Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να βγάλει κάποια το ψωμί της, απλά οι περισσότερες καταφεύγουν στην βίζιτα γιατί είναι πιο εύκολο και πιο κερδοφόρο. Οι περιπτώσεις να μην έχει μια μάνα να θρέψει το παιδί της και να καταφύγει εκεί είναι ελάχιστες σε σύγκριση με αυτές που το κάνουν αν και έχουν και άλλες επιλογές για δουλειά. Στον βωμό του χρήματος δεν υπάρχει ηθική. Ας κάνουν ότι θέλουν δεν θα τους το απαγορεύω, ούτε υπονόησα κάτι τέτοιο. Αλλά όπως είπα κάθε επιλογή που κάνουμε έχει συνέπειες, καλές / κακές.Η κοινωνία σήμερα δεν είναι ουτοπία ούτε όλα είναι ρόδινα, δεν υπάρχει ο όρος 'ιδανικός κόσμος'. Και αν μη τι άλλο περισσότερα σκατά έχει παρά καλά. Με ότι αυτό συνεπάγεται. Μην μου συγκρίνεις το σκουλαρίκι στο αυτί με κάτι τέτοιο, είναι άτοπο. Δεν είπα ότι δεν τις θέλω για γκόμενες, αν διάβαζες όλο το νήμα θα το έβλεπες, απλά για τα δικά μου γούστα δεν θα έβλεπα σοβαρά μια τέτοια κοπέλα. Έχω γνωρίσει αρκετές τέτοιες, οπότε μιλάω εκ πείρας (καψούρα και από την μεριά των 2 μας. Και περάσαμε και σούπερ). Από την άλλη, αν όντως άλλαζε/ωρίμαζε μια τέτοια κοπέλα και ήθελε κάτι σοβαρό και υπήρχαν προοπτικές για κάτι τέτοιο πολύ ευχαρίστως, επίσης το είχα αναφέρει.

Μετα απο τοσες σελιδες και θρεντ που περιφερεις τον πληγωμενο εγωισμο σου κι επαναλαμβανεσαι, εδραιώνονται σοβαρές υποψίες οτι οτι εχεις παει με γυναικες μονο επι πληρωμη, και τους κρατας και κακία που δεν σε.... ερωτευτηκαν.
  • Απαντ. 378
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετα απο τοσες σελιδες και θρεντ που περιφερεις τον πληγωμενο εγωισμο σου κι επαναλαμβανεσαι, εδραιώνονται σοβαρές υποψίες οτι οτι εχεις παει με γυναικες μονο επι πληρωμη, και τους κρατας και κακία που δεν σε.... ερωτευτηκαν.

Αν μου πεις και τον καφέ σε παραδέχομαι. Διότι e-διάγνωση σκέτη δεν λέει.

Δημοσ.

όχι ρε φιλε δεν διαγράφεται το παρελθόν... ειναι το κεφάλαιο του καθένα και ανηκει μόνο σ'αυτόν...

για να απαντήσω όμως στο ερώτημα του παπια, αν ο άλλος ειναι σκατοχαρακτήρας και άτιμος όχι δεν αλλάζει. Δεν ειναι παρελθον.. ειναι χαρακτήρας

κι αυτό που λένε πρέπει να τα πεις όλα στο δικό σου ή στον άντρα σου και δεν ξέρω γω σε ποιον ειναι μαλακίες

@@ πρέπει αν πω.

Όλα όσα έχω ζήσει είναι δικά μου και μονο δικά μου, δεν αφορουν κανέναν απολύτως

ο άντρας μου θα με κρίνει απο τον χαρακτήρα μου κι αυτός φαίνεται καθημερινά απο τις πραξεις μου και απο τη συμπεριφορά μου απεναντι του. Και αυτό αρκεί για να γνωρίζει με ποια έχει να κάνει.

Δεν έχω κάτι να κρύψω, αλλά τις αναμνήσεις και εμπειρίες μου δεν τις έχω για έκθεση στα μάτια κανενός.

Συχνά μου λένε.. "εισαι κλειστή... εισαι κλειστή"

ποιος εγώ;

Ανοιχτό βιβλίο είμαι, αλλά οι άνθρωποι δεν ικανοποιούνται αν δεν ακούσουν κάτι που να σε ξεμπροστιάσει. Θέλουν να σε ακούν να γκρινιάζεις για ένα σωρό προβλήματα, να κλαίγεσαι, και να μιζεριάζεις.

• Like 2
Δημοσ.

Αν υπάρχει ίσως ένα πράγμα πιο εκνευριστικό από τον ρατσισμό είναι ο απάλευτος φασιστικός οδοστρωτήρας του political correctness όπου όλοι οι άνθρωποι εξισώνονται και τσουβαλιάζονται ως 100% όμοιοι σε μια άμορφη μάζα.

Επίσης κλασικα ΟΛΟΙ-ΟΛΕΣ εδώ μέσα στο insomnia δηλώνουν πηδήκουλες, λεφτάδες, nerds, alpha males ή γυναικάρες, επιστήμονες, φιλόσοφοι, πυρηνικοί φυσικοί και αστροναύτες ταυτόχρονα για να ενισχύσουν την άποψή τους.

Μάλλον οι κάγκουρες-μπρατσαράδες και οι χαζογκόμενες ειναι όλοι παρθένοι/-ες στην Ελλάδα και οι φιλοσοφημένοι/-ες πηδάνε αβέρτα.

Δηλαδή καμία σχέση με αυτά που βλέπουμε την πραγματική ζωή  :rolleyes:

• Like 2
Δημοσ.

Kανένας δε είναι υποχρεωμένος να δώσει αναφορά για το παρελθόν του αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως είναι πως όταν μια κοπέλα δεν έχει πάει με πολλούς και τη ρωτήσεις θα σου πει είτε το νούμερο είτε το ''λιγότεροι από τα δάχτυλα ενός χεριού'' ενώ μια που έχει πάει με πολλούς θα δώσει την απάντηση ''δεν έχω πάει με πολλούς'' και θα συνεχίσει με διπλωματικές απαντήσει για να αποφύγει τον ακριβή αριθμό και στην τελική αν δε μπορέσει θα πει ψέμματα.

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως η περίφανη για τον εαυτό της κοπέλα που συνήθως είχε λίγες σχέσεις θα απαντήσει ευθέως ενώ κάποια που τους άλλαζε σαν τα πουκάμισα θα ζοριστεί λιγάκι...

Δημοσ.

εγώ ξέρω εκ των πραγμάτων ότι άτομο που περιφερεται εδω μέσα και μιλάει για γκομενες έχει πάει μόνο με μία

Kανένας δε είναι υποχρεωμένος να δώσει αναφορά για το παρελθόν του αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως είναι πως όταν μια κοπέλα δεν έχει πάει με πολλούς και τη ρωτήσεις θα σου πει είτε το νούμερο είτε το ''λιγότεροι από τα δάχτυλα ενός χεριού'' ενώ μια που έχει πάει με πολλούς θα δώσει την απάντηση ''δεν έχω πάει με πολλούς'' και θα συνεχίσει με διπλωματικές απαντήσει για να αποφύγει τον ακριβή αριθμό και στην τελική αν δε μπορέσει θα πει ψέμματα.

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως η περίφανη για τον εαυτό της κοπέλα που συνήθως είχε λίγες σχέσεις θα απαντήσει ευθέως ενώ κάποια που τους άλλαζε σαν τα πουκάμισα θα ζοριστεί λιγάκι...

δε θα μπορέσει γιατί ο άλλος θα της κάνει βασανιστήρια ας πούμε;

τι πάει να πει δε θα μπορέσει.

Εμένα έτσι και με ρωτήσεις άντε πάει στο διάολο για μια μαλακία που θα κάνεις δεν έγινε και τιποτα, αν όμως μετά που σου έχω πει οτι δε σε αφορά, επιμένεις, σημαίνει οτι είσαι βλήμα και σε βλέπω πλέον με άλλο  μάτι.

Δεν έχει να κάνει οτι ζορίζομαι ή ντρέπομαι ή οτιδήποτε, αλλά ειναι οτι είναι καθαρά προσωπικά και το θεωρώ μεγάλη αγένεια να το ρωτάς.

Όπως για παράδειγμα, πόσα χρήματα έχεις στο λογαριασμό σου. Όσα θέλω ρε φίλε; λογαριασμό θα σου δώσω;

Και βασικά πάνο λες μαλακίες διότι τι θα πει ζορίστηκε και είπε ψέματα

Ότι θέλω εγώ σου λέω.

Σου λέω 3 σου λεω 4 σου λεώ 10.

γιατι να ζοριστώ; και καλά νομίζεις οτι θα έχω ενοχές που σου ειπα ψέματα. Στα παπάρια μου. Απλα δε σε αφορά τέρμα

Στην τελική αυτή η ερώτηση ειναι εντελως σαχλή αλλά μόνο οι αγάμητοι δεν το καταλαβαίνουν.

Και αν θέλετε την ειλικρινή μου απάντηση δεν μπορώ καν να την απαντήσω γιατί δεν ξέρω

και δεν ξέρω γιατί εχουν περάσει πολλά χρόνια απο τότε που ξεκινησα να κάνω σχέσεις και κάποια πράγματα δεν τα θυμάμαι.

Γιατί φαντάζομαι ότι οταν ο άλλος λέει αν πηγες με καποιον δεν εννοεί μονο το intercourse, εννοεί και το φιλί και την αγκαλιά και το χούφτωμα.

Ε λοιπόν δε θυμάμαι ρε παιδιά. Που να θυμάμαι τι έκανα στα 17 μου; Κάποια πράγματα δεν το σκέφτομαι ακομα και άρα τα έχω ξεχάσει.

Άρα οχι, ακομα και να ήθελα να απαντήσω ένα συγκεκριμένο αριθμό δε θα μπορούσα γιατί δε θυμάμαι.

Αυτή ειναι η απάντηση.

Πράγματα που έγιναν 8-10 χρόνια πριν δεν ασχολουμαι και δεν τα θυμάμαι.

Στη σχέση μου και στον άντρα μου θα τύχει το πιο πιθανό να αναφέρω πράγματα που είχαν διάρκεια στο χρόνο. Κάποιες, ας το πουμε σοβαρές σχέσεις, τα υπόλοιπα είναι απλα μαλακίες. Γιατί να κάτσω να του γεμίζω το μυαλό με μαλακίες;

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι κρίνετε με πόσους έχει πάει κάποιος/κάποια. Αν είναι ειλικρινής όσον αφορά τις προθέσεις με τις οποίες μπαίνει σε μια σχέση δεν νομίζω ότι πέφτει σε κάποιον άλλον λόγος εκτός από τον ιδιο/ιδια.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έτσι όπως το καταλαβαίνω είναι ότι οι πολλοι άντρες είχαν κάποτε φιλήσει μια γκόμενα κι έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε και κάθονται ακόμα και σκέφτονται αυτή τη γκόμενα κι εκείνη τη μέρα και τι καλά που ήταν...

Μαβλακίες δηλαδή. Μιζέριες

και νομιζουν έτσι οτι έχουν κάθε δικαίωμα να ρωτήσουν την κοπέλα τους για τον ένα ή ακόμα και τους 10 διαφορετικούς άντρες που ειχε. Είναι πραγματικά αστεία ερώτηση. 

Εντάξει δε λέω υπάρχουν και κοπέλες που είχαν μια δυο σοβαρές σχεσεις στη ζωή τους και απο κει και πέρα δεν έτυχε ουτε καν το χέρι να πιάσουν σε κάποιον. Πόσο μάλλον να κάνουν φάση. Ε σ'αυτές τα πραγματα είναι πιο απλά.

Με πόσους πήγες αγάπη μου;

με δυο.

Απλά και όμορφα

δεύτερη εκδοχή...

Με πόσους πήγες αγάπη μου;

θέλεις να σου πω μονο τις σοβαρές σχεσεις; αυτους με τους οποίους ανταλλάξαμε απλα΄ένα φιλί; αυτούς που χουφτωθήκαμε; ή μήπως τους ανεκπλήρωτους αλλα δυνατούς έρωτες;

in other words.. GET REAL!

Αλλά αν σας παρηγορεί ναι αλλάζει ο άνθρωπος.

Περιστασιακά πράγματα πχ δε μου λένε τίποτα...

δεν είναι το ίδιο να είσαι 17 πάνω στην εφηβεια και στην τρέλα με το να είσαι ώριμη γυναίκα που την ενδιαφέρει η ουσιαστική και βαθιά σχέση με τον άλλον.

Αλλά για να απαντάμε στο ερώτημα. Κάποια που είναι πουτάνα στην ψυχή, το πιο πιθανο ειναι να παραμεινει πουτάνα εφόρου ζωής.

Δημοσ.

α ναι επίσης υπάρχει και ο στοματικός έρωτας. ...

έχω κι εγω ερώτηση τωρα, όταν κάνετε την ερώτηση σε μια κοπέλα "με πόσους έχει πάει"

εννοείτε και το αν εχει γίνει μόνο στοματικός έρωτας ή όχι;

κι αν ναι μετά πάμε σε άλλη ερώτηση... το χούφτωμα; πιάνεται κι αυτό;

και πόσο χούφτωμα;

αν ειναι απλα απο πάνω; πρέπει να δηλωθεί κι αυτό; ή περνάει στο τελωνείο χωρίς έλεγχο;

Δημοσ.

εγώ ξέρω εκ των πραγμάτων ότι άτομο που περιφερεται εδω μέσα και μιλάει για γκομενες έχει πάει μόνο με μία

Δώστον στεγνά, Στάβη!  :P

Σοβαρά τώρα, εσείς οι γυναίκες το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απορρίψετε όσους θεωρείτε ότι έχουν συντηρητικές αντιλήψεις... υπάρχουν ένα σωρό άντρες να επιλέξετε. Είναι ανάγκη να επιλέξετε τους μαλάκες (σύμφωνα με τα δικά σας πρότυπα); :)

Το ίδιο και για τους άντρες που τους χαλάνε γυναίκες συγκεκριμένων αντιλήψεων. Διαλέγετε τον σύντροφο που σας εκφράζει καλύτερα.

Φυσική επιλογή και έτσι δεν διαιωνίζονται οι ανεπιθύμητοι/ες... πόσο πιο απλό μπορεί να γίνει;

α ναι επίσης υπάρχει και ο στοματικός έρωτας. ...

έχω κι εγω ερώτηση τωρα, όταν κάνετε την ερώτηση σε μια κοπέλα "με πόσους έχει πάει"

εννοείτε και το αν εχει γίνει μόνο στοματικός έρωτας ή όχι;

κι αν ναι μετά πάμε σε άλλη ερώτηση... το χούφτωμα; πιάνεται κι αυτό;

και πόσο χούφτωμα;

αν ειναι απλα απο πάνω; πρέπει να δηλωθεί κι αυτό; ή περνάει στο τελωνείο χωρίς έλεγχο;

Χρειάζεται όλη αυτή η αστυνομικού τύπου ανάκριση άραγε;

Για μένα εφόσον η άλλη μου αποδείξει ότι δεν έχει παραμικρό νόσημα (το ίδιο κι εγώ φυσικά με αμοιβαίες εξετάσεις, δίκαια πράγματα), it's fine by me, ας έχει πάει και με 1000 πιο πριν...

• Like 3
Δημοσ.

Αν είσαι cuckold άνετα θα παντρευτείς τύπισσα που είχε στο παρελθόν (ίσως και στο μελλον) πολλούς ερωτικούς συντρόφους , αν έχεις αυτοσεβασμό θα την στείλεις εκεί που πρέπει.

bull-prepping intensifies in this thread

Δημοσ.

Σοβαρά τώρα, εσείς οι γυναίκες το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απορρίψετε όσους θεωρείτε ότι έχουν συντηρητικές αντιλήψεις... υπάρχουν ένα σωρό άντρες να επιλέξετε. Είναι ανάγκη να επιλέξετε τους μαλάκες (σύμφωνα με τα δικά σας πρότυπα); :)

.

i couldn't agree more!

Οσο σκεφτομαι οτι υπήρξαν στο παρελθόν ανθρωποι που προσπάθησαν να με κάνουν να αισθανθώ άβολα απλά και μονο γιατι οι ίδιοι ήταν απειρα κομπλεξικοι με το γεγονός οτι δεν ειχαν παρελθόν κι εγώ, αντί να τους διαολοστείλω, τους ανέχτηκα, νευριαζω απίστευτα!

Αν είσαι cuckold άνετα θα παντρευτείς τύπισσα που είχε στο παρελθόν (ίσως και στο μελλον) πολλούς ερωτικούς συντρόφους , αν έχεις αυτοσεβασμό θα την στείλεις εκεί που πρέπει.

bull-prepping intensifies in this thread

μη άγχεσαι τέτοιες γκόμενες εσένα δε θα γυρίσουν ούτε να σε φτύσουν

πόσο μάλλον να κάνουν σχεση μαζί σου

το πιο πιθανό ειναι να βρεις καμία που θα φοραει φούστες μέχρι τον αστράγαλο και θα θεωρεί τον στοματικό έρωτα μεγάλη αμαρτια που θα τη στείλει στην κόλαση.

Δημοσ.

ειναι ενα θεμα πανω σε διαφορετικη βαση.. γι αυτο ο καθενας λεει οτι του κατεβει

αλλο το να μην θελεις να μιλησεις για 10 20 30 πρωην γκομενους και εμπειριες.. 

λογικο.. ποιος βγαινει με την κοπελα του και αυτη να μην βαζει γλωσσα μεσα για τους πρωην

και αλλο να αποκρυπτεις σκοπιμα το παρελθον σου γιατι ντρεπεσαι φοβασαι μηυν καταλαβει τι κουμασι εισαι..

ναι.. θελω να ξερω αν αυτη που θα δωσω δακτυλιδι ειναι πρωην κρατουμενη υποπτη για δολοφονια βιζιτα τρομοκρατης ..  και μετα να κανω την κινηση απο δικια μου επιλογη..  αλλιως παρε το παρελθον σου και βρες αλλον

απλα και φιλικα...

οποιος δεν συμφωνει μαζι μας φυσικα και δεν ειναι κομπλεξικος ανασφαλης μαμακιας και ενα σωρο χαρακτηρισμους... χαλαρωστε..

βρισκεις εναν ανθρωπο

αν ξερεις οτι το παρελθον σου τον νοιαζει

ή το λες..

ή τα μαζευεις και πας αλλου..

το να τον δουλευεις ψιλο γαζι δεν ειναι λυση

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...