Glikos Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Σαν τι να έχω να κρύψω ρε μπαγλαμά; Μου θύμησες τον μπακλαβά. Ωραίο γλυκό. 1
DDevil Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Εγω νομιζω οτι οι ανθρωποι που εζησαν εντονα την ζωη τους ερωτικα ειναι πιο ετοιμοι και συνειδητοποιημενοι οταν ριξουν αγκυρα σε καποιον ανθρωπο..Τωρα οσον αφορα τα αφροσιδια αμα ο αλλος ειναι γκαου και πηγαινει ελευθερα οπου βρει αυτο ειναι αλλο κεφαλαιο που ονομαζεται μαλακια στον εγκεφαλο και δεν εχει να κανει με την ηθικη. Δεν πολυκαταλαβα το θεμα σου δεν ξερω αν σε καλυψε και η απαντηση μου Δυστυχως το προφυλακτικο δεν προφυλάσσει απο κονδυλώματα 100% το φοβαμαι καθε φορά αυτο που πάω με μια καινουργια , ασε και το τελευταιο χρονο έχω κανει πάρτι ελπιζω να μη γινει καμια μαλακια παιρνω ολα τα μέτρα και ανα 6μηνο προληπτικες εξετάσεις. Μήπως εσύ είσαι ανασφαλής και φοβάσαι ότι δεν θα καταφέρεις να ικανοποιήσεις μία σεξουαλικά έμπειρη γυναίκα; Μιλας σαν δασκάλα και μ αρεσει.
ANHLIKOS Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Σοβαρά τώρα, δύο χιλιάδες και δεκαέξι, υπάρχουν νέοι άνθρωποι που θεωρούν τη σεξουαλικότητα και τον αριθμό των ανθρώπων που έχεις πάει ως κάτι αμαρτωλό ή επιλήψιμο; Τι σημασία έχει; Το με πόσους/πόσες έχει πάει η κοπέλα/αγόρι σου, αν δεν βγάζει κόμπλεξ στη σχέση, δεν θα έπρεπε να απασχολεί κανέναν. Τώρα σε γενικότερο πλαίσιο ως επί το πλείστον το παρελθόν διαγράφεται. Εκτός από ακραίες περιπτώσεις. 7
xifiassamsung Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Ολα εχουν μια αιτιολογηση κ εχει να κανει απτη σκοπια που το βλεπεις.Μια κοπελα που εχει παει με 15 σε 5 χρονια καποιος θα τη πει ανοιχτο μυαλο κ αλλος ανοιχτο ποδι.Η αληθεια ειναι καπου στη μεση.Τωρα για να προβληματιζεται καποιος παει να πει οτι ειναι "αντιθετης" νοοτροπιας,αρα δυο τινα παιζουν,ειτε η γκομενα χορτασε,ειτε περναει φαση. Το πρωτο λιγο δυσκολο να συμβει ετσι ξαφνικα,κ εφοσον η σεξουαλικοτητα ειναι αδιασπαστο κομματι του ψυχισμου ενος ατομου,θεωρω οτι μιλαμε για φαση,οποτε αν σε φτιαχνει μενεις.Κ θα μεινεις γιατι η αβεβαιοτητα εξιταρει ενω το δεδομενο το παιρνει ο υπνος. 1
Glikos Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Σοβαρά τώρα, δύο χιλιάδες και δεκαέξι, υπάρχουν νέοι άνθρωποι που θεωρούν τη σεξουαλικότητα και τον αριθμό των ανθρώπων που έχεις πάει ως κάτι αμαρτωλό ή επιλήψιμο; Τι σημασία έχει; Το με πόσους/πόσες έχει πάει η κοπέλα/αγόρι σου, αν δεν βγάζει κόμπλεξ στη σχέση, δεν θα έπρεπε να απασχολεί κανέναν. Τώρα σε γενικότερο πλαίσιο ως επί το πλείστον το παρελθόν διαγράφεται. Εκτός από ακραίες περιπτώσεις. Να διαγραφεί όχι αφού έχει συμβεί. Να ''ξεχαστεί'' ναι. Τι σημαίνει ότι επειδή είμαστε στο 2016? Δηλαδή πριν 5 χρόνια οι γυναίκες ήταν διαφορετικές? Το ίδιο θα έλεγες και για μια τάνα σε οίκο ανοχής? Ότι δεν είναι αμαρτωλό το παρελθόν της? Και αυτή γυναίκα είναι βρε. Όσον αφορά το παρακάτω σχόλιο, εκτός αν οι 15 είναι στην πραγματικότητα 1015 και θα φοβάσαι μήπως σε κερατώσει ακόμα και με τον ντελιβερά. Χιούμορ κάνω χιούμορ, αρκετά το αναλύσαμε παραπάνω. 1
ikaruga24 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Το παρελθόν σίγουρα δεν διαγράφεται. Σε κάθε βήμα του παρελθόντος σου υπάρχει και μια επιλογή σου. Οταν κάνεις τη "σούμα" και βλέπεις ότι οι επιλογές αυτές συνθέτουν μια στερεοτυπική συμπεριφορά τότε "αυτός" είσαι. Θεωρώ ότι ο άνθρωπος δεν αλλάζει πραγματικά. Απλά "μαθαίνει" να χειρίζεται καλύτερα ή χειρότερα τον εαυτό του. Τώρα σε κάθε περίπτωση από τις δυο που υπάρχουν (αυτούς που τους νοιάζει το παρελθόν κάποιου και αυτούς που δεν τους νοιάζει) θεωρώ ότι και οι δυο έχουν και δίκιο και άδικο και από εκεί και πέρα θα πρέπει να είναι τι αισθάνεται ο καθένας προσωπικά. Αν υπάρχει άνθρωπος που τον ενδιαφέρει το παρελθόν του άλλου με γεια του με χαρά του και το ίδιο ισχύει και στην αντίθετη πλευρά. Προσωπικά υπήρξα και υπάρχω και στα δυο ταμπλό αν και η ζυγαριά γέρνει συνήθως προς την πλευρά του "δεν με ενδιαφέρει τι γινόταν πριν από εμένα". Μπορεί όμως να αλλάξει πλευρά αν αυτά που γίνανε πριν από εμένα επηρεάζουν και εμένα με πολύ αρνητικό τρόπο. Παράδειγμα πριν χρόνια μια κοπέλα που πολιορκούσα και μου άρεσε πολύ που ήξερα ότι έχει "πλούσιο" παρελθόν με γαμπρούς δεν με ενδιέφερε. Οσο παίζαμε όμως ανακάλυψα ότι αυτή είχε βίτσιο να βάζει τους επίδοξους γαμπρούς της να μαλώνουν για πάρτι της, είχε τρόπο να τους κάνει μαριονέτες προς αυτόν τον σκοπό. Αυτό το έκανε πάντα. Αν ήξερα παράδειγμα αυτή τη λεπτομέρεια από πριν ίσως η ζυγαριά αυτόματα να πήγαινε στο "με ενδιαφέρει τελικά το παρελθόν της". Εννοείται ότι αποχώρησα από τις προσπάθειες μου. 4
ANHLIKOS Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Να διαγραφεί όχι αφού έχει συμβεί. Να ''ξεχαστεί'' ναι. Τι σημαίνει ότι επειδή είμαστε στο 2016? Δηλαδή πριν 5 χρόνια οι γυναίκες ήταν διαφορετικές? Το ίδιο θα έλεγες και για μια τάνα σε οίκο ανοχής? Ότι δεν είναι αμαρτωλό το παρελθόν της? Και αυτή γυναίκα είναι βρε. Όσον αφορά το παρακάτω σχόλιο, εκτός αν οι 15 είναι στην πραγματικότητα 1015 και θα φοβάσαι μήπως σε κερατώσει ακόμα και με τον ντελιβερά. Χιούμορ κάνω χιούμορ, αρκετά το αναλύσαμε παραπάνω. Προφανώς και το "διαγραφει" πάει στο "το παρελθόν κάποιου δεν έχει καμία σημασία" (τονίζω εκτός από ακραίες περιπτώσεις).Ναι και για κάποια που ενδεχομένως να δούλευε σε οίκο ανοχής. Ειλικρινά δεν μπορώ να συνδέσω την ηθική ή την αμαρτία με το πουλί και το αιδοιο. Το αν θα σε κερατωσει το ταίρι σου έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες, σίγουρα όμως όχι μόνο από τις σεξουαλικές ορμές. Ο καθένας και η καθεμιά θα μπορούσε να απατήσει, είτε είχε πάει με 200 άτομα είτε με δύο, δεν κρύβεται στον αριθμό το κέρατο. Καθοριστικό ρόλο παίζει το κατά πόσο τα έχουμε βρει με τον εαυτό μας και πόσο μπορούμε να διαχειριστούμε τα οποιαδήποτε κόμπλεξ που έχουμε όλοι μας. Εντελώς φιλικά. 2
Glikos Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Προφανώς και το "διαγραφει" πάει στο "το παρελθόν κάποιου δεν έχει καμία σημασία" (τονίζω εκτός από ακραίες περιπτώσεις). Ναι και για κάποια που ενδεχομένως να δούλευε σε οίκο ανοχής. Ειλικρινά δεν μπορώ να συνδέσω την ηθική ή την αμαρτία με το πουλί και το αιδοιο. Το αν θα σε κερατωσει το ταίρι σου έχει να κάνει από πολλούς παράγοντες, σίγουρα όμως όχι μόνο από τις σεξουαλικές ορμές. Ο καθένας και η καθεμιά θα μπορούσε να απατήσει, είτε είχε πάει με 200 άτομα είτε με δύο, δεν κρύβεται στον αριθμό το κέρατο. Καθοριστικό ρόλο παίζει το κατά πόσο τα έχουμε βρει με τον εαυτό μας και πόσο μπορούμε να διαχειριστούμε το οποιαδήποτε κόμπλεξ που έχουμε όλοι μας. Εντελώς φιλικά. Από ποιές έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να φας κέρατο? Από κάποια που μαμιέται κάθε μέρα με διαφορετικό ή από κάποια που προτιμάει να κάνει σχέσεις και να είναι μονογαμική? Κοινή λογική. Το κόμπλεξ πάει σε αυτούς που κερατώνουν. Αν δεν σέβεται κάποιος/α τον εαυτό της δεν θα την σεβαστώ και εγώ. Όσο για το αν δεν εξαρτάται το κέρατο μόνο από τις σεξουαλικές ορμές συμφωνώ, αλλά παίζει μεγάλο ρόλο. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι μια τάνα σε οίκο ξαφνικά θα γίνει καλόγρια? 1
ANHLIKOS Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Από ποιές έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να φας κέρατο? Από αυτήν που έπαψε να καλύπτεται από τον σύντροφό της. (Δεν εννοώ μόνο σεξουαλικά) Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι μια τάνα σε οίκο ξαφνικά θα γίνει καλόγρια? Ότι με κάνει να πιστεύω πως μια γυναίκα που ρουφαει σκατα με το βοθροφορο, μπορεί να έχει πεντακάθαρο σπίτι. Το να δουλεύεις σε οίκο ανοχής δεν σε κάνει ανήθικο, πρέπει να εξετάσεις ποιές συνθήκες δημιούργησαν τις ανάγκες για να εργαστεί μια κοπέλα εκεί. Τα πράγματα δεν είναι ασπρόμαυρα. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν προσπαθώ ούτε θέλω να αλλάξω την γνώμη κανενός, απλά έτσι βλέπω εγώ τα πράγματα. Από κει και πέρα ότι βολεύει τον καθένα. 6
Glikos Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Από αυτήν που έπαψε να καλύπτεται από τον σύντροφό της. (Δεν εννοώ μόνο σεξουαλικά) Ότι με κάνει να πιστεύω πως μια γυναίκα που ρουφαει σκατα με το βοθροφορο, μπορεί να έχει πεντακάθαρο σπίτι. Το να δουλεύεις σε οίκο ανοχής δεν σε κάνει ανήθικο, πρέπει να εξετάσεις ποιές συνθήκες δημιούργησαν τις ανάγκες για να εργαστεί μια κοπέλα εκεί. Τα πράγματα δεν είναι ασπρόμαυρα. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν προσπαθώ ούτε θέλω να αλλάξω την γνώμη κανενός, απλά έτσι βλέπω εγώ τα πράγματα. Από κει και πέρα ότι βολεύει τον καθένα. Δεν μιλάω για τις περιπτώσεις που κάποιος τις βάζει με το ζόρι να μαμιούνται, αλλά για αυτές που το γουστάρουν να το κάνουν για τα λεφτά. Μάλλον δεν έχεις γνωρίσει τέτοιες και είσαι αφελής/αγαπούλης. Δεν το λέω με κακία, ίσα ίσα. Οι ανασφάλειες/κόμπλεξ είναι μεγάλος παράγοντας στο κέρατο. Το ίδιο ισχύει και για τους άνδρες. Σεβαστή η γνώμη σου οπότε και το λήγουμε εδώ.
tsifotis Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Πωωωπω αυτο το οτι οσες κανουν πολυ σεξ το κανουν για ανταλλαγμα (πακετο τσιγαρα) εχει γραφτει τοσες φορες που μου τρυπαει το κρανιο. Σας φαινεται τοσο περιεργο να υπαρχουν γυναικες που αλλαζουν συντροφους χωρις να κερατωνουν (ελευθερες) και κυριως ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΚΕΤΟ ΤΣΙΓΑΡΑ / ΡΟΛΟΙ / ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΕΥΡΩ ,/ ΠΟΡΣΕ Κανουν σεξ γιατι τους αρεσει. Εαν το σεξ που βρισκετε ειναι μονο μεσω αντιτιμου (εμμεσου ή αμεσου) να θυμαστε η δικη σας περιπτωση ειναι ετσι, οχι ολων. Οντως επειδη στην κοινωνια μας ειναι πιο ευκολο για γυναικα ,οταν το αποφασιζει, να βρει σεξουαλικο συντροφο μιας χρησης απο τον αντρα, οταν οντως το παρακανει χανει ας πουμε "ποντους" στα ματια των παραδοσιακω ανθρωπων. Αντιθετα ο αντρας χανει ποντους στα ματια των παραδοσιακων εαν δεν περασουν απ τα χερια του γυναικες. Απο κει και περα σε καποιους ειναι ανουσιο εαν ειναι ο 21ος εραστης πριν διαλεχτει ως "ο ενας" που θα κλεισει τον κυκλο, ενω αλλοι θα σταθουν στο γεγονος οτι ειναι ηδη η εκτη σχεση της κοπελας και αρα τους φαινεται ασοβαρη για περαιτερω. Τι να κανουμε γουστα ειναι αυτα. Δεν χρειαζεται να ταιριαζουν ολες με ολους στην τελικη, οποτε καλο ειναι να γινονται νύξεις σχετικα. Η θεωρια οτι εαν καποια κανει πολλες σχεσεις και ξεπετες σιγουρα θα κερατωσει στο μελλον τον συζυγο μπαζει οπως αυτη που λεει οτι μια απειρη στην πορεια του γαμου θα βγαλει απωθημενα σε κερατο σε κριση ηλικιας. Αλλα τι να λεμε εδω κοσμος πιστευει οτι ενας gay ειναι επικινδυνος γιατι καταστρεφει νεα αγορια. Λες και αμα ενας straight πηδηξει μικρο κοριτσακι, ολα καλα. Ή οτι μπορει καποιος με μπλα μπλα να πεισει εναν gay να γινει straight ή τ ανοποδο (μιλω για ευχαριστηση, οχι για ανταλλαγματα (χρηματα, ανελιξη κλπ) ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ 4
ANHLIKOS Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε. Απλά αφήνω και αυτό εδώ, να το δουν και κάποιοι συμφορουμιτες που με γνωρίζουν λίγο καλύτερα και δεν με πιστεύουν όταν τους το λέω ότι είμαι ρομαντικός αγαπουλας. Μάλλον δεν έχεις γνωρίσει τέτοιες και είσαι αφελής/αγαπούλης. Δεν το λέω με κακία, ίσα ίσα.
Glikos Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε. Απλά αφήνω και αυτό εδώ, να το δουν και κάποιοι συμφορουμιτες που με γνωρίζουν λίγο καλύτερα και δεν με πιστεύουν όταν τους το λέω ότι είμαι ρομαντικός αγαπουλας. Όπως νομίζεις. Πωωωπω αυτο το οτι οσες κανουν πολυ σεξ το κανουν για ανταλλαγμα (πακετο τσιγαρα) εχει γραφτει τοσες φορες που μου τρυπαει το κρανιο. Σας φαινεται τοσο περιεργο να υπαρχουν γυναικες που αλλαζουν συντροφους χωρις να κερατωνουν (ελευθερες) και κυριως ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΚΕΤΟ ΤΣΙΓΑΡΑ / ΡΟΛΟΙ / ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΕΥΡΩ ,/ ΠΟΡΣΕ Κανουν σεξ γιατι τους αρεσει. Εαν το σεξ που βρισκετε ειναι μονο μεσω αντιτιμου (εμμεσου ή αμεσου) να θυμαστε η δικη σας περιπτωση ειναι ετσι, οχι ολων. Οντως επειδη στην κοινωνια μας ειναι πιο ευκολο για γυναικα ,οταν το αποφασιζει, να βρει σεξουαλικο συντροφο μιας χρησης απο τον αντρα, οταν οντως το παρακανει χανει ας πουμε "ποντους" στα ματια των παραδοσιακω ανθρωπων. Αντιθετα ο αντρας χανει ποντους στα ματια των παραδοσιακων εαν δεν περασουν απ τα χερια του γυναικες. Απο κει και περα σε καποιους ειναι ανουσιο εαν ειναι ο 21ος εραστης πριν διαλεχτει ως "ο ενας" που θα κλεισει τον κυκλο, ενω αλλοι θα σταθουν στο γεγονος οτι ειναι ηδη η εκτη σχεση της κοπελας και αρα τους φαινεται ασοβαρη για περαιτερω. Τι να κανουμε γουστα ειναι αυτα. Δεν χρειαζεται να ταιριαζουν ολες με ολους στην τελικη, οποτε καλο ειναι να γινονται νύξεις σχετικα. Η θεωρια οτι εαν καποια κανει πολλες σχεσεις και ξεπετες σιγουρα θα κερατωσει στο μελλον τον συζυγο μπαζει οπως αυτη που λεει οτι μια απειρη στην πορεια του γαμου θα βγαλει απωθημενα σε κερατο σε κριση ηλικιας. Αλλα τι να λεμε εδω κοσμος πιστευει οτι ενας gay ειναι επικινδυνος γιατι καταστρεφει νεα αγορια. Λες και αμα ενας straight πηδηξει μικρο κοριτσακι, ολα καλα. Ή οτι μπορει καποιος με μπλα μπλα να πεισει εναν gay να γινει straight ή τ ανοποδο (μιλω για ευχαριστηση, οχι για ανταλλαγματα (χρηματα, ανελιξη κλπ) ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ Το να μαμιέται απο δω και από κει (σε πολύ μεγάλο βαθμό έστω) κάποια κρύβει ψυχολογικούς παράγοντες. Όπως ανασφάλεια και κόμπλεξ, επιβεβαίωση. Σεξουαλικά σίγουρα θα είχε ταιριάξει με κάποιον με τόσους που είχε πάει, οπότε δεν παίζει αυτό. Άρα είναι έως ένα σημείο συναισθηματικά ασταθής. Το ίδιο ισχύει και για τα αρσενικά. Δεν λέμε ότι αν κάποια το κάνει είναι και καλά για λεφτά, απλά υπάρχει και αυτή η μερίδα. Αλλά το να απομυθοποιεί κάποιος τις τάνες στους οίκους λες και θα γίνουν νοικοκυρούλες έτσι απλά ε του φούστη βρε παιδί μου. Ο καθένας κάνει ότι θέλει εννοείται, απλά καλό είναι να μιλάμε εξ εμπειρίας και όχι γιατί ακούσαμε/είδαμε /μας είπαν. Και για να το λήξω, δεν έχω πρόβλημα με τις τάνες, ίσα ίσα είναι καλές για να περνάμε καλά.
tsifotis Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δεν μπορεις να βγαλεις πορισμα για καποιον απο μια πρακτικη που ακολουθει στην ζωη του, αλλα θα πρεπει να συνθεσεις απο πολλα. Μοιαζει με καφενεδικη κουβεντα τριων που ο ενας ειναι πεπεισμενος οτι αν καποιος λογω τροχαιου μεινει σ' αναπηρικο καροτσακι, τοτε θα γινει στανταρ πικροχολος κ αρνητικος. Οχι τον διακοπτει ο δευτερος, εννοειται οτι για να μην αφηνει να εννοηθει οτι δεν θα αλλαξει χαρακτηρα επιτηδες θα μεινει με ιδια συμπεριφορά ωστε να μη νομιζουν οτι το ατυχημα του ορισε την ζωη. Βλακειες λετε και οι δυο, καταληγει ο τριτος λεγοντας πως 100% θα γινει προσχαρος και θετικος απο πεισμα για να μην τον λυπουνται και για να μην μεινει εκτος κοινωνιας αλλα και να θεωρουν οτι δεν λυγισε. Οποιος δεν καταλαβαινει οτι κι οι τρεις εχουν εσφαλμενη λογικη, σημαινει οτι δεν αντιλαμβανεται οτι η προσωπικοτητα καθοριζεται απο χιλιες δυο παραμετρους που καθε μια ανα περιπτωσεις εχει διαφορετικη βαρυτητα.
Glikos Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Ξέρω άτομο σε καροτσάκι που είναι πικρόχολος και μίζερος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα