Mau-Maus Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 επίσης είναι μεθυσμένη... Επίσης και οι νυμφομανείς πίνουν 1
AntiCambeR Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Βγάλτε screenshot τα trophy σας με διψήφια και τριψήφια νούμερα,silver or gold.Αλλιώς δεν σας πιστεύουμε.
Anorymous Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Αυτό που λες είναι τόσο γενικό και αόριστο που θα μπορούσε να ερμηνευτεί με 1000 διαφορετικούς τρόπους. Α, και το ότι κάποια μπορεί να έχει πάρει τα φύλλα και τα δέντρα (καλή ώρα η αφεντιά μου), δεν σημαίνει ότι ανέχεται την έλλειψη σεβασμού. Καλά κάνει λοιπόν. Και τι πάει να πει "της λες κάτι;". "ΚΑΤΙ;" Τωρα μου τα γυριζεις, δηλαδη αν θελω να κανω μονο σεξ μαζι σου και ξερω οτι και εσυ γουσταρεις μονο σεξ και σου πω θελω να το κανουμε θα παρεξηγηθεις ?
jennyV Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Εγώ πάντως συνεχίζω να πιστεύω ότι όλα εξαρτώνται από το προσωπικό σύστημα αξιών του καθενός, όπως κι ότι η ποιότητα κάθε ανθρώπου εξαρτάται από πολλά περισσότερα πράγματα από τον αριθμό των εραστών του. Άλλωστε το τι θεωρεί κάποιος μεγάλο αριθμό συντρόφων είναι εντελώς σχετικός. Επίσης δε θα διαφωνήσω ότι τουλάχιστον στην ελληνική κοινωνία μια γυναίκα με έντονη προσωπική ζωή συνεχίζει σε μεγάλο βαθμό να θεωρείται ...τανα, σε αντίθεση με έναν άντρα,που μάλλον επαινείται, Για μένα αυτή η στοχοποίηση μιας γυναίκας που απολαμβάνει το σεξ, ειναι στενόμυαλη, ειδικά όταν η αντίστοιχη ανδρική συμπεριφορά θεωρείται τουλάχιστον φυσιολογική. Φυσικά δε μιλάω για ακραίες συμπεριφορές πχ εκδιδομένων προσώπων, εκεί ομολογώ κι εγώ θα ήμουν τουλάχιστον σκεπτική (εκτός κι αν υπήρχε εξαναγκασμός, ή κάποιο βαθύ ψυχολογικό τραύμα όπως σεξουαλική κακοποίηση, έχω ακούσει και τέτοιες περιπτώσεις). Ακόμα δέχομαι πως ο μεγάλος αριθμός ερωτικών συντρόφων μπορεί ενίοτε να σχετίζεται και με πιο βαθιά ζητήματα (και για τα 2 φύλα, μην ξεχνιόμαστε). Τονίζω το ενίοτε γιατί επιμένω πως μπορεί απλά κάποιος να ευχαριστιέται έτσι τη ζωή του. Και μιας και μιλάμε για διαγραφή παρελθόντος γενικά ποια η γνώμη σας για την απιστία; Πρέπει να συγχωρείται; Μιλάω και για άνδρες και για γυναίκες (εδώ ειλικρινά, αν ακούσω ότι ο αντρας άντρας είναι θα κάνει την κουτσουκέλα του, θα τραβάω τα μαλλιά μου) 4
SlickNick Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Και μιας και μιλάμε για διαγραφή παρελθόντος γενικά ποια η γνώμη σας για την απιστία; Πρέπει να συγχωρείται; Μιλάω και για άνδρες και για γυναίκες άπιστους(εδώ ειλικρινά, αν ακούσω ότι ο αντρας άντρας είναι θα κάνει την κουτσουκέλα του, θα τραβάω τα μαλλιά μου) Καλή ερώτηση και πολύ δύσκολη. Εξαρτάται από πολλά... Προσωπικά πιστεύω ότι ακόμη και να τη δεχόμουν την άλλη πίσω, δεν ξέρω μετά αν θα ήμουν εγώ πιστός. Για εμένα είναι από αυτά τα πράγματα που ραγίζουν το γυαλί και δε μπορεί η κατάσταση να γίνει όπως πριν. 1
redhotstef Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Εχει να κανει με την ηλικια κυριως. Καθε χρονο ειναι φυσιολογικο για μενα να ειχες εναν η δυο συντροφους. Απο τα 20 εως στα 25 πχ αν ειχε δεκα συντροφους οκ απο μενα. Αν ειχε λιγοτερους ακομα καλυτερα διοτι ειτε εχει σταθερο χαρακτηρα ειτε εκανε σοβαρες πολυμηνες σχεσεις κλπ. Επισης μην εμπιστευεστε οτι σας λενε... Βλεπε american pie... Αν μια γυναικα σου πει με ποσουν ηταν, πολλαπλασιαζεις με το τρια. Αν ενας αντρας σου πει επισης ενα νουμερο, διαιρεις με το τρια! Τιποτα δεν μαθατε στο κολλεγιο? 2
Glikos Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Ήτο αλήθεια ότι οι γυναίκες 'αφαιρούν' εραστές και οι άνδρες προσθέτουν. Εγώ πάντως συνεχίζω να πιστεύω ότι όλα εξαρτώνται από το προσωπικό σύστημα αξιών του καθενός, όπως κι ότι η ποιότητα κάθε ανθρώπου εξαρτάται από πολλά περισσότερα πράγματα από τον αριθμό των εραστών του. Άλλωστε το τι θεωρεί κάποιος μεγάλο αριθμό συντρόφων είναι εντελώς σχετικός. Επίσης δε θα διαφωνήσω ότι τουλάχιστον στην ελληνική κοινωνία μια γυναίκα με έντονη προσωπική ζωή συνεχίζει σε μεγάλο βαθμό να θεωρείται ...τανα, σε αντίθεση με έναν άντρα,που μάλλον επαινείται, Για μένα αυτή η στοχοποίηση μιας γυναίκας που απολαμβάνει το σεξ, ειναι στενόμυαλη, ειδικά όταν η αντίστοιχη ανδρική συμπεριφορά θεωρείται τουλάχιστον φυσιολογική. Φυσικά δε μιλάω για ακραίες συμπεριφορές πχ εκδιδομένων προσώπων, εκεί ομολογώ κι εγώ θα ήμουν τουλάχιστον σκεπτική (εκτός κι αν υπήρχε εξαναγκασμός, ή κάποιο βαθύ ψυχολογικό τραύμα όπως σεξουαλική κακοποίηση, έχω ακούσει και τέτοιες περιπτώσεις). Ακόμα δέχομαι πως ο μεγάλος αριθμός ερωτικών συντρόφων μπορεί ενίοτε να σχετίζεται και με πιο βαθιά ζητήματα (και για τα 2 φύλα, μην ξεχνιόμαστε). Τονίζω το ενίοτε γιατί επιμένω πως μπορεί απλά κάποιος να ευχαριστιέται έτσι τη ζωή του. Και μιας και μιλάμε για διαγραφή παρελθόντος γενικά ποια η γνώμη σας για την απιστία; Πρέπει να συγχωρείται; Μιλάω και για άνδρες και για γυναίκες (εδώ ειλικρινά, αν ακούσω ότι ο αντρας άντρας είναι θα κάνει την κουτσουκέλα του, θα τραβάω τα μαλλιά μου) Η τελευταία ερώτηση είναι στην κρίση του καθενός. Όπως και να έχει πολύ δύσκολα μετά από ένα κέρατο κερδίζεται πάλι η εμπιστοσύνη. Τώρα όσον αφορά αυτό που είπες ότι η αντίστοιχη συμπεριφορά των ανδρών θεωρείται φυσιολογική από την κοινωνία να προσθέσω ότι οι περισσότερες γυναίκες ελκύονται με το γεγονός αυτό, ο άνδρας να έχει εμπειρία. Οπότε υπάρχει μια αντίφαση. Από την στιγμή που κάποιο άτομο δεν βλάπτει/επηρεάζει αρνητικά τους γύρους του ας κάνει ότι θέλει ο καθένας, εξάλλου δεν έχουμε όλοι/ες τα ίδια γούστα, πόσο μάλλον τις ίδιες απόψεις. Και σίγουρα όχι τις ίδιες προτιμήσεις στους ερωτικούς συντρόφους. 1
defacer Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Τωρα μου τα γυριζεις, δηλαδη αν θελω να κανω μονο σεξ μαζι σου και ξερω οτι και εσυ γουσταρεις μονο σεξ και σου πω θελω να το κανουμε θα παρεξηγηθεις ? Βρήκα τη μία διαφορά ανάμεσα στις δυο εικόνες! Άμα θέλει κι αυτή το σεξ να είναι μαζί σου δε νομίζω να παρεξηγηθεί. Αν μια γυναικα σου πει με ποσουν ηταν, πολλαπλασιαζεις με το τρια. Αν ενας αντρας σου πει επισης ενα νουμερο, διαιρεις με το τρια! Είναι πραγματικά λυπηρό από τη μία να κάνουμε καλαμπούρι με τέτοια σεξιστικά στερεότυπα και από την άλλη να μη καθόμαστε να σκεφτούμε τι συνεπάγεται η ύπαρξη αυτού του στερεότυπου. 1
SlickNick Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Είναι πραγματικά λυπηρό από τη μία να κάνουμε καλαμπούρι με τέτοια σεξιστικά στερεότυπα και από την άλλη να μη καθόμαστε να σκεφτούμε τι συνεπάγεται η ύπαρξη αυτού του στερεότυπου. Η ύπαρξη αυτού του στερεότυπου είναι βασισμένη σε φυσιολογικές αντρικές και γυναικείες συμπεριφορές που μάλλον δεν αλλάζουν κιόλας. Και είναι αστείο επειδή ισχύει τόσο πολύ... 1
defacer Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Η ύπαρξη αυτού του στερεότυπου είναι βασισμένη σε φυσιολογικές αντρικές και γυναικείες συμπεριφορές που μάλλον δεν αλλάζουν κιόλας. Και είναι αστείο επειδή ισχύει τόσο πολύ... Η ύπαρξη αυτού του στερεότυπου είναι βασισμένη στη σεξουαλική καταπίεση που υφίσταντο (και ακόμα υφίστανται, ενίοτε ακόμα και στην "ευρωπαϊκή" Ελλάδα) οι γυναίκες επί κυριολεκτικά χιλιάδες χρόνια. Και γι' αυτό ενώ μπορεί να είναι αστείο όταν το λέμε για να πειραζόμαστε φιλικά μεταξύ μας, εδώ είναι για κλάματα. Δυστυχώς μερικοί αν δε μετενσαρκωθούν σε γυναίκα στην Αφρική δεν πρόκειται να καταλάβουν ποτέ. 2
redhotstef Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Η ύπαρξη αυτού του στερεότυπου είναι βασισμένη στη σεξουαλική καταπίεση που υφίσταντο (και ακόμα υφίστανται, ενίοτε ακόμα και στην "ευρωπαϊκή" Ελλάδα) οι γυναίκες επί κυριολεκτικά χιλιάδες χρόνια. Και γι' αυτό ενώ μπορεί να είναι αστείο όταν το λέμε για να πειραζόμαστε φιλικά μεταξύ μας, εδώ είναι για κλάματα. Τα στερεοτυπα αυτα πως δημιουργηθικαν και απο ποιους ειναι το ερωτημα;... Απο ποιους και γιατι, τι εξηπηρετουν;; Γιατι ο ανδρας να πηγαινει με πολλες και η γυναικα το αντιθετο; Πιστευω λογω της φυσης.. Παραδειγματα του ζωικου βασιλειου.. Οκ εχουμε και τα θυληκα αλογακια της παναγιας τα οποια διαγραφουν το παρελθον του αρσενικου συντροφου κατα τη διαρκεια της σεξουαλικης πραξης αποκεφαλιζοντας τον, αλλα ως επι το πλειστον τα αρσενικα ειναι αυτα τα οποια εχουν πολλους συντροφους. Τωρα που το σκεφτομαι στα θυλαστικα ο αντρας ειναιωο ισχυρος και στα εντομα κλπ τα θυληκα, οπου εχουν βασιλισες κλπ.
SlickNick Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Η ύπαρξη αυτού του στερεότυπου είναι βασισμένη στη σεξουαλική καταπίεση που υφίσταντο (και ακόμα υφίστανται, ενίοτε ακόμα και στην "ευρωπαϊκή" Ελλάδα) οι γυναίκες επί κυριολεκτικά χιλιάδες χρόνια. Και γι' αυτό ενώ μπορεί να είναι αστείο όταν το λέμε για να πειραζόμαστε φιλικά μεταξύ μας, εδώ είναι για κλάματα. Όλοι ήταν (πιο) καταπιεσμένοι παλιότερα. Και οι άντρες υφίσταντο καταπίεση με το να είναι αυτοί που έπρεπε να κάνουν όλες τις δουλειές που τους έστελναν στον τάφο νωρίτερα, τις εποχές που οι δουλειές δεν ήταν γραφείο/πισί, και που πήγαιναν στον πόλεμο! Οι άντρες σε όλη την ανθρώπινη ιστορία ήταν αναλώσιμοι και "καταπιεσμένοι" να ρισκάρουν τη ζωή τους και την υγεία τους, αυτό δεν μπορείς να το αμφισβητήσεις... 2
Glikos Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Παίδες η γυναίκα είναι το 'ισχυρό' φύλο. Σέρνει καράβι. (όχι πάντα.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα