stavi Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μιλώντας γενικά, υπάρχει και το ρητό..όποιος έχει την μύγα.. Οπότε κορίτσια εσείς που λέτε ότι δεν σας νοιάζει τότε να υποθέσω δεν θα είχατε πρόβλημα να κάνετε σχέση με κάποιον που έκανε ζιγκολίκια σε γριές και γέρους για ένα πακέτο τσιγάρα. Αρκεί να μην το ξέρατε. ναι επειδή ακριβώς αυτό λέμε... εννοούμε οτι δε μας ενδιαφέρει να μάθουμε για τις 5-10 ιστοριούλες ή πιο σοβαρές περιπέτειες που μπορει να είχε.
totem_lost Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μήπως εσύ είσαι ανασφαλής και φοβάσαι ότι δεν θα καταφέρεις να ικανοποιήσεις μία σεξουαλικά έμπειρη γυναίκα; 5
Glikos Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μήπως εσύ είσαι ανασφαλής και φοβάσαι ότι δεν θα καταφέρεις να ικανοποιήσεις μία σεξουαλικά έμπειρη γυναίκα; Μήπως έχεις την μυγούλα και θίχτηκες? (Αν μου βρεις που είπα ότι δεν θέλω έμπειρη γυναίκα θα σου βγάλω το καπέλο) ναι επειδή ακριβώς αυτό λέμε... εννοούμε οτι δε μας ενδιαφέρει να μάθουμε για τις 5-10 ιστοριούλες ή πιο σοβαρές περιπέτειες που μπορει να είχε. Άλλο η ιστοριούλα άλλο το ζιγκολίκι. Πάντως έχεις δικαίωμα να κάνεις/πιστεύεις ότι νομίζεις.
totem_lost Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Από τα λεγόμενά σου τέτοια εντύπωση αφήνεις μιας και εδώ και 5 σελίδες εμμονικά επαναλαμβάνεις ότι οποία γυναίκα έχει πάει με πολλούς είτε έχει ψυχολογικά προβλήματα είτε είναι πουτανάκι. 1
Glikos Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Από τα λεγόμενά σου τέτοια εντύπωση αφήνεις μιας και εδώ και 5 σελίδες εμμονικά επαναλαμβάνεις ότι οποία γυναίκα έχει πάει με πολλούς είτε έχει ψυχολογικά προβλήματα είτε είναι πουτανάκι. Όχι, ίσα ίσα που είπα ότι επικροτώ την εμπειρία και από τα δυο φύλα. Αλλά η υπερβολή δηλώνει ψεγάδια συμπεριφοράς και ανασφάλειες. Η σεξουαλική συμπεριφορά πολλές φορές πηγάζει από ψυχολογικούς παράγοντες. Και όταν λέω υπερβολή εννοώ κάθε βδομάδα και παρτούζα. Αν μπορείς να εμπιστευτείς τέτοιον άνθρωπο feel free, δικαίωμα σου. Επίσης αν θεωρείς ότι τέτοια άτομα μπορούν να γίνουν νοικοκυρούλες έτσι απλά επίσης δικαίωμα σου. Εγώ βάση εμπειριών μέχρι τώρα σε αυτό το συμπέρασμα έχω καταλήξει. Το πουτανάκι δεν έχει μόνο μια έννοια. Όπως επίσης και ο μαλάκας.
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Διότι φίλτατε, chances are, αυτή η κοπέλα που έκανε κάτι μαζί σου ενώ είχε σχέση , να το κάνει και με κάποιον τρίτο κλπ. Το ίδιο ισχύει και για έναν άνδρα. Αν θες να την παντρευτείς μεγιά σου. (με την λογική αυτη θα μπορούσες να κάνεις και σοβαρή σχέση και με πουτνα απο οίκο ανοχής, αν είσαι αγαπούλης ξέρω γω. )Πάντως, για να μην γίνω απόλυτος, όπως είπα και πριν θεωρώ ότι υπο κάποιες συνθήκες μπορεί να αλλάξει/ωριμάσει ενα άτομο. καλά έχουμε στο φόρουμ μια τάση να το τραβάμε στα άκρα, λες και δεν καταλαβαινόμαστε ενα πραμα... οσο για το πώς μπορεί να ωριμάσει ένα άτομο μου φαίνεται πως φτάνουμε στο ίδιο αποτέλεσμα με διαφορετικά επιχειρήματα.
totem_lost Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δηλαδή το 'βάση εμπειριών' σημαίνει οτι γνωρίσες πολλές που κάνανε κάθε εβδομάδα και παρτούζα; Άσε μας ρε φίλε πρωινιάτικα.. 2
Glikos Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δηλαδή το 'βάση εμπειριών' σημαίνει οτι γνωρίσες πολλές που κάνανε κάθε εβδομάδα και παρτούζα; Άσε μας ρε φίλε πρωινιάτικα.. Δεν είμαι υποχρεωμένος να σου πω τι γνώρισα ούτε έχει σημασία, αλλά καλώς ή κακώς έχω γνωρίσει διαφόρων ειδών κοπέλες. Τουλάχιστον μπορώ να μιλάω με αποδείξεις βάση αυτών των εμπειριών. That being said, επειδή έχω ακόμα faith in humanity θεωρώ ότι υπάρχουν εξαιρέσεις, αν και σπάνια. Προσωπικά δεν θα με πείραζε τέτοια κοπέλα αρκεί να ξέρω ότι έχει αλλάξει/ωριμάσει.
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Αλλά η υπερβολή δηλώνει ψεγάδια συμπεριφοράς και ανασφάλειες αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.
Donalhioy Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δηλαδή το 'βάση εμπειριών' σημαίνει οτι γνωρίσες πολλές που κάνανε κάθε εβδομάδα και παρτούζα; Άσε μας ρε φίλε πρωινιάτικα.. νταξει ρε φιλε.. δεν το γραφει και στο κουτελο.. αλλα δεν ειναι λιγες αυτες που για ενα διαστημα εκαναν βιζιτες. 1
Glikos Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Οι ανασφάλειες είναι, τα ψεγάδια όχι απαραίτητα. Αν μη τι άλλο ουδείς τέλειος. Διάφορες εμπειρίες / γεγονότα στην ζωή ενός ατόμου μπορούν να τον/την αλλάξουν είτε προς το καλό είτε προς το κακό. Από κει και πέρα παίζει και ρόλο και το τι μυαλά κουβαλάει το κάθε άτομο. Δυστυχώς το ''ωριμάζω με τα χρόνια'' δεν ισχύει για όλους/ες. Από κει και πέρα κάνεις τις επιλογές σου και ζεις με αυτές.
totem_lost Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 νταξει ρε φιλε.. δεν το γραφει και στο κουτελο.. αλλα δεν ειναι λιγες αυτες που για ενα διαστημα εκαναν βιζιτες. Α εντάξει για τις βίζιτες μην ανησυχείτε παιδιά. Όταν έρθει η ώρα να σοβαρευτούν τον θέλουν ματσό, εσείς δεν κινδυνεύετε. 3
Glikos Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Α εντάξει για τις βίζιτες μην ανησυχείτε παιδιά. Όταν έρθει η ώρα να σοβαρευτούν τον θέλουν ματσό, εσείς δεν κινδυνεύετε. Ε9 δεν δείξαμε πάντως αν δεν κάνω λάθος. Και δυστυχώς δεν είναι μόνο οι βιζιτούδες που κοιτάνε λεφτά αλλά και πολλές ''κανονικές κοπέλες''. Αυτές είναι χειρότερες από τις πρώτες. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2016 από Glikos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα