Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τεσπα αρκετά το αναλύσαμε το θέμα, έχεις πμ.

Βαριέμαι να δω το βίντεο θα βάλω ταινία σε λίγο.

• Απαντ. 378
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε για ζώα μιλάμε κυρίως. Προσωπικά δεν δίνω πολύ βάση στο παρελθόν της, εξάλλου την προτιμώ έμπειρη, αρκεί να μην έκανε ακρότητες του στυλ παρτι με ούζα κάθε μέρα και με διαφορετικούς, οπότε τότε όχι, αλλά σορρυ δεν θα μπορούσα ποτέ να 'επενδύσω' σε τέτοια κοπέλα.

Με τους ίδιους είναι οκ δηλαδή; :P

Συμφωνώ με αυτό που έγραψες σε ένα ποστ πιο πάνω. Το παρελθόν φυσικά δεν διαγράφεται, «ό,τι γράφει δεν ξεγράφει» που λένε. Αλλά επίσης φυσικά μπορεί να αλλάξει ένας άνθρωπος, προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο.

• Like 3
Δημοσ.

Γιατί μια γυναίκα πού κάποτε ήταν παρτόλα ξαφνικά να θέλει έναν και μοναδικό;

Επειδή τον αγάπησε; Επειδή πήγε με πολλούς μόνο για να περάσει καλά και μετα θέλησε κάτι σοβαρό; Επειδή μπορεί να άλλαξε; Επειδή δεν παίζει ρόλο; Με τη λογική σου και οι άντρες πως γίνεται να πάνε με τόσες και θέλουν μόνο μια;

Λογικά, έχεις περισσότερες πιθανότητες να φας κέρατο/ χωρίσεις. Δεν νομίζω να είναι τυχαίο που στην υπόλοιπη/ πραγματική δύση, που γενικά οι γυναίκες είναι πιο φιλελεύθερες, τα διαζύγιο είναι γύρω στο 50%.

Δεν είναι τυχαίο επειδή στη Δύση έχουν περισσότερα δικαιώματα, ελευθερία, ανεξαρτησία και δεν τις κατακρίνει η κοινωνία. Οποτε πλεον εχουν το δικαιωμα να μην ανεχονται καποια πράγματα που παλια ανεχονταν οι γυναικες.

Και στην Ελλάδα παλιά και ξύλο και κερατο να έτρωγε μια γυναίκα δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Στηριζόταν οικονομικά στον άντρα της κι αν τον παρατούσε θα την έφτυνε ο περίγυρος.

• Like 1
Δημοσ.

Λογικά, έχεις περισσότερες πιθανότητες να φας κέρατο/ χωρίσεις. Δεν νομίζω να είναι τυχαίο που στην υπόλοιπη/ πραγματική δύση, που γενικά οι γυναίκες είναι πιο φιλελεύθερες, τα διαζύγιο είναι γύρω στο 50%.

Το διαζύγιο δεν είναι ψηλά επειδή πηδιόντουσαν πολύ πριν παντρευτούν (ή και μετά).

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες, αλλά αν θες έναν που να έχει να κάνει αποκλειστικά με τη θέση της γυναίκας στο γάμο, try this: έχουν πλέον και την ευχέρεια αλλά και την εικόνα στο μυαλό τους ότι δεν είναι απαραίτητο να κάτσουν παντρεμένες με κάποιον που δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους. Επίτηδες το αφήνω έτσι πολύ γενικό για να μη τσουβαλιάσω.

Δε μου αρέσουν οι άνθρωποι που κάνουν σεξ απο δω κι απο κει,

και δε θα ήθελα να είμαι με κάποιον τετοιο, ούτε ημουν και ούτε θα είμαι και ποτέ

Ε στα λόγια μου έρχεσαι.

Δε νομίζω ότι έρχεται στα λόγια σου.

Αυτή λέει ότι είναι επιλογή της να κάνει κάτι τέτοιο για λόγους που έχουν να κάνουν με το χαρακτήρα της.

Εσύ λες ότι είναι επιλογή σου να κάνεις κάτι τέτοιο για λόγους που έχουν να κάνουν με το χαρακτήρα της γκόμενας (ή πιο πιθανό αυτό που νομίζεις ότι είναι ο χαρακτήρας της).

Αν δε θέλεις σοβαρή σχέση με γυναίκα που είχε 100 φορές περισσότερους ερωτικούς συντρόφους απο σένα, πες δε θέλω γιατί είμαι παραδοσιακός, όχι δε θέλω γιατί η άλλη είναι παρτόλα. Το να κρίνεις κάνει μόνο κακό, και μόνο σε σένα.

• Like 3
Δημοσ.

Ας έχει πάει και με 100 η άλλη, δεν έχω πρόβλημα. Νοοτροπίες του στυλ «άντρας μαμιάς, γυναίκα παρθένα» κάνουν κακό και στα 2 φύλα (οι ίδιοι που θέλουν παρθένα έρχονται μετά και κλαίγονται για το πόσο δύσκολες είναι οι γυναίκες, οι δε γυναίκες καταπιέζονται -> lose-lose situation).

Πρόβλημα είναι τα ακάποτα και δυστυχώς οι περισσότερες στην Ελλάδα το συνηθίζουν γιατί «έλα μωρέ, υγιής φαίνεται»...  :eek:  ούτε καν εξετάσεις δεν κάνουν («μα για ποιά με πέρασες; δεν είμαι καμία του δρόμου!»). Θέμα παιδείας θα έλεγα, ειδικά αν δει κάποιος την νοοτροπία στο εξωτερικό (σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, αγορά προφυλακτικών από γονείς στα παιδιά κλπ.)

• Like 1
Δημοσ.

Πρόβλημα είναι τα ακάποτα και δυστυχώς οι περισσότερες στην Ελλάδα το συνηθίζουν γιατί «έλα μωρέ, υγιής φαίνεται»...  :eek:  ούτε καν εξετάσεις δεν κάνουν («μα για ποιά με πέρασες; δεν είμαι καμία του δρόμου!»). 

Παρακαλω? Ισχυει?Νομιζα οτι ειναι περισσοτερο αντρικη νοοτροπια. Για τις εξετασεις το γνωριζω  αλλα το υπολοιπο με αφηνει αφωνη!

Δημοσ.

Παρακαλω? Ισχυει?Νομιζα οτι ειναι περισσοτερο αντρικη νοοτροπια. Για τις εξετασεις το γνωριζω  αλλα το υπολοιπο με αφηνει αφωνη!

Η γυναίκα αποφασίζει αν θα ανοίξει τα πόδια της ή όχι. Ναι, υπάρχουν και ανεύθυνοι που θέλουν ακάποτο με διάφορες γελοίες δικαιολογίες, αλλά τον τελικό λόγο τον έχει ΠΑΝΤΑ η γυναίκα.

Οπότε αν πεις σε κάποιον ορθά-κοφτά «ή με προφυλακτικό ή καθόλου» θα το πάρει το μήνυμα και ή θα συμμορφωθεί ή θα βολευτεί μόνος του... τόσο απλά.

Δημοσ.

Και βέβαια ο καθένας μπορεί να αλλάξει και πάντα αλλάζει σε σεξουαλικά θέματα με την πάροδο του χρόνου. Άλλες ανάγκες έχει κανείς στο σεξ όταν είναι 18 και άλλες όταν πάει 30. Άσε που κάθε καινούριος άνθρωπος που μπαίνει στη ζωή σου είναι δυνητικά μια ιστορία εντελώς ανεξάρτητη από τις προηγούμενες. Εγώ πλέον θέλω να ξέρω όσο το δυνατόν λιγότερα για το παρελθόν του άλλου. Δημιουργεί εντυπώσεις χωρίς καμία αξία.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το διαζύγιο δεν είναι ψηλά επειδή πηδιόντουσαν πολύ πριν παντρευτούν (ή και μετά).

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες, αλλά αν θες έναν που να έχει να κάνει αποκλειστικά με τη θέση της γυναίκας στο γάμο, try this: έχουν πλέον και την ευχέρεια αλλά και την εικόνα στο μυαλό τους ότι δεν είναι απαραίτητο να κάτσουν παντρεμένες με κάποιον που δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους. Επίτηδες το αφήνω έτσι πολύ γενικό για να μη τσουβαλιάσω.

Δε νομίζω ότι έρχεται στα λόγια σου.

Αυτή λέει ότι είναι επιλογή της να κάνει κάτι τέτοιο για λόγους που έχουν να κάνουν με το χαρακτήρα της.

Εσύ λες ότι είναι επιλογή σου να κάνεις κάτι τέτοιο για λόγους που έχουν να κάνουν με το χαρακτήρα της γκόμενας (ή πιο πιθανό αυτό που νομίζεις ότι είναι ο χαρακτήρας της).

Αν δε θέλεις σοβαρή σχέση με γυναίκα που είχε 100 φορές περισσότερους ερωτικούς συντρόφους απο σένα, πες δε θέλω γιατί είμαι παραδοσιακός, όχι δε θέλω γιατί η άλλη είναι παρτόλα. Το να κρίνεις κάνει μόνο κακό, και μόνο σε σένα. 

Όχι, δεν θέλω γιατί είναι παρτόλα, απλά. Για σοβαρή σχέση εννοώ πάντα. Και όπως είπα μίλησα για τις υπερβολές, όχι με 100, αλλά με 1000. Με την λογική αυτή τράβα παντρέψου μια τάνα από μπουρδέλο. Αν εσύ θές μια κοπέλα για σοβαρή σχέση η οποία στο παρελθόν έδινε κ*λο ακόμα και στον μπακάλη για 1 σακούλα φιστίκια τότε be my guest. Άντε και εις ανώτερα. Δεν νομίζω να ξέρεις την σημασία του παραδοσιακού. Και επιπλέον, ο χαρακτήρας της κοπέλας δεν κρίνεται απαραίτητα από το πόσους έχει πάρει. Οπότε το να κρίνεις, μόνο κακό σου κάνει. Καλό είναι να μην βγάζουμε συμπεράσματα για τον άλλον με αυτά που υποθέτουμε, αλλά με αυτά που ξέρουμε.

Επεξ/σία από Glikos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το δικό μου πρόβλημα, αν μάθαινα ότι η κοπέλα μου έχει ξεσκιστεί στο πήδημα πριν από εμένα, θα ήταν το τι κάνει με εμένα. 

Πιστεύω ότι η προσωπικότητα και η κουλτούρα του καθενός δύσκολα αλλάζει, και ότι οι γυναίκες επειδή έχουν πάντα το χρονόμετρο να χτυπάει και να τις αγχώνει μπορούν πολύ εύκολα να κοροϊδέψουν τον εαυτό τους, η κάποιον τρίτο, μέχρι να γίνει ένα παιδί και μετά να επιστρέψουν στα παλιά. Μία κοπέλα που μέχρι χθες ήτανε party girl και τώρα ξαφνικά θυμήθηκε να κάνει σχέση προσωπικά μου χτυπάει πολύ άσχημα και δεν θα την εμπιστευόμουν καθόλου. Σκεφτείτε λίγο και τους φίλους και τις φίλες που θα έχει μία τέτοια κοπέλα και αν θα νιώθατε εσείς άνετα σε ένα τέτοιο περιβάλλον.

Δεν πιστεύω ότι είναι κακό η γυναίκα να είναι άτομο που βαριέται εύκολα, και να θέλει συνέχεια καινούργιες εμπειρίες και αλλαγές αλλά θεωρώ ότι αυτός ο τύπος προσωπικότητας δεν κάνει για σχέση. Για την ώρα αναφέρθηκα μόνο σε έναν τύπο προσωπικότητας και δεν συνυπολόγισα ότι μπορεί να είναι έτσι και λόγω ψυχολογικών προβλημάτων που κάνει την κατάσταση ακόμη πιο ασταθή. 

Ένα άλλο πρόβλημα που επίσης θα είχα είναι το πως μου φέρθηκε και τι μου έδωσε εμένα σε σχέση με τους άλλους. Αν μάθαινα για παράδειγμα ότι με τον πρώην της που είχαν ελεύθερη σχέση του κάθισε στο πρώτο μισάωρο γνωριμίας, του έκανε τα πάντα στο κρεβάτι και έφερε και μία φίλη της να τον περιποιηθούνε παρέα, ενώ εμένα με έτρεχε τέσσερις μήνες μέχρι να μου κάτσει και κάποια πράγματα στο κρεβάτι τα χρησιμοποιεί ως ανταμοιβές άμα είμαι "καλό παιδί" εκεί θα στράβωνα πολύ άσχημα και θα είχε λήξει η σχέση επί τόπου. Για εμένα το να με αντιμετωπίζει η άλλη σαν κακομοιρούλη αγαπούλη που του κάνει την τιμή να του κάθεται ενώ αναπολεί τους παλιούς καβαλάρηδες είναι ότι πιο προσβλητικό και υποτιμητικό υπάρχει για έναν άντρα, χειρότερο και από το κέρατο.

Το παρελθόν καθορίζει το μέλλον και καλό είναι να προσέχουμε με τι άτομα μπλέκουμε.

Επεξ/σία από SlickNick
  • Like 6
Δημοσ.

Ακριβώς. Πολλές στο παρελθόν κάθονταν σε κάποιον με το καλημέρα. Και στο κρεββάτι ήταν άλογα. Και μόλις γνωρίζουν ένα καλό παιδί/σοβαρό άτομο για σοβαρή σχέση, το παίζουν μυξοπαρθένες. Υποκρισία στο φουλ. Επιπλέον, δεν γίνεται μια τέτοια κοπέλα να ξύπνησε ένα πρωί και να είπε ''α οκ, σήμερα θα σοβαρευτώ''. Και μιλάω για τις υπερβολές, αυτές που μαμιούνται για ένα πακέτο τσιγάρα που λέει ο λόγος. Πως γίνεται να έχεις εμπιστοσύνη και να επενδύσεις σε τέτοια κοπέλα. Εξαιρετικά δύσκολο, αν όχι απίθανο. Και αν μη τι άλλο τέτοια σεξουαλική συμπεριφορά από γυναίκες δηλώνουν ψυχολογικά τραύματα. Επιστήμονες τα λένε , όχι εγώ. Καλό είναι να έχει εμπειρίες, εννοείται, αλλά όχι υπερβολές, Το ίδιο ισχύει και για τους άνδρες, για να γίνω δίκαιος. Κάποιος που μαμάει και θηλυκιά γάτα πώς γίνεται να τον εμπιστευτεί μια κοπέλα. Γιαυτο καλό είναι να ξέρουμε τι ''κουμάσι'' είναι κάποιος/κάποια για να μην φάμε το κεφάλι μας και κλεγόμαστε μετά ότι μας πλήγωσε. Το να μην θέλουν μερικοί/ες να το ξέρουν αυτό κατ εμε δηλώνει ότι προτιμούν να είναι στην άγνοια. Πολλοί/ες σκέφτονται με το ''κάτω κεφάλι'' και όχι με την λογική. Η θεοποίηση της τάνας έπρεπε να λέγεται το νήμα. Το άλλο άκρο είναι οι ''καλόγριες'', ούτε αυτό είναι το ιδανικό. Κοπέλες που για να σου κάτσουν κάνεις τάμα. Έχω διαπιστώσει ότι υπάρχουν πολλοί/ες αφελείς και αγαπούληδες και εις τον βωμό του κρεββατιού μπλέκουν με λάθος άτομα. 

Με λυπεί το γεγονός ότι βλεπεις νιάνιαρα γυμνασίου κορίτσια (και αγόρια) που θεωρούν ότι δεν είναι cool και in αν δεν έχουν μαμηθεί ακόμα. Κορίτσια που δεν ξέρουν τι σημαίνει περίοδος και ψάχνουν πως να ανοίξουν τα πόδια. Και σαν φοιτήτριες που σπουδάζουν δεν θυμούνται ποιον μάμησαν χθες. Η ηθική και τα ιδανικά έχουν πάρει την κάτω βόλτα. Αν θεωρείται τέτοιες κοπέλες ''νοικοκυρές για σπίτι'' τότε κάπου έχετε χάσει την μπάλα. Δεν λεω, υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά περισσότερες πιθανότητες έχεις να πιάσεις το τζόκερ. Το ίδιο ισχύει και για τους άνδρες. Πολλά άτομα γυναίκες και άνδρες θέλουν να κρύψουν το παρελθόν τους για να μην παρεξηγηθούν από το έτερον τους. Οι τάνες στα μπουρδέλα πιο πολύ μπέσα έχουν.

Και για να είμαστε πιο πολύ ον τόπικ, όχι, δεν διαγράφεται το παρελθόν ενός ατόμου, απλά είτε το αποδέχεσαι και προχωράς με αυτό το άτομο είτε όχι. Αν κάποιος/α σου έχει δείξει ότι έχει αλλάξει/ωριμάσει τότε why not. Ο καθένας κρίνει και πράττει.

• Like 2
Δημοσ.

. Εγώ πλέον θέλω να ξέρω όσο το δυνατόν λιγότερα για το παρελθόν του άλλου. Δημιουργεί εντυπώσεις χωρίς καμία αξία.

Αυτό...

επίσης, είναι εντελώς ανούσιο να μιλήσω στον άλλον για κάτι που εμένα δε με απασχολει καθόλου... οπότε γιατί να βάλω στον άλλον στη διαδικασία να το σκεφτεί και να προβληματιστεί.

Πραγματικά το σκεφτόμουν χτες και λιγο πριν κοιμηθώ... μου φαίνεται απλά μαλακία το να κάτσω να πω το οτιδήποτε στη σχέση μου. Αν προκύψει απο κάποια συζήτηση κάποια αναφορά σε μια πρώην σχέση. έχει καλώς, αλλά κατά τ'αλλα τα "με πόσους πήγες και πόσες σχεσεις έχεις κάνει" μπορεί ο άλλος να τα βάλει εκεί που ξέρει.

Το πόσες σχέσεις έχεις κάνει, θα ήταν ίσως μια εύλογη ερώτηση... το θέμα είναι όμως τι θεωρείται σχέση.

Αν είσαι με τον άλλον ενα μήνα, θεωρείται σχέση;

Γιατί δεν εχω σκοπό να πω στη σχέση μου για πράγματα που κράτησαν εναν και δυο μήνες, ούτε για κάποιον γκόμενο που κάποτε μου άρεζε. Αυτές ειναι ανούσιες πληροφορίες

Δημοσ.

Μιλώντας γενικά, υπάρχει και το ρητό..όποιος έχει την μύγα..

Οπότε κορίτσια εσείς που λέτε ότι δεν σας νοιάζει τότε να υποθέσω δεν θα είχατε πρόβλημα να κάνετε σχέση με κάποιον που έκανε ζιγκολίκια σε γριές και γέρους για ένα πακέτο τσιγάρα. Αρκεί να μην το ξέρατε.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή τον αγάπησε; Επειδή πήγε με πολλούς μόνο για να περάσει καλά και μετα θέλησε κάτι σοβαρό; Επειδή μπορεί να άλλαξε; Επειδή δεν παίζει ρόλο; Με τη λογική σου και οι άντρες πως γίνεται να πάνε με τόσες και θέλουν μόνο μια;

Περνάει μια γυναίκα καλά με το να πηδιεται με διαφορετικούς ανά μήνα και όχι με τον ίδιο κάθε μέρα πχ;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...