Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε όσο νάναι χτυπάει άσχημα όταν μαθαίνεις ότι η κοπέλα σου πριν από σένα είχε πάρει τους 300. Αυτό νομίζω εννοεί ο TS. Σε καμία περίπτωση δεν μιλάμε για ''μητέρες Τερέζες''. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι και η Sasha Grey. Από την άλλη ο καθένας πράττει όπως νομίζει. 

• Like 3
  • Απαντ. 378
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε όσο νάναι χτυπάει άσχημα όταν μαθαίνεις ότι η κοπέλα σου πριν από σένα είχε πάρει τους 300. Αυτό νομίζω εννοεί ο TS. Σε καμία περίπτωση δεν μιλάμε για ''μητέρες Τερέζες''. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι και η Sasha Grey. Από την άλλη ο καθένας πράττει όπως νομίζει.

Δηλαδή αν η κοπέλα είναι αβγαλτη και είναι το αρσενικό που έχει πάει τριακόσιες ποιό είναι το πρόβλημα? Το αξυριστο "γατάκι" της?

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή αν η κοπέλα είναι αβγαλτη και είναι το αρσενικό έχει πάει τριακόσιες ποιό είναι το πρόβλημα? Το αξυριστο "γατάκι" της?

Το αν έχει πάει ο άνδρας με 300 δεν είναι τόσο ''άσχημο'' όσο το να έχει πάει η γυναίκα. Καλώς ή κακώς έτσι είναι και όποιος το αρνείται είναι υποκριτής. Το γατάκι δεν είναι πρόβλημα, εξου και η αποτρίχωση. Μια ισορροπία είναι το ιδανικό για τους περισσότερους/ες. Αν μη τι άλλο κανείς δεν θέλει κάποιον/α που μαμιέται με το καλημέρα και με τον καθένα. Για σοβαρή σχέση εννοώ. 

Κάτι ακόμα, η άβγαλτη κοπέλα μόνο πρόβλημα δεν είναι. Αλλά τα σκατοπρότυπα τα σημερινά έχουν μάθει στα κοριτσάκια να μαμιούνται από το δημοτικό.

• Like 2
Δημοσ.

Το αν έχει πάει ο άνδρας με 300 δεν είναι τόσο ''άσχημο'' όσο το να έχει πάει η γυναίκα. Καλώς ή κακώς έτσι είναι και όποιος το αρνείται είναι υποκριτής. Το γατάκι δεν είναι πρόβλημα, εξου και η αποτρίχωση. Μια ισορροπία είναι το ιδανικό για τους περισσότερους/ες. Αν μη τι άλλο κανείς δεν θέλει κάποιον/α που μαμιέται με το καλημέρα και με τον καθένα. Για σοβαρή σχέση εννοώ.

Κάτι ακόμα, η άβγαλτη κοπέλα μόνο πρόβλημα δεν είναι. Αλλά τα σκατοπρότυπα τα σημερινά έχουν μάθει στα κοριτσάκια να μαμιούνται από το δημοτικό.

Καλέ σε ευρωπαϊκό φόρουμ είμαι ή σε τούρκικο? Α ρε Ερντογαν

• Like 10
Δημοσ.

Όλα είναι θέμα ηθικών αξιών και μέτρων του κάθε ατόμου,χαρακτήρα και φυσικά το πόσο καλά ξέρεις τον άλλον και τι αισθάνεσαι γι αυτόν. Προσωπικά δε βρίσκω κατακριτέα μια έντονη ερωτική ζωή ούτε για τον άντρα ούτε για τη γυναίκα και δε θα με ενδιέφερε καν να το διαγράψω, ή γενικότερα να ασχοληθώ με αυτό αν θεωρώ ότι βρήκα τον άνθρωπό μου. Φυσικά οι πραξεις μας φανερώνουν και το χαρακτήρα μας, οπότε κάποια π.χ. που ξέρει ότι ο συντρόφος της υπήρξε άπιστος ή είχε πάρα πολλές σχέσεις κατα το παρελθόν, πιθανόν να τον εμπιστεύεται λιγότερο (για να μη ξεχνάμε ότι κι οι γυναίκες έχουν παρόμοια διλήμματα). Το αν ο άνθρωπος αλλάζει είναι απο τα μεγαλύτερα ερωτήματα! Πιστεύω ότι σίγουρα ωριμάζουμε και σκεφτόμαστε αλλιώς στη διάρκεια της ζωής μας. Δεν είμαι αυτή που ήμουν 10 χρόνια πριν, έχω αναθεωρήσει πολλά πράγματα, οπότε κι αυτό αλλαγή το λες. Και δεν έχω ακόμα αποφασίσει αν πρέπει ο άλλος να ξέρει ή όχι το παρελθόν σου (που μπορεί να είναι το ακριβώς αντιθετο, δηλαδή καμία ή ελάχιστη εμπειρία, κι αυτό περίεργο το εκλαμβανουν πολλοί), από την αρχή τουλάχιστον, γιατί θα  προδιαθέσει από τη μια,αλλά θα υπάρχει ειλικρίνεια από την άλλη.

• Like 1
Δημοσ.

Καλέ σε ευρωπαϊκό φόρουμ είμαι ή σε τούρκικο? Α ρε Ερντογαν

Αν σου αρέσει εσένα (γενικά μιλάω, σε τρίτο άτομο, όχι σε σένα συγκεκριμένα) να μαμιέσαι από δω και από κει και ξαφνικά θες να ''νοικοκυρευτείς'' και δεν βρίσκεις άνδρα λόγω του αμαρτωλού παρελθόν σου μην απορείς γιατί κανείς δεν μπορεί να σε δει σοβαρά. Το ίδιο ισχύει και για τους άνδρες αλλά σε μικρότερο βαθμό. Εκτός αν ζούσες σε σπηλιά μέχρι τώρα και δεν ξέρεις πως είναι η κατάσταση.

Το σωστό είναι να ξέρει ο άνθρωπος σου το παρελθόν σου, αν μη τι άλλο ειλικρίνεια. Δεν βρίσκω απαραίτητα κακό να έχει κάποιος/α έντονη ερωτική ζωή πριν νοικοκυρευτεί, ίσα ίσα. Αρκεί να μη είναι ερωτική ζωή του στυλ πορνο στάρ. Κατ εμέ θα με ξενέρωνε τέτοια γυναίκα, ανάλογα και την γυναίκα από την άλλη. Πόσο πολύ έχει ωριμάσει/αλλάξει. Γούστα είναι αυτά. Αλλά είναι δύσκολο να χτιστεί εμπιστοσύνη αν ο άλλος/η πριν απο σένα είχε πάρει ολόκληρα στρατόπεδα. Όχι ακατόρθωτο όμως.

• Like 2
Δημοσ.

Αν σου αρέσει εσένα (γενικά μιλάω, σε τρίτο άτομο, όχι σε σένα συγκεκριμένα) να μαμιέσαι από δω και από κει και ξαφνικά θες να ''νοικοκυρευτείς'' και δεν βρίσκεις άνδρα λόγω του αμαρτωλού παρελθόν σου μην απορείς γιατί κανείς δεν μπορεί να σε δει σοβαρά. Το ίδιο ισχύει και για τους άνδρες αλλά σε μικρότερο βαθμό. Εκτός αν ζούσες σε σπηλιά μέχρι τώρα και δεν ξέρεις πως είναι η κατάσταση.

Το σωστό είναι να ξέρει ο άνθρωπος σου το παρελθόν σου, αν μη τι άλλο ειλικρίνεια. Δεν βρίσκω απαραίτητα κακό να έχει κάποιος/α έντονη ερωτική ζωή πριν νοικοκυρευτεί, ίσα ίσα. Αρκεί να μη είναι ερωτική ζωή του στυλ πορνο στάρ. Κατ εμέ θα με ξενέρωνε τέτοια γυναίκα, ανάλογα και την γυναίκα από την άλλη. Πόσο πολύ έχει ωριμάσει/αλλάξει. Γούστα είναι αυτά. Αλλά είναι δύσκολο να χτιστεί εμπιστοσύνη αν ο άλλος/η πριν απο σένα είχε πάρει ολόκληρα στρατόπεδα. Όχι ακατόρθωτο όμως.

Και γιατί να μην έχετε έντονη ερωτική ζωή και αφού παντρευτείτε? Θα σε χαλαγε να είχες μία σύζυγο με master στο κρεβάτι αντί να την κανεις τάρανδο πηγαίνοντας με άλλες λόγω βαρεμαρας?

• Like 1
Δημοσ.

Ον τοπικ, να διαγραφεί όχι, με την καμία. Το να μάθεις από τυχόν λάθη όμως και να ωριμάσεις, να αλλάξεις προς το καλύτερο ναι. Αυτό γίνεται και το επικροτώ. Θεωρώ είναι εφικτό. Το σημαντικό στην τελική είναι να βρεις τον σωστό άνθρωπο άσχετα τι έχει κάνει και με πόσους έχει πάει, αρκεί να υπάρχει εμπιστοσύνη (εν καιρό), ειλικρίνια και θέληση από τους 2 να προσπαθήσουν για το καλύτερο.

Και γιατί να μην έχετε έντονη ερωτική ζωή και αφού παντρευτείτε? Θα σε χαλαγε να είχες μία σύζυγο με master στο κρεβάτι αντί να την κανεις τάρανδο πηγαίνοντας με άλλες λόγω βαρεμαρας?

Και πάλι, ανάλογα το άτομο. Η εμπειρία μαθαίνεται εν καιρό. Αλλά για το μαστερ δεν χρειάζεται να πάρεις στρατόπεδα. Σαφώς η εμπειρία είναι μεγάλο ατού και από τα δυο φύλα, αλλά εγώ μιλάω κυρίως για τις υπερβολές. Πχ δεν θα παντρευόμουν ποτέ ''καλόγρια'' αλλά ούτε και πορνο σταρ. 

• Like 1
Δημοσ.

στην όλη φάση θα με ενοχλούσε λίγο που μου έκρυψε πράγματα. απο εκεί και πέρα δεν θα με ενοχλούσε αν είχε πάρει τα πάντα και παρτουζόνοταν κάποτε. ίσα ίσα θέλω κοπέλες έμπειρες με βοηθά να εκφράζομαι και να νοιώθω σιγουριά. στο κάτω κάτω και εγώ άγιος δεν είμαι, αλλά αυτά που κάνει κανείς στα 15-20 στις σχέσεις δεν μπορεί να καθορίσει το τι άνθρωπος είναι.

Δημοσ.

Trust issues? xD Σε μια επιτυχημένη σχέση είναι αναγκαία η εμπιστοσύνη και η ειλικρίνια.

στην όλη φάση θα με ενοχλούσε λίγο που μου έκρυψε πράγματα. απο εκεί και πέρα δεν θα με ενοχλούσε αν είχε πάρει τα πάντα και παρτουζόνοταν κάποτε. ίσα ίσα θέλω κοπέλες έμπειρες με βοηθά να εκφράζομαι και να νοιώθω σιγουριά. στο κάτω κάτω και εγώ άγιος δεν είμαι, αλλά αυτά που κάνει κανείς στα 15-20 στις σχέσεις δεν μπορεί να καθορίσει το τι άνθρωπος είναι.

Άγιος κανείς δεν είναι. Αλλά δεν θα σε ενοχλούσε ότι η κοπέλα με την οποία έχεις σοβαρή σχέση έδινε το γατάκι της στο παρελθόν ακόμα και για ένα πιάτο φακές?

Δημοσ.

δεν είναι trust issues αλλά σιγα να μην κάθομαι να λέω στη σχέση μου την κάθε μαλακία

δε νομίζω καν οτι θα θελε να κάθεται και να ακουει

σιγα μην κάθομαι να του πω, για έναν που φιλησα μια φορά και έναν άλλον που γνώρισα σε ένα μπαρ και έναν άλλον που κάναμε σεξ και δεν ξερω γω τι

μαλακίες δηλαδή

ειναι τόσο ανούσια που δεν υπάρχει πραγματικά λογος να αναφερθω καν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...