Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα υποτίθεται ότι με τον άνθρωπο που έχεις σοβαρή σχέση ξέρετε το παρελθόν μεταξύ σας. Σε ένα γενικό βαθμό έστω. Ξηγημένα πράγματα.

• Απαντ. 378
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εσείς οι άντρες μπορεί να νομίζετε οτι επειδή μια γυναίκα έκανε σεξ μαζί σας μπορει και να το σκέφτεται ακόμα και ότι είναι κάτι που τη στιγμάτισε και το βλέπει σαν κάτι το πολύ σπουδαίο

το πιο πιθανό είναι γι'αυτήν να είναι σα να μη συνέβη ποτέ

Κοίτα υποτίθεται ότι με τον άνθρωπο που έχεις σοβαρή σχέση ξέρετε το παρελθόν μεταξύ σας. Σε ένα γενικό βαθμό έστω. Ξηγημένα πράγματα.

εξαρτάται τι θεωρεί ο καθένας παρελθόν του

ε οχι, δε θεωρώ παρελθόν μου, έναν μαλάκα που έγινε κάτι κάποια στιγμή αλλά δεν προχώρησε το πράγμα

• Like 2
Δημοσ.

Trust issues? xD Σε μια επιτυχημένη σχέση είναι αναγκαία η εμπιστοσύνη και η ειλικρίνια.

Άγιος κανείς δεν είναι. Αλλά δεν θα σε ενοχλούσε ότι η κοπέλα με την οποία έχεις σοβαρή σχέση έδινε το γατάκι της στο παρελθόν ακόμα και για ένα πιάτο φακές?

Σε μία επιτυχημένη σχέση πεφτεις στην αγκαλιά της άλλης και ξέρεις ότι θα είναι πάντα δίπλα σου ότι και αν συμβεί. Το ότι κάποτε από πίσω περνούσαν τρένα, tgv και intercity, δεν έχει καμία σημασία. Αν κύριο πρόβλημα αποτελεί το παρελθόν της άλλης, τότε η κατάσταση χρειάζεται ψυχολόγο. Ανασφάλεια, παιδικά τραύματα και τα τοιαύτα.

• Like 2
Δημοσ.

εσείς οι άντρες μπορεί να νομίζετε οτι επειδή μια γυναίκα έκανε σεξ μαζί σας μπορει και να το σκέφτεται ακόμα και ότι είναι κάτι που τη στιγμάτισε και το βλέπει σαν κάτι το πολύ σπουδαίο

το πιο πιθανό είναι γι'αυτήν να είναι σα να μη συνέβη ποτέ

εξαρτάται τι θεωρεί ο καθένας παρελθόν του

ε οχι, δε θεωρώ παρελθόν μου, έναν μαλάκα που έγινε κάτι κάποια στιγμή αλλά δεν προχώρησε το πράγμα

There's a name for those women. :P

Αν θες να κρύψεις το παρελθόν σου είναι δικαίωμα σου, ο καθένας όπως νομίζει.

Δημοσ.

Άγιος κανείς δεν είναι. Αλλά δεν θα σε ενοχλούσε ότι η κοπέλα με την οποία έχεις σοβαρή σχέση έδινε το γατάκι της στο παρελθόν ακόμα και για ένα πιάτο φακές?

οχι.

κατα καιρούς σε περιστασιακές μου σχέσεις με κορίτσια που είχαν λίγες εμπειρίες πολλές απο αυτές ήταν σε σχέση και οι μαλάκες καμαρώνανε οπότε το μέτρο σύγκρισης για εμένα δεν είναι ο πούτσος.

• Like 1
Δημοσ.

πάντως ούτε εμένα με ενδιαφέρει και πολύ τι έκανε ο άλλος, ούτε που θέλω να μάθω, ούτε που έχω ορεξη να ακούσω

στα @@ κοινώς

επίσης, για όσους πιστεύουν οτι ειναι πιο άσχημο για μια γυναίκα να έχει πολλούς ενώ για έναν άντρα είναι σπουδαιο πράγμα, προσωπικά, δεν το βλέπω έτσι, το ίδιο μου φαίνεται είτε ειναι άντρας είτε γυναίκα.

Δε μου αρέσουν οι άνθρωποι που κάνουν σεξ απο δω κι απο κει,

και δε θα ήθελα να είμαι με κάποιον τετοιο, ούτε ημουν και ούτε θα είμαι και ποτέ

Δημοσ.

πάντως ούτε εμένα με ενδιαφέρει και πολύ τι έκανε ο άλλος, ούτε που θέλω να μάθω, ούτε που έχω ορεξη να ακούσω

στα @@ κοινώς

επίσης, για όσους πιστεύουν οτι ειναι πιο άσχημο για μια γυναίκα να έχει πολλούς ενώ για έναν άντρα είναι σπουδαιο πράγμα, προσωπικά, δεν το βλέπω έτσι, το ίδιο μου φαίνεται είτε ειναι άντρας είτε γυναίκα.

Δε μου αρέσουν οι άνθρωποι που κάνουν σεξ απο δω κι απο κει,

και δε θα ήθελα να είμαι με κάποιον τετοιο, ούτε ημουν και ούτε θα είμαι και ποτέ

Ε στα λόγια μου έρχεσαι.

οχι.

κατα καιρούς σε περιστασιακές μου σχέσεις με κορίτσια που είχαν λίγες εμπειρίες πολλές απο αυτές ήταν σε σχέση και οι μαλάκες καμαρώνανε οπότε το μέτρο σύγκρισης για εμένα δεν είναι ο πούτσος.

Για αυτές όμως είναι. Αυτό είναι το θέμα.

Δημοσ.

There's a name for those women. :P

Αν θες να κρύψεις το παρελθόν σου είναι δικαίωμα σου, ο καθένας όπως νομίζει.

ναι ε;

πουτάνες εννοείς;

ε κοίτα αν έχουν περάσει και 10 χρόνια, σιγά η άλλη μην κάθεται να σκέφτεται ακόμα τον άλλον που είχε κάνει σεξ πριν 5 και 10 χρόνια

μόνο κάτι μπακούρια το κάνουν αυτό, κάτι Losers

Δημοσ.

ναι ε;

πουτάνες εννοείς;

ε κοίτα αν έχουν περάσει και 10 χρόνια, σιγά η άλλη μην κάθεται να σκέφτεται ακόμα τον άλλον που είχε κάνει σεξ πριν 5 και 10 χρόνια

μόνο κάτι μπακούρια το κάνουν αυτό, κάτι Losers

Όχι να τον σκέφτεται, κάθε άλλο. Απλά να έχει ο σύντροφος σου μια ιδέα έστω για το παρελθόν σου. Και vice versa.

Δημοσ.

Ε στα λόγια μου έρχεσαι.

δεν έρχομαι στα λόγια σου σε καμια περίπτωση.

Πότε δεν είπα οτι είναι οκ ο άλλος να κάνει σεξ με διάφορους συντρόφους σε καθημερινη σχεδόν βαση.

Αυτό που είπα είναι ότι δεν βλέπω για πιο  λογο να αναφέρω στη σχέση μου, κάτι το οποιο συνέβη πριν χρόνια και το οποιο εμε΄να πλεον μου είναι αδιάφορο. Κάτι το οποιο, αν και μπορει να ειχε προκύψει σεξ, δεν ήταν τιποτα το ουσιαστικό τελικά

Δημοσ.

Σε μία επιτυχημένη σχέση πεφτεις στην αγκαλιά της άλλης και ξέρεις ότι θα είναι πάντα δίπλα σου ότι και αν συμβεί. Το ότι κάποτε από πίσω περνούσαν τρένα, tgv και intercity, δεν έχει καμία σημασία. Αν κύριο πρόβλημα αποτελεί το παρελθόν της άλλης, τότε η κατάσταση χρειάζεται ψυχολόγο. Ανασφάλεια, παιδικά τραύματα και τα τοιαύτα.

Ο ψυχολόγος, τα παιδικά τραύματα και οι ανασφάλεις συνήθως πάνε στα.. τρένα,tgv,intercity κλπ:P

• Like 4
Δημοσ.

Όχι να τον σκέφτεται, κάθε άλλο. Απλά να έχει ο σύντροφος σου μια ιδέα έστω για το παρελθόν σου. Και vice versa.

και σου ξαναλέω

παρελθόν μου δεν ειναι μια τοσο εφημερη σχέση..όσο ένα One night stand

παρελθόν μου ειναι οι σχέσεις που είχα και γι'αυτες μπορει να μάθει

Δημοσ.

Για αυτές όμως είναι. Αυτό είναι το θέμα.

δηλαδή το οτι δεν εχει φάει πόλους αλλα τον τρώει απο έμενα ενω εχει σχέση την κάνει λιγότερο πουτάνα ?

Δημοσ.

και σου ξαναλέω

παρελθόν μου δεν ειναι μια τοσο εφημερη σχέση..όσο ένα One night stand

παρελθόν μου ειναι οι σχέσεις που είχα και γι'αυτες μπορει να μάθει

Στο ξαναλέω στα λόγια μου έρχεσαι βρε σταβ.

δηλαδή το οτι δεν εχει φάει πόλους αλλα τον τρώει απο έμενα ενω εχει σχέση την κάνει λιγότερο πουτάνα ?

Δεν κατάλαβες τι σου είπα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...