leleo Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 12 μεχρι τα 20... 24 μεχρι τα 30... και 40 απο εκει και πανω.. οχι τιποτα αλλα περασαν και 10 μερες, μην σου γινει και εμμονη.. Επιτέλους έχουμε και μια σταθερά να πιαστούμε ρε αδερφέ! Μια ακόμη απορία... Είναι boolean ή υπάρχουν διαβαθμίσεις. Εγώ πχ είμαι Χ φορές περισσότερο πόρνη ή το ίδιο πόρνη με κάποια που έχει πάει με 24? Ναι, αλλά υπάρχει ένα πρακτικό ζήτημα ότι άμα βάλουν έναν straight άντρα σε μαγαζί με γυναικεία εσώρουχα πιθανότατα πολλές πελάτισσες θα νιώθουν πολύ άβολα. Το έχω συζητήσει και με κοπέλες αυτό και το βρίσκουν πολύ άβολο. Δεν είναι εξίσου φασιστικό να υποχρεώσεις έναν επιχειρηματία να προσλάβει κάποιον που δε θέλει για πολύ πρακτικούς λόγους; Νιώθω ότι βρίσκομαι inside an infinite loop. Και σου ξαναλέω ότι έτσι αναπαράγεται το πρόβλημα . Το ζήτημα είναι πολύ βαθύτο 1ον μια γυναίκα πρέπει να καταλάβει ότι δεν θα πρέπει να νιώθει άβολα και να ντρέπεται για την αγορά εσωρούχων 2ον να είναι αυτονόητο ότι με την παραμικρή παρενόχληση ο τύπος θα τιμωρηθεί. Έτσι και οι πελάτισσες θα νιώθουν άνετα και δεν θα υπάρχει ο προαναφερθής σεξισμός. Καταλαβαίνω ότι είναι ένα καλό workaround η πρόσληψη γυναίκας (πιθανότατα νέας και εμφανίσιμης) για να μη νιώθουν οι πελάτισσες άβολα, αλλά το challenging και σωστό είναι να ξεπεραστούν διακρίσεις και στερεότυπα του παρελθόντος. 1
Donalhioy Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 ξεπεραστούν διακρίσεις και στερεότυπα του παρελθόντος. .αυτα καινουργια κουστουμια ειναι... στο παρελθον οι ανθρωποι ειχαν δουλεια και κατι να ασχολουνται.. δεν το επαιζαν φιλοσοφοι στο ιντερνετ...
groot Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 12 μεχρι τα 20... 24 μεχρι τα 30... και 40 απο εκει και πανω.. οχι τιποτα αλλα περασαν και 10 μερες, μην σου γινει και εμμονη.. Thnx για το info! Μόνο που λίγο όχι έμπιστο... γιατί το thread φτιάχτηκε πριν 9 ημέρες. Οπότε το "όχι τίποτα αλλά πέρασαν και 10 μέρες" είναι είτε επειδή υπερβάλεις (άρα το ίδιο μπορεί να συμβαίνει με τα νούμερα που έδωσες) είτε επειδή δεν ξέρεις να μετράς (άρα το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και με τα νούμερα που έδωσες). Nevertheless, είναι μία αρχή Επιτέλους έχουμε και μια σταθερά να πιαστούμε ρε αδερφέ! Μια ακόμη απορία... Είναι boolean ή υπάρχουν διαβαθμίσεις. Εγώ πχ είμαι Χ φορές περισσότερο πόρνη ή το ίδιο πόρνη με κάποια που έχει πάει με 24? Μάλλον είναι binary κατάσταση... αλλά πολύ θα ήθελα να ακούσω απαντήσεις επ' αυτού! Ή το "παρ' ολίγο πόρνη" πιάνεται; Π.χ. 11 μέχρι τα 20.
SlickNick Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Νιώθω ότι βρίσκομαι inside an infinite loop. Και σου ξαναλέω ότι έτσι αναπαράγεται το πρόβλημα . Το ζήτημα είναι πολύ βαθύτο 1ον μια γυναίκα πρέπει να καταλάβει ότι δεν θα πρέπει να νιώθει άβολα και να ντρέπεται για την αγορά εσωρούχων 2ον να είναι αυτονόητο ότι με την παραμικρή παρενόχληση ο τύπος θα τιμωρηθεί. Έτσι και οι πελάτισσες θα νιώθουν άνετα και δεν θα υπάρχει ο προαναφερθής σεξισμός. Καταλαβαίνω ότι είναι ένα καλό workaround η πρόσληψη γυναίκας (πιθανότατα νέας και εμφανίσιμης) για να μη νιώθουν οι πελάτισσες άβολα, αλλά το challenging και σωστό είναι να ξεπεραστούν διακρίσεις και στερεότυπα του παρελθόντος. Κατάλαβα τι λες. Απλά πιστεύω ότι είναι επικίνδυνη η λογική του φτιάχνω νόμους για να υποχρεώσω τους επιχειρηματίες, αγνοώντας παντελώς πρακτικά προβλήματα που μπορεί να έχουν, να λειτουργούν με βάση την ιδεολογία μου για έναν τέλειο κόσμο. Άμα η επιχείρηση παθαίνει ζημιά όταν ένα υψηλόβαθμο μέλος της φεύγει για μία μεγάλη περίοδο αυτό είναι ένα πρακτικό ζήτημα. 1
Glikos Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Leleo Από δω το πας από κει το πας τελικά στους Σουηδούς άνδρες κατέληξες. (Χούμορ κάνω χούμορ). Θα μπορούσα και εγώ να λέω για της Ελληνίδες γυναίκες ή τους άνδρες αλλά δεν υπάρχει λόγος να βγούμε τόσο οφ τόπικ. Είναι και θέμα γούστου. Προφανώς αυτό με την εκδίκηση που είπα το πήρες κυριολεκτικά. Πάντως πολλά 'ιδεώδη' που αναφέρεις περί στιγματισμού και ισότητας πχ έχουν θέση σε μια ουτοπική κοινωνία, σωστά μεν (εν μέρη) αλλά ουτοπικά. Για τον στιγματισμό, ένα παράδειγμα. Πες ότι κάποιος/α που κάνει βίζιτες και το δίνει για ένα πιάτο φακές, επειδή της αρέσει πάρα πολύ το σεξ πχ και παράλληλα θέλει να βγάλει και φράγκα, στιγματιστεί σαν τάνα κλπ. Δεν είναι τόσο άδικο ούτε πρωτοφανές, εξάλλου ας μάθει ο καθένας να ζει με τις επιλογές του και τον τρόπο ζωής του με όποιες συνέπειες υπάρχουν. Και υπάρχει και κάποια που απλά αλλάζει συχνά συντρόφους , χωρίς λεφτά , απλά επειδή της αρέσει το σεξ. Δεν είναι το ίδιο η μια με την άλλη , ούτε το 'μου αρέσει το σεξ' έχει το ίδιο νόημα από άνθρωπο σε άνθρωπο. Σχετικά με την ισότητα θα συμφωνήσω με τα περισσότερα που ανέφερες απλά σε κάποιες δουλειές/καταστάσεις, χρειάζονται άνδρες, πχ στον στρατό,για ευνόητους λόγους. Προσωπικά κατακρίνω τον φανατισμό στους ανθρώπους, είτε είναι κάποιος φεμινιστής είτε της εκκλησίας είτε κοκ. Επιλέγουμε πως θα ζήσουμε και τι επιλογές θα κάνουμε (το κατά δύναμην τουλάχιστον) αλλά καλό είναι να είμαστε έτοιμοι να υποστούμε τις όποιες συνέπειες/κριτικές της σημερινής κοινωνίας. Στο ξαναλέω δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο. Ούτε ζούμε σε ιδανική κοινωνία, αν μη τι άλλο η ανθρώπινη φύση έχει δείξει τον (κακό) χαρακτήρα της. 1
Irene.j Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 τελικά τον αριθμό που μετά από αυτόν μία γυναίκα γίνεται τ*ούλα, π**τανα και όλα τα άλλα, τον μάθαμε; Ειναι ο αριθμος εκεινος με τον οποιο μια μοναδα δεν αντεχει να συγκριθει...ειτε 3 ειτε 53! 1
christopher0016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Νομιζω ο αριθμος δεν εχει να κανει με την π@τανια της αλλης Για μενα χειροτερη ειναι αυτη που την π@@τανια την εχει μεσα της αυτο πιστευω εχει να κανει με τη γυναικα και οχι τον αριθμο. 3
Glikos Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Νομιζω ο αριθμος δεν εχει να κανει με την π@τανια της αλλης Για μενα χειροτερη ειναι αυτη που την π@@τανια την εχει μεσα της αυτο πιστευω εχει να κανει με τη γυναικα και οχι τον αριθμο. Η Lisa Sparks θα διαφωνούσε.
leleo Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Leleo Από δω το πας από κει το πας τελικά στους Σουηδούς άνδρες κατέληξες. (Χούμορ κάνω χούμορ). Θα μπορούσα και εγώ να λέω για της Ελληνίδες γυναίκες ή τους άνδρες αλλά δεν υπάρχει λόγος να βγούμε τόσο οφ τόπικ. Είναι και θέμα γούστου. Προφανώς αυτό με την εκδίκηση που είπα το πήρες κυριολεκτικά. Πάντως πολλά 'ιδεώδη' που αναφέρεις περί στιγματισμού και ισότητας πχ έχουν θέση σε μια ουτοπική κοινωνία, σωστά μεν (εν μέρη) αλλά ουτοπικά. Για τον στιγματισμό, ένα παράδειγμα. Πες ότι κάποιος/α που κάνει βίζιτες και το δίνει για ένα πιάτο φακές, επειδή της αρέσει πάρα πολύ το σεξ πχ και παράλληλα θέλει να βγάλει και φράγκα, στιγματιστεί σαν τάνα κλπ. Δεν είναι τόσο άδικο ούτε πρωτοφανές, εξάλλου ας μάθει ο καθένας να ζει με τις επιλογές του και τον τρόπο ζωής του με όποιες συνέπειες υπάρχουν. Και υπάρχει και κάποια που απλά αλλάζει συχνά συντρόφους , χωρίς λεφτά , απλά επειδή της αρέσει το σεξ. Δεν είναι το ίδιο η μια με την άλλη , ούτε το 'μου αρέσει το σεξ' έχει το ίδιο νόημα από άνθρωπο σε άνθρωπο. Σχετικά με την ισότητα θα συμφωνήσω με τα περισσότερα που ανέφερες απλά σε κάποιες δουλειές/καταστάσεις, χρειάζονται άνδρες, πχ στον στρατό,για ευνόητους λόγους. Προσωπικά κατακρίνω τον φανατισμό στους ανθρώπους, είτε είναι κάποιος φεμινιστής είτε της εκκλησίας είτε κοκ. Επιλέγουμε πως θα ζήσουμε και τι επιλογές θα κάνουμε (το κατά δύναμην τουλάχιστον) αλλά καλό είναι να είμαστε έτοιμοι να υποστούμε τις όποιες συνέπειες/κριτικές της σημερινής κοινωνίας. Στο ξαναλέω δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο. Ούτε ζούμε σε ιδανική κοινωνία, αν μη τι άλλο η ανθρώπινη φύση έχει δείξει τον (κακό) χαρακτήρα της. Τι ακριβώς σου φαίνεται ουτοπικό; Μίνι μαθηματάκι για το πως εξελίσονται οι κοινωνίες και για το πως φτάσαμε ως σήμερα. Αυτό που χθες ήταν ουτοπικό σήμερα είναι mainstream ή και αυτονόητο, κι αυτό χάρη σε ανθρώπους που αρνούνται να ακολουθήσουν τις νόρμες της εκάστοτε εποχής. Πχ κάποτε ουτοπικό ήταν να μην υπάρχουν σκλάβοι (ας μείνουμε στην παραδοσιακή ερμηνεία της λέξης σκλάβος) ή ουτοπικό ήταν να ψηφίζουν οι γυναίκες ή να παντρεύονται οι ομοφυλόφιλοι. Άμα όλοι είχαν αυτοί την λογική οι συντηρητικοί σήμερα δεν θα είχαν τίποτα να συντηρήσουν μιας και δεν θα υπήρχε ποτέ καμμία πρόοδος. Και όχι μάλλον δεν συμφωνεις στα περισσότερα που λέω. Με όσα λες απλά νομιμοποιείς τις υπάρχουσες διακρίσεις δικαιολογώντας αυτον που στιγματίζει και όχι αυτόν που στιγματίζεται. Τέλος η βασική διαφορά μας είναι ότι εσύ το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι για κάποια που πουλάει το κορμί της "για ένα πιάτο φακές" είναι η πουτανιά της, εγώ αυτό που σκέφτομαι είναι τι οδήγησε αυτό το άτομο σε αυτό το σημείο, τι φταίει που σε αυτό τον κόσμο υπάρχει τόση αδικία και μισανθρωπιά, τι μπορεί να γίνει για να βοηθηθούν αυτοί οι άνθρωποι. Ακόμη αναγνωρίζεις μεν οτι δύο κοπέλες που κάνουν σεξ η μία επί χρήμασι και η άλλη για την πάρτυ της είναι διαφορετικές, αλλά και τις δύο τις στιγματίζεις. Και σου ξαναλέω, από την στιγμή που δεν επηρεάζει τη ζωή σου, το χεις σκεφτεί ότι δεν σου πέφτει λόγος για το τι θα κάνει ο καθένας με τον κορμί του; Να μην κρίνουμε κανέναν για το τι θα κάνει με το σώμα του το έχει σκεφτεί κανείς; Think about it. Δεν τις γουστάρεις για γκόμενες; Με γεια σου με χαρά σου, ούτε αυτές θα σε γούσταραν. Όπως πχ εγώ μπορεί να μην γουστάρω τους αυτούς που έχουν σκουλαρίκι στο αυτί ξέρω γω. Άλλο αυτό, κι άλλο να τους στιγματίζω. Ohh, I have news for you. Γυναίκες υπάρχουν και στον στρατό και στην πυροσβεστική και στην αεροπορία και τα καταφέρνουν μια χαρά. Και όσο περνάν τα χρόνια, γίνονται και περισσότερες. Νομιζω ο αριθμος δεν εχει να κανει με την π@τανια της αλλης Για μενα χειροτερη ειναι αυτη που την π@@τανια την εχει μεσα της αυτο πιστευω εχει να κανει με τη γυναικα και οχι τον αριθμο. Define πουτανιά. Η εναλλακτικά, what's the boy word for a slut? Μάλλον είναι binary κατάσταση... αλλά πολύ θα ήθελα να ακούσω απαντήσεις επ' αυτού! Ή το "παρ' ολίγο πόρνη" πιάνεται; Π.χ. 11 μέχρι τα 20. Βγάλτε ένα σωστό μαθηματικό μοντέλο που να βγάζει το επιθυμητό output. Πχ μπορεί μια κοπέλα στα 29 της να έχει πάει με 25 (κι επίσημα τσουλί) και στα 31 της να έχει κολλήσει ακόμη στους 25. Από την στιγμή που είναι πάνω από 30 κι έχει λιγότερους από 40 αυτό την βάζει στο state "πουτάνα" για ένα χρόνο, μετά όμως επανέρχεται στο state "σοβαρή κοπέλα". Μισές δουλειές κάνετε. Όχι τίποτα άλλο, είναι και οι ίδιοι που σου λένε ότι μόνο οι άντρες είναι καλοί στα STEM fields. 5
ADHD Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Μεχρι τα 25-30 θα ελεγα 4 το πολυ για να μιλήσουμε με αριθμους, αλλιως δεν μου κανει..
gnsX Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Έτσι. Κι εγώ είχα γνωρίσει μία που είχε πάει μόνο με 4,ταυτόχρονα,για κανα 2 χρόνια σερί,μέρα παρα μέρα 1
ADHD Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Ε αυτο εννοούσα και εγω βρε, ειμαι προοδευτικός θα αλλαξω την κοινωνια, τι με περάσατε..
bedazzled Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Βασικά ό,τι αριθμό και να πει, δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος αν λέει αλήθεια, οπότε δεν ρωτάς και τέλος... το αυτό και για άντρες και για γυναίκες. Επίσης, ποιός σας είπε ότι ακόμα κι αν μια γυναίκα έχει πάρει τα φύλλα και τα δέντρα, μετά δεν θα μπορεί να βρει γαμπρό; Δηλαδή η Jenna Jameson πως δεν δυσκολεύτηκε να παντρευτεί;
mclein Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 το πρόβλημα είναι πως οσο κι αν αδιαφορεί ο άνδρας ή η γυναίκα για το παρελθόν του συντρόφου... ...ο σύντροφος που "περπατούσε" είναι αυτός που έχει το "κόμπλεξ" της "σοβαρής σχέσης" και πάντα σε καβγά ή ένταση... όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται...!!!!
Glikos Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Leleo Υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να βγάλει κάποια το ψωμί της, απλά οι περισσότερες καταφεύγουν στην βίζιτα γιατί είναι πιο εύκολο και πιο κερδοφόρο. Οι περιπτώσεις να μην έχει μια μάνα να θρέψει το παιδί της και να καταφύγει εκεί είναι ελάχιστες σε σύγκριση με αυτές που το κάνουν αν και έχουν και άλλες επιλογές για δουλειά. Στον βωμό του χρήματος δεν υπάρχει ηθική. Ας κάνουν ότι θέλουν δεν θα τους το απαγορεύω, ούτε υπονόησα κάτι τέτοιο. Αλλά όπως είπα κάθε επιλογή που κάνουμε έχει συνέπειες, καλές / κακές.Η κοινωνία σήμερα δεν είναι ουτοπία ούτε όλα είναι ρόδινα, δεν υπάρχει ο όρος 'ιδανικός κόσμος'. Και αν μη τι άλλο περισσότερα σκατά έχει παρά καλά. Με ότι αυτό συνεπάγεται. Μην μου συγκρίνεις το σκουλαρίκι στο αυτί με κάτι τέτοιο, είναι άτοπο. Δεν είπα ότι δεν τις θέλω για γκόμενες, αν διάβαζες όλο το νήμα θα το έβλεπες, απλά για τα δικά μου γούστα δεν θα έβλεπα σοβαρά μια τέτοια κοπέλα. Έχω γνωρίσει αρκετές τέτοιες, οπότε μιλάω εκ πείρας (καψούρα και από την μεριά των 2 μας. Και περάσαμε και σούπερ). Από την άλλη, αν όντως άλλαζε/ωρίμαζε μια τέτοια κοπέλα και ήθελε κάτι σοβαρό και υπήρχαν προοπτικές για κάτι τέτοιο πολύ ευχαρίστως, επίσης το είχα αναφέρει. Το μοτίβο όμως δύσκολα αλλάζει. Όχι όμως ότι δεν μπορεί να αλλάξει. Όταν είπα για στρατό εννοούσα σε combat face to face situation. Εκεί αν νομίζεις ότι μια γυναίκα θα τα καταφέρει καλύτερα από έναν άνδρα τότε γελιέσαι. Και όχι δεν είμαι στρατόκαυλος, ούτε καν. Μιλάς για κριτική αλλά με κρίνεις και με χαρακτηρίζεις (έμμεσα στην καλύτερη) συντηρητικό. Χωρίς να με ξέρεις. Οπότε και στην τελική κουβέντα κάνουμε, δεν χρειάζεται να το παίρνεις προσωπικά, εξάλλου δεν γνωριζόμαστε. Είμαι της άποψης ποτέ μην λες ποτέ. Σε όλα. Σου προτείνω να διαβάσεις σχετικά με την σεξουαλική συμπεριφορά των 2 φύλων, είναι αρκετά ενδιαφέρον άρθρα/έρευνες. Φιλικά πάντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα