά να 'νοικοκυρευτεί' / παντρευτεί από την στιγμή που είναι πολυγαμική και έχει πολύ έντονη ερωτική ζωή? Διότι αν μου πει σαν δικαιολογία ότι 'ναι αν βρεθεί ο κατάλληλος', θα πω το εξής, πως γίνεται να μην έχει βρεθεί ο κατάλληλος με τόσους που έχει πάει. Τι είναι αυτό που θα την κάνει να σπάσει το μοτίβο, όπως αναφέρθηκε πριν? Προφανώς παίζουν άλλοι ψυχολογικοί παράγοντες (δεν εννοώ να είναι τρελή). Ανασφάλειες, νυμφομανία, συμφέρον, ικανοποίηση του εγώ της κλπ.. Και κάτι ακόμα, μια κοπέλα τέτοια καλώς ή κακώς έχει στιγματιστεί από την κοινωνία σαν πουτάνα με αποτέλεσμα να τρώει άκυρο από πολλούς, για σοβαρή σχέση, διότι την βλέπουν σαν σκεύος ηδονής, του στυλ θα περάσω καλά και έως εκεί. Νομίζω πρέπει να είναι και αποφασισμένη να δεχτεί τις όποιες συνέπειες. Όπως επίσης και μια παρθένα. Ο καθένας ότι θέλει κάνει, κάποιοι θα ταιριάξουν κάποιοι όχι, απλά το σωστό θα ήταν να επιβραβεύονται, so to speak και αντίθετες σεξουαλικές συμπεριφορές. Πχ αν έβγαινε μια κοπέλα καλή ώρα σαν και σένα και έλεγε είναι 30 ετών παρθένα, θα την έπαιρναν με τις πέτρες οι πιο πολλοί, άσχετα αν δεν ξέρανε τους λόγους που την οδήγησαν σε κάτι τέτοιο. Οπότε η περηφάνεια, είναι υποκειμενική πολλές φορές. Επίσης αναφερθήκαμε και στις τάνες οι οποίες πουλάνε το νιμού τους στον καθένα (πχ σε μπουρδέλα). Δεν νομίζω τέτοιες κοπέλες να ξυπνήσουν ένα πρωί και να γίνουν νοικοκυρούλες, επίσης ποιός θα τις πάρει σοβαρά? (σε αυτό που είπες για το αν σε πάρει κάποιος στα σοβαρά ή όχι, βλέπεις ότι έχει διαφορετικά σκέλη). Καθώς και σε αυτές που κερατώνουν τον σύντροφο τους. Όπως βλέπεις το να πάει κάποιος/α με (υπερβολικά) πολλούς έχει τα αρνητικά και τα θετικά του, ανάλογα με τις απόψεις/πεποιθήσεις του καθένα. Έχουν γίνει πολλές μελέτες από επιστήμονες σχετικά με την σεξουαλική συμπεριφορά, δεν είναι άσπρο-μαύρο, ούτε 'απλά μου αρέσει το σεξ'. Φιλικά πάντα, δεν έχω κάτι μαζί σου.

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι ο μόνος που σκέφτεται ότι σ αυτό το νήμα γράφεις λες my body my temple και πόσο το σέβεσαι και  κρίνεις κάποιον που δεν το σέβεται με τα πρότυπα σου και σε άλλο νήμα θέλεις να κάνει tatoo "λερώνοντας" το;

Σκέφτομαι με την λογική σου και σε χαρακτηρίζω πρεζάκια, βρωμιάρη κτλ 

Σημαίνει της αρέσει ο Κόναν και όχι ο μαλάκας Κόναν και πάει στον επόμενο. 

Δεν έχει τύχει γιατί ξέρουμε και οι δύο ότι δεν δεν αφορά κανέναν αλλά αν προκύψει και το μάθει δεν θα αλλάζει κάτι. 

Δεν λερώνεις, ούτε 'λερώνεις' το σώμα σου αν κάνεις tattoo.

Το my body is my temple δεν κατάλαβες πως το είπα.

Λέω την άποψη μου, (πες ότι κρίνω κάτι φορές, δεν το κρύβω ούτε θα το παίξω Άγιος).

Το ερώτημα που έθεσα ήταν κωμικό και συνάμα ρητορικό, προφανώς δεν μπορείς να απαντήσεις.

Δημοσ.

Κι όμως Σταβι δεν θα έπρεπε

Υπάρχει η Νυμφομανία η οποία ειναι μια πάρα πολυ σοβαρή ψυχική διαταραχή, ειναι η παθολογική κατάσταση μιας γυναίκας κατά την οποία θέλει συνέχεια να κάνει σεξ, δίχως να νοιάζεται για τίποτε άλλο, δίχως καν να την ενδιαφέρουν οι επιπτώσεις, νομίζεις οτι η κοπέλα στο βίντεο θέλει να μαλακιστει στο μετρό ?

Η γυναίκα νυμφομανής  ψυχαναγκάζεται, έχει μια αχαλίνωτη σεξουαλική δραστηριότητα, που δεν μπορεί να ελέγξει

με δυο λόγια ειναι πολύ άρρωστη ...

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί έχετε τόσο μεγάλη εμμονή μερικοί εδώ μέσα να κατηγορήσετε υποθετικές γυναίκες;

γιατί παραμένουν υποθετικές  :-D

Δημοσ.

Δεν λερώνεις, ούτε 'λερώνεις' το σώμα σου αν κάνεις tattoo.

Το my body is my temple δεν κατάλαβες πως το είπα.

Λέω την άποψη μου, (πες ότι κρίνω κάτι φορές, δεν το κρύβω ούτε θα το παίξω Άγιος).

Το ερώτημα που έθεσα ήταν κωμικό και συνάμα ρητορικό, προφανώς δεν μπορείς να απαντήσεις.

Στο ερώτημα σου απαντώντας κωμικά και συνάμα ρητορικά είναι ότι ο κουβάς είναι μικρός και όχι το πηγάδι βαθύ 

Συνεχίζοντας στη λογική σου

μουνί > δέρμα 

Δέρμα > τρίχες

Αγκώνας < πατούσα 

...

Δημοσ.

Όταν λες τα νούμερα αυτά σου φαίνονται αστεία, μιλάμε για νούμερα επιπέδου Σπαλιάρα? (δεν τρολλάρω ούτε ειρωνεύομαι)

Ρε φιλε πραγματικά δεν το χεις καθόλου

δεν τα πιάνεις με τίποτα

αναρωτιέμαι πως.. πραγματικά πως???

Δημοσ.

Στο ερώτημα σου απαντώντας κωμικά και συνάμα ρητορικά είναι ότι ο κουβάς είναι μικρός και όχι το πηγάδι βαθύ 

Συνεχίζοντας στη λογική σου

μουνί > δέρμα 

Δέρμα > τρίχες

Αγκώνας < πατούσα 

...

Οι επιστήμονες θα διαφωνούσαν. :P

Δημοσ.

Κι όμως Σταβι δεν θα έπρεπε

Υπάρχει η Νυμφομανία η οποία ειναι μια πάρα πολυ σοβαρή ψυχική διαταραχή, ειναι η παθολογική κατάσταση μιας γυναίκας κατά την οποία θέλει συνέχεια να κάνει σεξ, δίχως να νοιάζεται για τίποτε άλλο, δίχως καν να την ενδιαφέρουν οι επιπτώσεις, νομίζεις οτι η κοπέλα στο βίντεο θέλει να μαλακιστει στο μετρό ?

Η γυναίκα νυμφομανής  ψυχαναγκάζεται, έχει μια αχαλίνωτη σεξουαλική δραστηριότητα, που δεν μπορεί να ελέγξει

με δυο λόγια ειναι πολύ άρρωστη ...

επίσης είναι μεθυσμένη...

Δημοσ.

Ρε φιλε πραγματικά δεν το χεις καθόλου

δεν τα πιάνεις με τίποτα

αναρωτιέμαι πως.. πραγματικά πως???

Ούτε εσύ με κατάλαβες. :P (Πες αλεύρι)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...