Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεν σε νοιάζουν οι πράξεις της γυναίκας σου να το κοιτάξεις mate.

Αν από αυτά που έγραψα αυτό ήταν που κατάλαβες, σόρι αλλά έχεις δυσκολία στην κατανόηση.

Απέφυγες είδα να απαντήσεις στο ακραίο παράδειγμα που έδωσα.

Δεν ήταν επίτηδες, ξαναδως το.

Από πότε η βίζιτα χωρίζεται σε κατηγορίες? :)

Από τότε που οι βιζιτούδες είναι διαφορετικοί άνθρωποι με διαφορετικούς στόχους και μυαλά.

Και από την στιγμή που κάποια έκανε βίζιτες πχ και δεν σεβόταν τον εαυτό της

Το αν σέβεται τον εαυτό της είναι δικό σου και δε μπορείς να το ξέρεις. Εσύ μπορεί να πιστεύεις πως αν εγώ κάτσω να με γαμήσουν δε σέβομαι τον εαυτό μου. Αν ήξερες ότι το έκανα γιατι δεν είχα άλλο τρόπο να ταϊσω το παιδί μου τι θα έλεγες; Έμφαση στο "αν ήξερες".

γιατί να την σεβαστώ εγώ? My body is my temple mate.

Εσύ να κάνεις ο,τι θέλεις για σένα, τα είπαμε.

Ψάξε λίγο για την σεξουαλική ψυχολογία, δεν θα βγεις χαμένος.

Είναι αλήθεια ότι το ένα πρόβλημα που έχω και φαίνεται κιόλας από τις συζητήσεις στις οποίες συμμετέχω είναι ότι δεν ψάχνομαι αρκετά.

• Απαντ. 378
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν δεν είχες να ταίσεις το παιδί σου ας πρόσεχες, στην χειρότερη να καθάριζες σκάλες και να έκανες λάντζα. Και στην περίπτωση που επέλεξες την βίζιτα τότε μην περιμένεις να σε βλέπω για παντρειά. Για να περάσω καλά ναι, αλλά μέχρι εκεί. Τα μυαλά των βιζιτούδων ίσως είναι διαφορετικά, αλλά ο στόχος είναι κοινός, τα λεφτά. Κοινή λογική. Τώρα όσον αφορά εσένα. δεν με απασχολεί τι κάνεις στην προσωπική σου ζωή, δικό σου θέμα, αλλά να λέμε τα σύκα σύκα και τις πουτάνες πουτάνες. Κάθε πράξη ενός ατόμου έχει και συνέπεια, να είναι έτοιμος/η να την δεχτεί.

Δημοσ.

"Ας πρόσεχα"; Καθηλωτικό επιχείρημα. Αν πρόσεχα περισσότερο μπορεί π.χ. να μη με είχαν απολύσει. Μετάφραση στα ελληνικά: "δε με νοιάζει τι λες γιατί για μένα όλοι οι Χ είναι Υ τσουβαλιάζω like a boss".

"Να καθάριζα σκάλες"; Σόρι, αλλά στο παράδειγμα που έφερα δεν έχω άλλο τρόπο να βγάλω λεφτά σήμερα και το παιδί λέει μπαμπά πεινάω. Θέλεις να μου απαντήσεις πάνω σ' αυτό που είπα; Και αν θες να συζητήσουμε μετά και άλλο δικό σου παράδειγμα ευχαρίστως.

ΥΓ ζήτησα να ξαναδώσεις το extreme παράδειγμά σου για να μη λέμε ότι δεν το απάντησα επίτηδες, δεν το έδωσες.

Δημοσ.

Ναι ας πρόσεχε, λογικό. Και αν όντως το επέλεξες τότε όπως είπα να είσαι έτοιμος να υποστείς τις συνέπειες των πράξεων σου. (για τις βίζιτες μιλάω). Δεν θα απολογηθώ αν δεν θέλω να παντρευτώ τάνα. Το ακραίο παράδειγμα είναι μερικά σχόλια πάνω γραμμένο. 

Δημοσ.

"Ας πρόσεχα"; Καθηλωτικό επιχείρημα. Αν πρόσεχα περισσότερο μπορεί π.χ. να μη με είχαν απολύσει. Μετάφραση στα ελληνικά: "δε με νοιάζει τι λες γιατί για μένα όλοι οι Χ είναι Υ τσουβαλιάζω like a boss".

"Να καθάριζα σκάλες"; Σόρι, αλλά στο παράδειγμα που έφερα δεν έχω άλλο τρόπο να βγάλω λεφτά σήμερα και το παιδί λέει μπαμπά πεινάω. Θέλεις να μου απαντήσεις πάνω σ' αυτό που είπα; Και αν θες να συζητήσουμε μετά και άλλο δικό σου παράδειγμα ευχαρίστως.

ΥΓ ζήτησα να ξαναδώσεις το extreme παράδειγμά σου για να μη λέμε ότι δεν το απάντησα επίτηδες, δεν το έδωσες.

Εξαιρετικά σπάνια ισχύει. Ακόμα και έτσι να ήταν όμως ακόμα κι εσύ ο ίδιος θα ήξερες ότι θα χαρακτηριστείς κάπως. Απλά δεν θα σε ένοιαζε.

Συμφωνώ με πολλά από αυτά που λέει ο Glikos, αλλά καταλαβαίνω και πως τα λες εσύ.

• Like 1
Δημοσ.

Πάω για ύπνο γιατί δεν θα ξυπνάω για δουλειά αύριο. Αν υπάρχει το νήμα αύριο ευχαρίστως να το συνεχίσουμε. Καλό σας βράδυ.

• Like 1
Δημοσ.

Εξαιρετικά σπάνια ισχύει. Ακόμα και έτσι να ήταν όμως ακόμα κι εσύ ο ίδιος θα ήξερες ότι θα χαρακτηριστείς κάπως. Απλά δεν θα σε ένοιαζε.

Θα ήξερα ότι θα χαρακτηριστώ κάπως από τσουβαλιαστές. Εγώ ας πούμε αν μάθαινα ότι κάποιος το έκανε αυτό και με ρωτούσαν τη γνώμη μου θα έλεγα οτι ο τύπος που έδωσε κώλο είναι πιο άντρας απ' όλους μας εδώ. Κι αν άκουγα ότι ο τάδε δίνει κώλο επι πληρωμή σκέτο, το πρώτο πράγμα που θα σκεφτόμουν θα ήταν "γιατί?".

Όσο για το εξαιρετικά σπάνια, προφανώς ήταν επιτηδευμένο παράδειγμα. Με σκοπό να συμφωνήσουμε ότι υπάρχει περιθώριο συζήτησης, όχι να καθόμαστε να ψειρίζουμε τι ακριβώς κουβαλάει ο καθένας μας στο κεφάλι του όπως θα γινόταν αν έφερνα ένα πιο καθημερινό παράδειγμα που μπορεί να είναι στην κόψη του ξυραφιού.

Δυστυχώς for whatever reason πολύ συχνά απάντηση δεν παίρνω αν και γίνεται φανερό πως δεν υπάρχει ούτε περιθώριο συζήτησης.

Δημοσ.

Θα ήξερα ότι θα χαρακτηριστώ κάπως από τσουβαλιαστές. Εγώ ας πούμε αν μάθαινα ότι κάποιος το έκανε αυτό και με ρωτούσαν τη γνώμη μου θα έλεγα οτι ο τύπος που έδωσε κώλο είναι πιο άντρας απ' όλους μας εδώ. Κι αν άκουγα ότι ο τάδε δίνει κώλο επι πληρωμή σκέτο, το πρώτο πράγμα που θα σκεφτόμουν θα ήταν "γιατί?".

Όσο για το εξαιρετικά σπάνια, προφανώς ήταν επιτηδευμένο παράδειγμα. Με σκοπό να συμφωνήσουμε ότι υπάρχει περιθώριο συζήτησης, όχι να καθόμαστε να ψειρίζουμε τι ακριβώς κουβαλάει ο καθένας μας στο κεφάλι του όπως θα γινόταν αν έφερνα ένα πιο καθημερινό παράδειγμα που μπορεί να είναι στην κόψη του ξυραφιού.

Δυστυχώς for whatever reason πολύ συχνά απάντηση δεν παίρνω αν και γίνεται φανερό πως δεν υπάρχει ούτε περιθώριο συζήτησης.

Υπάρχει περιθώριο συζήτησης για τα πάντα αν το θέλουμε ρε συ, το θέμα είναι ότι δεν πάει έτσι συνήθως. Όπως έγραψα πάμε με τον κανόνα, τις ενδείξεις και τις πιθανότητες, καλώς ή κακώς. Σίγουρα κάποιες φορές αυτό είναι άδικο αλλά παντού συμβαίνει, μέχρι και οι δικαστές αυτό κάνουν.

Όποιον το ενδιαφέρει να το ψάξει παραπάνω για κάποιο άτομο (για οποιουσδήποτε λόγους) ας το κάνει μόνος του.

Δημοσ.

Αν δεν είχες να ταίσεις το παιδί σου ας πρόσεχες, στην χειρότερη να καθάριζες σκάλες και να έκανες λάντζα. Και στην περίπτωση που επέλεξες την βίζιτα τότε μην περιμένεις να σε βλέπω για παντρειά. Για να περάσω καλά ναι, αλλά μέχρι εκεί. Τα μυαλά των βιζιτούδων ίσως είναι διαφορετικά, αλλά ο στόχος είναι κοινός, τα λεφτά. Κοινή λογική. Τώρα όσον αφορά εσένα. δεν με απασχολεί τι κάνεις στην προσωπική σου ζωή, δικό σου θέμα, αλλά να λέμε τα σύκα σύκα και τις πουτάνες πουτάνες. Κάθε πράξη ενός ατόμου έχει και συνέπεια, να είναι έτοιμος/η να την δεχτεί.

Με τα commissions που παίρνουν μερικές, μην περιμένεις ούτε εσένα, ούτε εμένα να βλέπουν για παντρειά

Αν η άλλη για τουλάχιστον 5-10 χρόνια έχει σταματήσει τις βιζιτες, τότε εξακολουθεί να είναι πουτάνα; Αν θες απάντησε μου

Δημοσ.

Όχι, δε θα πρέπει να εξηγήσω τίποτα σε κανέναν. Αν έχω μια σακούλα πατατάκια και προσφέρω στον απο δεξιά αλλά όχι στον από αριστερά, ο αριστερά δεν έχει καμία αξίωση για καμία εξήγηση. Δικά μου είναι τα πατατάκια, οτι θέλω τα κάνω.

Συμφωνώ ότι θα κακοφαινόταν στον αριστερά να ξέρει ότι αυτός δεν παίρνει πατατάκια και να μη του λέω γιατί (αν και, το "να μη του λέω γιατί" είναι μια διάσταση που μόλις μπήκε στην κουβέντα καθώς πριν δεν την ανέφερες, θα το ξαναπιάσω παρακάτω), αν αποφάσιζε ότι γι' αυτό το λόγο δε θέλει να με κάνει παρέα δικαίωμά του. Αλλά όχι ότι τον προσβάλλω κιόλας, ας σοβαρευτούμε.

Ενδιαφέρον παράδειγμα... Σίγουρα είναι δικά σου τα πατατάκια, αλλά...

...αν είναι διαφορετικής φυλετικής προέλευσης ο αριστερά με τον δεξιά, τότε ρισκάρεις να σου φορέσουν συγκεκριμένη ταμπέλα που δεν δίνεις πατατάκια σε όλους ανεξαιρέτως. :P

Δημοσ.

Όχι, δε θα πρέπει να εξηγήσω τίποτα σε κανέναν. Αν έχω μια σακούλα πατατάκια και προσφέρω στον απο δεξιά αλλά όχι στον από αριστερά, ο αριστερά δεν έχει καμία αξίωση για καμία εξήγηση. Δικά μου είναι τα πατατάκια, οτι θέλω τα κάνω.

Συμφωνώ ότι θα κακοφαινόταν στον αριστερά να ξέρει ότι αυτός δεν παίρνει πατατάκια και να μη του λέω γιατί (αν και, το "να μη του λέω γιατί" είναι μια διάσταση που μόλις μπήκε στην κουβέντα καθώς πριν δεν την ανέφερες, θα το ξαναπιάσω παρακάτω), αν αποφάσιζε ότι γι' αυτό το λόγο δε θέλει να με κάνει παρέα δικαίωμά του. Αλλά όχι ότι τον προσβάλλω κιόλας, ας σοβαρευτούμε.

Αντίστοιχα ναι, την πρώην μπορεί να με ενδιέφερε πιο πολύ να την ικανοποιώ γιατί με κάβλωνε με 10 διαφορετικούς τρόπους παραπάνω. Αυτό είναι περίεργο; Το "μπορεί να επεκταθεί" τι είδους slippery slope ατάκα είναι; Μπορεί και να μην επεκταθεί. Μπορεί να επεκταθεί και να μην είναι κολάσιμο ότι επεκτάθηκε. Την κολοκυθιά θα παίξουμε;

Με το "μπορεί να επεκταθεί" εννοώ ότι η συζήτηση μας μπορεί να επεκταθεί και σε άλλες δραστηριότητες εκτός του σεξ. 

Εντάξει, αυτό σου λέω και εγώ, ότι ο άλλος μπορεί να στραβώσει. Και συμφωνώ μαζί σου ότι ναι, δικαίωμα σου να μοιράζεις τα πατατάκια σου σε όποιον θέλεις και να μη δίνεις εξηγήσεις. Αλλά από αυτές τις λεπτομέρειες καθορίζονται οι σχέσεις. Στον φίλο που δεν έδωσες πατατάκια του έδειξες ότι τον έχεις πιο κάτω από τον άλλον. Και μπορεί να μην πει και κάτι, γιατί δικαίωμα σου όπως είπαμε, αλλά μπορεί να προτιμήσει να αφιερώσει τον χρόνο του με άλλους φίλους που του φέρονται ισότιμα και στο μέλλον όταν θα θέλεις εσύ τα γαριδάκια του να σου ρίξει ένα ωραίο άκυρο. Φαντάσου ο άλλος να πεινάει πολύ εκείνη την ώρα και να μην του δώσεις πως θα το πάρει...

Και για να είμαστε και λίγο δίκαιοι Defacer, γιατί να μη δώσεις ένα πατατάκι και στο άλλο φιλαράκι σου; Φιλαράκι δεν είναι; Δε θα νιώσεις λίγο άσχημα που δεν του έδωσες; Μήπως τελικά ο άλλος σε θεωρεί φίλο και εσύ απλά γνωστό που τον έχεις ψιλογραμμένο; Μήπως το ότι δε δίνεις το πατατάκι δεν είναι απλά θέμα των προσωπικών σου δικαιωμάτων αλλά πολύ ξεκάθαρη και ειλικρινής ένδειξη του πως βλέπεις τον άλλον; 

Το πως συμπεριφερόμαστε στους άλλους και τι τους δίνουμε, είτε είναι ο χρόνος μας, η βοήθεια μας, το ενδιαφέρον μας η οτιδήποτε άλλο, διαμορφώνει τη σχέση μας μαζί τους. Θέτουμε τα στάνταρ συμπεριφοράς και δείχνουμε πόσο ψηλά τους έχουμε. 

Δημοσ.

Καλά όλα αυτά. Αλλά, τελικά, καταλήξαμε;

Πόσους διαφορετικούς άντρες τον χρόνο μπορεί να έχει μία γυναίκα;

Δημοσ.

Καλά όλα αυτά. Αλλά, τελικά, καταλήξαμε;

Πόσους διαφορετικούς άντρες τον χρόνο μπορεί να έχει μία γυναίκα;

Όσους θέλει!

• Like 1
Δημοσ.

Αναδιατυπώνω...

Μέχρι πόσους άντρες ανά έτος μπορεί να έχει μια γυναίκα για να είναι για σοβαρή σχέση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...