Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 378
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο ξαναλέω στα λόγια μου έρχεσαι βρε σταβ.

Δεν κατάλαβες τι σου είπα.

αν το λόγια σου ειναι ότι ο σύντροφος σου θα  ξερει με ποιον έχει να κάνει τότε ναι λέμε το ίδιο

απλά εγώ δεν πιστεύω οτι ο άλλος θα καταλάβει τι χαρακτήρας είμαι αν του πω, την παραμικρή λεπτομέρεια και το παραμικρό φλερτ που ειχα

άλλωστε ακόμα και να ήθελα δε θα μπορούσε γιατί ούτε που τα θυμάμαι

Δημοσ.

Διότι φίλτατε, chances are, αυτή η κοπέλα που έκανε κάτι μαζί σου ενώ είχε σχέση , να το κάνει και με κάποιον τρίτο κλπ. Το ίδιο ισχύει και για έναν άνδρα. Αν θες να την παντρευτείς μεγιά σου. (με την λογική αυτη θα μπορούσες να κάνεις και σοβαρή σχέση και με πουτνα απο οίκο ανοχής, αν είσαι αγαπούλης ξέρω γω. :P)Πάντως, για να μην γίνω απόλυτος, όπως είπα και πριν θεωρώ ότι υπο κάποιες συνθήκες μπορεί να αλλάξει/ωριμάσει ενα άτομο.

• Like 1
Δημοσ.

το χαρακτήρα μου θα τον καταλάβει από άλλα πράγματα

το αν καποια ειναι παρτόλα και δεν μπορει να μείνε πιστή, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο

εκεί μιλάμε για ζώο που κοροιδευει ανθρώπους και ο άλλος άλλο ζώο που δεν παίρνει χαμπαρι τι του γινεται

Δημοσ.

αν το λόγια σου ειναι ότι ο σύντροφος σου θα  ξερει με ποιον έχει να κάνει τότε ναι λέμε το ίδιο

απλά εγώ δεν πιστεύω οτι ο άλλος δε θα καταλάβει τι χαρακτήρας είμαι αν του πω, την παραμικρή λεπτομέρεια και το παραμικρό φλερτ που ειχα

άλλωστε ακόμα και να ήθελα δε θα μπορούσε γιατί ούτε που τα θυμάμαι

Παραμικρή λεπτομέρεια όχι. Σε γενικές γραμμές. Βρε τα ίδια λέμε. (σχεδόν).

Δημοσ.

το χαρακτήρα μου θα τον καταλάβει από άλλα πράγματα

το αν καποια ειναι παρτόλα και δεν μπορει να μείνε πιστή, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο

εκεί μιλάμε για ζώο που κοροιδευει ανθρώπους και ο άλλος άλλο ζώο που δεν παίρνει χαμπαρι τι του γινεται

Ε για ζώα μιλάμε κυρίως. Προσωπικά δεν δίνω πολύ βάση στο παρελθόν της, εξάλλου την προτιμώ έμπειρη, αρκεί να μην έκανε ακρότητες του στυλ παρτι με ούζα κάθε μέρα και με διαφορετικούς, οπότε τότε όχι, αλλά σορρυ δεν θα μπορούσα ποτέ να 'επενδύσω' σε τέτοια κοπέλα.

Δημοσ.

ε ναι, αυτοί που κοροϊδεύουν τους άλλους πίσω απο την πλάτη τους είναι πολυ ζώα

αλλά ακριβως εκει είναι η ενσταστή μου στο θέμα που άνοιξε ο ts.. τι θα πει το παρελθόν της άλλης

προσωπικά, ειχα διάφορα φλερτ

αλλά δε είμαι άνθρωπος που θα κοροϊδεψει τον άλλον

οπότε για πιο λογο ο άλλος να ξέρει ποσες σχέσεις έχω κάνει και τι έχω κάνει ακριβώς;

το πιο πιθανό είναι αυτό να του δημιουργήσει λανθασμένη εντύπωση παρά σωστή

Δημοσ.

ε ναι, αυτοί που κοροϊδεύουν τους άλλους πίσω απο την πλάτη τους είναι πολυ ζώα

αλλά ακριβως εκει είναι η ενσταστή μου στο θέμα που άνοιξε ο ts.. τι θα πει το παρελθόν της άλλης

προσωπικά, ειχα διάφορα φλερτ

αλλά δε είμαι άνθρωπος που θα κοροϊδεψει τον άλλον

οπότε για πιο λογο ο άλλος να ξέρει ποσες σχέσεις έχω κάνει και τι έχω κάνει ακριβώς;

το πιο πιθανό είναι αυτό να του δημιουργήσει λανθασμένη εντύπωση παρά σωστή

Δεστο και σαν τεστ. :P

Δημοσ.

Δεστο και σαν τεστ. :P

ναι μόνο που δεν καταλαβαίνεις τι λέω..

κάποια πράγματα έχουν γινει τόσο στο παρελθον, που ούτε τα θυμάμαι ή ακόμα και να τα θυμάμαι μου φαίνονται τόσο ανούσια που ούτε κατά διάνοια δε θα κάτσω να τα επιβάλλω στο μυαλό του άλλου

για ποιο λογο να το κάνω αυτό;

αφού δεν υπάρχουν πια ούτε στο δικό μου

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά μιλάω, όχι σε σένα. Και αν μη τι άλλο δεν θυμάσαι σε γενικές γραμμές με πόσους έχεις πάει και τι έχεις κάνει?? Διότι σε αυτό αναφέρεται ο TS κυρίως με το αμαρτωλό παρελθόν. Και στο λεω πάλι δεν εννοώ να του τα πεις με το ν και με το σ. Απλά μια γενική ιδέα

Δημοσ.

εμενα η αληθεια ειναι δεν θα μου αρεσε ο συντροφος που θα ειχα μια ζωη να ειχε ενα πολυ αμαρτωλο παρελθον. κατα πασσα πιθανοτητα δε θα μπορουσα να το παραβλεψω.

Δημοσ.

τελευταία παρακολουθω τα βίντεο αυτής της κοπελίτσας

η οποια αναφέρεται σε διάφορες σχέσεις, αλλά σε καμία περίπτωση δε θα τη θεωρούσα εύκολη ή οτιδήποτε άλλο

αν έχουν περάσει 10 χρόνια τι να θυμάμαι τώρα

Δημοσ.

τελευταία παρακολουθω τα βίντεο αυτής της κοπελίτσας

η οποια αναφέρεται σε διάφορες σχέσεις, αλλά σε καμία περίπτωση δε θα τη θεωρούσα εύκολη ή οτιδήποτε άλλο

Δεν θα έλεγες εύκολη μια κοπέλα που τα είχε με έναν sugar daddy? :P

Με το ξώβυζο πάντως για να τραβήξει views δεν την λες και δύσκολη.  :P

Δημοσ.

Γενικά μιλάω, όχι σε σένα. Και αν μη τι άλλο δεν θυμάσαι σε γενικές γραμμές με πόσους έχεις πάει και τι έχεις κάνει?? Διότι σε αυτό αναφέρεται ο TS κυρίως με το αμαρτωλό παρελθόν. Και στο λεω πάλι δεν εννοώ να του τα πεις με το ν και με το σ. Απλά μια γενική ιδέα

σε γενικές γραμμές ναι θυμαμαι

σε γενικές γραμμές όμως

δεν τα είχε με τον σουγκρα νταντυ

αλλο λεει στο βιντεο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...